Yhteistyössä

Svea

Svea Rahoituspalvelut

Svea on rahoitusyhtiö, joka tarjoaa erilaisia rahoitus- ja maksupalveluja sekä hallinnollisia palveluja yrityksille. Yksityishenkilöille Svea tarjoaa vakuudettomia ja asuntovakuudellisia kulutusluottoja, asuntolainaa, järjestelylainaa sekä korkeakorkoisen säästötilin.


Lainanhakijan vähimmäisvaatimukset

 • Hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias
 • Vähintään 18 000 € vuositulot työstä tai eläkkeestä
 • Hakijalla on työsuhde ja koeaika on päättynyt
 • Yrittäjänä yrityksen tulee olla toiminut vähintään 2 vuotta
 • Ei rekisteröityneitä maksuhäiriömerkintöjä
 • Hakijan tulee olla asunut Suomessa vakituisesti vähintään kolme vuotta
 • Yhteisvastuullisella hakijalla tulee myös olla säännöllisen vuositulot joiden määrä on vähintään 18 000 euroa vuodessa

Svean kulutusluoton tiedot

Korko alkaen 6,99 %
Lainasumma 2 000 – 50 000 euroa
Maksuaika 2 – 15 vuotta
Avausmaksu alkaen 0 euroa
Tilinhoitomaksu alk. 5 euroa / kk
Huomautusmaksu 5 euroa

Lainansaaja voi lyhentää osan tai koko lainan ennenaikaisesti ilman lisäkuluja.


Svean asiakaspalvelun yhteystiedot

Puhelinnumero: 09 4242 3090


Svea Bank lainantajana

Svea on osa ruotsalaista konsernia, joka perustettiin vuonna 1981. Suomessa Svea Bank on toiminut vuodesta 2002 lähtien. Konserni palvelee yrityksiä ja yksityishenkilöitä yli kymmenessä Euroopan maassa yli 2 000 työntekijän voimin.


Yrityksille tarjottavat palvelut

Svea tarjoaa yrityksille limiittimuotoista reaalivakuudetonta yrityslainaa. Laina on täysin lyhennysvapaa ja sitä voi hakea yritykselle 5 000 eurosta aina 100 000 euroon asti. Hakemuksen voi täyttää verkossa ja lainapäätöksen saaminen sekä lainan nostaminen käyvät nopeasti.


Yrityslimiitin tiedot

 • 5 000–100 000 euroa
 • Ei edellytä reaalivakuuksia
 • Aidosti lyhennysvapaa
 • Lyhennettyä lainaa voi nostaa uudelleen käyttöön

Kilpailuta Svean lainat Vippi.orgin kautta

Vippi.org tarjoaa mahdollisuuden kilpailuttaa Svean lainat helposti ja vaivattomasti. Meidän kauttamme voit löytää itsellesi parhaiten sopivan lainaratkaisun Svean laajasta tarjonnasta. Käytä hyväksesi palveluamme ja säästä aikaa sekä rahaa kilpailuttamalla lainasi.

Miten kilpailutan Svean lainat?

Kilpailuttaminen Vippi.orgin kautta on helppoa. Sinun tarvitsee vain täyttää yksinkertainen lomake, jossa kerrot lainatarpeestasi. Tämän jälkeen me hoidamme loput. Lainatarjoukset saapuvat suoraan sähköpostiisi, jolloin voit rauhassa vertailla niitä ja valita itsellesi sopivimman.

Miksi kilpailuttaa Svean lainat Vippi.orgin kautta?

Svea tarjoaa monipuolisia lainaratkaisuja niin yrityksille kuin kuluttajillekin. Kilpailuttamalla lainat Vippi.orgin kautta varmistat, että saat parhaat mahdolliset ehdot lainallesi. Meidän tehtävämme on auttaa sinua löytämään paras laina juuri sinun tarpeisiisi.

Svean lainojen kilpailuttaminen on kannattavaa

Svean lainojen kilpailuttaminen on kannattavaa, sillä näin voit löytää itsellesi edullisimman lainan. Svean laaja lainatarjonta sisältää erilaisia lainavaihtoehtoja, joten kilpailuttamalla lainat voit löytää juuri sinulle sopivimman ratkaisun. Älä siis jää miettimään, vaan kilpailuta Svean lainat jo tänään Vippi.orgin kautta!


Svean lainatuotteiden esittely

Svea tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia lainatuotteita, jotka on suunniteltu vastaamaan sekä yksityishenkilöiden että yritysten erilaisiin rahoitustarpeisiin. Tässä esittelemme Svean tarjoamat lainatuotteet ja niiden ominaisuudet.

Kuluttajalainat

Svea tarjoaa kuluttajille erilaisia lainatuotteita, jotka sopivat monenlaisiin tarpeisiin. Voit esimerkiksi hakea Svealta kulutusluottoa, jolla rahoitat esimerkiksi kodin remontin, auton hankinnan tai vaikkapa unelmiesi loman. Tarjolla on myös joustoluotto, joka tarjoaa joustavuutta arjen menoihin. Joustoluotolla voit nostaa rahaa tarpeesi mukaan ja maksaa sen takaisin omassa tahdissasi.

Yrityslainat

Yrityksille Svea tarjoaa monenlaisia rahoitusvaihtoehtoja. Yrityslimiitti on joustava rahoitusratkaisu, joka mahdollistaa yrityksen toiminnan sujuvuuden myös silloin, kun kassavirta on hetkellisesti tiukalla. Laskurahoitus puolestaan auttaa yritystä saamaan laskut maksettua ajallaan, vaikka maksuviivästyksiä olisikin. Svea tarjoaa myös leasing-rahoitusta, jolla yritys voi hankkia tarvitsemansa laitteet ilman suurta kertasijoitusta.

Säästötili ja määräaikaistalletukset

Svean säästötili tarjoaa kilpailukykyisen koron ja on turvallinen tapa säästää rahaa. Svea tarjoaa myös määräaikaistalletuksia, joilla saat vielä paremman koron sijoituksellesi.

Kilpailuta Svean lainat ja löydä juuri sinulle sopivin lainatuote. Voit hakea lainaa suoraan Svean verkkosivuilta tai kilpailuttaa lainan kauttamme. Me autamme sinua löytämään parhaan lainan tarpeisiisi.


Svean lainojen kilpailuttamisen hyödyt

Svean lainojen kilpailuttaminen tuo monia etuja, joita ei kannata sivuuttaa. Kilpailuttaminen ei ole pelkästään ajan ja vaivan arvoista, vaan se voi tuoda merkittäviä säästöjä lainan kuluissa. Tässä artikkelissa käymme läpi tarkemmin, mitä hyötyjä Svean lainojen kilpailuttamisesta voi saada.

Säästä lainakuluissa

Kun kilpailutat Svean lainat, voit löytää itsellesi edullisemman vaihtoehdon. Lainojen korot ja muut kulut voivat vaihdella paljonkin eri lainantarjoajien välillä. Kilpailuttamalla lainat voit saada paremman käsityksen siitä, millaisia lainaehtoja eri lainantarjoajat tarjoavat, ja löytää itsellesi sopivimman ja edullisimman vaihtoehdon.

Vertaile lainaehtoja

Svean lainojen kilpailuttaminen antaa sinulle mahdollisuuden vertailla eri lainantarjoajien lainaehtoja. Voit tarkastella esimerkiksi laina-aikoja, lainasummia, korkoja ja muita lainan kustannuksia. Tämä auttaa sinua tekemään tietoon perustuvan päätöksen siitä, mikä laina sopii parhaiten juuri sinun tarpeisiisi.

Näe kaikki vaihtoehdot

Kilpailuttamalla Svean lainat saat kattavan kuvan kaikista tarjolla olevista lainavaihtoehdoista. Näin voit varmistaa, että et jää paitsi mistään potentiaalisesti paremmista vaihtoehdoista. Kilpailuttaminen on helppo tapa nähdä kaikki vaihtoehdot ja tehdä perusteellinen vertailu.

Helppous ja nopeus

Svean lainojen kilpailuttaminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä sen vaivattomasti netissä, jolloin saat nopeasti yleiskuvan eri lainavaihtoehdoista. Näin säästät aikaa ja vaivaa, kun sinun ei tarvitse itse etsiä ja vertailla eri lainantarjoajia.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Svean lainojen kilpailuttamisessa on monia hyötyjä. Se auttaa sinua löytämään edullisimman lainan, vertailemaan eri lainaehtoja, näkemään kaikki vaihtoehdot ja säästämään aikaa. Joten miksi et kilpailuttaisi Svean lainoja jo tänään?


Miten kilpailuttaa Svean lainat Vippi.orgin avulla

Kilpailuttaminen on tehokas keino löytää itselle parhaiten sopiva laina. Vippi.orgin avulla voit kilpailuttaa Svean lainat helposti ja vaivattomasti. Tämä artikkeli kertoo, kuinka voit toimia kilpailuttaaksesi Svean lainat Vippi.orgin kautta.


1. Aloita lainavertailu Vippi.orgissa

Ensimmäinen askel on aloittaa lainavertailu Vippi.orgin sivustolla. Syötä sivustolle tarvitsemasi lainasumma ja laina-aika. Näiden tietojen perusteella Vippi.org hakee sinulle Svean tarjoamat lainavaihtoehdot.


2. Vertaile lainaehtoja

Kun olet saanut Svean lainatarjoukset, voit vertailla niitä keskenään. Huomioi erityisesti lainan korko, kulut, takaisinmaksuaika sekä mahdolliset lisäpalvelut. Näin löydät itsellesi sopivimman lainan.


3. Valitse sopivin laina

Kun olet vertaillut lainoja, voit valita itsellesi sopivimman. Muista, että lainan valinnassa on tärkeää ottaa huomioon oma taloudellinen tilanteesi ja maksukykysi.


4. Hae lainaa

Kun olet valinnut sopivan lainan, voit hakea sitä suoraan Vippi.orgin kautta. Lainahakemus on ilmainen ja sen täyttäminen vie vain muutaman minuutin.

Vippi.orgin avulla voit kilpailuttaa Svean lainat helposti ja nopeasti. Muista kuitenkin, että lainan ottaminen on aina vakava päätös, joka vaatii huolellista harkintaa. Lainaa kannattaa hakea vain, jos olet varma, että pystyt maksamaan sen takaisin sovitussa ajassa.


Svean lainojen kilpailuttamisen vaikutus lainan kustannuksiin

Kilpailuttamalla Svean lainat voit säästää merkittävästi lainan kustannuksissa. Kilpailuttaminen tarkoittaa useiden lainatarjousten pyytämistä ja vertailua, jotta löydät itsellesi parhaan ja edullisimman lainavaihtoehdon.

Kilpailuttamisen merkitys

Kilpailuttamisen avulla voit varmistaa, että saat lainan mahdollisimman alhaisella korolla ja edullisilla kuluilla. Lainojen korko ja kulut vaihtelevat lainayhtiöiden välillä, joten kilpailuttamalla lainat voit löytää itsellesi parhaan mahdollisen lainavaihtoehdon.

Svean lainojen kilpailuttaminen

Svean lainojen kilpailuttaminen on helppoa ja vaivatonta. Sinun tarvitsee vain täyttää lainahakemus, jonka jälkeen saat useita lainatarjouksia vertailtavaksesi. Vertailemalla eri lainatarjouksia voit löytää itsellesi edullisimman lainan.

Kilpailuttamisen vaikutus lainan kustannuksiin

Kilpailuttamalla Svean lainat voit säästää merkittävästi lainan kustannuksissa. Lainan korko ja kulut muodostavat suurimman osan lainan kustannuksista, joten pienikin ero koroissa ja kuluissa voi tarkoittaa satojen tai jopa tuhansien eurojen säästöjä lainan takaisinmaksuaikana.

Yhteenveto

Kilpailuttamalla Svean lainat voit löytää itsellesi edullisimman lainavaihtoehdon ja säästää merkittävästi lainan kustannuksissa. Kilpailuttaminen on helppoa ja vaivatonta, joten suosittelemme kilpailuttamaan lainat ennen lainapäätöksen tekemistä.


Kokemuksia Svean lainojen kilpailuttamisesta Vippi.orgin kautta

Vippi.orgin kautta Svean lainojen kilpailuttaminen on helppoa ja vaivatonta. Olemme saaneet paljon positiivista palautetta asiakkailtamme, jotka ovat kilpailuttaneet Svean lainat meidän kauttamme. He ovat kiitelleet erityisesti palvelumme nopeutta ja helppokäyttöisyyttä.

Svean lainojen kilpailuttaminen Vippi.orgin avulla on tehokas tapa löytää itselle sopivin lainavaihtoehto. Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä siihen, kuinka palvelumme on auttanut heitä säästämään aikaa ja vaivaa. Heidän ei ole tarvinnut itse vertailla eri lainavaihtoehtoja, vaan olemme tehneet sen heidän puolestaan.

Monet asiakkaistamme ovat myös huomauttaneet, että kilpailuttamisen avulla he ovat löytäneet Svean lainoista sellaisia etuja, joita he eivät olisi muuten huomanneet. Esimerkiksi korot ja muut lainaehdot ovat saattaneet olla edullisempia kuin he alun perin ajattelivat.

Asiakkaamme ovat myös arvostaneet sitä, että olemme tarjonneet heille mahdollisuuden kilpailuttaa Svean lainat täysin ilmaiseksi. Tämä on tuonut heille lisää varmuutta ja luottamusta lainapäätöksen tekemiseen.

Vippi.orgin kautta Svean lainojen kilpailuttaminen on siis osoittautunut erittäin hyödylliseksi palveluksi. Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä saamiinsa lainatarjouksiin ja siihen, kuinka palvelumme on helpottanut heidän lainanhakuprosessiaan.


Svean lainatuotteiden vertailu ja kilpailuttaminen

Svean lainojen kilpailuttaminen voi olla kannattavaa, sillä Svea tarjoaa monipuolisia rahoituspalveluita sekä yrityksille että kuluttajille. Kilpailuttamisen avulla voit löytää itsellesi tai yrityksellesi parhaiten sopivan lainaratkaisun. Kilpailuttamisen avulla voit myös varmistaa, että saat lainasi mahdollisimman edullisella korolla. Tässä taulukossa on esitetty erilaisia Svean tarjoamia lainatuotteita ja niiden keskeisiä ominaisuuksia.

Lainatuote Korko Kenelle Lisätietoja
Säästötilin talletus Jopa 3,55 % Kuluttajat Svea tarjoaa kilpailukykyisen koron säästötilin talletuksille
Määräaikaistalletus Jopa 4,10 % Kuluttajat Määräaikaistalletukselle on tarjolla erityisen korkea korko
Yrityslimiitti Yksilöllinen Yritykset Yrityslimiitti on joustava ratkaisu yrityksen rahoitustarpeisiin
Laskurahoitus Yksilöllinen Yritykset Laskurahoitus auttaa yritystä hallitsemaan kassavirtaa
Ajoneuvorahoitus Yksilöllinen Kuluttajat ja yritykset Ajoneuvorahoituksella voit rahoittaa uuden tai käytetyn ajoneuvon hankinnan

Svean lainatuotteet ovat monipuolisia ja kilpailukykyisiä. Näin ollen on suositeltavaa kilpailuttaa Svean lainat, jotta voit löytää parhaiten omiin tarpeisiisi tai yrityksesi tarpeisiin sopivan rahoitusratkaisun. Kilpailuttamalla lainat varmistat myös, että saat lainan mahdollisimman edullisella korolla.


Usein kysytyt kysymykset

Kilpailuttaaksesi Svean lainat, sinun tulee ensin tutustua eri lainavaihtoehtoihin ja niiden ehtoihin. Sitten voit täyttää ja lähettää lainahakemuksen Svean verkkosivuilla. Hakemuksen jälkeen Svea käsittelee hakemuksesi ja tekee tarjouksen. Voit verrata Svean tarjousta muiden lainanantajien tarjouksiin varmistaaksesi, että saat parhaan mahdollisen lainan. Huomioi, että kilpailuttamisella viitataan usein siihen, että hakija hakee lainaa usealta eri lainanantajalta ja vertailee saamiaan tarjouksia. Jokaisella lainanantajalla on omat ehtonsa ja korkonsa, joten on tärkeää ymmärtää nämä ennen lainapäätöksen tekemistä.
Kilpailuttaaksesi Svean luotot tarvitset tiedon siitä, kuinka suuren lainan haluat ja minkä pituista maksuaikaa tarvitset. Tämän lisäksi sinun tulee tietää nykyiset tulotietosi, sillä ne vaikuttavat lainanmyöntäjän päätökseen lainan myöntämisestä ja lainan korosta. Myös tiedot mahdollisista aiemmista lainoista ja niiden takaisinmaksusta ovat tarpeen. Huomioi myös, että Svea saattaa pyytää sinua toimittamaan todistuksen tuloistasi. Jos olet yrittäjä ja haluat kilpailuttaa yrityslainat, tarvitset lisäksi tiedot yrityksesi taloudellisesta tilanteesta, kuten tuloslaskelman ja taseen.
Kyllä on. Svean lainoja voi kilpailuttaa vain täysi-ikäiset henkilöt, jotka asuvat vakituisesti Suomessa, ja joilla on riittävä maksukyky lainan takaisinmaksuun. Lisäksi hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.
Svean luottojen vertailun tulokset saat lähes välittömästi.
Svean lainojen kilpailuttamisesta on hyötyä, sillä se voi auttaa löytämään edullisimman lainavaihtoehdon. Kilpailuttamalla lainat, saat useita lainatarjouksia, joita voit verrata keskenään. Näin voit valita itsellesi parhaiten sopivan lainan, joka on korkojen, kulujen ja takaisinmaksuehtojen osalta sinulle edullisin. Kilpailuttaminen ei myöskään maksa mitään, joten se on riskitön tapa varmistaa, että saat parhaan mahdollisen lainan. Lisäksi kilpailuttamalla lainat, voit mahdollisesti neuvotella itsellesi paremmat lainaehdot.
Kyllä, voit kilpailuttaa Svean lainatuotteet, vaikka sinulla olisikin jo ennestään lainaa. Voit hakea uutta lainaa tai yhdistää olemassa olevat lainasi yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Muistathan kuitenkin aina vertailla lainaehtoja ja korkoja huolellisesti.
Svean lainojen korot voivat olla hieman korkeammat kuin jotkut muut markkinoilla olevat lainat. Kuitenkin Svean tarjoamien palveluiden, kuten säästötilien ja määräaikaistalletusten, korot ovat kilpailukykyisiä. Lopullinen korko riippuu monista tekijöistä, kuten lainan määrästä, laina-ajasta ja hakijan taloudellisesta tilanteesta. Svea tarjoaa myös hintatakuun, joka takaa parhaat ehdot lainalle.
Svea tarjoaa monipuolisia lainaehtoja, jotka voivat vaihdella lainan määrän, laina-ajan ja koron suhteen. Lainaehtoihin vaikuttaa muun muassa hakijan taloudellinen tilanne, luottotiedot ja mahdolliset vakuudet. Korot voivat olla joustavia tai kiinteitä, ja laina-ajat voivat vaihdella lyhyistä pitkiin. Lainan kilpailuttaminen Svean kanssa tarkoittaa, että hakija vertailee Svean lainaehtoja muiden lainantarjoajien ehtoihin löytääkseen itselleen parhaiten sopivan lainaratkaisun. Kilpailuttamisen avulla hakija voi saada paremman käsityksen siitä, millaisia ehtoja eri lainantarjoajat tarjoavat, ja näin ollen tehdä tietoon perustuvan päätöksen lainan valinnasta.

Sisällysluettelo


Viimeksi muokattu: