Hae 1500€ Laina

Hae lainaa 1500 euroa heti netistä

Vippi.org palvelu on uusi vippipaikka, joka pyrkii muuttamaan kotimaan luottopalveluita omalla esimerkillä. Olemme tehneet monta rohkeaa muutosta hinnoitteluun, mihin eivät useat muut vippipaikat halua tai pysty.

Lue lisää Vippi.org palvelun edullisista lainoista, jotka saat tilille jopa 15 minuutin kuluessa.

Joustavaa vippiä 1500e - päätös 15 minuutissa

Eräs nopein keino netissä hakea 1500€ lainaa ilman vakuuksia tai takaajia, on käyttää Vippi.org palvelun tarjoamaa joustavia vakuudettomia lainoja. Hakeminen on tehty todella yksinkertaiseksi ja koko homma on hoidettu parhaillaan vartissa!

Tässä ohjeet vipin hakemiseen tilille nopeasti ja vaivattomasti!

  1. Hae lainahaun avulla haluttu lainasumma, ja tarkista luoton minimilyhennys ja arvio lainan korkokuluista
  2. Tunnistaudu pankkitunnuksien avulla ja täytä lainahakemus huolellisesti. Huomio liitteet joita lainahakemuksessa pyydetään, ilman niitä ei voida lainahakemusta käsitellä
  3. Odota lainapäätöstä ja tarjousta vipistä, mistä löydät kaikki tarkat tiedot kuten lainalle muodostuvan koron
  4. Lue lainatarjous huolellisesti, ja mikäli päätät hyväksyä tarjouksen niin rahat siirretään tilille välittömästi, kun sopimus on palautettu

Muista aina tarkistaa lainaehdot ennen vippitarjouksen allekirjoittamista, näin vältytään ikäviltä yllätyksiltä myöhemmin.


Hyödynnä Vippi.org lainapalvelun ehtoja edullisen lainan löytämiseen

Vippi.org on siirtynyt sanoista tekoihin, eikä meidän lupauksemme edullisesta lainasta ole vain sanahelinää. 


Korotonta maksuaikaa 1500 euron lainalle

Jokainen uusi asiakas saa ensilainan hakemisen yhteydessä ilmaisen lainan, eli 30 päivää täysin korotonta maksuaikaa vipille. Jos maksat 1500e vippiä takaisin ennen ensimmäistä eräpäivää, ei mitään kuluja tai kustannuksia peritä lainasta. Tämä tarjous koskee vain ensilainaa hakevia henkilöitä, sekä lainanottajia jotka ovat korottaneet omaa luottorajaansa.

Mikäli aiot maksaa vipin pitkällä maksuajalla, on korottoman maksuajan hyödyntäminen haastavampaa, mutta ei missään nimessä turhaa. Koroton laina on aina korotonta lainaa, ja siinä säästää vipin kustannuksissa.


Nosta lainaa 1500e heti tilille ilman kuluja

Vippi.org on poistanut kaikki nostokustannukset vipeistään. Kyllä, voit nostaa lainatililtä rahaa omalle tilille niin monta kertaa kuin haluat, ja aina täysin ilmaiseksi. Ei enää 7 – 20% nostosummasta perittäviä kustannuksia, vaan täysin ilmaisia nostoja!

Tämä antaa mahdollisuuden jo itsessään säästää selvää rahaa, varsinkin jos tarkoituksena on nostaa luottotililtä useita kertoja rahaa.


Ei mitään piilokuluja tai turhia kustannuksia lainalle

Hinnoittelu palvelussamme on tehty tieten tahtoen niin yksinkertaiseksi ja selkeäksi, kuin vain on mahdollista. Emme peri mitään kustannuksia, mitä yleensä on todettu vippipalveluissa näkemään. Voit unohtaa avausmaksun lainalle sekä kuukausittaiset tilinhoitomaksut, niitä ei kerry laisinkaan. 

Mikäli et tee nostoja lainatililtä, niin myöskään mitään korkokustannuksia ei luotolle tule. Voit miettiä asiaa vähän niin kuin edullista luottokorttia: vaikka tilillä on katetta niin vain omalle tilille nostetuista rahoista maksetaan korkoa. Hae halpaa lainaa ilman turhia kuluja heti tilille.


Kuka voi hakea 1500 lainaa? Lue ehdot täältä

Seuraavat ehdot pätevät kaikkiin, jotka haluavat hakea lainaa Vippi.org palvelusta.

  • Myönnämme lainaa 1500€ 19-vuotiaalle ja tätä vanhemmille
  • Riittävästi tuloja vipin takaisinmaksuun ilman ongelmia
  • Ei merkintöjä luottotiedoissa tai aktiivisia häiriöitä
  • Vakituinen osoite suomessa (tarkastetaan väestörekisteristä)
  • Pankkitunnukset ja puhelinnumero tulee löytyä jokaiselta hakijalta

Lue tarkat ehdot lainan myöntämiselle vippihakemuksen täyttämisen yhteydessä. Muista myös tarkistaa vaatimukset mahdollisista liitteistä koskien verotietoja ja palkkatuloja. Mikäli liitteitä vaaditaan, niin ne tulee toimittaa, tai lainahakemusta ei voida käsitellä.

Lainahakemuksessa vaaditut liitteet voi toimittaa sähköpostilla, faxilla tai perinteisellä kirjepostilla. Suosittelemme käyttämään sähköisiä liitteitä, koska näin hakemuksesi vippiä varten voidaan käsitellä mahdollisimman nopeasti.

Sisällysluettelo


Viimeksi muokattu:

Lue lisää