Yhteistyössä

Hae 100€ Vippi

Hae Vippi 100 Euroa Heti Tilille

Pikavippi 100 euroa myönnetään hakijalle ilman vakuuksia tai takaajia, mikä tekee siitä erittäin kätevän vipin minkä hakea milloin tahansa. Vippi.org palvelu tarjoaa mahdollisuuden nostaa edullisesti ja vaivattomasti 100 € pikavippiä tilille milloin tahansa.

100e pikavipin ottaminen on ensilainaajalle käytännössä ilmaista: 30 päivän koroton maksuaika pikavipille ja täysin kuluton nosto mahdollistavat pikavipin ilmaiseksi.

Edullinen 100 euron pikavippi heti tilille

  1. Syötä lainahakuun 100 euroa ja näet heti minimikuukausi erän ja luotolle muodostuvan kokonaissumman
  2. Klikkaa ”Hae luottoa” painiketta ja pääset tunnistautumaan Vippi.org sivustolle
  3. Tunnistaudu käyttämällä Pääset seuraavaksi täyttämään lainahakemuksen
  4. Täytä lainahakemus huolellisesti ja toimita kaikki pyydetyt dokumentit välittömästi, näin varmistat luottohakemuksen nopean käsittelyn
  5. Saat luottopäätöksen muutamassa minuutissa hakemuksen lähettämisestä, ja voit välittömästi siirtää rahaa lainatililtä omalle tilillesi

Vakuudetonta lainaa 100 euroa – aina kätevä vaihtoehto

Vippi.org myöntää 100 euron pikavipit aina ilman vakuuksia tai takaajia. Tämä antaa mahdollisuuden kenelle tahansa täysi-ikäiselle hakea vippiä tilille heti, kun sille on tarvetta.

100 e pikavipin ottamiseen ei tarvitse esittää mitään takuita tai vakuuksia, eli omaa omaisuutta ei ole tarvetta asettaa pantiksi, eikä hakemiseen tarvita muiden ihmisten takauksia.

Satasen vipin hakeminen on tehty nopeaksi ja helpoksi Vippi.org lainapalvelussa. Mikään perinteinen pankkilaitos ei pysty tarjoamaan yhtä edullisesti ja nopeasti 100e rahaa heti tilille, kuin meidän myöntämä pikavippi.


Vippiä tilille 100 euroa – näin se onnistuu

100 euron vippi tilille onnistuu nopeasti ja vaivattomasti, kun muistat noudattaa seuraavia vinkkejä:

  • Täytä lainahakemus huolellisesti. Väärin tai huolimattomasti täytetty lainahakemus on yleisin syy sille, miksi luotto hylätään
  • Muista hyödyntää ensilainaajan edut, eli ilmaisen noston lainatililtä sekä 30 päivän korottoman maksuajan lainalle
  • Toimita kaikki pyydetyt liitteet välittömästi, tai mahdollisimman nopeasti. Ennen liitteiden toimittamista lainapäätöstä ei voida tehdä.
  • Lainahakemuksen voit jättää milloin tahansa, mutta ensimmäinen laina maksetaan tilille 08 – 22 välisenä

Jos on lisää kysymyksiä vipin ottamisesta, niin kannattaa tarkistaa Usein Kysytyt Kysymykset.


Ilmainen nosto nyt 100 euron pikavipille!

Ilmainen nosto on yleensä ensilainaajalle suunnattu tarjous, mutta Vippi.org tarjoaa mahdollisuuden kaikille hakijoille tehdä nostot lainatililtä ilman mitään kustannuksia. Kyseessä on asiakkaalle huomattava säästö, useassa luottopalvelussa peritään 7 – 20 % kuluja nostetusta lainasummasta.

Nyt jokainen voi nostaa luottorajansa rajoissa aina rahaa tilille ilman kustannuksia!


Vaatimukset pikavipin myöntämiselle

Pikavipin myöntämiselle on rajoituksia ja vaatimuksia. Emme voi myöntää lainaa tilanteessa missä ikäraja ei esimerkiksi täyty, tai hakijalla ei ole esittää tarpeeksi vakituisia tuloja lainan takaisinmaksamiseen ilman ongelmia.

Haluamme tarjota kaikille hakijoille mahdollisuuden nostaa edullisesti lainaa, mutta tietyt ehdot tulee täyttää myöntävän lainapäätöksen saamiseksi.


Vakituiset tulot

Hakijalle ei voida myöntää vippiä, jos ei ole esittää vakituisia tuloja lainan takaisinmaksamiseen. Sosiaaliset edut kuten opintolaina tai asumistuki ei ole hyväksyttävää tuloa. Jokainen lainahakemus arvioidaan tapauskohtaisesti, joten yksiselitteistä summaa emme voi sanoa sille, paljonko hakijalla tulee olla tuloja.


Osoite suomessa

Vipin myöntämiselle on ehdoton edellytys, että hakijalla on vakituinen osoite suomessa. Emme voi myöntää 100 euron vippiä mikäli hakijan ilmoittama osoite ei ole sama, kuin väestörekisterin tietokannasta löytyvä. Väliaikainen osoite ei valitettavasti käy lainan myöntämiseen.


Ikäraja lainan hakemiselle

Olemme määrittäneet 19v ikärajan pikavipin hakemiselle Vippi.org palvelusta. Tarkoituksemme ei ole syrjiä nuoria lainaajia, mutta valitettavasti emme voi myöntää lainaa 18 vuotiaille hakijoille. Yläikärajaa ei ole asetettu Vippi.org lainapalveluun.


Luottotiedot kunnossa eikä maksuhäiriömerkintöjä

Tarkistamme kaikkien hakijoiden tiedot koskien mahdollisia maksuhäiriöitä tai muita ongelmia. Jos kyseessä on vanha merkintä ja raha-asiat on hoidettu sen jälkeen kuten pitää, voidaan lainan myöntämistä harkita. Mikäli on aktiivinen merkintä luottotiedoissa, ei edes 100 euron pikavippiä voida myöntää.


Usein kysytyt kysymykset

Laina-ajat vaihtelevat eri lainantarjoajien välillä. Joillakin lainantarjoajilla saat lainan tilillesi jopa muutamassa minuutissa hyväksytyn hakemuksen jälkeen. Tarkista aina lainantarjoajan sivustolta heidän ilmoittamat laina-ajat.
Tyypillisiä vaatimuksia lainan saamiseksi ovat vähintään 18 vuoden ikä, säännölliset tulot, luottokelpoisuus ja Suomen kansalaisuus. Joillakin lainantarjoajilla on myös muita vaatimuksia, kuten tietty minimi-ikä tai tiettyjen luottojen puuttuminen. Tarkista aina lainantarjoajan sivustolta heidän vaatimuksensa lainan saamiseksi.
Laina-ajat vaihtelevat eri lainantarjoajien välillä. Joillakin lainantarjoajilla on tarjolla jopa 30 päivän koroton maksuaika, kun taas toisilla lainantarjoajilla maksuaika voi olla lyhyempi tai pidempi. Tarkista aina lainantarjoajan sivustolta heidän ilmoittamat laina-ajat.
Yleensä lainaa ei myönnetä ilman luottotietoja. Luottotiedot ovat yksi tärkeimmistä tekijöistä, kun lainantarjoaja arvioi hakijan maksukykyä ja luottokelpoisuutta. Tarkista aina lainantarjoajan sivustolta heidän vaatimuksensa lainan saamiseksi.
Korot ja kulut vaihtelevat eri lainantarjoajien välillä. On tärkeää tarkistaa lainan todellinen vuosikorko, joka sisältää kaikki lainaan liittyvät kulut. Tarkista aina lainantarjoajan sivustolta heidän ilmoittamat korot ja kulut.
Useimmat lainantarjoajat eivät vaadi vakuuksia tai takaajia pienille lainasummille, kuten 100€ lainalle. Tarkista aina lainantarjoajan sivustolta heidän vaatimuksensa lainan saamiseksi.

Sisällysluettelo


Viimeksi muokattu: