Yhteistyössä

Energiaremonttilaina: Rahoitusta kodin energiatehokkuuden parantamiseen

Energiaremonttilaina: Rahoitusta kodin energiatehokkuuden parantamiseen

Haluatko lisätä kotisi energiatehokkuutta ja samalla säästää asumiskustannuksissa? Energiaremonttilaina voi olla juuri se ratkaisu, jota etsit. Tämän joustavan rahoitusmuodon avulla voit toteuttaa kodin energiaremontin ja nauttia sen tuomista hyödyistä.

Energiaremonttilainan kautta voit hakea rahoitusta erilaisiin energiatehokkuutta parantaviin projekteihin. Lainan suuruus vaihtelee, mutta voit saada jopa kymmeniä tuhansia euroja remontin toteuttamiseen. Tämä mahdollistaa mittavammatkin energiatehokkuusinvestoinnit.

Onko sinulla mielessä tietty energiaremontti? Hae lainaa energiaremonttiin Vippi.org palvelusta ja toteuta suunnitelmasi. Vippi.org tarjoaa kilpailukykyisiä lainoja, jotka sopivat erinomaisesti energiaremonttien rahoittamiseen.

Energiaremonttilainan korko on yleensä edullisempi kuin tavallisen kulutusluoton. Tämä johtuu siitä, että pankit ja rahoituslaitokset kannustavat kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamiseen. Lainan avulla voit säästää pitkällä aikavälillä, kun asumiskustannuksesi pienenevät.

Kuinka paljon energiaremontti maksaa? Voit laskea sähkölaskurilla säästöpotentiaalin kätevästi verkossa. Tämä auttaa sinua arvioimaan, kuinka nopeasti remontti maksaa itsensä takaisin.

Muista, että energiaremonttilainaa voivat hakea sekä yksityishenkilöt että taloyhtiöt. Jos asut kerrostalossa, kannattaa keskustella energiaremontista taloyhtiön hallituksen kanssa. Yhdessä toteutettu remontti voi tuoda merkittäviä säästöjä kaikille asukkaille.

Energiaremonttilainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit jättää lainahakemuksen verkossa ja saada päätöksen nopeasti. Muista kuitenkin kilpailuttaa eri lainatarjoukset, jotta löydät itsellesi sopivimman vaihtoehdon.


Miksi valita energiaremonttilaina?

Miksi valita energiaremonttilaina?

Energiaremonttilaina on erinomainen vaihtoehto, kun haluat parantaa kotisi energiatehokkuutta. Tässä muutamia painavia syitä, miksi energiaremonttilaina kannattaa:


Energiakustannusten pieneneminen pitkällä aikavälillä

Yksi merkittävimmistä eduista on asumisen kulujen aleneminen. Kun teet energiaremontin, sähkö- ja lämmityslaskusi pienenevät huomattavasti. Vaikka laina tuokin aluksi lisäkuluja, säästöt alkavat näkyä nopeasti. Yleensä energiaremontti maksaa itsensä takaisin muutamassa vuodessa.


Asunnon arvon nousu ja myyntimahdollisuuksien paraneminen

Energiatehokas koti on haluttu kohde asuntomarkkinoilla. Kun teet energiaremontin, kiinteistön arvo nousee. Tämä on erityisen tärkeää, jos suunnittelet asunnon myyntiä tulevaisuudessa. Energiatehokas koti myy nopeammin ja paremmalla hinnalla. Lisäksi energiatodistuksen parantunut luokitus lisää asunnon houkuttelevuutta.


Ympäristöystävällisempi asuminen

Energiaremonttilainan avulla tehty remontti pienentää kotisi hiilijalanjälkeä. Kun energiankulutus vähenee, ympäristövaikutukset pienenevät. Tämä on tärkeä askel kohti kestävämpää elämäntapaa. Ympäristöystävällinen asuminen ei ole vain trendi, vaan välttämättömyys tulevaisuuden kannalta.

Kun harkitset energiaremonttia, hae lainaa energiaremonttiin Vippi.org palvelusta. Saat kilpailukykyisen tarjouksen ja pääset nopeasti toteuttamaan suunnitelmiasi. Muista, että energiaremonttilaina on sijoitus tulevaisuuteen - se tuo säästöjä, nostaa asunnon arvoa ja auttaa ympäristöä.


Energiaremonttilainan hakeminen Vippi.org-palvelusta

Energiaremonttilainan hakeminen Vippi.org-palvelusta

Kun olet päättänyt tehdä energiaremontin, seuraava askel on rahoituksen järjestäminen. Vippi.org tarjoaa helpon ja nopean tavan hakea energiaremonttilainaa verkossa. Tässä kuinka prosessi etenee:


Helppokäyttöinen online-hakemus

Vippi.org:n energiaremonttilainan hakeminen on tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi. Täytät vain verkossa olevan hakemuksen, jossa kysytään perustietoja sinusta ja suunnitellusta remontista. Hakemuksella voit lisätä tarvittavat tiedot nopeasti ja vaivattomasti.

Muista, että voit hakea lainaa myös muihin tarkoituksiin Vippi.org:sta. Jos esimerkiksi tarvitset autolainaa uuden vähäpäästöisen auton hankintaan, sekin onnistuu samasta paikasta.


Nopea käsittely ja päätös

Kun olet lähettänyt hakemuksen, Vippi.org käsittelee sen nopeasti. Yleensä saat päätöksen energiaremonttilainasta jopa saman päivän aikana. Tämä mahdollistaa remontin nopean aloittamisen, mikä on tärkeää etenkin, jos haluat säästää energiakustannuksissa mahdollisimman pian.

Jos suunnittelet samalla muita hankintoja, Vippi.org tarjoaa myös matkalainaa lomamatkaa varten. Näin voit yhdistää energiaremontin ja ansaitun loman rahoituksen kätevästi.


Joustavat lainaehdot ja kilpailukykyinen korko

Vippi.org tarjoaa joustavia lainaehtoja energiaremonttilainaan. Voit valita itsellesi sopivan laina-ajan ja kuukausierän. Korko on kilpailukykyinen verrattuna moniin pankkien tarjoamiin vaihtoehtoihin.

Jos tarvitset pienen lainan energiaremontin pienempiin osiin, sekin onnistuu Vippi.org:n kautta. Näin voit toteuttaa remontin vaiheittain budjettisi mukaan.

Muista, että energiaremonttilaina ei ole ainoa vaihtoehto kodin kunnostamiseen. Jos suunnittelet myös piharemonttia, voit hakea siihenkin rahoitusta samasta paikasta.

Lopuksi, Vippi.org tarjoaa monipuolisia lainoja eri tarpeisiin, mukaan lukien energiaremonttilainat. Tutustu vaihtoehtoihin ja valitse itsellesi sopivin ratkaisu kotisi energiatehokkuuden parantamiseen.


Mihin energiaremonttilainaa voi käyttää?

Energiaremonttilaina on monipuolinen rahoitusvaihtoehto, joka mahdollistaa erilaisten energiatehokkuutta parantavien toimenpiteiden toteuttamisen. Tässä yleisimmät kohteet, joihin voit käyttää energiaremonttilainaa:


Lämmitysjärjestelmän uusiminen

Lämmitysjärjestelmän päivittäminen on yksi tehokkaimmista tavoista säästää energiaa ja pienentää asumiskustannuksia. Voit käyttää energiaremonttilainaa esimerkiksi:

 • Maalämpöpumpun asentamiseen
 • Ilma-vesilämpöpumpun hankintaan
 • Vanhan öljylämmityksen vaihtamiseen uusiutuviin energialähteisiin

Uusi, tehokas lämmitysjärjestelmä voi säästää jopa tuhansia euroja vuodessa. Jos harkitset isompaa remonttia, voit hakea 45000 euron lainaa ilman vakuuksia Vippi.org:sta kattamaan kustannukset.


Ikkunoiden ja ovien vaihtaminen energiatehokkaisiin malleihin

Vanhat ikkunat ja ovet ovat usein merkittävä lämpöhukan lähde. Energiaremonttilainalla voit:

 • Vaihtaa vanhat ikkunat uusiin, energiatehokkaisiin malleihin
 • Uusia ulko-ovet paremmin eristäviin versioihin
 • Lisätä eristystä ikkunoiden ja ovien ympärille

Nämä toimenpiteet parantavat asumismukavuutta ja vähentävät lämmitystarvetta merkittävästi.


Aurinkopaneelien asentaminen

Aurinkopaneelit ovat erinomainen tapa tuottaa omaa, puhdasta energiaa. Energiaremonttilainalla voit kattaa:

 • Aurinkopaneelijärjestelmän hankinnan ja asennuksen
 • Tarvittavat sähkötyöt ja liitännät
 • Mahdolliset akkujärjestelmät energian varastointiin

Aurinkopaneelien asentaminen on pitkäaikainen sijoitus, joka maksaa itsensä takaisin ajan myötä pienentyneinä sähkölaskuina.


Ilmanvaihdon ja lämmön talteenoton parantaminen

Tehokas ilmanvaihto on tärkeä osa energiatehokasta kotia. Energiaremonttilainalla voit:

 • Asentaa lämmön talteenotolla varustetun ilmanvaihtojärjestelmän
 • Päivittää vanhan ilmanvaihdon energiatehokkaammaksi
 • Lisätä älykkään ohjausjärjestelmän ilmanvaihtoon

Hyvä ilmanvaihto parantaa sisäilman laatua ja säästää lämmityskustannuksissa.

Muista, että voit hakea lainaa yhteishakijan kanssa, jos haluat jakaa energiaremontin kustannukset esimerkiksi puolisosi kanssa. Tämä voi olla järkevä vaihtoehto etenkin suuremmissa remonteissa.

Energiaremonttilaina antaa sinulle mahdollisuuden tehdä merkittäviä parannuksia kotisi energiatehokkuuteen. Näillä toimenpiteillä voit säästää rahaa pitkällä aikavälillä ja samalla lisätä kiinteistösi arvoa. Ota yhteyttä Vippi.org:iin ja selvitä, miten voit rahoittaa oman energiaremonttisi!


Energiaremonttilainan kustannukset ja takaisinmaksu

Energiaremonttilainan ottaminen on merkittävä päätös, joka vaatii huolellista suunnittelua. On tärkeää ymmärtää lainan kokonaiskustannukset, miten energiasäästöt vaikuttavat takaisinmaksuun ja mitä tukia on saatavilla. Tarkastellaan näitä tekijöitä tarkemmin.


Lainan kokonaiskustannusten arviointi

Kun harkitset energiaremonttilainaa, kiinteistön kunto ja remontin laajuus vaikuttavat lainan suuruuteen. Kokonaiskustannuksiin kuuluvat:

 • Lainan pääoma
 • Korkokulut
 • Mahdolliset toimitusmaksut
 • Lainan hoitokulut

Esimerkiksi, jos haet 25000 euron lainaa energiaremonttiin, voit laskea tarkan kuukausierän ja kokonaiskustannukset Vippi.org:n laskurilla. Tämä auttaa sinua budjetoimaan remontin realistisesti.


Energiasäästöjen vaikutus takaisinmaksuun

Energiaremontin jälkeen sähkö- ja lämmityskustannukset yleensä pienenevät huomattavasti. Nämä säästöt vaikuttavat suoraan lainan takaisinmaksuun:

 • Pienentyneet energialaskut vapauttavat rahaa lainan lyhennyksiin
 • Säästöt voivat lyhentää laina-aikaa, jos käytät ne ylimääräisiin lyhennyksiin
 • Pitkällä aikavälillä säästöt voivat ylittää lainan kustannukset

On tärkeää lisätä realistiset energiasäästöarviot takaisinmaksusuunnitelmaasi. Näin näet, kuinka nopeasti remontti alkaa maksaa itseään takaisin.


Mahdolliset tuet ja avustukset energiaremontteihin

Energiaremontteihin on saatavilla erilaisia tukia ja avustuksia, jotka voivat merkittävästi pienentää kokonaiskustannuksia:

 • ARA:n energia-avustus asuinrakennuksille
 • Kotitalousvähennys työkuluista
 • Kuntien ja kaupunkien omat energiatehokkuustuet

Esimerkiksi, jos taloyhtiö tekee energiaremontin, se voi saada huomattavia avustuksia. Tämä pienentää osakkaiden maksettavaksi jäävää osuutta.

Muista, että pankin tarjoama energiaremonttilaina voi olla edullisempi kuin tavallinen remonttilaina. Vertaile eri vaihtoehtoja ja tulee kysyä tarjouksia usealta taholta.

Energiaremonttilainan kustannukset ja takaisinmaksu vaativat tarkkaa suunnittelua. Huolellisella valmistelulla ja oikein mitoitetulla lainalla voit kuitenkin tehda merkittäviä parannuksia kotisi energiatehokkuuteen ja samalla säästää pitkällä aikavälillä. Ota yhteyttä Vippi.org:iin ja selvitä, miten voit rahoittaa energiaremonttisi järkevästi!


Vinkkejä onnistuneeseen energiaremonttiin

Energiaremontti on merkittävä sijoitus kotisi tulevaisuuteen. Jotta remontti onnistuisi parhaalla mahdollisella tavalla, on tärkeää huomioida muutamia keskeisiä asioita. Tässä vinkkejä, joiden avulla varmistat energiaremonttisi onnistumisen.


Ammattilaisen energiakatselmus ennen remonttia

Energiakatselmus on ensimmäinen askel kohti onnistunutta energiaremonttia. Ammattilaisen tekemä katselmus:

 • Paljastaa kiinteistön energiatehokkuuden nykytilan
 • Auttaa tunnistamaan suurimmat energiahukan lähteet
 • Tarjoaa konkreettisia ehdotuksia energiatehokkuuden parantamiseksi

Katselmuksen pohjalta voit priorisoida tärkeimmät toimenpiteet ja suunnitella remontin vaiheet järkevästi. Tämä auttaa myös energiaremonttilainan tarpeen arvioinnissa.


Huolellinen suunnittelu ja budjetointi

Energiaremontin onnistuminen vaatii tarkkaa suunnittelua ja realistista budjetointia. Huomioi seuraavat seikat:

 • Laadi yksityiskohtainen suunnitelma remontin vaiheista ja aikataulusta
 • Arvioi kustannukset tarkasti ja lisaa budjettiin joustovaraa yllättäviä menoja varten
 • Selvitä mahdollisuudet energiaremonttilainaan ja muihin rahoitusvaihtoehtoihin

Hyvä suunnittelu auttaa välttämään ikäviä yllätyksiä ja varmistaa, että remontti pysyy aikataulussa ja budjetissa.


Luotettavien urakoitsijoiden valinta

Oikeiden urakoitsijoiden valinta on kriittinen tekijä energiaremontin onnistumisessa. Kiinnitä huomiota seuraaviin asioihin:

 • Tarkista urakoitsijoiden referenssit ja aiemmat työt
 • Varmista, että urakoitsijalla on tarvittavat luvat ja sertifikaatit
 • Pyydä yksityiskohtaiset tarjoukset ja vertaile niitä huolellisesti

Luotettava urakoitsija takaa työn laadun ja auttaa saastamaan pitkällä aikavälillä. Älä valitse pelkästään halvimman hinnan perusteella, vaan huomioi kokonaisuus.

Muista, että energiaremonttilaina Vippi.org:sta voi auttaa kattamaan nämä kustannukset. Huolellisella suunnittelulla ja oikeilla valinnoilla varmistat, että energiaremonttisi on onnistunut sijoitus kotisi tulevaisuuteen.


Usein kysytyt kysymykset

Energiaremonttilainan hakuprosessi Vippi.orgissa on suoraviivainen ja helppo. Aloitat täyttämällä lainahakemuksen verkkosivuillamme. Tarvitset henkilötietosi, tulotietosi sekä arvion energiaremontin kustannuksista. Liitteeksi kannattaa lisätä suunnitelma remontista ja mahdolliset tarjoukset urakoitsijoilta. Käsittelemme hakemuksesi nopeasti ja ilmoitamme päätöksestä. Hyväksytyn päätöksen jälkeen voit allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti. Rahat siirtyvät tilillesi yleensä 1-2 pankkipäivän kuluessa. Koko prosessi hoituu kätevästi verkossa ilman paperisotaa tai konttorissa käyntiä.
Vippi.org:n kautta haetaan usein lainaa ikkunoiden ja ovien vaihtamiseen, lisäeristyksen asentamiseen sekä lämmitysjärjestelmän uusimiseen. Nämä remontit parantavat kodin energiatehokkuutta merkittävästi ja voivat tuoda huomattavia säästöjä lämmityskuluissa. Myös aurinkopaneelien asentaminen ja ilmalämpöpumpun hankkiminen ovat suosittuja kohteita energiaremonttilainalle. Tarjoamme joustavia lainaehtoja ja kilpailukykyisiä korkoja juuri tällaisiin energiatehokkuutta parantaviin remontteihin.
Vippi.org:n kautta voit hakea energiaremonttilainaa 500 - 70 000 euron väliltä. Lainasumman suuruuteen vaikuttavat eniten tulosi, luottotietosi ja remontin laajuus. Arvioimme jokaisen hakemuksen yksilöllisesti, joten kannattaa täyttää hakemus ja kertoa tarkemmin suunnitelmistasi. Pyrimme löytämään juuri sinulle sopivan rahoitusratkaisun energiaremonttia varten. Suurempia summia varten voimme tarvittaessa yhdistää eri lainatuotteita parhaan kokonaisuuden saavuttamiseksi.
Vippi.org tarjoaa joustavia takaisinmaksuehtoja energiaremonttilainoille. Tyypillinen takaisinmaksuaika on 1-15 vuotta, riippuen lainan suuruudesta ja asiakkaan taloudellisesta tilanteesta. Kuukausierät sovitetaan asiakkaan maksukykyyn sopiviksi. Tarjoamme myös mahdollisuuden lyhennysvapaaseen jaksoon remontin ajaksi. Lainan voi maksaa takaisin nopeammin ilman lisäkuluja. Tarkemmat ehdot käydään läpi henkilökohtaisessa lainatarjouksessa, jonka saat helposti hakemalla lainaa sivuiltamme.
Kyllä, energiaremonttilainaa voi yhdistää muihin rahoitusvaihtoehtoihin. Vippi.org tarjoaa joustavia lainoja, jotka sopivat hyvin energiaremontteihin. Voit hakea meiltä lainaa remonttia varten ja samalla hyödyntää kotitalousvähennystä verotuksessa. Näin saat kustannuksia alemmaksi kahdelta suunnalta. Autamme sinua löytämään parhaan rahoitusratkaisun juuri sinun tilanteeseesi, oli kyseessä sitten energiaremontti tai muu kodin parannus.
Vippi.org:n energiaremonttilainan korko määräytyy yksilöllisesti asiakkaan tilanteen mukaan. Tarjoamme sekä kiinteä- että vaihtuvakorkoisia vaihtoehtoja. Kiinteä korko pysyy samana koko laina-ajan, mikä tuo ennustettavuutta. Vaihtuva korko seuraa markkinatilannetta ja voi muuttua laina-aikana. Suosittelemme keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa, jotta löydämme juuri sinulle sopivimman korkovaihtoehdon energiaremonttilainaasi. Tavoitteenamme on tarjota kilpailukykyinen ja joustava ratkaisu kotisi energiatehokkuuden parantamiseen.
Energiaremonttilainan saaminen Vippi.orgista ei vaadi erityisiä ehtoja verrattuna tavalliseen remonttilainaan. Tarjoamme joustavia rahoitusratkaisuja kaikenlaisiin kodin kunnostusprojekteihin, mukaan lukien energiatehokkuutta parantavat remontit. Hakuprosessi ja lainaehdot ovat samat riippumatta remontin tyypistä. Keskitymme hakijan maksukykyyn ja luottotietoihin, emme niinkään remontin yksityiskohtiin. Voit siis hakea lainaa energiaremonttiin yhtä helposti kuin mihin tahansa muuhunkin kodin parannukseen Vippi.orgin kautta.
Vippi.orgilla energiaremonttilainapäätöksen voi saada nopeimmillaan jopa samana päivänä hakemuksen jättämisestä. Käsittelemme hakemukset aina mahdollisimman pian. Kun lainapäätös on hyväksytty, rahat siirretään tilillesi yleensä 1-2 pankkipäivän kuluessa. Nopean käsittelyn ja rahansiirron ansiosta pääset aloittamaan energiaremonttisi ilman turhia viivästyksiä. Muista, että tarkka aikataulu voi vaihdella tapauskohtaisesti, mutta pyrimme aina mahdollisimman nopeaan palveluun.

Sisällysluettelo


Viimeksi muokattu: