Yhteistyössä

Hae vakuudetonta lainaa 35000 euroa heti

Lainaa 35000€

Nykyään lainan hakeminen netistä on tehty helpoksi. Koska lainaa 35000 euroa voi hakea niin monelta luotonantajalta, olemme pyrkineet helpottamaan sen edullisimman lainan löytämistä.

Voit syöttää sivustoltamme löytyvään lainalaskuriin 35 000 euroa ja haluamasi laina-ajan, minkä jälkeen sinulle näytetään lista, josta voit löytää useita tarjouksia eri luotonantajilta.

Lainaa voi hakea heti sen jälkeen, kunhan on tunnistautunut lainan hakemisen yhteydessä. Syöttämällä omat tiedot lomakkeeseen luotonmyöntäjä pystyy varmistamaan hakijan henkilöllisyyden.

Tämä on tietysti tärkeä asia luotonantajan näkökulmasta, sillä heidän tulee varmistaa lainanhakijan maksukyky ja tarkistaa muita taloudellisia tietoja.

 • Valitse lainan määräksi 35 000 euroa ja määritä takaisinmaksuaika lainalaskurin avulla. Siirry sitten itse hakemusprosessiin.
 • Saat lainaehdot ja muut viestit sähköpostilla, joten syötä toimiva sähköpostiosoite, jotta lainaprosessi voi sujua onnistuneesti
 • Tämän jälkeen näet listan eri lainantarjoajista ja heidän tarjoamista lainoistaan. Tee vertailua ja valitse niistä itsellesi sopivin
 • Täytä lainahakemus tarkkaan ja liitä mukaan kaikki tarvittavat dokumentit - puuttuvat tiedot viivästyttävät hakemuksen käsittelyä
 • Ennen lainan myöntämistä lainantarjoaja tarkistaa taustasi, johon menee parhaillaan vain muutama minuutti
 • Mikäli hakemus hyväksytään, voit hakea haluamaasi 35000 euron lainaa, minkä jälkeen se maksetaan tilillesi mahdollisimman nopeasti

Lainalaskuri 35000€

Voit käyttää lainalaskuriamme laskeaksesi lainasi kuukausierän. Valitse vain lainasumma, lainan todellinen vuosikorko sekä laina-aika laskurista ja näet paljonko olisi kuukausittain takaisinmaksuerä tässä tapauksessa.

Lainasumma:

Korkoprosentti: %

Laina-aika (vuotta):

Kuukausierä:


Muista kilpailuttaa lainaehdot – mitä niissä kannattaa ottaa huomioon?

Mikäli haluat ottaa lainaa 35000 euroa, ei välttämättä kannata tarttua ensimmäiseen vastaantulevaan lainatarjoukseen – niiden välillä on nimittäin hyvä tehdä vertailua. Esimerkiksi jo pienetkin erot koroissa saattavat vaikuttaa merkittävästi siihen, kuinka kannattavaa laina on ylipäätään ottaa.

Kuukausittainen lainanlyhennys on tietysti yksi tärkeimmistä asioista koron lisäksi. Rahan lainaamisessa kannattaa aina käyttää varovaisuuden periaatetta ja lainata rahaa mieluummin aina hieman alakanttiin kuin yläkanttiin.

Varovaisuus tulee erityisen tärkeäksi silloin, kun lainaa 35 000 euron kokoisen rahasumman. Tällöin laina-aika on usein normaalia pidempi ja kulut sitä kautta suuremmat kuin pienemmissä kulutusluotoissa.

Jos laina-aika on pitkä, kaikenlaisia asioita voi tapahtua matkan varrella. Vuosien saatossa oma tulotaso saattaa alentua, jolloin liian korkeat lyhennykset johtavat helposti vaikeuksiin.  Toisaalta korkotaso saattaa nousta nopeastikin, mikä taas näkyy vääjäämättä lainan kustannusten nousuna.

Lähtökohtaisesti kannattaa tietysti suosia lyhyen ajan lainoja, mikä oma taloudellinen tilanne sopii siihen.

Ennen kuin otat 35 000 euron lainan lainaehdoista tulee myös tarkistaa se, minkälaisia muita kuluja se korkojen lisäksi sisältää. Kaikenlaiset ylimääräiset kulut ja varsinkin piilokulut aiheuttavat helposti turhaa rahanmenoa.

Tästä listasta voit nähdä kaikki tärkeimmät tekijät rahan lainaamisen suhteen:

 • Korko: Korko on rahan lainaamisen hinta, josta muodostuu myös sen keskeisin kulu.  Mitä korkeampi korko, sitä enemmän maksat lainaamastasi rahasta.
 • Lainan takaisinmaksuaika: Pitkä takaisinmaksuaika tarkoittaa usein suurempia kokonaiskuluja korkojen takia, vaikka kuukausittainen maksuerä olisi pienempi.
 • Lainan ehdot: Lue huolellisesti kaikki lainan ehdot ja tee vertailua eri vaihtoehtojen välillä. Onko lainassa esimerkiksi avausmaksuja, toistuvia kuukausittaisia kuluja tai muita piilokuluja?
 • Maksukyky pitkällä aikavälillä: Arvioi oma taloudellinen tilanteesi tarkasti ja varmista se, että pystyt varmasti maksamaan lainan takaisin sopimuksen mukaisesti. Muista varautua myös yllättäviin kuluihin.
 • Lainan tarve: Pohdi myös sitä, tarvitsetko lainaa todella vai onko kyseessä esimerkiksi heräteostos. Lainaa ei koskaan kannata ottaa kevyin perustein, koska se sitoo sinut taloudellisesti pitkäksi aikaa.
 • Luotonantajan luotettavuus: Ota lainaa vain luotettavilta ja tunnetuilta luotonantajilta, joilla on tarvittavat luvat.

Edullinen 35000€ laina


Lainaa 35000 euroa – säästä aikaa kilpailutuksesta ja ota laina Vippi.org kautta

Sivustomme tarkoitus on tehdä lainan ottamisesta mahdollisimman helppoa ja läpinäkyvää. Varsinkin suurempien rahasummien lainaaminen ei ole mitään leikkiä, vaan siihen tulee suhtautua kaikella vakavuudella. Lainojen kilpailutus auttaa säästämään korkokuluissa, niinpä aina lainaa hakiessasi tulisi se kilpailuttaa.

Pyrimme säästämään kaikkien sivuston käyttäjien aikaa tarjoamalla luotettavaa tietoa lainoista ja niiden tarjoajista. Lainojen vertailua ei kannata aliarvioida, mikäli haluaa säästää siihen liittyvissä kuluissa.

Samalla voit oppia paljon uutta lainoihin liittyen, mikä taas auttaa tekemään parempia päätöksiä lainaamiseen suhteen.

Vippi.orgin valinnan kannattavuutta voidaan verrata muihin lainapalveluihin seuraavasti. Korkoprosentit voivat vaihdella huomattavasti eri palveluiden välillä ja niiden vaikutus lainan kokonaiskustannuksiin on merkittävä. Esimerkkisumma on tässä tapauksessa 35000€ ja voidaan huomata, että Vippi on edullisin laina.

Oletetaan, että laina-aika on viisi vuotta ja korot maksetaan vuosittain.

Lainapalvelu Korko Vuosikorko Kokonaiskustannukset
Vippi.org 4,5% 1575€ 37875€
Palvelu X 6% 2100€ 39500€
Palvelu Y 10% 3500€ 42000€
Palvelu Z 14% 4900€ 44500

Vertaa myös muut lainat:


Lainaa 35000 euroa ilman vakuuksia – onko se mahdollista?

Monet lainaa 35 000 euroa tarjoavat tahot antavat suurenkin lainan myös ilman vakuuksia. Käytännöt vaihtelevat aina luotonantajan mukaan, joten tarkemmat tiedot on syytä tarkistaa jokaisen lainan ehdoista erikseen.

Vakuuksia aletaan yleensä vaatimaan silloin, kun lainasummat nousevat suuriksi. Lisäksi eri lainanantajilla on erilaisia lähestymistapoja vakuuksien suhteen. Esimerkiksi asuntolainaan vaaditaan vakuuksia luonnollisesti herkemmin kuin vaikkapa kulutusluottoon.

On hyvä ottaa huomioon myös se, että läheskään kaikki toimijat eivät anna 35 000 euron lainaa ilman vakuuksia. Mitä suurempia haluttu lainasumma on, sitä vähemmän potentiaalisia lainantarjoajia on liikenteessä.

Usein on vieläpä niin, että korot saattavat olla korkeammat siinä tapauksessa, kun vakuuksia ei vaadita. Tällä luotonantajat pyrkivät kompensoimaan tappioita, joita syntyy vakuudettomista ja maksamattomista lainoista.

Rahan lainaaminen ilman vakuuksia on tietysti kätevää, mutta siinäkin tulee pitää maltti mielessä. Tällöin on nimittäin helppo ottaa liikaa lainaa, mikä taas aiheuttaa omat vaikeutensa, mikäli lyhennysten määrä kasvaa liian suureksi.


Miten voin parantaa mahdollisuuksiani saada lainaa 35000 euroa?

Kulutusluottoa 35000 euroa

Yksi yleisimpiä tapoja hakea suuria lainoja on tehdä se toisen ihmisen kanssa yhdessä, jolloin puhutaan yhteishakijasta. Jos olette esimerkiksi aviopuolison kanssa päättäneet tehdä suuremman remontin kuin pelkästään uusia sisustuksen, 35 000 euron lainan saaminen kahdestaan on huomattavasti helpompaa.

Tällöin lainanantajat katsovat, että lainanhakijalla on parempi ja vakaampi tulotaso, koska hakijoita on useampia. Tämä tekee taas lainaamisesta turvallisempaa heidän näkökulmastaan katsottuna.

Omia mahdollisuuksia voi parantaa tietysti myös siten, että pystyy todistamaan omaavansa riittävän tulotason lainan maksamiseksi takaisin. Suurta lainaa ei kovinkaan helpolla anneta, mikäli hakijalla ei ole vakituisia työtuloja tai muita tulonlähteitä.


Minkälaisia kuluja tämän suuruiseen lainaan liittyy?

Varsinkin 35000 euron lainan korkoon kannattaa kiinnittää erityistä huomiota – sehän kuitenkin määrittää pitkälti sen hinnan. Suuria lainoja ottaessa korko ja muut kulut tekevät lainarahasta erityisen kallista, joka on syytä muistaa.

Lainojen yhteydessä käytetään kahta eri käsitettä korkoihin liittyen: nimelliskorko ja todellinen vuosikorko. Yleensä näistä kahdesta esillä on varsinkin nimelliskorko, koska se on selkeämpi esittää tarjouksen yhteydessä ja siinä ei oteta huomioon kaikkia kuluja lainaan liittyen.

Nimelliskorko tarkoittaa lainan sitä peruskorkoa, joka ei sisällä muita lainasta aiheutuvia kuluja, kuten avaus- tai tilinhoitomaksuja. Nimelliskorko on usein se prosenttiluku, joka mainostetaan eniten lainatarjousten yhteydessä.

Esimerkiksi 35 000 euron kulutusluottoa ottaessa sen tarjoaja voi ilmoittaa, että lainan korkoprosentti on 7,65 prosenttia. Tällöin kyseessä on usein juuri nimelliskorosta, johon lisätään vielä kaikki muut lainaan liittyvät kulut.

Jos laina-aika olisi 10 vuotta, niin lainan kokonaiskustannukseksi tulisi 15 760 euroa. Todellinen vuosikorko olisi tällöin noin 8,3 prosenttia, joten muut kustannukset nostavat sitä yli puoli prosenttiyksikköä.

Nyrkkisääntönä siis pätee, että mitä lyhyempi laina-aika sitä edullisempi laina. Jo 10 vuoden laina-aika nostaa kustannuksia nopeasti – 35 000 euron lainassa korot olisivat jopa 31,05 prosenttia kokonaiskustannuksista eli 50 760 eurosta.

Monet suosivat pitkiä laina-aikoja, koska silloin lainanlyhennykset pysyvät pieninä, mutta toisaalta se tekee lainasta myös paljon kalliimman. Esimerkki tapauksessa kuukausittaiset lyhennykset liikkuisivat noin 430 euron tuntumassa riippuen sopimuksesta.

Vippi 35000e


Onko suuren 35000€ lainan hakeminen netistä turvallista?

Kymmenien tuhansien eurojen lainan hakeminen netistä on turvallista, kunhan muistaa muutaman tärkeän asian siihen liittyen. Suomessa lainaa voivat antaa vain ne tahot, joilla on siihen tarvittava lupa ja jotka kuuluvat luotonantajarekisteriin.

Aluehallintoviraston eli AVIn ylläpitämä luotonantajarekisteri on rekisteri, johon merkitään kulutusluottojen myöntämiseen oikeutetut luotonantajat Suomessa. Se pyrkii toiminnallaan suojelemaan kuluttajia epärehellisiltä toimijoilta, sillä luotonvälittäjän on noudatettava kuluttajansuojalainsäädäntöä

On myös hyvä muistaa, että lainaajalla on oikeus peruuttaa laina 14 päivän sisällä, koska lainat kuuluvat kuluttajansuojalain piiriin. Jos tulet lainan suhteen toisiin aatoksiin, voit aina peruuttaa sen annetussa ajassa.

Kun on hakemassa yli 30 000 euron pankkilainaa, on syytä myös muistaa vastuullisuus, jotta suuremmilta ongelmilta vältytään. Tämän takia lainanlyhennysten tulee olla sopivan suuruisia omalle lompakolle. Muista jättää riittävän suuri marginaali omien tulojen ja menojen jälkeen.

Kun otat kaikki nämä edellä mainitut tekijät huomioon, voit hakea 35000 euron lainaa netistä turvallisesti ja edullisesti. Muista aina vertailla eri tarjouksia ja valita niistä sellainen, joka sopii itsellesi parhaiten!


Lainaa 35000 euroa – usein kysytyt kysymykset

35000 euron lainaa voi hakea Suomen kansalainen, joka on täysi-ikäinen, mutta jotkin lainanantajat saattavat vaatia vielä korkeampaa ikää hakijalta. Monet vaativat myös sen, että hakijan tulotiedot voidaan tarkistaa rekistereistä. Lainan saaminen vaatii myös säännöllisiä tuloja, joita saa yleensä palkkatuloista.
Voit aluksi syöttää haluamasi rahasumman ja laina-ajan sivustoltamme löytyvään lainalaskuriin. Tämän jälkeen näytämme sinulle listan eri luotonantajien tarjouksista, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan. Sitten voit täyttää lainahakemuksen omilla tiedoillasi ja odottaa lainatarjouksia.
Lainaehtojen vertailuun kannattaa käyttää aikaa. Esimerkiksi korkotason, laina-ajan, lainan ehtojen, omaa maksukykyä, lainan tarvetta ja luotonantajan luotettavuutta kannattaa arvioida huolellisesti. Tarkista myös, mitä muita kuluja laina sisältää koron lisäksi.
Sinulla voi olla parempi mahdollisuus saada 35000€ laina esimerkiksi hakiessasi sitä yhdessä jonkun toisen ihmisen kanssa. Myös säännölliset tulot ja vakaa taloudellinen tilanne parantaa mahdollisuuksiasi.
Kyllä, palvelussamme voit yhdistää pienemmät pikalainat yhdeksi suureksi kokonaisuudeksi. Lainojen yhdistäminen auttaa hallinnoimaan talouttasi ja säästää parhaimmillaan reilusti rahaa.
Yleensä näin suuri summa maksetaan tilillesi kokonaisuudessaan eli kyseessä on kertalaina. Joissain tapauksissa voi olla mahdollista saada myös todella suurikokoisen luottotilin mikä toimii joustoluottona.

 

Sisällysluettelo


Viimeksi muokattu: