Hae 800€ Vippi

Nyt vippi 800 euroa edullisesti ja nopeasti

Lisäksi löydät artikkelista neuvoja sekä vinkkejä, miten suunnitella laina niin että se ei aiheuta varmasti mitään ongelmia takaisinmaksun aikana.

Lainaa 800 euroa tilille ilman vakuuksia tai takaajia

  1. Käytä lainahakua ja näet vipille muodostuvat kulut ja kustannukset
  2. Siirry tunnistautumaan lainapalveluun pankkitunnuksilla ”hae pikavippiä” napista
  3. Täytä lainahakemus tarkasti joka kohdasta ja toimita vaaditut liitteet
  4. Odota vastauksena tulevaa lainapäätöstä ja tarjousta luotosta, jonka hyväksymällä sopimus syntyy

Rahat siirretään tilille heti, kun lainasopimus on hyväksytty ja tarkistettu molempien osapuolien toimesta.

Myönnämme lainaa kaikille vakituisesti suomessa asuville luottokelpoisille henkilöille, jotka ovat vähintään 19 vuotta täyttäneitä. Hakijoiden maksukyky ja luottotiedot tarkistetaan lainahakemuksen käsittelyn yhteydessä. Hae lainaa pankkitunnuksilla ja voit saada rahaa tilille hyvin pian.


800e lainaa joustavalla maksuajalla

Useat pikalainat on totuttu saamaan tiukoilla lainaehdoilla, missä maksuaikataulu on sopimukseen kirjoitettu ja siitä poikkeaminen tietää sopimukseen muutoksia, mikä taas yleensä johtaa lisäkuluihin.

Vippi.org on uusi, moderni pikavippipalvelu ja me pyrimme välttämään ehdotonta asennetta lainan myöntämisessä, mitä tulee luoton takaisinmaksuun. Sen vuoksi haluamme antaa kaikille mahdollisuuden valita lyhennykset itse ja maksaa 800e laina omaan talouteen sopivassa rytmissä.

Lyhintä maksuaikaa ei ole määritetty, mutta yläraja vipin takaisinmaksulle on 36 kuukautta.


Maksa vippisi takasin osissa tai kerralla – ihan miten haluat!

Kun otat vippiä 800 euroa, niin käytä hyödyksi joustava takaisinmaksun mahdollisuus. Voit lyhentää vähimmäissumman joka kuukausi lainasta, jolloin luottotili pysyy käytössä normaalisti. Mikäli joku kuukausi tilillä onkin enemmän rahaa, ei ole mitään estettä maksaa vippiä pois suurempaa summaa.

Jos tilanne on erittäin hyvä taloudellisesti, voit maksaa 800e pikalainan pois milloin tahansa roikkumasta. Tämä ei aiheuta mitään ylimääräisiä kustannuksia, vaan luottosopimus loppuu automaattisesti, kun koko laina on maksettu, eikä luottotililtä tehdä enää uusia vippi nostoja.


Ota koroton vippi 800 e ilman kuluja tai kustannuksia

Vakuudeton laina 800 e heti tilille onnistuu mahtavien etujen saattelemana. Säästät automaattisesti useassa eri kuluissa ja kustannuksissa, kuin haet lainaa Vippi.org lainapalvelusta. Olemme tehneet kaikkemme, että pikalainan nostaminen palvelustamme olisi kaikille paras mahdollinen lainakokemus: Edullinen, nopea ja vaivaton.


800 pikavipin koroton maksuaika

Myönnämme täysin korotonta maksuaikaa 800 € vipille 30 päivää, kun kyseessä on uusi lainanhakija. Jokainen uusi asiakas saa ensilainaajan etuna kuukauden aikaa maksaa luotto takaisin ilman korkoa lainalle. Tätä tarjousta emme voi valitettavasti tarjota kuin jokaiselle asiakkaalle vain kerran, joten kannattaa hyödyntää ensilainatarjous kun on mahdollista.


Nosta 800e vippi ilman kuluja

Vippi.org ei ole unohtanut vakituisia asiakkaitaan, ja tarjoammekin kaikille nykyisille ja uusille lainaajille mahdollisuuden nostaa vippiä lainatililtä ilman mitään kustannuksia. Kilpailevat vippipalvelut perivät lähemmäs 20% nostetusta lainasummasta kulua, mikä on mielestämme suorastaan törkeää.

Reilun pelin hengessä olemme poistaneet kaikilta nostomaksut vipeistä.


Reilu hinnoittelu aina Vippi.org palvelussa

Kun sanomme että tarjoamme reilua ja läpinäkyvää hinnoittelua, me todellakin tarkoitamme sitä. 

Jälleen kerran Vippi.org haluaa muuttaa maailmaa ja miten saada rahaa lainaksi: emme peri mitään avauskustannuksia tai ylläpitokustannuksia lainasta. Luotosta maksetaan ainoastaan korkoa, nyt kun kaikki nostokustannuksetkin on poistettu vipeistä.


Suunnittele 800 euron laina huolella

Vipit pitää aina maksaa takaisin ja näin on myös Vippi.org palvelussa. Emme halua kenellekään maksuhäiriöitä tai ongelmia luottotietojen kanssa, joten tässä muutama taktinen neuvo miten suunnitella vakuudettoman 800 euron pikavipin hakeminen.


Arvioi oma takaisinmaksukyky

Ennen lainahakemuksen täyttämistä kannattaa pysähtyä ja miettiä omaa taloudellista tilannetta. Lainan hakeminen ei ole pikkujuttu, vaan kannattaa olla tarkasti tietoinen siitä, minkä verran voi luottoa lyhentää kuukaudessa ilman että se vaikeuttaa omaa taloutta.

Voit tehdä nopean arvioin omasta taloudestasi ja maksukyvystä laskemalla yhteen kuukausittaiset tulot ja menot. Kannattaa ottaa huomioon, ettei laskelmia vedä liian tiukalle, vaan pikalainan lyhennyksiä tehdään omaan talouteen sopivasti.

Maksuongelmat johtuvat usein huonosta suunnittelusta sekä leväperäisestä rahan käytöstä. Tämä kaikki on vältettävissä, kun tehdään huolellinen suunnittelu ennen, kuin haetaan vippi 800 e tilille.


Mitä tehdä, jos tulee ongelma 800 e vipin takaisinmaksun kanssa?

Mikäli hyvästä suunnittelusta huolimatta huomaat, että et voi hoitaa sovittuja lyhennyksiä 800 euron lainasta, niin ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluun. Asian hoitamatta jättäminen johtaa nopeasti kasvaviin kustannuksiin lainalle. Lisäksi mahdollisuutena on saada maksuhäiriömerkintä, mikäli luottoa ei hoideta.

Vippi.org haluaa pitää kaikkien asiakkaiden luottotiedot kunnossa, joten älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, mikäli 800 euron vipin hoitamisessa näyttää syntyvän mitään ongelmia.

 

Sisällysluettelo


Viimeksi muokattu:

Lue lisää