Yhteistyössä

Yrityslimiitti

Yrityslimiitin hakeminen 

Yrityslimiitti on yrityksen käyttöön ottama luotto, joka on jatkuvasti käytettävissä ja josta yritys voi nostaa rahaa tarpeensa mukaan. Limiittiä voi verrata luottokorttiin, sillä se mahdollistaa rahoituksen joustavan käytön. Yrityslimiittiä voidaan käyttää esimerkiksi yrityksen käyttöpääoman hallintaan, investointeihin tai muihin äkillisiin rahoitustarpeisiin. Yrityslimiitti on siis juuri sitä, mitä sen nimikin kertoo: yrityksen käyttöön asetettu rahamäärän yläraja, jonka puitteissa yritys voi nostaa rahaa tarpeidensa mukaan.

Yrityslimiitti sopii erityisesti tilanteisiin, joissa yrityksen rahoitustarve on jatkuvaa ja vaihtelevaa. Se on joustava ratkaisu esimerkiksi kausiluonteiseen liiketoimintaan, jossa rahantarve vaihtelee vuodenajasta riippuen. Yrityslimiittiä voi hyödyntää myös silloin, kun yrityksen kassavirta on epäsäännöllinen tai kun yritys haluaa varmistaa maksuvalmiutensa yllättävissä tilanteissa.

Yrityslimiitin ja yrityslainan ero on siinä, että yrityslainaa nostetaan kerralla tietty summa, joka maksetaan takaisin sovitun aikataulun mukaisesti. Yrityslimiitti sen sijaan on jatkuva luotto, josta yritys voi nostaa rahaa tarpeensa mukaan. Yrityslimiitin käyttöä ei siis sidota tiettyyn aikatauluun, vaan yritys voi nostaa ja maksaa luottoa takaisin oman tarpeensa mukaan. Yrityslimiitti tarjoaa yritykselle joustavuutta, sillä se mahdollistaa rahoituksen käytön juuri silloin, kun yritys sitä tarvitsee. Kun yrityslimiittiä on maksettu takaisin, se on uudelleen yrityksen käytettävissä.


Yrityslimiitin hakeminen

Hae yrityslimiittiä Vippi.orgin kautta. Meidän palvelumme tarjoaa sinulle mahdollisuuden tehdä yrityslimiitin hakemus ilman monimutkaisia prosesseja. Saat käyttöösi luottotilin, joka on jatkuvasti käytettävissäsi. Maksat siitä vain, kun päätät käyttää sitä.


Mitä asioita tulee ottaa huomioon yrityslimiittiä haettaessa?

Yrityslimiittiä haettaessa on tärkeää miettiä, mitä luoton käyttöön liittyviä kustannuksia limiittiin liittyy. Onko korko kilpailukykyinen? Miten limiittiä voi käyttää ja mitä se tarkoittaa yrityksesi taloudelle? Nämä ovat tärkeitä asioita ottaa huomioon, kun hakee yrityslimiittiä.


Mitä vaatimuksia on yrityslimiitin hakemiselle?

Yrityslimiitin hakemiselle on olemassa tiettyjä vaatimuksia. Yrityksen tulee olla rekisteröity Suomessa ja sen tulee olla toiminut vähintään yhden tilikauden ajan. Lisäksi yrityksen taloudellisen tilanteen tulee olla vakaa. Nämä ovat joitakin yleisimpiä vaatimuksia yrityslimiitin hakemiselle.


Kuinka nopeasti saan yrityslimiitin?

Yrityslimiitin saaminen voi tapahtua jopa saman päivän aikana, kun hakemus on jätetty. Hakemuksen käsittelyaika riippuu kuitenkin useista tekijöistä, kuten yrityksen taloudellisesta tilanteesta ja hakemuksen täyttämisestä. On siis tärkeää varmistaa, että kaikki tarvittavat tiedot on annettu oikein ja täydellisesti.


Yrityslimiitin käyttö ja takaisinmaksu

Hae yrityslimiitti käyttöösi

Kuinka yrityslimiitti toimii?

Yrityslimiitti on joustava rahoitusmuoto, joka mahdollistaa yrityksen rahoituksen hallinnan. Se toimii kuin luottokortti, mutta yritykselle. Limiitti on jatkuvasti käytettävissä ja voit tehdä nostoja tarpeidesi mukaan. Yrityslimiitti on siitä hyvä, että maksat korkoa vain käytetystä osuudesta, ei koko limiittisummasta.

Näin saat yrityslimiitin käyttöösi

Yrityslimiittiä haetaan usein netissä, jolloin hakuprosessi on nopea ja helppo. Voit hakea yrityslimiittiä täyttämällä hakemuksen, jossa kysytään yrityksen perustietoja sekä tietoa yrityksen taloudellisesta tilanteesta. Hakemuksen jättämisen jälkeen luottopäätös tehdään usein nopeasti ja limiitti on käytettävissäsi.

Yrityslimiitin takaisinmaksu

Yrityslimiitin takaisinmaksu tapahtuu usein kuukausittain. Maksat kuukausittain vain käytetystä osuudesta korkoa ja lyhennystä. Kun maksat käyttämääsi luottolimiittiä takaisin, se on jälleen käytettävissäsi. Yrityslimiitin takaisinmaksuaika on joustava ja sitä voi tarvittaessa muuttaa.

Mitä pitää huomioida kun hakee yrityslimiittiä?

Yrityslimiittiä haettaessa on tärkeää huomioida muutama seikka. Tärkeintä on ymmärtää, miten yrityslimiitti toimii ja mitä se tarkoittaa yrityksesi taloudelle. On myös hyvä vertailla eri palveluntarjoajia ja niiden ehtoja. Muista, että yrityslimiitti on laina, joka tulee maksaa takaisin, joten sen käyttöön liittyy aina riskejä.


Yrityslimiitin edut yritykselle

Luotollinen yritystili tuo joustoa yrityksesi maksuvalmiuteen

Yrityslimiitti on kuin joustava työkalu yrityksen taloudenhallintaan. Sen avulla voidaan tehdä investointeja, joita ei muuten pystyttäisi rahoittamaan. Luotollinen yritystili mahdollistaa sen, että rahaa on käytettävissä silloin kun sitä eniten tarvitaan. Tämä tuo yritykselle joustavuutta ja auttaa ylläpitämään maksuvalmiutta myös silloin, kun kassavirta on hetkellisesti tiukalla.


Mitkä ovat luottolimiitin edut yritykselle?

Luottolimiitti tuo useita etuja yritykselle

  • Se mahdollistaa investoinnit, jotka muuten jäisivät tekemättä
  • Se tuo joustavuutta yrityksen taloudenhoitoon
  • Se auttaa ylläpitämään yrityksen maksuvalmiutta
  • Se mahdollistaa nopean reagoinnin yllättäviin tilanteisiin

Näin ollen luottolimiitti on kuin turvaverkko, joka auttaa yritystä selviytymään taloudellisista haasteista ja mahdollistaa kasvun myös silloin, kun kassavirta on tiukalla.


Kenelle luottolimiitti sopii?

Luottolimiitti sopii monenlaisille yrityksille

Luottolimiitti on joustava ratkaisu, joka sopii monenlaisille yrityksille. Se on erityisen hyödyllinen yrityksille, jotka tarvitsevat joustavuutta taloudenhoitoonsa. Luottolimiitti sopii myös yrityksille, jotka haluavat varautua yllättäviin tilanteisiin tai tehdä investointeja, jotka muuten jäisivät tekemättä.

Kun harkitset luottolimiitin hankkimista yrityksellesi, on tärkeää miettiä, mitä etuja se tuo juuri sinun yrityksellesi. Tämän jälkeen voit hakea yrityslimiittiä, ja saada sen käyttöön nopeasti ja vaivattomasti.


Yrityslimiitin kustannukset

Yrityslimiitin korko on yksi tärkeimmistä kustannuksista, kun harkitset yrityslimiitin hakemista. Korko määräytyy usein yrityksen taloudellisen tilanteen, kuten liikevaihdon ja taseen perusteella. Yrityslimiitin korko voi olla kiinteä tai vaihtuva, ja se on yleensä prosentuaalinen osuus nostetusta limiitistä.

On tärkeää ymmärtää, että korko ei ole ainoa yrityslimiittiin liittyvä kustannus. Usein yrityslimiittiin liittyy myös muita kuluja, kuten avausmaksu tai kuukausittainen tilinhoitomaksu. Nämä kulut voivat vaihdella merkittävästi eri palveluntarjoajien välillä.


Kuinka saan parhaat mahdolliset yrityslimiitille?

