Lainanpalvelu vertailu – Vippi.org

Lainapalvelu Vippi.org Lainasto Ferratum
Lainasumma 3000 3000 3000
Tod. vuosikorko alk. 4,9% 28,48% 28,58%
Kaikki kulut alk. 147€ 427,20€ 442,60€
Maksuaika 12 kk 12 kk 12 kk
Kokonaishinta alk. 3147€ 3427,2€ 3442,6€


Hyvä vippi koostuu monesta tekijästä, eikä kyse ole pelkästään edullisesta hinnoittelusta lainalle. Lainaehdot kuten takaisinmaksuaika vaikuttaa paljon pikalainan kustannusten syntymiseen, joten niiden huomiointi lainaa hakiessa on myös tärkeää.

Löydät artikkelista vippivertailun palvelumme Vippi.org tarjoamia lainatuotteita ja sekä yleisiä ehtoja vastaan. 

Vertailussa lainan korko

Todellinen vuosikorko on tehokkain keino vippivertailussa saada selville eri lainapalveluiden erot lainan kokonaishinnoittelussa. Kuukausikorko tai nimelliskorko ei kerro mitään muuta, kuin vipille muodostuvan koron, mutta todellinen vuosikorko taas sisällyttää kaikki lainalle muodostuvat kustannukset.

Arvioimme lainaa 2000 euroa 12 kuukauden maksuajalla todellista vuosikorkoa käyttäen. Ajantasainen artikkeli lainojen vertailusta täällä: Lainavertailu

Kun tarkastelemme eri lainapalveluita saman lainasumman ja maksuajan kanssa, voi helposti huomata suuria eroa vipille muodostuvassa hinnassa. Edullisin laina on Vippi.org palvelusta 4% korolla, kun kippivertailun kallein vaihtoehto on 28,58% korolla varustettu Ferratum. Se on melkein kolme kertaa kalliimpi laina korkoa arvioiden, kuin Vippi.org tarjoama vastaava.

Vertailumme toiseksi edullisin tarjoaa pikalainaa, joka on silti paljon kalliimpi vaihtoehto kuin Vippi.org palvelusta sama laina.

Suuret erot todelliset eri palveluiden välillä kulut huomioivassa korossa ei johdu vain edullisemmasta nimelliskorosta, vaan muista kustannuksista joita vipeille muodostuu.


Vertailussa vipin kulut hakijalle

Lainanpalvelut perivät useita eri kuluja pikavippien myöntämisen sekä lainan takaisinmaksun aikana. Luottopalvelusta riippuen peritään vipin kulut hakijalta veloittamalla. Usein peritään esimerkiksi avausmaksu, lainanhoitokustannukset ja nostokustannukset lainatililtä.

Kaikki pikavipille kertyvät kustannukset nostavat vipin kulut huomioivaa vuosikorkoa, joten matala korko kertoo luottopalvelun edullisista muista kustannuksista hakijalle.

Nostokustannukset ovat yleinen maksu mitä vippipalvelut perivät asiakkailta. Esimerkiksi Lainaston hinta on 14%, kun Ferratum taas perii 7,5%. Cashbuddy ei peri nostokustannuksia, mutta sen luotosta maksetaan järjestelypalkkio ja tilinhoitomaksuja.


Vertailussa haettavat lainasummat luottopalveluissa

Lainasummat eri luottopalveluiden välillä vaihtelevat, yleensä tarjolla on joustavaa pikalainaa 1000 – 60000 euroa. Tässä vertailussa suurin summa tuo 4000 euroa lainaa tilille, mutta useita 3000e lainoja on myös saatavilla.

Tarkat lainasummat luottopalveluissa näet tästä:

  • Vippi.org 1000 – 60000 euroa
  • Ferratum 1 – 2000 euroa
  • Lainasto 100 – 3000 euroa

Tässä vertailussa laajimman valikoiman lainasummille antaa Vippi.org, mistä luottoa voi nostaa 1000 – 60000€ tilille vakuudettomasti. Vippi.org on myös ainoa palvelu vippivertailussa, joka tarjoaa 60000 euroa lainaa.

Blue Finance ei tarjoa lainasummissa mitään valinnanvapautta, vaan joustoluotto on 2000 euroa. Ferratum tarjoaa mahdollisuuden hakea mitä tahansa 1 - 2000e väliltä, kun lainasto taas tarjoaa 3000e luottoja. Cashbuddy antaa lainasummaksi minimissään 1000 euroa, eli sieltä ei voi hakea ollenkaan pientä pikalainaa.


Vertailussa takaisinmaksuaika vipille

Joustava vippi on mahdollista maksaa takaisin omassa rytmissä, eli lainan takaisinmaksuajan voi valita itse. Jos tavoitteena on maksaa vippi osamaksulla, pitää luotosta lyhentää tietty osuus avoimesta lainasummasta joka kuukausi. Hakijoiden toiveena on saada pikavippiä pitkällä maksuajalla, joten sitä pyrimme tarjoamaan.

Vippi.org tarjoaa lainalle maksuaikaa 12 – 180 kuukautta, jonka voit valita täysin omatoimisesti ilman erillistä yhteydenottoa asiakaspalveluun. 

Cashbuddy palvelussa vippi maksetaan takaisin lainasopimuksessa sovittujen lyhennysten mukaan, jotka taas määräytyvät maksuajan mukaan. Lyhin takaisinmaksuaika lainalle on 12 kk, pisin taas 60 kuukautta.

Muut luottopalvelut vippivertailussa tarjoavat mahdollisuuden maksaa luotot itse valitsemalla maksuajalla. Maksuaikaa tarjotaan seuraavasti

  • Ferratum tarjoaa 3 – 50 kk
  • Blue Finance 3 – 34 kk
  • Lainasto 3 – 34 kk
  • Vippi.org 12 – 180 kk

Vertailussa lainahakemuksen käsittelyaika

Vippihakemuksen käsittely sekä lainapäätöksen saaminen luottopalvelusta on tärkeitä vaikuttajia sille, kuinka nopeasti palvelusta saa rahaa tilille, ja sitä tarkastelemme myös vippivertailussa.

Vippi.org palvelussa lainahakemus käsitellään noin 5 minuutin kuluessa, minkä jälkeen saat lainapäätöksen sekä tarjouksen sähköpostilla. Kun lainatarjous on allekirjoitettu ja palautettu, siirretään rahat tilille heti sopimuksen tarkastamisen jälkeen. Parhaillaan Vippi.org lainaa rahaa tilille 15 minuutin kuluessa.

Tämän vippivertailun lainapalvelut tunnistavat asiakkaansa pankkitunnusten avulla, joten käsittelyaika lainahakemukselle on nopeaa.

Kaikki pikavippipalvelut vertailussa lupaavat rahaa tilille viimeistään seuraavan päivän aikana, nopeimmat siirtävät rahaa tilille alle puolessa tunnissa hakemuksen lähettämisestä. Cashbuddy ei anna lupausta nopeasta rahojen maksamisesta, vaikka hakemukset luvataan käsitellä välittömästi.

Muista lainapalveluista vippi maksetaan yleensä tunnin – puolen tunnin kuluessa, vaikka nopeampia aikoja luvataan asiakkaille.


Lopuksi

Vippivertailu selkeästi osoittaa Vippi.org palvelun olevan halvin pikavippi. Et säästä ainoastaan vipin kuluissa, vaan myös korko tulee olemaan halvempi. Lisäksi saat useita palveluita ilmaiseksi, mistä muissa lainalaitoksissa joutuu maksamaan erillisiä korvauksia.

Vippi.org ei peri piilokuluja, tilinhoitomaksuja tai mitään muita hämmentäviä kuluja, joten pikalainalle muodostuva kokonaiskustannukset jäävät erittäin matalaksi. Verrattuna vippivertailun muihin luottopalveluihin, on Vippi.org palvelun lainat ovat halvin valinta hakea luottoa heti tilille.

Joustavuus Vippi.org palvelussa on tehokkaampaa, kuin muissa pikavippiyrityksissä ja niiden lainatuotteissa. Maksuaika lainalle joustaa hakijan oman talouden mukaan, joten kuukausittaisten lyhennyksien maksaminen käy vaivattomasti ja helposti.

Vippi 18v ikärajalla on vertailussa keskitasoa.

Tarjoamme myös lisäpalveluja, kuten eräpäivän siirron sekä sähköpostilaskun.

Auki olemme jokaisena päivänä, joten voit helposti hakea lainaa viikonloppuna - niin lauantaina kuin sunnuntaina.

Toivottavasti vippivertailu auttoi hahmottamaan miksi Vippi.org on yksi edullisin keino hakea rahaa tilille netistä.


Usein kysyttyä

Pikavippi on pieni laina, jonka voit ottaa nopeasti ja vaivattomasti. Se on yleensä suuruudeltaan muutamasta kympistä muutamaan tuhanteen euroon. Pikavippi maksetaan takaisin lyhyessä ajassa, yleensä kuukauden sisällä.

Pikavippivertailu on palvelu, jossa eri pikavippejä verrataan toisiinsa. Vertailussa otetaan huomioon pikavipin koko, takaisinmaksuaika, korko ja muut kulut. Vertailun avulla voit löytää itsellesi edullisimman ja sopivimman pikavipin.

Pikavippivertailun avulla. Hakemusprosessi on yksinkertainen ja nopea. Sinun tulee antaa henkilötietosi, tulotietosi ja pankkitilinumerosi. Hakemuksen jälkeen saat päätöksen pikavipistä heti tai viimeistään seuraavana päivänä.

Pikavippiä hakiessa vaaditaan yleensä henkilötiedot, tulotiedot ja pankkitilinumero. Joissakin tapauksissa voidaan pyytää myös todistus tuloista tai luottotietojen tarkistus.

Kyllä, pikavippi voi olla heti tilillä. Kun hakemus on hyväksytty, rahat siirretään tilillesi yleensä muutamassa minuutissa. Joissakin tapauksissa siirto voi kuitenkin kestää pidempään.

Pikavippivertailun lainoja käytetään yleisimmin odottamattomien menojen, kuten auton korjauskulujen, lääkärikulujen tai kodinkoneiden hankinnan rahoittamiseen. Ne voivat olla myös hyvä ratkaisu silloin, kun tarvitset rahaa nopeasti ja lyhytaikaisesti.

Useimmat pikavippiyritykset tarkistavat hakijan luottotiedot ja eivät myönnä lainaa, jos hakijalla on maksuhäiriömerkintä. Joissakin tapauksissa pikavippi voi kuitenkin olla mahdollinen, mutta se vaatii yleensä vakuuksia tai takaajan.

Pikavippi maksetaan takaisin yleensä kerralla kuukauden sisällä. Joissakin tapauksissa on mahdollista sopia pidemmästä takaisinmaksuajasta. Takaisinmaksu tapahtuu yleensä suoraan pankkitililtäsi.

Koroton pikavippi on pikavippi, josta ei peritä korkoa. Tämä tarkoittaa, että maksat takaisin vain lainaamasi summan. Huomioi kuitenkin, että koroton pikavippi on usein tarjous uusille asiakkaille ja se tulee maksaa takaisin sovitussa ajassa, jotta välttyy lisäkuluilta.

Pikavipin todellinen vuosikorko on korko, joka sisältää kaikki lainasta aiheutuvat kulut, kuten korkokulut ja muut mahdolliset palkkiot. Todellinen vuosikorko antaa siis kattavan kuvan lainan todellisista kustannuksista.

Sisällysluettelo

Aihealueet

Blogi

Blogi

93 posts

3154

Lainanantajat - Vippi.org:n yhteistyöpankit ja rahoituslaitokset

Lainanantajat - Vippi.org:n yhteistyöpankit ja rahoituslaitokset

24 posts

654

Lainasanasto

Lainasanasto

15 posts

48

Pikavippivertailu - Vertaa Vippi.org lainoja kilpailijoihin

Pikavippivertailu - Vertaa Vippi.org lainoja kilpailijoihin

31 posts

11454

Yrityslainat

Yrityslainat

2 posts

217