Yhteistyössä

Kilpailuta ja lainaa 60000 euroa Vippi.org avulla

Lainaa 60000€

Kun tarvitset suurempaa lainaa 60000 euroa, on lainatarjousten vertailu erittäin tärkeää. Jokainen lainantarjoaja määrittää korkonsa ja kulunsa erikseen, ja siksi samoilla lainaehdoilla voi saada hyvin erilaisia lainatarjouksia eri toimijoilta. Lainavertailun avulla voit helposti säästää tuhansia euroja lainan kokonaiskustannuksissa ja löytää sopivaa lainaa netistä. Vippi.org on juuri tähän tarkoitukseen luotu palvelu. Me autamme sinua vertailemaan lainatarjoukset nopeasti ja vaivattomasti.

Kuusi syytä vertailla 60 000 euron lainoja palvelumme avulla

Nopeus: Vippi.orgin avulla voit kilpailuttaa lainat nopeasti yhdessä paikassa. Sinun ei tarvitse vierailla jokaisen pankin tai rahoituslaitoksen sivulla erikseen - näin säästät aikaa ja rahaa.
Helppous: Lainojen vertailu on tehty mahdollisimman helpoksi. Heti kun olet täyttänyt lainahakemuksen meidän sivullamme, alamme vertailla lainoja puolestasi.
Kattavuus: Palvelumme kattaa kymmeniä Suomessa toimivia pankkeja ja muita rahoituslaitoksia. Näin varmistamme, että saat mahdollisimman monta lainatarjousta, joista voit valita itsellesi parhaimman.
Säästöt: Vertailemalla lainoja ennen lainapäätöstä voit säästää merkittäviä summia lainan koroissa ja muissa kuluissa.
Luotettavuus: Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti ja huolehdimme siitä, että saat aina luotettavan ja turvallisen lainatarjouksen.
Maksuttomuus: Palvelumme on täysin maksuton ja sitoumukseton. Et maksa mitään siitä, että vertailemme lainatarjouksia puolestasi, eikä se sido sinua ottamaan lainaa.

Näin 60 000 euron lainan kilpailuttaminen on fiksua ja Vippi.org tekee prosessista helpon ja maksuttoman sinulle.


Lainalaskuri 60000€

Lainalaskuri on työkalu, jolla voit arvioida eri lainasummien ja laina-aikojen vaikutusta kuukausittaiseen lainanmaksuusi.

Lainasumma: 60000€

Korkoprosentti: %

Laina-aika (vuotta):

Kuukausierä:

Tässä on esimerkkilaskelma 60000 euron lainasta.

Oletetaan, että lainan korko on 5,5% ja laina-aika on 15 vuotta. Nämä luvut ovat vain esimerkkejä, todelliset korot ja laina-ajat voivat vaihdella pankista riippuen.

Kaava lainan kuukausierän laskemiseen on seuraava: K = [P*r(1+r)^n] / [(1+r)^n – 1]

missä:

- P on lainan pääoma eli 60000 euroa

- r on kuukausikorko (vuosikorko jaettuna 12:lla, tässä tapauksessa 0.055/12 = 0.00458333)

- n on laina-aika kuukausina (vuodet kerrottuna 12:lla, tässä tapauksessa 15*12 = 180)

Sijoitetaan nämä luvut kaavaan:

K = [60000*0.00458333(1+0.00458333)^180] / [(1+0.00458333)^180 – 1] = 481.16 euroa

Tämän laskelman mukaan kuukausittainen maksu olisi noin 481.16 euroa. Muista kuitenkin, että tämä on vain laskennallinen arvio ja todelliset lainaehdot saattavat vaihdella. Lisäksi tämä laskelma ei sisällä mahdollisia muita kuluja, kuten avausmaksua tai tilinhoitomaksuja.


Lainavertailu 60000€

Pankki Korko (%) Laina-aika (v) Kuukausimaksu (€) Maksettava summa (€)
Pankki 1 5.0 10 636 76300
Pankki 2 9.0 15 607 109280
Pankki 3 7.5 12 689 99471
Pankki 4 12.5 15 763 137340
Pankki 5 6.0 10 666 79965
Pankki 6 4.5 14 454 76390

Huom! Tämä on esimerkkitaulukko. Todelliset korkoprosentit, kuukausimaksut ja maksettavat summat voivat vaihdella. Kuukausimaksuun vaikuttavat lainasumman lisäksi myös laina-aika ja mahdolliset muut pankin perimät maksut. Maksettava summa sisältää lainapääoman lisäksi korot ja muut maksut laina-ajan yli. Lainoissa voi myös olla muita ehtoja ja lainan saanti vaatii aina pankin hyväksynnän.

Vertaa myös muut summat:

Hae 60000e laina


Kuka voi hakea lainaa 60000 euroa?

60 000 euron lainan hakeminen on merkittävä päätös, jonka voi tehdä ainoastaan taloudellisesta asemastaan selvillä oleva henkilö tai yritys. Vaikka lainan käyttötarkoitus ja ehdot voivat vaihdella, on olemassa tiettyjä perusvaatimuksia, jotka lainanhakijan on täytettävä.


Ikäraja

Jokaisella lainanantajalla on omat ikärajoituksensa lainanhakijoille. Yleisesti ottaen useimmat lainanantajat vaativat, että lainanhakijan tulee olla vähintään 18-vuotias, mutta joissain tapauksissa ikäraja saattaa olla korkeampi. Yleensä tarkistetaan myös, että lainanhakija ei ole liian iäkäs, sillä takaisinmaksukyvyn oletetaan heikkenevän iän myötä.


Tulojen suuruus

60000 euron vipin hakeminen edellyttää säännöllisiä tulonlähteitä. Lainanantajat tarkastavat yleensä hakijan tulot varmistaakseen, että hänellä on riittävä takaisinmaksukyky. Tulonlähteistä hyväksytään yleensä palkkatulot, eläkkeet ja toisinaan myös opintotuet tai muut julkiset avustukset.


Luottotiedot

Suomessa lainanantajat tarkastavat yleensä lainanhakijan luottotiedot. Luottotietojen menetys viittaa usein maksuhäiriöihin tai muihin taloudellisiin vaikeuksiin. Mikäli lainanhakija on menettänyt luottotietonsa, hän ei yleensä ole valmis myöntämään lainaa 60000 euroa.


Lainan käyttökohde

Joissain tapauksissa hakijalta saatetaan kysyä myös lainan käyttötarkoitusta. Esimerkiksi jos olet hankkimassa kiinteistöä tai autoa, lainaehdot saattavat olla edullisemmat kuin jos ottaisit lainaa yleiseen kulutukseen.

Muista, että vaikka sinulla olisikin mahdollisuus lainata 60000 euroa, lainan ottaminen on aina riski. Sinun tulee olla varma, että sinulla on tarvittavat varat lainan takaisinmaksuun sovitun suunnitelman mukaisesti.


Näin 60 000 euron lainan hakeminen tapahtuu

Täytä hakemus ja hae

Lainan hakeminen voi tuntua aluksi monimutkaiselta prosessilta, mutta se on loppujen lopuksi melko yksinkertainen prosessi. Päätöksen hakeminen 60 000 euron suuruiselle lainalle tapahtuu verkon kautta, minkä ansioista voit vertailla eri lainatuotteita kätevästi omalta kotisohvaltasi. Seuraavassa on esitetty yksityiskohtaiset ohjeet, kuinka lainanhakuprosessi etenee.


Valitse oikea lainasumma

Määrittelemällä omat vaatimuksesi lainalle helpotat oikeanlainen lainatuotteen löytämistä. Mieti millaisen summan sekä laina-ajan haluat lainallesi. 


Tee lainahakemus

Kun olet valinnut itsellesi sopivan lainan, voit tehdä lainahakemuksen. Hakemuksessa tulee täyttää omat henkilötiedot, taloudellinen tilanne sekä haluttu lainasumma ja laina-aika. Hakemus on täysin netissä, mikä nopeuttaa prosessia huomattavasti. Täytä hakemus huolellisesti oikeilla tiedoilla.


Odota lainapäätöstä

Kun hakemus on lähtetty, lainanantaja arvioi hakemuksen ja tekee päätöksen lainan myöntämisestä. Päätös tehdään usein saman päivän aikana. Hakemukseen liittyvät liitteet saattavat hidastaa päätöksen saamista.


Vastaanota laina

Kun lainapäätös on myönteinen, rahat siirretään suoraan tilillesi. Lainanantajasta ja pankista riippuen, rahojen siirtymisessä saattaa kestää muutamasta tunnista pariin päivään. Parhaimmillaan saat rahaa tilille jo samana päivänä.

On tärkeää muistaa, että pikalaina on aina maksettava takaisin, joten lainasumman ja takaisinmaksuaikataulun tulisi vastata omia tarpeitasi ja taloudellista tilannettasi.

Edullinen luotto 60000 euroa rahoittaa unelmasi


Lainaa 60000 euroa - kulut ja kustannukset

Kun olet hakemassa lainaa 60000 euroa, on erittäin tärkeää, että ymmärrät lainan kulut ja kustannukset täysin. Seuraavassa tarkastelemme lainaamisen kuluja sekä sitä, miten eri tekijät vaikuttavat lainan kokonaiskustannuksiin.


Lainan korko ja muut kulut

Korko on lainanantajan sinulle perimä hinta lainan lainaamisesta. Se määritellään yleensä prosenttiosuutena lainapääomasta ja sitä tarkastellaan usein vuosikorkona. Korkoprosentti voi vaihdella merkittävästi riippuen lainantarjoajasta, laina-ajasta, lainasummasta ja luottotiedoistasi. Nimelliskorko pitää sisällään vain koron osuuden, todellinen vuosikorko taas kertoo luoton kaikki kulut.

Palvelumaksut voivat olla kiinteitä maksuja tai prosenttimääriä, joita lainanantaja perii lainan hallinnoinnista. Ne voivat sisältää avausmaksuja, tilinhoitomaksuja tai muita hallinnollisia maksuja. Joillakin lainanantajilla ei ole lainkaan palvelumaksuja, kun taas toiset saattavat periä melko korkeita maksuja. Nämä kannattaa ottaa huomioon lainaa kilpailuttaessasi.


Miten laina-aika vaikuttaa kustannuksiin?

Laina-ajan pituus voi vaikuttaa merkittävästi lainasi kuluihin. Pidempi laina-aika tarkoittaa usein suurempia kokonaiskustannuksia johtuen siitä, että korot lisätään lainaan pidemmän ajan kuluessa. Lyhyemmän aikavälin lainat näyttävät usein olevan kalliimpia kuukausitasolla, mutta niiden lopulliset kulut voivat olla huomattavasti alhaisemmat.


Esimerkkilaskelma 60 000 euron lainasta

Seuraavassa on esimerkkilaskelma 60000 euron luoton kuluista keskimääräisellä 5% korolla ja 10 vuoden takaisinmaksuajalla:

 • Korkokulut 10 vuoden aikana: n. 15300 euroa.

 • Kuukausittainen takaisinmaksuerä (korko mukaan lukien): n. 637 euroa.

 • Lainan kokonaiskustannukset 10 vuoden aikana (lainapääoma + korot): n. 75300 euroa.

On tärkeää muistaa, että tämä esimerkki on vain yksi esimerkki ja todelliset kulut voivat vaihdella riippuen lainatarjoajasta, omista luottotiedoistasi ja muista tekijöistä.


60000€ lainan takaisinmaksu

Kun puhutaan 60000 euron lainasta, on tärkeää keskustella myös lainan takaisinmaksuaikataulusta ja suunnitelmasta. Lainan takaisinmaksu on yhtä tärkeä osa lainaprosessia kuin sen hakeminenkin, ja siinä on monia tekijöitä, jotka saattavat vaikuttaa kokonaiskustannuksiin.


Lainan takaisinmaksuaika

60 000 euron laina on suuri summa, joten takaisinmaksuaika voi olla suhteellisen pitkä esimerkiksi 10 - 15 vuoden maksuaika. Vippi.org palvelussa voit saada lainaa 60000 euroa 1 - 15 vuoden maksuajalla ja summa maksetaan kertalainana. Takaisinmaksuajan pituus riippuu usein lainaajan taloudellisesta tilanteesta ja valitusta lainatuotteesta. On kuitenkin tärkeää muistaa, että mitä pidempi laina-aika, sitä enemmän korkoa kertyy maksettavaksi.


Takaisinmaksusuunnitelma

Olipa kyseessä pankkilaina, kulutusluotto tai jokin muu lainatuote, lainanottajan on hyvä laatia huolellinen takaisinmaksusuunnitelma. Suunnitelma pitää sisällään kuukausittaisen lyhennyksen määrän, lainan kokonaiskustannukset sekä takaisinmaksuajan. On suositeltavaa, että suunnitelma on realistinen ja se ottaa huomioon lainaajan tulot ja menot.


Eräpäivät ja maksuväli

Yleensä lainan takaisinmaksua varten on sovittu tiettyjä eräpäiviä, jolloin lyhennykset tulee suorittaa. Maksuväli voi olla esimerkiksi kuukauden tai parin viikon välein. Joissakin tapauksissa lainaaja saattaa valita eräpäivät itse.


Korkokulut ja muut maksut

60 000 euron lainan korkokulut ja muut siihen liittyvät maksut voivat olla merkittäviä. Lainaajan on hyvä ymmärtää, mitkä ovat lainan todelliset vuosikorot, mahdolliset avaus- tai kuukausimaksut sekä miten ne vaikuttavat lainan kokonaiskustannuksiin.

On tärkeää huomata, että nämä ovat vain yleisiä huomioita 60 000 euron lainan takaisinmaksusta. Jokainen laina on ainutlaatuinen, ja siksi on tärkeää lukea lainaehdot huolellisesti ennen lainasopimuksen allekirjoittamista.


Hae lainaa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Vippi 60000

Vippi.org tarjoaa sinulle mahdollisuuden hakea lainaa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Näin lainan hakuprosessi nopeutuu, sillä et ole velvollinen hankkimaan lainalle vakuuksia tai takaajia. Tämä avaa suuremmille lainasummille uusia mahdollisuuksia, jotka eivät ehkä olisi saavutettavissa perinteisellä vakuudellisella lainalla.

Monet luotonhakijat mieltävät vakuudettoman lainan helpommaksi ja vaivattomammaksi ratkaisuksi. Koska vakuudeton laina ei vaadi omaisuuden asettamista lainan takaukseksi, ei hakijan tarvitse murehtia omaisuuden menetyksestä lainan takaisinmaksun yhteydessä.


Kuinka hakea vakuudetonta lainaa Vippi.orgin kautta?

Hakuprosessi on helppo ja nopea. Täytä yksinkertainen lainahakemus verkkosivuillamme, ja saat pian useita lainatarjouksia, joista voit valita sinulle sopivimman. Muista, että vakuudettoman lainan hakeminen ei sido sinua ottamaan lainaa, vaan voit rauhassa vertailla eri tarjouksia.

Yhdistelylainaa 60000 euroa


Yhdistelylainaa 60000€ - yhdistä vanhat lainat

Tiesitkö, että voit hakea lainaa 60000 euroa yhdistämään vanhat lainasi? Yhdistämällä useamman pienemmän lainan yhdeksi suuremmaksi, voit usein säästää merkittävästi lainanhoitokuluissa, asettaa rahoituksesi parempaan järjestykseen ja tehdä talouden suunnittelusta helpompaa. Yhdistä lainaa 60000€ hakemalla kaikki avoimet luottosi ja maksat sen jälkeen yhtä edullista lainaa - tämä vähentää stressiä ja huolta taloustilanteesta.


Miten lainojen yhdistelylaina toimii?

Kun haet yhdistelylainaa 60000 euroa, käytät saadun lainan maksamaan pois kaikki olemassa olevat lainasi. Tämän jälkeen sinulla on vain yksi laina hoidettavanasi - 60000 euron yhdistelylaina. Tämä voi auttaa sinua hillitsemään korkokuluja ja mahdollistaa lainan takaisinmaksun joustavammilla ja hallittavammilla ehdoilla.


Lainaa 60000 € helpommin yhteishakijan kanssa

Lainan hakeminen yksin voi olla haastavaa, erityisesti suuremmille summille kuten 60000 euron lainalle. Monet suomalaiset kääntyvät yhteishakijan puoleen hakemalla lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa. Tämä voi olla aviomies, avovaimo, ystävä tai jopa perheenjäsen.


Miksi hakea lainaa yhteishakijan kanssa?

Yhteishakijan kanssa lainan hakeminen voikin tarjota monia etuja. Ensinnäkin se voi parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa, koska lainanantajat näkevät sen pienemmän riskinä. Tämä johtuu siitä, että jos et pysty maksamaan lainaa takaisin, yhteishakija asettuu vastuuseen lainasta.

Toiseksi, voit myös saada paremmat lainaehdot, kuten alhaisemman koron tai pitemmän maksuajan, koska lainantarjoajat näkevät yhteishakijan osallistumisen positiivisena merkkinä.

Lainaa 60000 € yhteishakijan kanssa hakeminen on siis merkittävä päätös, joka voi helpottaa lainan saamista ja parantaa lainaehtoja, mutta tuo mukanaan myös lisää vastuuta molemmille osapuolille.


Lainan tarve: Lainaa 60 000 euroa eri tarkoituksiin

Lainan tarve vaihtelee yksilöllisesti ja 60000 euron laina on merkittävä lainasumma. Lainan tarve voi johtua esimerkiksi isommasta hankinnasta, kuten asunnon ostamisesta, remontoimisesta tai uuden auton hankinnasta.

Myös yrittäjät saattavat tarvita lainapääomaa yrityksen toiminnan laajentamiseen tai uuden liiketoimintamahdollisuuden hyödyntämiseen.


Syitä 60000 euron lainan tarpeeseen

Lainan tarvetta voi syntyä monenlaisissa elämäntilanteissa. Esimerkiksi asunnon ostaminen tai peruskorjaus ovat merkittäviä investointeja, jotka saattavat vaatia lainarahaa.

Yritystoiminnan laajeneminen ja investoinnit voivat myös vaatia ulkopuolista rahoitusta. Lisäksi lainaa saatetaan tarvita maksaakseen koulutus- tai lääkärikuluja tai yksinkertaisesti vain tasatakseen taloudellista tilannetta. Lainan tarve on aina henkilökohtainen ja yksilöllinen, joten on tärkeää miettiä lainan ottamisen todelliset syyt ja harkita muita mahdollisia rahoitusvaihtoehtoja.


Esimerkkejä mahdollisista hankkeista

 • Asunto: Laina voidaan käyttää oman asunnon ostamiseen tai nykyisen asunnon remontoimiseen.

 • Uuden auton hankinta: Mikäli olemassa oleva auto ei enää vastaa tarpeitasi, tarvitset rahaa uuden auton hankintaan.

 • Yritystoiminnan laajentaminen: Yrityksen laajentamiseen tai uuden liiketoimintamahdollisuuden hyödyntämiseen tarvitaan usein ulkopuolista rahoitusta.

 • Koulutus- tai lääkärikulut: Erilaiset koulutus- tai lääkärikulut voivat nousta odottamatta ja niiden kattamiseen voidaan tarvita lainaa.

 • Taloudellisen tilanteen tasapainottaminen: Joissakin tilanteissa saatetaan ottaa lainaa vain taloudellisen tilanteen tasapainottamiseksi tai esimerkiksi järjestelylainaksi.


Usein kysytyt kysymykset

Lainan saatavuus riippuu monista tekijöistä, kuten tuloistasi, luottotiedoistasi ja nykyisestä taloudellisesta tilanteestasi.
Voit hakea lainaa verkkosivustomme kautta. Täytä hakulomake, ja arvioimme tilanteesi. [/faq]]

[[faq title="Mitkä ovat vaatimukset 60 000 euron lainan saamiseksi?" open="no"]]Vaatimukset vaihtelevat lainanantajasta riippuen, mutta yleensä sinun tulee asua pysyvästi Suomessa, olla vähintään 18-vuotias ja omaat moitteettomat luottotiedot. Lisäksi vaaditaan usein riittävät ja säännölliset tulot.

Lainahakemuksen käsittelyaika voi vaihdella, mutta usein saat vastauksen saman päivän aikana.
Lainan korot määräytyvät henkilökohtaisesti, joten katso saamasi lainatarjoukset. Huomioi todellinen vuosikorko, joka vaihtelee yleensä 4,5 - 20% välillä.
On mahdollista saada lainaa 60000 euroa ilman vakuuksia, mutta se vaatii usein korkeammat tulot ja paremmat luottotiedot.
Maksuaika vaihtelee, mutta usein se on 1-15 vuotta. Tarkista maksuaika lainatarjouksestasi.
Usein suurta lainasummaa hakiessa voi olla tarpeen hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Tämä riippuu kuitenkin lainanantajasta ja hakijan taloudellisesta tilanteesta.
Lainan käyttötarkoitus on vapaasti valittavissa. Se voi olla esimerkiksi asunnon remontti, uuden auton hankinta tai suuret hankinnat.
On mahdollista hakea useampia lainoja samaan aikaan, mutta on tärkeä muistaa, että jokainen lainahakemus arvioidaan erikseen ja samaan aikaan avoinna olevat lainat vaikuttavat lainanmyöntäjän päätökseen.
- Jos kohtaat ongelmia lainan takaisinmaksun kanssa, ota heti yhteyttä lainanantajaan ja keskustele tilanteestasi. Usein on mahdollista sopia maksusuunnitelman muutoksista.

Sisällysluettelo
 • Lainalaskuri 60000€
 • Lainavertailu 60000€
 • Kuka voi hakea lainaa 60000 euroa?
 • Näin 60 000 euron lainan hakeminen tapahtuu
 • Lainaa 60000 euroa - kulut ja kustannukset
 • 60000€ lainan takaisinmaksu
 • Hae lainaa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia
 • Yhdistelylainaa 60000€ - yhdistä vanhat lainat
 • Lainaa 60000 € helpommin yhteishakijan kanssa
 • Lainan tarve: Lainaa 60 000 euroa eri tarkoituksiin
 • Usein kysytyt kysymykset


 • Viimeksi muokattu: