Yhteistyössä

Hae 3000€ Laina

Hae edullista lainaa 3000 euroa heti tilillesi

Vippi.org on moderni luottopalvelu, mistä voi saada lainaa 3000 euroa nopeasti tilille ilman turhia kysymyksiä. Otamme lainahakemuksia vastaan 24h vuorokaudessa, joten toimistoajat eivät enää sido, kun on tarvetta hakea 3000e vippi heti tilille.

Ohjeet miten hakea 3000€ lainaa Vippi.org palvelusta

Tässä neuvoja miten haet tilille lainaa heti 3000e ilman turhaa odottelua!

 1. Käytä lainahakua etusivulla ja löydät arviot luotolle muodostuvasta kokonaiskustannuksesta sekä kuukausittaisen lainan lyhennyksestä
 2. Tunnistaudu puhelinnumerolla ja siirry täyttämään hakemus
 3. Täytä lainahakemus huolellisesti joka kohdasta, ja toimita pyydetyt liitteet. Hakemuksesi käsitellään heti, kun kaikki tiedot on toimitettu
 4. Saat vastauksena mahdollisen lainatarjouksen, mistä löytyy kaikki vippiä koskevat tiedot. Hyväksy tarjous ja rahat siirretään heti tilille, kun sopimus on hyväksytty myös Vippi.org yhteistyöpalvelun toimesta.

Lainavertailu 3000€ - Lainalaskuri kertoo lainan kulut

Lainasumma:

Korkoprosentti: %

Laina-aika (vuotta):

Kuukausierä:

Lainavertailu on tärkeä osa lainanhakuprosessia, sillä se auttaa sinua löytämään parhaan lainan tarpeisiisi. Tämä on erityisen tärkeää, kun kyseessä on suurempi summa, kuten kulutusluotto 3000€.

Lainavertailu 3000€ tarkoittaa eri lainantarjoajien tarjoamien lainaehtojen, kuten korkojen, kulujen ja maksuaikojen, vertaamista. Näiden tietojen perusteella voit valita itsellesi edullisimman lainavaihtoehdon.

Lainalaskuri on tässä prosessissa erittäin hyödyllinen työkalu. Lainalaskurin avulla voit laskea lainan kokonaiskustannukset, eli kuinka paljon laina tulee sinulle maksamaan korkojen ja muiden kulujen kanssa. Lainalaskuri ottaa huomioon lainan koron sekä laina-ajan.

Lainalaskurilla voit myös helposti selvittää, kuinka isoja kuukausieriä sinun tulee maksaa eri laina-aikojen mukaan. Tämä auttaa sinua suunnittelemaan talouttasi ja varmistamaan, että pikalainan takaisinmaksu ei aiheuta liikaa stressiä taloudellesi.

On tärkeää muistaa, että lainavertailu ja lainalaskurin käyttö ovat vain osa lainanhakuprosessia. Ennen lainan ottamista kannattaa aina lukea lainaehtojen pieni präntti ja tarvittaessa kysyä apua esimerkiksi pankin neuvonantajalta. Näin varmistat, että ymmärrät kaikki lainan ehdot ja tiedät, mihin sitoudut.

Laina Nimelliskorko Tilinhoitomaksu (kk) Todellinen vuosikorko Luottoa jäljellä (kk) Kuukausierä Kokonaiskustannus
Laina A 8% 5,95 € 11,44% 36 93,96 € 3 582,76 €
Laina B 15% 4,45 € 19,56% 36 104,08 € 3 907,08 €
Laina C 18% 4,45 € 22,78% 36 108,27 € 4 057,92 €
Vippi.org lainavertailu 5% - 5% 36 89,96 € 3 238,56 €

Taulukon esimerkistä nähdään, että eri pankkien tarjoamien lainojen ehdot voivat vaihdella.

Pankki 1:n tarjoama nimelliskorko on 8%, tilinhoitomaksu 5,95 euroa kuukaudessa, todellinen vuosikorko 11,44% ja kuukausittainen maksuerä 93,96 euroa. Tämän vaihtoehdon kokonaiskustannukset ovat 3 582,76 euroa.

Pankki 2:n tarjoama nimelliskorko on korkeampi, 15%, ja tilinhoitomaksu on 4,45 euroa kuukaudessa. Todellinen vuosikorko on 19,56% ja kuukausittainen maksuerä on 104,08 euroa. Tämän vaihtoehdon kokonaiskustannus on 3 907,08 euroa.

Pankki 3:n tarjoama nimelliskorko on vielä korkeampi, 18%, mutta tilinhoitomaksu on sama kuin Pankki 2:lla, 4,45 euroa kuukaudessa. Todellinen vuosikorko on 22,78% ja kuukausittainen maksuerä on 108,27 euroa. Tämän vaihtoehdon kokonaiskustannus on 4 057,92 euroa.

Vippi.org lainavertailun mukaan, heidän tarjoamansa laina on edullisin. Nimelliskorko on vain 5%, tilinhoitomaksua ei ole lainkaan, todellinen vuosikorko on 5% ja kuukausittainen maksuerä on 89,96 euroa. Tämän vaihtoehdon kokonaiskustannus on 3 238,56 euroa.

Vippi.org lainavertailun avulla asiakas voi säästää merkittävästi rahaa verrattuna muihin pankkeihin. Esimerkiksi verrattuna Pankki 1:n tarjoukseen, kuukausittainen säästö on 3,96 euroa ja kokonaiskustannuksissa säästö on 344,20 euroa. Suurin säästö saadaan verrattaessa Vippi.org lainavertailun tarjousta Pankki 3:n tarjoukseen. Tässä tapauksessa kuukausittainen säästö on 18,31 euroa ja kokonaiskustannuksissa säästö on 819,36 euroa.

Vertaa myös muut lainat:


Kilpailuta ja vertaa 3000€ pikavippi


Joustoluotto vai vippi – kumpi on parempi vaihtoehto?

3000 euron laina on yleensä tarjottu joustoluottona, joka on isoille lainasummille tarkoitettu lainatuote. Todella pitkä, parhaillaan yli kymmenen vuoden maksuaika, ei taas sovellu hyvin pienien tai keskisuurten lainojen hakemiseen.

Toinen rajoittava tekijä joustoluotossa on koko lainasumman maksaminen kerralla tilille. Tämä ei ole ongelma, jos tarkoituksena on käyttää koko lainasumma heti. Mikäli hakijalla on tarvetta nostaa vippi tilille osissa, joustoluotto voi auttaa tässä, kun taas kulutusluotto maksetaan tilille kerralla - eli se on niin sanottu kertalaina.

Vippi.org tarjoaa joustavilla ehdoilla lainaa, missä vipin takaisinmaksuun käytetyn ajan voi valita kokoaan itse. Yleensä lainat maksetaan takaisin 1 – 15 vuoden kuluessa, mutta jokaisella hakijalla on mahdollisuus maksaa velkansa kokonaan takaisin milloin tahansa.


Mitä tulee muistaa 3000 euron vipin hakemisessa?

Vaikka lainaa 3000 heti tilille onnistuu palvelustamme helposti, vipin ottaminen kannattaa silti suunnitella huolella. Hoitamaton pikalaina johtaa nopeasti ongelmiin, joten pieni suunnittelu vie pitkälle.

Tässä muutama taktinen vinkki siitä, miten vippi hoidetaan ilman ongelmia:

 • Laske kuinka paljon voit lyhentää lainaasi kuukaudessa ilman ongelmia
 • Mieti tarkasti paljonko omalle rahaa tillille nostat, mikään laina ei ole ilmaista, vaikka Vippi.org palvelu edullinen vaihtoehto onkin
 • Muista tarkistaa ennen lainahakemuksen lähettämistä , että täytät kaikki vaatimukset, kuten 19 vuoden ikärajan, vakituinen osoite suomessa säännölliset tulot lainan takaisinmaksua varten
 • Hakijoilla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä tai luottotiedoissa muista ongelmia

Tarkista kaikki lainan ehdot Vippi.org palvelusta tai lainahakemuksen täyttämisen yhteydessä.


Hae edullisesti lainaa 3000 euroa

Tarjoamme yhdet markkinoiden halvimmat lainat ja teimme myös pikavippivertailun, josta edullisuus huomataan. Palvelumme korkotaso on matala sekä lisäksi tarjoamme lyömättömät edut ensimmäistä lainaa hakiessa. 

Vippi.org tarjoaa edullista 3000€ lainaa selkeällä hinnoittelulla ja joustavilla takaisinmaksuajoilla. Palvelu on täysin kotimainen ja luotettava, joka on auttanut tuhansia suomalaisia rahoitustarpeissaan. Vippi.org:n suurimpana etuna on sen helppokäyttöisyys ja nopeus: lainapäätös tulee välittömästi ja rahat siirtyvät tilille usein jo saman päivän aikana. Lisäksi vippi.org tarjoaa mahdollisuuden lyhennysvapaisiin kuukausiin, mikäli taloudellinen tilanne sitä vaatii. Valitsemalla vippi.org:n voit olla varma, että saat lainaa 3000 euroa juuri sinulle sopivilla ehdoilla.


3000€ lainakohteet

Emme kysele mihin käytät lainasi, vaan voit käyttää rahat juuri kuten itse haluat. Jos olet aikeissa hakea yhdistämislainaa, olemme kasanneet ohjeet lainojen yhdistämis - palveluun, jos lainasumma on tarkoitus käyttää vanhojen lainojen maksamiseen. 

Usein, kun haetaan kulutusluottoa 3000 euroa, se saatetaan käyttää seuraavanlaisiin asioihin:

 1. Autojen korjaus tai huolto: Autojen korjaus voi olla kallista, varsinkin jos auto on vanha tai jos se vaatii erikoisosia tai palveluita. 3000 euron autolaina voi auttaa kattamaan nämä kustannukset, jotta voit pitää autosi hyvässä kunnossa.
 2. Kotiremontti: Pieni kylpyhuoneen tai keittiön päivitys, uuden lattian asentaminen tai uuden maalipinnan lisääminen voi maksaa useita tuhansia euroja. 3000€ remonttilaina voi auttaa kattamaan nämä kustannukset.
 3. Lomamatka: Jos haluat ottaa lainan lomaa varten ja matkustaa jonnekin, mutta sinulla ei ole tarpeeksi säästöjä, 3000€ laina voi auttaa kattamaan matkakustannukset.
 4. Kallis hankinta: Jos sinulla on tarve tai halu tehdä kallis hankinta, kuten uusi tietokone, huonekaluja tai kodinkoneita, 3000€ laina voi auttaa maksamaan näitä kuluja.
 5. Hätätilanteet: Elämässä voi tapahtua odottamattomia asioita, kuten lääketieteellisiä hätätilanteita tai äkillisiä kodinkoneiden korjauksia, jotka vaativat suuria kustannuksia. 3000€ laina voi auttaa kattamaan nämä yllättävät kustannukset.
 6. Oma yritys: Jos suunnittelet oman yrityksen perustamista tai jo omistat yhden ja tarvitset rahaa laajentamiseen, 3000€ laina voi olla hyvä vaihtoehto.
 7. Koulutus tai kurssit: Jos haluat päivittää taitojasi tai kouluttautua uudelleen, 3000€ laina voi auttaa kattamaan koulutus- tai kurssimaksut.

Muista aina harkita huolellisesti ennen lainan ottamista ja varmista, että pystyt maksamaan sen takaisin ajoissa, jotta vältät velkaantumisen.


Usein kysytyt kysymykset


Voit hakea 3000€ lainaa Vippi.org palvelusta täyttämällä lainahakemuksen. Sinun tulee antaa tarvittavat henkilötiedot, kuten nimesi, osoitteesi, henkilötunnuksesi ja pankkitilinumerosi. Lisäksi saatat joutua toimittamaan tietoa tuloistasi ja muista taloudellisista seikoista, jotta palvelu voi arvioida maksukykyäsi.

Emme itse myönnä lainoja, vaan kilpailutamme lainasi lukuisilla luotonantajilla. Vaatimukset lainan saamiseksi vaihtelevat luotonantajasta riippuen, mutta yleisesti ottaen sinun tulee olla vähintään 18-vuotias, sinulla tulee olla säännölliset tulot, ei maksuhäiriömerkintöjä ja voit joutua todistamaan maksukykysi esimerkiksi palkkakuittien avulla.

Vaikka Vippi.org palvelu ei itse myönnä lainoja, sen kautta lähetetyt lainahakemukset käsitellään yleensä hyvin nopeasti. Useimmat luotonantajat antavat lainapäätöksen heti saman päivän aikana, ja joissain tapauksissa päätös voidaan saada jopa minuuteissa.

Lainan saaminen tilille riippuu valitsemastasi luotonantajasta. Joissakin tapauksissa, kun lainapäätös on myönteinen, saattaa rahat siirtyä tilillesi jopa saman päivän aikana. On kuitenkin hyvä huomioida, että siirtoajoissa voi olla eroja eri pankkien välillä.

Koska Vippi.org palvelu itsessään ei myönnä lainoja, se ei määritä lainojen korkoja. Lainan korko määräytyy valitsemasi luotonantajan ja lainaehdoista sovitun mukaan. On siis tärkeää vertailla eri lainatarjouksia ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Tavallisesti lainan korko on 4,5 - 20% ja todellinen vuosikorko vaihtelee riippuen lainan muista kuluista.

Lainan maksuaika määräytyy luotonantajan ja sinun välilläsi tehdyn sopimuksen mukaan. Vippi.org palvelu ei määrittele maksuaikoja, mutta yleensä 3000 euron lainoille tarjotaan maksuaikaa 1 - 15 vuotta.

Joissakin tapauksissa luotonantajat saattavat sallia yhteishakijan lainalle. Silloin molemmat hakijat ovat yhdessä vastuussa lainan takaisinmaksusta. Yhteishaku voi parantaa lainansaantimahdollisuuksia, jos yksin hakijalla on heikompi maksukyky.

Vippi.org palvelu tarjoaa yhteyden useisiin luotonantajiin, mutta se ei itse myönnä lainoja eikä määritä korkoja. Edullisin laina löytyy lainavertailun avulla. Huomioi sekä lainan korko että muut mahdolliset kulut, kuten avaus- ja tilinhoitomaksut.

Monet luotonantajat vaativat säännöllisiä tuloja lainan myöntämiseksi, mutta joissakin tapauksissa opiskelija tai työtön voi saada lainaa. Tämä riippuu kuitenkin luotonantajasta ja hakijan taloudellisesta tilanteesta. Hakijan tulee aina olla valmis näyttämään, että hänellä on kyky maksaa laina takaisin.

Sisällysluettelo


Viimeksi muokattu: