Hae Heti 1000€ Laina Tilillesi

Hae netistä lainaa 1000 euroa nopeasti

1000 euron pikalaina hoituu osamaksulla tai kertasuorituksella, takaisinmaksun ajan lainalle voit siis päättää täysin itse. Lisäksi Vippipalvelusta haettuna on laina varmasti edullinen: emme peri mitään kustannuksia lainasta, paitsi kuukausittaiset korkokustannukset. Ei siis avausmaksuja, tilinhoitomaksuja, emmekä enää peri lainatililtä tehdyistä nostoista mitään erillisiä kustannuksia!

Hae lainaa heti tilille 1000 euroa pitkällä maksuajalla

  1. Tarkista lainasumman vähimmäislyhennys sekä kaikki luoton kulut lainalaskurin avulla
  2. Tunnistaudu Vippi.org palveluun pankkitunnuksilla ja täytä lainahakemus huolellisesti
  3. Odota vastauksena lähetettävää lainapäätöstä sekä henkilökohtaista tarjousta lainalle
  4. Lue lainatarjous huolellisesti, tarkista kaikki kohdat ja tiedot ennen hyväksymistä
  5. Kun tarjous on hyväksytty, vahvistetaan lainasopimuksen syntyminen Vippii.org palvelun toimesta ja rahat ovat nostettavissa luottotililtä omalle pankkitilille

1000 vippi – mitä ottaa huomioon ennen hakemista

Kun haetaan isompi vippi netistä 1000e niin kannattaa käyttää hetki lainan hakemisen suunnitteluun. Näin voi helposti varmistaa, että lainattava rahasumma on varmasti sopiva, eikä sen takaisinmaksu tuota hakijalle ongelmia.

Lue Vippi.org palvelun vinkit onnistuneeseen lainakokemukseen!


Sopiva lainasumma

Hakiessa isompaa lainasumma kannattaa varmistua, että lainattava summa on varmasti tarpeeseen sopiva. Liian iso laina ilman vakuuksia ei välttämättä kannatta, koska luotosta tulee maksaa aina korkoa. Liian pieni lainasumma taas ei auta hoitamaan asioita, joiden takia lainaa haetaan.

Jos tarkoitus on yhdistää lainat, laske tarkasti tarvittava lainamäärä, jotta saat varmasti kaikki avoimet laskut maksettua pois.

Kannattaa siis pysähtyä laskemaan, minkä verran luottoa on tarvetta saada. Jos tiedossa on, paljonko rahaa tarvitset lainaksi, niin kannattaa pyrkiä mahdollisimman lähelle tuota lainasummaa. Lainatulle rahalle muodostuu yleensä aina korkoa, joten hyvin vuoksi suurempia summia lainaa ei kannata ottaa.


Suunnittele miten maksat 1000 euron lainan takaisin

Hakemisen lisäksi tärkeintä on vipin takaisinmaksu. Kaikki lainattu raha tulee maksaa takaisin sovittujen ehtojen mukaan. Luoton maksamatta jättäminen ei ole missään nimessä ratkaisu: Laskut tulevat menemään perintään, ja niille kertyy vielä enemmän kustannuksia kaikkien muiden kulujen lisäksi.

Jos maksat luoton takaisin 30vrk sisään, on se täysin koroton ja kuluton vippi.

Eikä suurin ongelma ole edes ylimääräiset kustannukset, vaan riski luottotietojen menettämisestä. Merkintä luottotiedoissa voi sabotoida elämää monella muullakin tavalla, kuin vaikeutena saada lainaa.

Sen takia oman talouden arviointi ja takaisinmaksun huolellinen suunnittelu on tärkeää tehdä. Jos olet ottamassa lainaa minkä voit varmasti suorittaa kerralla, niin ei asia ole välttämättä niin vakavaa, jos suunnitelmaa takaisinmaksusta ei tee.

Mikäli lyhennykset lainalle jakautuu usealle kuukaudelle, kannattaa nopeasti laskea minkä verran vippiä voi vaivattomasti maksaa joka kuukausi.


Kenelle myönnetään lainaa 1000 heti tilille

Vippi.org palvelu on kaikkia lainanhakijoita varten, mutta jopa meidän täytyy asettaa tiettyjä vaatimuksia pikalainan myöntämiselle. Osa vaatimuksista tulee Suomen lain asettamina, osa on taas meidän asettamia ehtoja lainalle. Emme voi joustaa asetetuista ehdoista, joten jos on selvää, ettei vaatimuksia täytä niin ei kannata tuhlata omaa aikaa lainahakemuksen täyttämiseen.


Tulovaatimukset & luottotiedot

Hakijalla tulee olla riittävä määrä tuloja lainan takaisinmaksuun. Riittävät tulot ovat noin 1100 euroa kuukaudessa, mutta lainapäätöksessä arvioidaan jokainen hakemus tapauskohtaisesti. Mikäli tulot ja menot ovat rankasti epätasapainossa, voi Vippi.org pitäytyä myöntämästä lainaa, mikäli on syytä olettaa, että hakijalla voi seurata maksuongelmia lainan myöntämisestä.

1000 euroa lainaa hakevilta asiakkaita, kuten kaikilta muiltakin, tarkistetaan aina luottotiedot lainahakemuksen käsittelyn yhteydessä. Jos luottotiedoista löytyy aktiivisia maksuhäiriöitä tai muita merkintöjä, ei pikavippiä voida lain mukaan myöntää. Vaikka myönnämme vakuudettomia lainoja, ei se auta mikäli löytyy maksuhäiriömerkintä.


Ikäraja

Vippi.org lainapalvelun myöntää lainaa 1000€ 19-vuotiaalle ja 19-vuotta vanhemmille henkilöille. Tätä nuoremmat eivät voi lainaa hakea Vippi.org palvelusta. Tarkoituksemme ei ole syrjiä ketään, mutta suojella nuoria aikuisia mahdollisilta maksuhäiriöiltä tulevaisuudessa.

Yläikärajaa ei ole asetettu, vaan jokainen vanhemman henkilön lainahakemus käsitellään aina yksilöllisesti.


Muut vaatimukset vippi 1000 euroa hakemiselle

Ikärajan ja tulojen lisäksi hakijalla tulee olla myös seuraavat asiat hallussa:

  • Pankkitunnukset TUPAS kirjautumista varten. Ilman verkkopankkitunnuksia ei tunnistautuminen palveluumme ole mahdollista, eikä lainahakemusta voi jättää
  • Vakituinen osoite suomessa, joka tarkastetaan väestörekisterin tietokannasta. Mikään väliaikainen osoite ei käy lainahakemuksen jättämiseen
  • Henkilökohtainen puhelinnumero, tässä hyväksytään myös prepaid numero

Lue tarkat ehdot lainan myöntämiselle ennen kuin täytät hakemuksen pikavippiä varten.


Kuinka saan nopeasti rahaa tilille 1000e Vippi.org palvelusta?

Hae lainaa nopeasti ja voit saada Vippi.org palvelusta rahaa heti tilille, kunhan muistat täyttää lainahakemuksen tarkasti ja huolellisesti, sekä toimittaa kaikki vaaditut dokumentit välittömästi sähköisessä muodossa. Kun kaikki vaadittavat tiedot toimitetaan kerralla, voidaan hakemus käsitellä välittömästi.

Näin voimme tehdä lainapäätöksen muutamassa minuutissa. Parhaillaan rahaa tilille saadaan siirrettyä 15 minuutin kuluessa lainahakemuksen lähettämisestä!

 

Sisällysluettelo


Viimeksi muokattu:

Lue lisää