Kilpailuttamalla yrityslimiitti voit varmistaa, että saat parhaan mahdollisen tarjouksen. Tämä tarkoittaa, että sinun tulee vertailla eri palveluntarjoajien tarjoamia ehtoja ja korkoja.

Yrityslimiitin kilpailuttaminen ei ole monimutkaista. Voit tehdä sen esimerkiksi täyttämällä hakemuksen useammalle palveluntarjoajalle ja vertaamalla saamiasi tarjouksia. Muista kuitenkin, että halvin ei aina ole paras – on tärkeää ottaa huomioon myös muut ehdot, kuten maksuaika ja mahdolliset lisäkulut.

Hyvä tapa saada yrityslimiitti käyttöön on myös varmistaa, että yrityksesi taloudellinen tilanne on hyvä. Mitä parempi yrityksesi taloudellinen tilanne on, sitä paremmat ovat mahdollisuutesi saada yrityslimiitti käytettäväksi.

Yrityksen joustava limiitti


Yrityslimiitti maksuhäiriömerkinnästä huolimatta

Voinko saada yrityslainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?

Yrityslimiitin saaminen maksuhäiriömerkinnästä huolimatta on haastavaa, mutta ei mahdotonta. Monet yrityslainaa tarjoavat tahot tarkistavat hakijan luottotiedot, ja maksuhäiriömerkintä voi olla este lainan saamiselle. Kuitenkin jotkut rahoittajat voivat myöntää yrityslimiitin, jos yrityksen taloudellinen tilanne on vakaa ja liiketoiminta on kannattavaa. Tässä tapauksessa yrityslimiitin hakeminen ja sen saaminen vaatii yleensä enemmän selvitystyötä ja dokumentaatiota yrityksen taloudellisesta tilanteesta.

Miten yrityslimiitti myönnetään?

Yrityslimiitti myönnetään usein seuraavien vaiheiden kautta:

  1. Yrityslimiitin hakeminen: Yrityksen edustaja täyttää yrityslimiitin hakemuksen, jossa kerrotaan yrityksen taloudellisesta tilanteesta, liiketoiminnasta ja suunnitelmista.
  2. Arviointi: Rahoittaja arvioi hakemuksen ja yrityksen taloudellisen tilanteen. Tässä vaiheessa voidaan pyytää lisätietoja tai dokumentteja.
  3. Päätös: Rahoittaja tekee päätöksen yrityslimiitin myöntämisestä. Päätös perustuu yrityksen taloudelliseen tilanteeseen, liiketoiminnan kannattavuuteen ja rahoittajan arvioon yrityksen kyvystä maksaa limiitti takaisin.
  4. Yrityslimiitin käyttöönotto: Kun yrityslimiitti on myönnetty, se on heti käytettävissä. Yritys voi käyttää limiittiä tarpeidensa mukaan ja maksaa sitä takaisin sovitussa aikataulussa.

Kun haluat hakea yrityslimiittiä, on tärkeää tehdä huolellinen suunnitelma yrityksen taloudesta ja tulevaisuuden näkymistä. Näin voit parantaa mahdollisuuksiasi saada yrityslimiitti, vaikka sinulla olisi maksuhäiriömerkintä.


Yrityslimiitti ilman vakuuksia

Hae vakuudetonta yrityslimiittiä heti. Vakuudeton yrityslimiitti on nopea ja joustava ratkaisu yrityksen rahoitustarpeisiin. Se on kuin yrityksen oma luottokortti, josta voi tehdä nostoja tarpeen mukaan. Tämä tarkoittaa, että yrityslimiitti on aina käytettävissä, kun tarvitset sitä. Voit hakea yrityslimiittiä helposti ja nopeasti verkossa, ja saat päätöksen usein jo saman päivän aikana. Vakuudettoman yrityslimiitin hakeminen ei vaadi vakuuksia tai takaajia, joten prosessi on yksinkertainen ja nopea.

Mitä yrityslimiitti ilman vakuuksia tarkoittaa? Se tarkoittaa, että yritys voi hakea limiittiä ilman, että sen tarvitsee antaa vakuuksia, kuten kiinteistöjä tai muita omaisuuseriä. Tämä tekee yrityslimiitistä joustavan ja helppokäyttöisen rahoitusmuodon, joka on aina käytettävissä, kun yritys tarvitsee rahoitusta. Yrityslimiittiä voi käyttää esimerkiksi investointeihin, käyttöpääoman tarpeisiin tai muihin yrityksen rahoitustarpeisiin. Yrityslimiitti on siitä hyvä, että sitä voi käyttää juuri silloin, kun tarvitsee, ja maksaa takaisin omassa tahdissaan.

Näin haet vakuudetonta yrityslimiittiä: Aloita kilpailuttamalla yrityslimiitti. Tämä tarkoittaa, että haet yrityslimiittiä useammalta eri palveluntarjoajalta, jotka tarjoavat vakuudettomia yrityslimiittejä. Kilpailuttamalla yrityslimiitin saat parhaan mahdollisen tarjouksen ja voit valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Kun olet valinnut sopivan palveluntarjoajan, voit hakea yrityslimiittiä heidän verkkosivuillaan. Hakemusprosessi on yleensä nopea ja yksinkertainen, ja saat päätöksen usein jo saman päivän aikana.


Yrityslimiitti ja yrityksen rahoitus

Yrityslimiitti on erinomainen työkalu yrityksen rahoituksen hallintaan. Se tarjoaa yritykselle joustavuutta ja varmuutta talouden suunnitteluun, sillä yrityslimiitti on aina käytettävissä tarpeen mukaan. Yrityslimiittiä voi hakea ja kilpailuttaa helposti, ja se on usein nopeampi ja joustavampi vaihtoehto kuin perinteinen yrityslaina.

Yrityslimiittiä voi käyttää esimerkiksi investointeihin, kassavirran tasapainottamiseen tai muihin yllättäviin menoihin. Yrityslimiitti on kuin luottokortti yritykselle - se antaa mahdollisuuden tehdä hankintoja ja maksaa laskuja silloin, kun yrityksen kassavirta on tilapäisesti heikko.


Yrityslimiitti yrityksen taloussuunnitelmassa

Yrityslimiitti sopii erinomaisesti yrityksen taloussuunnitelmaan. Sen avulla yritys voi suunnitella ja ennakoida tulevia menoja ja investointeja, sillä rahoitus on aina käytettävissä. Yrityslimiitti antaa yritykselle taloudellista liikkumavaraa ja mahdollistaa nopeat päätökset ilman pitkiä lainanhakuprosesseja.

Yrityslimiitti on siis joustava ja luotettava rahoitusmuoto, joka auttaa yritystä selviämään niin suunnitelluista kuin yllättävistäkin kustannuksista. Se on osa yrityksen taloussuunnitelmaa ja auttaa yritystä kasvamaan ja kehittymään.

Joten, hae yrityslimiittiä ja varmista yrityksesi rahoituksen joustavuus ja vakaus.


Yrityslimiitin kilpailuttaminen: koko, korko ja ehdot

Yrityslimiitti on joustava rahoitusratkaisu, joka mahdollistaa yrityksen operatiivisen toiminnan sujuvuuden. Yrityslimiitti toimii kuin yrityksen luottokortti, josta yritys voi nostaa rahaa tarpeensa mukaan. Kilpailuttamalla yrityslimiitin voi saada paremmat ehdot ja säästää kuluissa.

Yrityslimiitin osa-alue Kuvaus Vinkkejä kilpailuttamiseen
Yrityslimiitin koko Yrityslimiitin suuruus riippuu yrityksen tarpeista ja taloudellisesta tilanteesta. Kilpailuta eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamat yrityslimiitit. Muista, että suurempi ei aina ole parempi - limiitin tulee vastata yrityksen tarpeita.
Korko Yrityslimiitin korko voi vaihdella merkittävästi eri rahoituslaitosten välillä. Vertaa eri rahoituslaitosten tarjoamia korkoja. Kiinnitä huomiota myös muihin kuluihin, kuten nostoprovisioon.
Limiitin ehdot Yrityslimiitin ehdot voivat sisältää mm. takaisinmaksuaikataulun, vakuudet ja mahdolliset rajoitukset. Selvitä tarkasti eri rahoituslaitosten ehdot. Muista, että joustavuus voi olla yritykselle tärkeämpää kuin alhainen korko.

Yrityslimiitin kilpailuttaminen on yrityksen talouden kannalta tärkeää. Kilpailuttamalla voi löytää parhaan mahdollisen ratkaisun yrityksen tarpeisiin ja säästää merkittävästi kuluissa. Kilpailuttamisessa tulee ottaa huomioon yrityslimiitin koko, korko ja muut ehdot. Näillä kaikilla on merkitystä yrityksen taloudelliselle tilanteelle ja toiminnan sujuvuudelle.


Usein kysytyt kysymykset

Yrityslimiitin hakemiseen tarvitaan useita tietoja. Näitä ovat muun muassa yrityksen nimi, y-tunnus, toimiala, perustamisvuosi ja liikevaihto. Lisäksi tarvitaan tietoa yrityksen taloudellisesta tilasta, kuten tuloslaskelma ja tase. Myös yrityksen omistajien ja toimivan johdon tiedot saatetaan pyytää. Lisäksi hakijan tulee esittää suunnitelma siitä, mihin limiittiä aiotaan käyttää ja miten se maksetaan takaisin.
Yrityslimiitin korko määräytyy yleensä yrityksen taloudellisen tilanteen, luottoluokituksen, vakuuksien ja limiitin määrän perusteella. Lisäksi korkoon vaikuttavat yleinen korkotaso ja rahoituslaitoksen omat hinnastot. On tärkeää vertailla eri rahoituslaitosten tarjouksia, sillä korkoehdot voivat vaihdella merkittävästi.
Yrityslimiitti on jatkuva luotto, josta yritys voi nostaa rahaa tarpeensa mukaan ja se on joustavampi vaihtoehto, koska sen käyttöä ei ole sidottu tiettyyn hankintaan tai investointiin. Yrityslainaa sen sijaan haetaan yleensä tiettyä suurempaa hankintaa tai investointia varten ja se maksetaan takaisin sovitussa aikataulussa. Yrityslimiittiä voi verrata luottokorttiin ja yrityslainaa perinteiseen lainaan.
Yrityslimiittiä voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin yrityksen talouden hallinnassa. Se voi toimia yrityksen käyttöpääomana ja kattaa esimerkiksi päivittäiset liiketoiminnan menot, kuten palkat, vuokrat ja materiaalihankinnat. Yrityslimiittiä voi käyttää myös investointeihin, kuten laitehankintoihin tai laajentumiseen uusille markkinoille. Lisäksi yrityslimiittiä voi hyödyntää kausiluonteisten vaihteluiden tasaamiseen, kun tulojen ja menojen ajoittuminen ei kohtaa.
Yrityslimiitin suuruus riippuu yrityksesi taloudellisesta tilanteesta, liiketoiminnan laajuudesta ja luottokelpoisuudesta. Yleisesti ottaen yrityslimiitti voi olla muutamasta tuhannesta eurosta jopa miljooniin euroihin. Tarkemman summan saat selville ottamalla yhteyttä rahoituslaitokseen ja keskustelemalla heidän kanssaan yrityksesi tarpeista ja tilanteesta.
Yrityslimiitin saamiseksi yrityksen tulee täyttää tietyt ehdot ja vaatimukset. Ensinnäkin, yrityksen tulee olla rekisteröitynyt ja toiminnassa. Lisäksi yrityksen taloudellinen tilanne tarkastetaan, joten yrityksen tulee olla maksukykyinen ja sen tulee pystyä osoittamaan kykynsä maksaa velka takaisin. Yrityksen luottotiedot tarkistetaan myös, ja ne tulee olla kunnossa. Pankki tai muu rahoituslaitos saattaa myös vaatia yritykseltä vakuuksia. Yrityslimiitin suuruus riippuu yrityksen taloudellisesta tilanteesta ja tarpeesta.
Yrityslimiitin kilpailuttaminen alkaa tarpeiden ja toiveiden kartoittamisesta. Mieti, minkä suuruista yrityslimiittiä tarvitset ja millaisilla ehdoilla haluat sen saada. Tämän jälkeen voit ottaa yhteyttä useisiin pankkeihin tai rahoituslaitoksiin ja pyytää heiltä tarjousta yrityslimiitistä. Vertaile saamiasi tarjouksia huolellisesti - älä tuijota pelkästään korkoprosenttiin, vaan kiinnitä huomiota myös muihin ehtoihin, kuten takaisinmaksuaikaan ja mahdollisiin lisäkuluihin. Muista, että voit neuvotella tarjouksesta rahoituslaitoksen kanssa. Käytä hyväksesi saamiasi muita tarjouksia neuvottelutilanteessa. Näin voit varmistaa itsellesi parhaan mahdollisen yrityslimiitin.
Yrityslimiitin kulut ja palkkiot voivat vaihdella riippuen pankista tai rahoituslaitoksesta. Kulut voivat sisältää esimerkiksi avausmaksun, kuukausittaisen tilinhoitomaksun ja korot. Koron suuruus riippuu usein limiitin määrästä ja yrityksen taloudellisesta tilanteesta. Palkkioita voidaan periä esimerkiksi limiitin korotuksista tai muista muutoksista. Lisäksi on hyvä huomioida, että mahdolliset viivästysmaksut tai muut maksuhäiriöistä aiheutuvat kulut voivat kasvattaa yrityslimiitin kokonaiskustannuksia.
Yrityslimiitin hakuprosessi alkaa yrityksen taloudellisen tilanteen ja tarpeiden arvioinnilla. Tämän jälkeen valitaan sopiva pankki tai rahoituslaitos, jolta haetaan yrityslimiittiä. Hakuprosessiin kuuluu yrityksen taloudellisten tietojen, kuten tuloslaskelman ja taseen, toimittaminen rahoituslaitokselle. Lisäksi voidaan tarvita liiketoimintasuunnitelmaa ja selvitystä yrityksen maksukyvystä. Rahoituslaitos arvioi näiden tietojen perusteella yrityksen maksukyvyn ja päättää myönnetäänkö yrityslimiitti. Hakuprosessiin voi kuulua myös neuvotteluja rahoituslaitoksen kanssa esimerkiksi limiitin suuruudesta ja takaisinmaksuehdoista. Hakuprosessi voi kestää muutamasta päivästä jopa muutamaan viikkoon riippuen rahoituslaitoksesta ja yrityksen tilanteesta.
Yleensä maksuhäiriömerkintä voi vaikeuttaa yrityslimiitin saamista, sillä se kertoo luotonantajalle mahdollisista maksuvaikeuksista. Jokainen rahoituslaitos kuitenkin arvioi hakemuksen yksilöllisesti, joten absoluuttista ei voi antaa. Suosittelemme ottamaan yhteyttä suoraan rahoituslaitokseen selvittääksesi mahdollisuutesi yrityslimiitin saamiseen.
Yrityslimiitti vaikuttaa yrityksen talouteen monin tavoin. Se tarjoaa yritykselle joustavuutta ja puskuria taloudelliseen toimintaan, koska se mahdollistaa rahavarojen käytön silloin kun yritys sitä tarvitsee. Yrityslimiittiä voidaan käyttää esimerkiksi investointeihin, laskujen maksamiseen tai muihin yllättäviin menoihin. Toisaalta yrityslimiittiin liittyy myös kustannuksia, kuten korkoja ja mahdollisia muita pankin perimiä maksuja, jotka yrityksen tulee huomioida talouden suunnittelussa. Yrityslimiitti voi myös vaikuttaa yrityksen luottokelpoisuuteen.
Yrityslimiitin maturiteetti eli laina-aika vaihtelee yleensä 1-12 kuukauden välillä, mutta se voi olla myös pidempi. Laina-aika määräytyy yrityksen tarpeiden ja rahoituslaitoksen kanssa tehdyn sopimuksen mukaan.
Vaihtoehtoisia rahoitusmuotoja yrityslimiitille ovat esimerkiksi yrityslaina, factoring eli laskurahoitus, leasingsopimus, osakeanti tai joukkovelkakirjalaina. Myös erilaiset julkiset rahoitusmuodot, kuten Business Finlandin tai ELY-keskusten myöntämät tuet ja lainat, ovat mahdollisia. Lisäksi yritys voi hakea rahoitusta esimerkiksi joukkorahoitus- tai vertaislainapalveluiden kautta.
Yrityslimiitin luottoraja riippuu yrityksen taloudellisesta tilanteesta, sen tarpeista ja rahoituslaitoksen arvioista. Se voi vaihdella muutamasta tuhannesta eurosta aina miljooniin euroihin.
Kyllä, myös uusi yritys voi hakea yrityslimiittiä. Hakemuksen yhteydessä tarkastellaan yrityksen taloudellista tilannetta ja liiketoimintasuunnitelmaa, joiden perusteella päätös limiitin myöntämisestä tehdään.

Sisällysluettelo


Viimeksi muokattu: