Yhteistyössä

Hae lainaa 50000 euroa Vippi.org palvelun kautta

Lainaa 50000 euroa

Vippi.org tarjoaa laajan valikoiman lainavaihtoehtoja ja auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen. Tässä muutama syy, miksi kannattaa hakea 50000 euron lainaa kauttamme:

Edullinen laina 50000 euroa

Tavoitteenamme on aina löytää edullisin lainavaihtoehto asiakkaillemme. Kauttamme saat kilpailutettua lainasi useiden eri pankkien ja rahoituslaitosten kesken, mikä takaa sinulle lainaa pienellä korolla sekä juuri sinulle sopivat ehdot.


Kilpailuta 50000€ lainat

Vippi.org palvelussa voit kätevästi kilpailuttaa lainasi. Me hoidamme kilpailutuksen puolestasi ja saat useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella. Tämä säästää sinulta aikaa ja vaivaa ja varmistaa, että saat parhaan tarjouksen. Lainan kilpailutus kannattaa tehdä aina uutta lainaa hakiessa sekä säännöllisesti kilpailuttaen vanhat lainasi.


Vertaa lainoja

Palvelussamme voit vertailla eri lainavaihtoehtoja helposti ja nopeasti, sillä yhdellä hakemuksella saat useita lainatarjouksia. Lainavertailun avulla näet heti, mikä laina on edullisin ja parhaiten omiin tarpeisiisi sopiva. 


Valitse paras lainatarjous

Kun olet saanut tarjoukset, voit rauhassa vertailla niitä ja valita itsellesi parhaiten sopivan. Muista, että laina on sitova sopimus, joten lainatarjouksen hyväksyminen kannattaa tehdä harkiten. Vippi.org auttaa sinua tässä päätöksenteossa tarjoamalla kattavat tiedot eri lainavaihtoehdoista.


Lainaa 50000 euroa heti tilille

Kun olet valinnut itsellesi sopivan lainatarjouksen, siirry sen jälkeen hyväksymään ja allekirjoittamaan se netissä pankin sivujen kautta. Kun pankki on vahvistanut lainanmyöntämisen, siirretään laina yleensä heti tilille saman päivän aikana palvelun aukioloaikana. Joissain tapauksissa tämä voi viedä 1-3 pankkipäivää.

Kilpailuta 50000€ lainat


Lainalaskuri 50000 euroa

Lainasumma: 50000€

Korkoprosentti: %

Laina-aika (vuotta):

Kuukausierä:

Lainalaskuri tai lainalaskin on työkalu, jonka avulla voi laskea erilaisten lainasummien ja laina-aikojen kuluja. Tarkkojen lukujen antaminen on hankalaa ilman tarkempia tietoja kuten laina-aikaa ja korkoprosenttia, mutta alla on esimerkkilaskelma 50000 euron lainasta.

Esimerkki:

 • Lainasumma: 50000 euroa

 • Vuosikorko: 5,5 %

 • Laina-aika: 10 vuotta

Tällä korolla lainan korkokulut ovat n. 13750 euroa 10 vuoden aikana. Kuukausittainen lyhennys on n. 525 euroa (lainapääoma ja korot yhteensä jaettuna laina-ajan kuukausien määrällä).

Huomioi, että tämä on vain suuntaa-antava laskelma. Todellinen vuosikorko on usein ilmoitettua nimelliskorkoa suurempi, koska se sisältää myös muut lainasta aiheutuvat kulut. Korko määräytyy aina yksilöllisesti ja se voi vaihdella. Suosittelemme käyttämään pankkien omia lainalaskureita tai muita netissä vapaasti saatavilla olevia lainalaskureita tarkempien laskelmien tekemiseen.


Lainavertailu 50000€

Tässä taulukossa on esitetty viiden eri pankkilainan tiedot. Taulukossa on vertailtu 50 000 euron välein kasvavia lainasummia, joiden korkoprosentit vaihtelevat 5% ja 18% välillä. Laina-ajat ovat kaikissa pankkien tarjoamissa lainoissa samat, 10 vuotta. Kuukausierät ja kokonaiskustannukset vaihtelevat lainasummien ja korkoprosenttien mukaan.

Alla oleva taulukko sisältää lainavertailun tiivistetysti.

Pankki Laina (€) Korko (%) Laina-aika (v) Kuukausierä (€) Kokonaiskustannukset (€)
Pankki 1 50 000 5 5 943,56 56 613,60
Pankki 2 50 000 7 10 580,74 69 688,80
Pankki 3 50 000 10 15 537,48 96 748,00
Pankki 4 50 000 12 5 1 116,86 67 011,60
Pankki 5 50 000 18 10 899,72 107 966,40

Yhteenvetona voidaan todeta, että parhain korko oli pankilla 1, mutta lyhyempi laina-aika johtaa korkeampaan kuukauseerään. Pankki 3 tarjoaa keskivertoa korkeamman koron, mutta pitkä laina-aika mahdollistaa alemman kuukausierän. Korkein korko ja myös kokonaiskustannukset olivat pankilla 5.

Vertaa myös muut summat:


Miten haen lainaa 50 000 euroa Vippi.org palvelusta?

Vippi.org palvelun kautta lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Lainan hakeminen alkaa siitä, että valitset haluamasi lainasumman, tässä tapauksessa 50 000 euroa. Syötät tarvittavat tiedot hakulomakkeelle, mukaan lukien henkilötietosi, tulotietosi ja mahdolliset muut vaaditut tiedot. Hakemuksen lähettämisen jälkeen lainapäätös tehdään yleensä nopeasti ja rahat maksetaan tilillesi heti kun lainasopimus on allekirjoitettu.


Kuka voi hakea lainaa 50 000 euroa?

Lainaa 50 000 euroa voi hakea täysi-ikäinen Suomen kansalainen, jolla on säännölliset tulot ja joka on hoitanut raha-asiansa moitteettomasti. Lisäksi hakijalla tulee olla käytössään suomalainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset. Vaatimukset lyhyesti:

 • 18-vuoden ikä

 • Pysyvä osoite Suomessa

 • Säännölliset, riittävät tulot - tilanteesi arvioidaan tapauskohtaisesti

 • Suomalainen pankkitili, johon laina maksetaan


Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko määräytyy useiden tekijöiden perusteella, kuten hakijan luottotietojen, tulojen ja laina-ajan perusteella. Vippi.org palvelun kautta haettavissa lainoissa korko on kilpailukykyinen ja se ilmoitetaan aina selkeästi lainatarjouksessa.

 • Nimelliskorko 4 - 20%

 • Todellinen vuosikorko alkaen 4,5%

Vertaile aina lainan todellista vuosikorkoa saamissasi lainatarjouksissa, jotta löydät edullisimman vaihtoehdon.


Voinko saada lainaa 50000€ ilman vakuuksia?

Kyllä, Vippi.org palvelun kautta on mahdollista hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Lainan saaminen ilman vakuuksia edellyttää kuitenkin, että hakijalla on säännölliset tulot ja hän on hoitanut raha-asiansa moitteettomasti. Lainan korko ja muut ehdot määräytyvät aina hakijakohtaisesti.

Edullinen 50000€ luotto


Lainaa 50000€ - kulut ja kustannukset

Jotta löydät edullisinta lainaa 50000 euroa, täytyy ensimmäisenä vertailla lainan kuluja ja kustannuksia. Lainan kulut muodostuvat seuraavista asioista:

 • Nimelliskorko

 • Mahdollinen avausmaksu

 • Mahdollinen tilinhoitomaksu

 • Muut lainan kulut

Näistä yhdessä muodostuu lainalle todellinen vuosikorko.


Mikä on 50 000 euron lainan korkoprosentti?

Lainan korkoprosentti voi vaihdella suuresti lainantarjoajasta riippuen. Korkoprosentti muodostuu yleensä peruskorosta ja marginaalista. Koska kyseessä on suuri lainasumma, lainantarjoajat saattavat tarjota houkuttelevampaa korkoprosenttia. On kuitenkin tärkeää muistaa, että korkoprosentti määräytyy useiden tekijöiden, kuten maksukyvyn, tulotason ja luottotietojen perusteella. Vippi.org suosittelee aina vertailemaan eri lainatarjoajien korkotarjouksia.


Kuinka paljon maksettavaa 50000 euron lainasta kertyy yhteensä?

Maksettava kokonaissumma riippuu lainan korosta, maksuajasta ja mahdollisista muista lainanhoitokuluista. Esimerkiksi 5 vuoden maksuajalla ja 5% korolla takaisinmaksettava summa on noin 56750 euroa. Huomioithan, että tämä on vain esimerkki ja todellinen maksettava summa voi olla erilainen.


Mikä on normaali maksuaika 50000 euron lainalle?

Maksuaika 50000 euron lainalle voi vaihdella suuresti riippuen lainantarjoajasta ja lainanhakijan toiveista. Yleisesti ottaen maksuaika voi olla 1-15 vuotta. Maksuajan pituus vaikuttaa kuukausittaisen lyhennyksen suuruuteen: mitä pidempi maksuaika, sitä pienempi kuukausierä. Kuitenkin pidemmällä maksuajalla lainan kokonaiskustannukset kasvavat korkojen kertyessä.


Voinko yhdistää 50000 euron lainan muihin lainoihin?

Yhdistelylaina 50000€ ilman vakuuksia

Lainojen yhdistäminen on mahdollista, ja se voi usein olla hyvä tapa hallita olemassa olevia velkoja ja saada pienempi kuukausierä maksettavaksi.

Yhdistämällä lainat, voit yksinkertaistaa taloudenhoitoasi yhdellä kuukausittaisella maksulla monen sijaan - onhan se huomattavasti selkeämpää, kun maksat vain yhtä lainaa useiden lainanmaksujen sijaan.

Tämä voi myös johtaa säästöihin, jos uuden lainan korko on alhaisempi kuin yhdistettyjen lainojen keskimääräinen korko.

Muista kuitenkin, että jokaisen lainan ehdot ovat yksilölliset. Siksi on tärkeää lukea kaikki lainaehdot huolellisesti ja ymmärtää, mitä lainan yhdistäminen tarkoittaa sinulle henkilökohtaisesti.


Yhdistämislainan hakeminen

Jos haluat käyttää lainaa 50000 euroa vanhojen lainojen yhdistämiseen yhdeksi suuremmaksi luotoksi, sinun on ensin haettava uutta yhdistelmälainaa, joka kattaa muiden lainojesi yhteissumman. Kun olet saanut hyväksynnän uudelle lainalle, käytät sen maksamaan kaikki olemassa olevat lainasi. Tämän jälkeen sinun tarvitsee maksaa vain yhtä lainaa takaisin.


Vipin rooli lainojen yhdistämisessä

Vippi.org voi auttaa sinua yhdistämään lainasi. Tarjoamme kätevän ja helppokäyttöisen työkalun, jolla voit kilpailuttaa eri lainanantajia ja löytää parhaat ehdot lainan yhdistämiseen. Täytä hakemus, valitse lainojen yhdistäminen ja syötä tiedot vanhoista lainoistasi - näin löytyy paras järjestelylaina.

Huomio: Jokainen laina on sitova sopimus. Kun harkitset lainojen yhdistämistä, on tärkeää, että ymmärrät kaikki uuteen lainaasi liittyvät kustannukset ja ehdot.


Kokemuksia 50000€ lainoista

Tässä osiossa tarkastellaan joitakin kokemuksia, jotka auttavat ymmärtämään 50 000 euron lainan hakemista paremmin.

Kokemus 1: Asunnon remontti

Eräs asiakas haki 50000 euron lainaa asuntonsa remontoimiseksi. Hänellä oli säännölliset tulot, mutta ei tarpeeksi säästöjä kattamaan koko remonttia. Asiakas sai lainan hyväksynnän, koska hänen luottotietonsa olivat kunnossa ja hänen tulonsa olivat riittävät lainan takaisinmaksuun.

Kokemus 2: Yrityksen perustaminen

Toinen asiakas haki 50000 euron lainaa uuden yrityksen perustamiseksi. Hänellä oli vahva liiketoimintasuunnitelma ja hän oli valmis panostamaan omaa rahaansa yritykseen. Lainahakemus hyväksyttiin, koska asiakkaan liiketoimintasuunnitelma oli vakuuttava ja hänellä oli myös henkilökohtaisia säästöjä.

