Yhteistyössä

Hae 600€ Vippi

Ota vippi 600e netistä

Sen takia Vippi.org on tuonut saataville uuden 600€ lainan, joka muotoutuu kaikkien tarpeiden mukaan. Voit vaivattomasti nostaa rahaa luottotililtä useassa osassa, tai koko 600 euron lainasumman kerralla.

Vippi.org haluaa tarjota kaikille mahdollisuuden hakea juuri sellainen pikavippi tilille, kun parhaiten sopii. Jokainen laina on oma tarinansa ja sen takia haluamme tuoda niin paljon joustavuutta vipin ehtoihin kuin vain on mahdollista.

Vertaa myös muut lainat:

600 euron vippi tilille nyt

600e pikavipin hakeminen Vippi.org lainapalvelusta ei voisi olla yksinkertaisempaa. Tässä ohjeet joilla saat rahaa tilille 600 euroa ilman turhaa odottelua vai vaivan näkemistä.

 1. Käytä lainahakua 600€ pikavipin löytä Näet lainahaun yhteydessä arvioin lainan koroista ja kuluista, sekä minimikuukausierän mitä lainaa pitää maksaa takaisin.
 2. Kun olet valmis tunnistautumaan pankkitunnuksien avulla, klikkaa eteenpäin ja pääset syöttämään verkkopankkitunnukset. Tunnistautuminen käy alle minuutissa TUPAS palvelun avulla
 3. Eteesi avautuu lainahakemus, mikä tulee täyttää - seuraa ohjeita ja muista täyttää kakki lainahakemuksesta löytyvät kohdat. Hakemuksen täyttämisen kuluu muutama minuutti
 4. Toimita liitteet ja lomakkeet mitä lainapäätöksen tekemiseen vaaditaan joko postilla, faxilla tai sähköpostin liitteenä. Hakemus voidaan käsitellä, kun kaikki liitteet on toimitettu.
 5. Saat tarjouksen vipistä lainapäätöksen ja sopimuksen muodossa. Lue lainasopimus huolellisesti ja allekirjoita se lainaportaalissa pankkitunnuksien avulla. Rahat siirretään tilillesi välittömästi, kun sopimus on hyväksytty molempien osapuolien toimesta.

Hyödynnä joustava maksuaika – Ota 600 euron pikavippi osamaksulla

 Vippi.org tarjoaa kaikille hakijoille mahdollisuuden maksaa vippinä osamaksulla. Kiinteä summainen lainanlyhennys ei mielestämme palvele joustavuuden periaatetta mitä pikavipeissä haluamme tarjota, joten olemme päättäneet antaa asiakkaan valita itse, miten kukin haluaa oman luottonsa hoitaa.


Valitse miten maksat 600€ pikalainan takaisin

Jokainen asiakas voi valita miten 600 vippi maksetaan takaisin. Vaihtoehtoja asialle on useita. Jos tarkoituksena on maksaa pieniä lyhennyksiä ilman kiirettä, on mahdollisuutena maksaa kuukausittaista vähimmäislyhennystä. Tällöin lainasummaa lyhenee tasaisesti joka kuukausi.

Voit myös valita maksaa suurempia summia lyhennyksiä joka kuukausi, jolloin pikavippi tulee kuitattua nopeammin, kuin vähimmäislyhennyksiä maksettaessa. Jos haluat käyttää pitkän ajan lainan maksamiseen, on sinulla 180 kuukautta aikaa.


Säästä rahaa Vippi.org palvelun lainaehtojen avulla

Kaikki pikavippipalvelut haluavat tarjota edullista pikalainaa, mutta harvan näkee tekevän muutoksia sanojensa tueksi. Vippi.org haluaa tässäkin toimia edelläkävijänä, ja olemme omatoimisesti poistanut asiakkaille kertyviä kustannuksia pikavipeistä.

Lue lisää, miten voit säästää rahaa hakemalla lainaa Vippi.org palvelusta!


Ei nostokustannuksia 600 euron lainassa

Tarjoamme vipit asiakkaille yleensä ilman mitään nostokustannuksia. Voit siis nostaa luottotililtä rahaa täysin oman tahtosi mukaan. Tarkista lainatarjouksesta vielä tarkat lainan tiedot ja ehdot.

 


Luottotili antaa vapauden nostaa lisää pikavippiä tilille koska tahansa

Kun lainasopimus 600 euron luotosta on tehty Vippi.org palvelun kanssa, saat pääsyn lainatilille mistä siirretään rahaa tilille haluttu summa. Voit nostaa rahaa tilille koko luottosumman verran kerralla, tai tarpeen mukaan useassa osassa.

Voit myös nostaa pienemmän summan rahaa, kuin alun perin ajattelit. Se ei vaikuta lainasi korkoihin tai kuluihin, vaan korko luotolle muodostuu vain tililtä nostetusta summasta.


Maksetut lyhennykset palautuvat nostettavaksi luotoksi

Kun maksat kuukausittaisen lainan lyhennyksen, palautuu maksettu summa nostettavaksi varallisuudeksi luottotilille. Tämä mahdollistaa toistuvien nostojen tekemisen lainatililtä, kunhan kuukausittaiset lyhennykset on maksettu oikein ja ajallaan.

Vippiä tilille voi nostaa luottoportaalista ilman uuden hakemuksen tekemistä, joten voit käyttää sitä samalla tavalla kuin luottokorttia! Kun nostettu laina on maksettu kokonaan, eikä uusia nostoja luottotililtä tehdä, päättyy lainasopimus automaattisesti.


Rajoitukset ja vaatimukset lainapäätöksen tekemiseen

Lainan saamiselle on asetettu muutamat rajoitukset sekä vaatimukset, mitkä tulee täyttää myönteisen lainapäätöksen antamiseksi. Tässä tärkeimmät tiedot koskien Vippi.org palvelun vakuudettomien lainojen ehtoja:

 • Laina 19v täyttäneille ei nuoremmille
 • Riittävästi tuloja lainan takaisinmaksuun (arvioidaan tapauskohtaisesti)
 • Vakituinen osoite suomessa, joka löytyy väestörekisterin tietokannasta
 • Henkilökohtainen puhelinnumero (voi olla prepaid liittymä)
 • Pankkitunnukset TUPAS – tunnistautumista varten
 • Luottotiedoissa ei saa olla merkintöjä tai maksuhäiriöitä

Löydät tarkat lainaehdot lainahakemuksen yhteydestä. Muista lukea lainaehdot huolellisesti ennen lainahakemuksen täyttämistä. Mikäli tulet toisiin aatoksiin vipin ottamisesta, voit perua lainan ja palauttaa rahat 14 päivää sopimuksen tekemisestä.


Usein kysytyt kysymykset lainasta 600 euroa

600 euron lainan saaminen riippuu monista tekijöistä, kuten valitsemastasi lainapalvelusta, hakemuksen täyttämisen ajankohdasta ja pankistasi. Joissakin lainapalveluissa rahat voidaan siirtää tilillesi jopa saman päivän aikana, kun taas toiset voivat vaatia 1-2 pankkipäivää.

Useimmat lainapalvelut eivät vaadi vakuuksia tai takaajia 600 euron lainalle. Tämä tekee lainahakemuksen tekemisestä nopeaa ja helppoa. Kuitenkin, lainaehtojen tarkistaminen on aina suositeltavaa.

Sisällysluettelo


Viimeksi muokattu:

Lue lisää