Hae 200€ Vippi

Hae 200e pikavippiä nettipalvelustamme

Hae 200 euron vippi tilille muutamassa minuutissa – toimi näin!

  1. Syötä 200 euroa lainahakuun, saat heti tiedon minkä verran luottoa tulee lyhentää kuukausittain ja minkä verran lainasummalle muodostuu korkoa valitulla maksuajalla.
  2. Siirry tekemään sähköinen tunnistautuminen pankkitunnuksien avulla, tämä vie alle minuutin!
  3. Täytä lainahakemus huolellisesti joka kohdasta ja toimita pyydetyt liitteet välittömästi
  4. Saat vastauksena lainahakemukseen luottopäätöksen, joka toimitetaan noin 5 minuutin kuluessa
  5. Myöntävän luottopäätöksen jälkeen voit kirjautua Vippi.org palveluun ja nostaa heti rahaa tilille

Pikavippi 200 on suosittu lainasumma

Pikavippi 200 euroa on eräs haetuimpia lainoja. Tämän suosiota on koitettu arvuutella, mutta olemme varmoja siitä, että kyse on täydellisestä pienestä lainasta: ei liian iso mutta ei myöskään liian pieni. Sillä voi maksaa laskuja, mutta rahaa jää vielä muuhunkin.

Summa on sen verran järkevä, että mahdollisuus tarvittaessa maksaa vaivattomasti koko pikalaina pois kerralla tekee siitä turvallisen luoton hakea. Sen kanssa velkaongelmiin joutuminen on haastavaa, mikäli raha-asiat ovat muuten kunnossa. Mikäli kuitenkin käy niin, että 200 euroa ei kuun lopussa löydy, voit maksaa luotosta pienemmän lyhennyksen ja suorittaa pikavipin osamaksulla sekä saada lainalle pitkä maksuaika.


Edullisesti 200 euron vippi tilille

Olemme pyrkineet laskemaan lainojen korot mahdollisimman matalalle Vippi.org palvelussa. Lainan korot palvelumme kautta ovat verraten edulliset useisiin muihin pikavippipalveluihin markkinoilla. Haluamme kertoa vielä muutaman taktisen vihjeen lisäksi, minkä avulla saat entistä edullisemmin 200 euron vipin tilille.


Vippiä 200 euroa korottomasti ensilainaajalle

200 euroa lainaa ilman korkoa on Vippi.org palvelun tarjous uusille asiakkaille. Myönnämme jokaiselle hakijalle haluamalleen summalle 30 päivää täysin korotonta maksuaikaa. Voit siis maksaa 200e vipin takaisin korottomasti, kunhan teet sen ennen ensimmäistä eräpäivää.

Mikäli maksat osan 200 euron pikavipistä, muodostuu ylijäävälle osalle korkoa normaalisti. Paras tulos siis saadaan, kun hyödynnetään koroton maksuaika kokonaisuudessaan ja maksetaan koko parin sadan vippi pois kerralla.


Kaikki vipit myönnetään ilman nostokuluja

Olemme pyrkineet parantamaan palveluamme, ja pitkän pohdinnan tuloksena olemme päätyneet poistamaan kaikki nostomaksut. Voit nyt siis nostaa täysin ilman kuluja rahaa lainatililtä omalle tilillesi joko 200 euroa kerralla, tai halutessasi useassa pienemmässä osassa.

Nostokuluton vippi on osa isompaa suunnitelmaa, jossa pyrimme selkeyttämään ja yksinkertaistamaan pikavippien hinnoittelua. Olemme jo poistaneet avausmaksut sekä ylläpitokustannukset lainalle, joten nostokustannusten poisto on luonnollinen osa kehitystä.

Ikää et tarvitse kuin hitusen yli täysi-ikäisyyden, ota pikavippi 19v ikäisenä.


Pikavipin takaisinmaksu Vippi.org palvelussa

Vipin takaisinmaksun tulee olla yhtä vaivatonta, kuin sen hakeminen ja nostaminen omalle tilille. Vippi.org palvelun pikalainan voi maksaa takaisin joko kerralla, tai useassa osassa. Sama koskee 200 euron pikavippiä: voit maksaa lainan takaisin kuten parhaaksi katsot.

Vanha pikavippi vaatii suorittamaan koko lainan 30 päivän kuluessa, mutta mielestämme tämä on vanhan aikaista ja kankeaa. Palvelumme uusi pikavippi on ehdoiltansa sellainen, että on asiakkaamme oma asia valita maksetaanko pikalaina takaisin kerralla vai useassa osassa.

Löydät avoimen lainasumman tiedot lainaportaalin kautta vaivattomasti, kuten myös seuraavan eräpäivän lainalle. Muista myös, että maksettu laina palautuu nostettavaksi saldoksi luottotilille, mistä voit tarvittaessa ottaa lisää rahaa. Jos päätät hakea lisää lainaa, ei se vaadi uuden luottosopimuksen tekemistä. Luottotililtä voi tehdä nostoja kunhan kuukausittaiset lyhennykset on hoidettu ja saldoa riittää.

 

Sisällysluettelo


Viimeksi muokattu:

Lue lisää