Kokemus 3: Velkojen yhdistäminen

Kolmas asiakas haki 50000 euron lainaa yhdistääkseen useita pienempiä lainojaan. Yhdistelemällä lainansa hän pystyi alentamaan kuukausittaisia lainanhoitokustannuksiaan ja saamaan paremman yleiskuvan taloudestaan. Hakemus hyväksyttiin, koska asiakas oli osoittanut kykynsä hoitaa lainojaan aikaisemmin.

Nämä kokemukset ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, millaisiin tarkoituksiin 50000 euron lainaa voidaan hakea - tässä muutamia muita mahdollisia käyttökohteita:

 • Oman yrityksen perustaminen

 • Asunnon osto

 • Auton hankinta

 • Venelaina

 • Remontti

 • Sijoitusasunnon hankinta

 • Opintolaina

 • Matkailuauton hankinta

 • Lomakiinteistön hankinta

 • Uuden teknologian hankinta yritykseen

 • Maatilan koneiden uusiminen

 • Omaan terveyteen ja hoitoon liittyvät menot

 • Kalliin harrastuksen rahoittaminen

 • Mökin osto tai rakentaminen

 • Verovelkojen maksaminen

 • Muutto ulkomaille

 • Sijoittaminen osakkeisiin

 • Yrityksen laajentaminen

 • Muut isot yllättävät menot

 • Asuntovaunun hankinta

 • Sukupolvenvaihdos maatilalla

 • Uuden liiketoiminta-alueen käynnistäminen yrityksessä

 • Häät ja muut isot juhlat

 • Matkalaina
 • Koulutukseen liittyvät kustannukset

 • Investoinnit uusiutuvaan energiaan

 • Eläkkeellä olevan vanhemman hoivakodin maksut


Usein kysytyt kysymykset

Voit hakea lainaa 50 000 euroa sähköisesti täyttämällä hakemuksen Vippi.org sivustolla. Huomaa, että hakemus ei vielä sido sinua ottamaan lainaa.
Lainan saamisessa kestää yleensä 1-3 pankkipäivää siitä, kun hakemuksesi on hyväksytty. Joissakin tapauksissa se voi olla tililläsi jopa saman päivän aikana. Huomaathan, että tämä voi vaihdella eri toimijoiden välillä.
Lainan korko riippuu useista tekijöistä, mutta on pienimmillään 4% luokkaa. Tyypillisesti korko määräytyy hakijan luottokelpoisuuden, lainasumman, maksuajan ja lainantarjoajan perusteella. Todellinen vuosikorko voi vaihdella suuresti, ja se kannattaakin tarkistaa useilta eri palveluntarjoajilta ennen lainapäätöksen tekemistä.
Et tarvitse, vaan voit saada lainaa 50000 euroa ilman takaajaa.
Kyllä, joiltakin lainanmyöntäjiltä on mahdollista saada suuria lainoja ilman vakuuksia.
Lainan takaisinmaksuaika riippuu lainantarjoajasta ja lainan ehdoista. Pääsääntöisesti takaisinmaksuaika voi olla 1-15 vuotta, 50000 euron lainan osalta usein 10-15 vuotta. Laina-aika kannattaa valita oman taloudellisen tilanteen ja maksukyvyn mukaan. Muista, että pidempi maksuaika tarkoittaa yleensä pientä kuukausierää, mutta myös suurempia kokonaiskuluja kiinteästä lainakorosta johtuen.
Kuten useimmat lainat, myös 50000€ lainan saaminen edellyttää yleensä hyvää luottotietoa. Tämä tarkoittaa, että sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Jotkut lainanantajat voivat kuitenkin harkita lainan myöntämistä huolimatta huonoista luottotiedoista, jos pystyt osoittamaan, että olet kykenevä maksamaan lainan takaisin.
Lainan saaminen ilman tuloja on haastavaa, sillä lainanantajat tarkistavat aina hakijan maksukyvyn. Hakijan tulee yleensä pystyä osoittamaan, että hänellä on säännölliset tulot, joilla hän pystyy maksamaan lainan takaisin suunnitellun maksuaikataulun mukaisesti. Joissain tapauksissa, esimerkiksi eläkkeellä ollessa tai jos sinulla on tuloja omaisuuden myynnistä tai vuokratuloja, voi lainaa saada työttömänä.
Jos et pysty maksamaan lainaasi takaisin, kannattaa sinun ottaa mahdollisimman nopeasti yhteyttä lainanantajaan. Usein löydetään ratkaisu maksuvaikeuksiin, kuten maksuohjelman muutos tai lyhennysvapaiden kuukausien myöntäminen. Jos et maksa lainaasi takaisin eikä mitään toimia suoriteta, lainanantaja voi perää lainaasi perintätoimiston kautta, joka voi johtaa merkintään luottotietoihisi.
Yleensä voit maksaa lainan takaisin aikaisemmin ilman lisäkuluja, mutta se riippuu lainanantajasta. Tarkista tämä aina erikseen lainaehdoista tai ota yhteyttä lainanantajaan selvittääksesi asian. Aikaisempi takaisinmaksu vähentää maksettavaa korkoa ja siten pienentää lainan kokonaiskustannuksia.
Täytä hakemus Vippi.org sivulla ja kilpailutamme lainan puolestasi. Saat tiedon saamistasi henkilökohtaisista lainatarjouksista ja voit helposti vertailla 50000€ lainoja keskenään ennen lainatarjouksen hyväksymistä.
Kyllä, voit hakea lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa. Tätä kutsutaan yhteishakijaksi. Yhteishakija lisää lainansaantimahdollisuutta, sillä silloin voidaan ottaa huomioon molempien hakijoiden tulot. Lisäksi yleensä yhteishakijan kanssa haettaessa voidaan saada lainaa suuremmalla summalla ja paremmilla ehdoilla.
Kyllä, ikäsi voi vaikuttaa lainansaantiin. Useimmilla lainanantajilla on alaikäraja, joka on usein 18-25 vuotta. Myös yläikäraja on usein määritelty. Ikävaatimukset vaihtelevat eri lainanantajien ja lainojen välillä. Täytä hakemus ja kokeile millaista lainaa sinulle tarjotaan.
Kyllä, sinulla on kuluttajansuojalain mukaan 14 vuorokauden peruutusoikeus, kun ottamasi kulutusluotto tai laina on myönnetty. Peruutusoikeus koskee sekä koko lainasummaa että yksittäisiä lainanostoja.
Lainojen määrää ei ole rajattu, mutta lainanantajat arvioivat lainanhakijan takaisinmaksukyvyn aina tapauskohtaisesti. Suurien lainasummien kohdalla voidaan vaatia esimerkiksi takaajaa tai vakuuksia, ja lainanhakijalla tulee yleensä olla säännölliset tulot. On tärkeää pitää mielessä, että ylimääräisen velan ottaminen voi johtaa taloudellisiin vaikeuksiin.
Lainantarjoajat maksavat lainasumman yleensä suoraan hakijan ilmoittamalle pankkitilille. Tämä tapahtuu sen jälkeen, kun lainasopimus on allekirjoitettu ja mahdolliset tarvittavat liitteet ovat lainanantajan hallussa. Lainanantajasta riippuen rahat ovat tililläsi nopeimmillaan samana päivänä tai viimeistään muutaman pankkipäivän kuluessa.
Pankit arvioivat lainahakemuksesi perusteella kykyäsi maksaa laina takaisin. Arviointiin vaikuttaa usein tulotaso, vakituinen työ, työsuhde ja ikäsi sekä nykyinen velka- ja luottotietotilanteesi. Pankki voi myös tarkistaa palkka- ja veroilmoitustiedot sekä muut taloudelliset tiedot.

Sisällysluettelo
 • Lainalaskuri 50000 euroa
 • Lainavertailu 50000€
 • Miten haen lainaa 50 000 euroa Vippi.org palvelusta?
 • Lainaa 50000€ - kulut ja kustannukset
 • Voinko yhdistää 50000 euron lainan muihin lainoihin?
 • Kokemuksia 50000€ lainoista
 • Usein kysytyt kysymykset


 • Viimeksi muokattu: