Hae 500€ Vippi

Vippi 500 euroa edullisella korolla

Maksoit lainan takaisin missä ajassa tahansa, niin voit olla varma, että kulut ja kustannukset 500 euron pikavipille pysyvät kurissa. Lue miten saat pikavipin tilille muutamassa minuutissa tai hae tästä.

Edullisin 500 euron vippi – hae heti!

Vippi.org tarjoaa mahdollisuuden nostaa todella edullista vippiä tilille ilman vakuuksia. Olemme hioneet tämän timantin vastaamaan kaikkia tarpeita, mitä 500€ lainaa hakeva asiakas voi tarvita. Meidän tarjoama moderni pikavippi antaa mahdollisuuden valita itse maksuajan, tehdä useita nostoja lainatililtä tai nostaa luottorajaa ilman erillistä hakemusta!

Lainan hakeminen on niin helppoa, että homman hoitaa 10 minuutin kuluessa:

  • Tunnistaudu pankkitunnuksien avulla ja siirry täyttämään lainahakemusta. Hakemuksen täyttäminen ei vie montaa minuuttia, mutta muista toimittaa kaikki vaaditut tiedot!
  • Lähetä lainahakemus ja toimita liitteet, niin saat vastauksena lainatarjouksen sekä luottopäätöksen, mistä näet vipin kaikki tarkat tiedot koskien kuluja ja korkoa
  • Allekirjoitettu lainatarjous tarkastetaan Vippi.org palvelussa ja 500 euron pikavippi siirretään tilillesi välittömästi!

Näin vaivattomasti ja nopeasti hoituu koko lainan hakeminen Vippi.org luottopalvelussa!


Korottomalla maksuajalla vippiä 500 euroa tilille

Kun tavoitteena on tarjota edullisinta pikavippiä 500 €, pitää sen eteen tehdä enemmän töitä. Tämän takia ensilainaa hakevat asiakkaat saatavatkin vipille korotonta maksuaikaa ensimmäiseen eräpäivään asti. Kun maksat pikalainan takaisin ennen eräpäivää, saat sen kokonaan ilman korkoa. Tarjoamme siis lainaa ilmaiseksi!


Reilulla hinnoittelulla – ei nostokustannuksia tai muita kuluja

Vippi.org on uudistanut hinnoitteluaan monella tavalla: Emme ole ainoastaan luopuneet lainan avausmaksuista ja ylläpitokustannuksista, mutta olemme menneet vielä pidemmälle!

Mistään luottotililtä tehdyistä nostoista ei enää peritä kustannuksia Vippi.org palvelussa. Tämä on asiakkaillemme lisää säästöä pikavipin hakemisessa. Ainoat kulut mitä vipin hakemisesta seuraa, on lainan normaalit korkokustannukset.

Tämän edullisempaa vippiä ei useasta paikasta löydy!


Lainaa 500€ vakuudettomasti ja ilman takaajia

Kaikki pikalainat Vippi.org lainapalvelussa myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia. Vakuudettomat lainat ovat kulmakivi netistä haettavissa lainoissa, koska ne edustavat juuri sitä vapautta minkä takia pikavipit ovat niin suosittuja.

Lainojen vakuudet ja vaatimukset takaajista kuuluvat kivijalkapankkeihin, eikä netistä haettaviin nopeisiin lainoihin. 500e pikavippiä ilman vakuuksia tai takaajia on mielestämme ainoa kunniallinen keino, kaikki muu on asiakkaiden aliarviointia.


Ei turhia kysymyksiä vaan 500 euroa rahaa tilille

Vippi.org ei koskaan tule kysymään mihin tarvitset lainaa. Se on täysin jokaisen oma asia, mihin lainarahansa käyttää. Meni 500 euroa laina sitten velkoihin, shoppailuun tai matkakassaan, ei se tule vaikuttamaan lainapäätöksen tekemiseen, tai pikavipin korkoihin.


Lainaehdot vipin myöntämiselle

Vippi.org haluaa palvella kaikkia lainanhakijoita, mutta vipin myöntämiselle on tiettyjä ehtoja. Lue tästä lainaehdoissa asetut vaatimukset 500 pikalainan myöntämiselle.

  • Ikäraja vipin myöntämiselle on 19 vuotta
  • Lainahakemuksia käsitellään 24h, mutta pikavippejä maksetaan tilille 08 – 22 välisenä aikana
  • Hakijalla tulee olla riittävästi tuloja vipin maksamiseen ilman ongelmia
  • Vakituinen osoite suomessa, henkilökohtainen puhelinnumero sekä pankkitunnukset tulee olla lainanhakijalla käytössä

Hakijalla ei saa olla luottotiedoissa maksuhäiriö merkintöjä tai vippiä 500 euroa ei voida myöntää. Laki kieltää pikalainan myöntämisen hakijoille, jotka ovat vaarassa joutua maksuongelmiin lainan hakemisen takia.

Sisällysluettelo


Viimeksi muokattu:

Lue lisää