Hae 400€ Vippi

Hae pikavippiä 400 euroa heti tilille

Hae 400 euroa lainaa vakuudettomasti tilille

  1. Syötä lainasumma Vippi.org lainalaskuriin, ja näet välittömästi minkä verran lainalle muodostuu kuluja. Lisäksi näet tiedon vipin kuukausittain maksettavasta lyhennyksestä
  2. Tunnistautuminen Vippi.org palveluun tapahtuu käyttämällä pankkitunnuksilla suoritettavaa TUPAS – Tunnistautumista vie alle 1 minuutin
  3. Pääset suoraan täyttämään lainahakemusta. Hakemukseen tulee täyttää kaikki tiedot huolellisesti. Lainahakemuksen täyttäminen vie noin 3 minuuttia.
  4. Toimita kaikki pyydetyt liitteet mahdollisimman nopeasti sähköpostin, faxin tai postin avulla
  5. Luottopäätös tehdään välittömästi, kun kaikki tiedot on toimitettu. Saat lainasopimuksen allekirjoitettavaksi, jonka jälkeen pikavippi maksetaan tilillesi välittömä

Koroton vippi 400€ uusille asiakkaille

Vippi ilman korkoa on loistava mahdollisuus nostaa todella edullista lainaa. 400 euron pikavippi myönnetään korottomalla maksuajalla Vippi.org palvelusta, kun kyseessä on ensilainaa hakeva asiakas. Korotonta maksuaikaa tarjotaan 30 päivää ensimmäisen lainan hakemisen yhteydessä.

Maksa pikavippi pois ennen ensimmäistä eräpäivää ja lainalle ei muodostu mitään korkoa. Täysin koroton maksuaika koskee kaikkia uusia Vippi.org palvelun asiakkaita!


Kaikki nostot lainatililtä kuluttomasti

Koska Vippi.org haluaa kehittää pikalainojen myöntämistä asiakkaalle ystävällisempään suuntaan, olemme poistaneet kaikki kulut koskien nostojen tekemistä lainatililtä. Yleensä luottotililtä nostetusta lainasta peritään prosenttimääräinen korvaus, mutta tämä ei ole meidän tyyliä. Yleisesti peritty korvaus vipin nostamisesta on 10 – 20 % nostetun summan arvosta, ja se on mielestämme paljon!

Kaikki nostot lainatililtä on täysin maksuttomia, kaikille asiakkaillemme, aina. Nosta siis vippiä 400 euroa täysin ilman kuluja!


Ota nämä asiat huomioon, kun haet 400 euroa pikavippiä

Pikavipin hakeminen kannattaa suunnitella hyvin, näin vältytään turhalta päänsäryltä myöhemmin. 400€ vippi heti tilille on erittäin vaivatonta ja nopeaa, mutta se ei tarkoita, että sitä pitäisi tehdä harkitsemattomasti. Tässä muutama taktinen vinkki pikalainan hakemisen valmisteluun.


Suunnittele maksuaikataulu 400 euron vipille

Vipin takaisinmaksu on tärkeä osa, sen tyriminen tulee johtamaan turhiin ongelmiin, mitkä olisivat olleet vältettävissä pienellä suunnittelulla. Suunnittelu ei hakiessa 400 euron pikavippiä tarvitse olla kovin erikoinen, luotto on kuitenkin maksettavissa pienilläkin kuukausituloilla suhteellisen nopeasti takaisin.

Kannattaa silti laskea omat kuukausitulot ja menot, sekä katsota minkä verran ylimääräistä rahaa vipin lyhentämiseen jää. Näin saat selville, montako kuukautta sinun tulee lyhentää hakemaasi pikavippiä, vai voitko jopa hoitaa koko lainan kerralla pois. Pisin maksuaika kun haet vippiä 400e on 36 kuukautta.


Hyödynnä lisäpalvelut tarvittaessa

Pikavipin takaisinmaksuun voi hakea helpottavia lisäpalveluita, mikäli velan lyhentämisessä siltikin ilmenee haasteita. Vippi.org tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden pitää maksuvapaan kuukauden, tai siirtää tarvittaessa laskun eräpäivää itsellesi paremmin sopivaksi.

Voit halutessasi myös korottaa tai laskea omaa luottorajaasi asiakaspalvelun avulla. Kaikki lisäpalvelut saat käyttöösi lainaportaalin kautta, tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.


Mihin hakea pikavippi 400 euroa?

Vippi on siitä kätevä laina, että sen käyttämistä ei tarvitse selitellä kenellekään. Koska pikalainamme myönnetään aina ilman vakuuksia tai takaajia, voit tehdä lainarahallasi juuri sitä mitä huvittaa. Et ole velvollinen selittelemään kenellekään, mihin vakuudettoman pikavipin käytät.


Laskuihin ja velkoihin

Joskus postiluukusta voi tipahtaa ikäviä yllätyksiä, ja siinä hetkessä voi olla tarvetta saada nopeasti rahaa tilille. Hakemalla pikavippiä 400 euroa heti tilille voi selättää helposti yllättävät laskut, ja rahaa jää vielä muuhunkin!


Reissulle rahoitusta

Kuukausia sitten sovittu viikonloppureissu häämöttää, ja palkka päivä on vasta ensiviikolla? Siinä kohtaa halpa 400 euron vippi toimii oikein hyvin yllättävänä rahoittajan matkabudjetille.


Pikaisiin hankintoihin

Mihin tahansa pikaisiin hankintoihin sopii lainaa 400 euroa, eikä vähiten pikavipin hakemisen nopeuden takia. Lainahakemuksien käsittely on hiottu huippuunsa Vippi.org palvelussa, minkä takia voimme luvata rahaa tilille alle 15 minuutin kuluessa!

 

Sisällysluettelo


Viimeksi muokattu:

Lue lisää