Yhteistyössä

Huoneistoremontin suunnittelu: Aloita ajoissa

Hae lainaa huoneistoremonttiin

Remontin suunnittelu on ensimmäinen ja yksi tärkeimmistä vaiheista huoneistoremontissa. Tämän vaiheen huolellinen toteutus voi säästää aikaa, rahaa ja vaivaa remontin toteutusvaiheessa.

Mitä tarkoittaa huoneistoremontti?

Huoneistoremontti tarkoittaa remonttia, joka kohdistuu asunnon sisätiloihin, kuten keittiöön, kylpyhuoneeseen, olohuoneeseen tai muihin huoneisiin. Huoneistoremontti voi olla pienimuotoinen pintaremontti tai laajempi peruskorjaus, jossa uusitaan esimerkiksi lattiat, seinäpinnat, katto, sähkö- ja putkityöt sekä kalusteet. Huoneistoremontin tavoitteena on parantaa asumismukavuutta, asunnon toimivuutta ja esteettisyyttä sekä nostaa asunnon arvoa.


Tutustu erilaisiin huoneistoremonttityyppeihin

Huoneistoremontteja on monenlaisia, riippuen remontin laajuudesta ja tavoitteista. Tässä muutamia esimerkkejä:

 • Pintaremontti: Sisältää pintojen kuten seinien, lattioiden ja kattojen maalaamisen tai tapetoinnin. Pintaremontti voi myös sisältää kevyitä kalusteratkaisuja kuten uusien kaappien asentamisen.
 • Perusparannus: Tarkoittaa laajempaa remonttia, jossa uusitaan esimerkiksi sähkö- ja putkityöt, lattiat, seinät ja katto. Perusparannuksessa voidaan myös muuttaa huoneiden kokoa tai paikkaa.
 • Kylpyhuoneremontti: Käsittää kylpyhuoneen tai wc:n täydellisen uudistamisen. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi lattioiden ja seinien laatoittamista, putkistojen uusimista, kalusteiden vaihtoa ja valaistuksen parantamista.
 • Keittiöremontti: Sisältää keittiön kaikkien pintojen, kalusteiden ja kodinkoneiden uusimisen. Keittiöremontti voi myös tarkoittaa keittiön pohjaratkaisun muuttamista.

Kaikki remontit:


Näin suunnittelet ja budjetoit huoneistoremontin

Huoneistoremontin suunnitteluun kannattaa käyttää aikaa ja harkintaa, jotta lopputulos vastaa toiveitasi ja budjettiasi. Tässä muutamia vinkkejä suunnitteluun ja budjetointiin:

 • Tarpeiden ja toiveiden kartoitus: Mieti, mitä haluat remontilla saavuttaa. Haluatko parantaa asunnon toiminnallisuutta, ulkonäköä vai molempia? Onko sinulla erityistoiveita materiaalien, värien tai tyylin suhteen?
 • Remontin laajuuden määrittely: Päätä, kuinka laaja remontti on kyseessä. Onko kyseessä pintaremontti vai perusparannus? Mitkä huoneet remontoidaan?
 • Budjetin laatiminen: Mieti, kuinka paljon olet valmis sijoittamaan remonttiin. Huomioi sekä materiaali- että työkustannukset. Muista, että remontin lopullinen hinta voi olla arvioitua suurempi.
 • Aikataulun suunnittelu: Mieti, milloin remontin haluat alkavan ja päättyvän. Huomioi, että remontti voi aiheuttaa väliaikaista haittaa asumiselle.
 • Ammattilaisten palkkaaminen: Pohdi, tarvitsetko ammattilaisten apua suunnittelussa, toteutuksessa tai molemmissa. Ammattilaisten palkkaaminen voi olla hyvä investointi, varsinkin laajemmissa remonteissa.

Huoneistoremontti - laskuri


Tulokset:

Kuukausittainen maksuerä:

Kokonaiskustannukset:


Rahoitus huoneistoremonttiin: Laina vaihtoehdot

Huoneistoremontti voi olla iso investointi, joka vaatii huomattavan määrän rahaa. Onneksi on useita eri lainavaihtoehtoja, joista voit valita remonttisi rahoittamiseksi. Tässä artikkelissa käymme läpi kolme yleisintä vaihtoehtoa: pankkilaina, pikavippi Vippi.org:n kautta ja vertaislaina.


Pankkilaina huoneistoremontin rahoitukseen

Pankkilaina on yksi yleisimmistä rahoitusmuodoista huoneistoremontteihin. Pankkilainan etu on yleensä sen suhteellisen alhainen korko verrattuna muihin lainavaihtoehtoihin. Pankkilainaa voi hakea joko oman pankkisi tai muun rahoituslaitoksen kautta. Pankkilainan saamiseksi tarvitaan usein vakaat tulot ja hyvä luottotietojen historia.


Hae pikavippi huoneistoremonttiin Vippi.org:n kautta

Toinen vaihtoehto on hakea pikavippi huoneistoremontin kustannusten kattamiseksi. Pikavippi on nopea ja helppo tapa saada rahaa tilille heti. Vippi.org:n kautta voit hakea pikavippiä 1000 - 60000 euroa, ja korko on henkilökohtainen alkaen 4,19%. Hakeminen on helppoa ja nopeaa, ja rahat siirtyvät tilillesi lähes heti hyväksytyn hakemuksen jälkeen.


Vertaislaina: Vaihtoehto huoneistoremontin rahoitukseen

Kolmas vaihtoehto on vertaislaina, joka on laina, jonka saat muilta yksityisiltä henkilöiltä tai yrityksiltä. Vertaislainan etu on sen joustavuus: voit itse määrittää lainaehdot, kuten koron ja takaisinmaksuajan. Vertaislaina voi olla hyvä vaihtoehto, jos tarvitset lainaa nopeasti tai jos et saa lainaa pankista. Muista, että lainan ottaminen on aina vastuullinen päätös. Vertaile eri lainavaihtoehtoja ja valitse se, joka parhaiten sopii sinun tarpeisiisi ja taloudelliseen tilanteeseesi. Huoneistoremontti voi olla suuri investointi, mutta oikeanlainen rahoitus voi helpottaa kustannusten kattamista ja tehdä remontista mahdollisen.

huoneistoremonttilaina


Kuinka paljon lainaa tarvitset huoneistoremonttiin?

Remontin suunnittelu ja toteutus vaativat huolellista budjetointia. Lainan määrän arvioiminen ja oikeanlainen lainaratkaisu ovat avainasemassa, kun haluat toteuttaa unelmiesi huoneistoremontin.


Näin arvioit remontin kustannukset

Remontin kustannusten arvioimiseksi kannattaa tehdä huolellinen suunnitelma. Mieti, mitä remontissa haluat tehdä, mitkä ovat materiaalien kustannukset ja tarvitaanko ammattilaisten apua.

 • Materiaalikustannukset: Selvitä remontissa tarvittavien materiaalien kustannukset. Huomioi, että esimerkiksi keittiö- ja kylpyhuoneremonteissa kalusteet ja laitteet voivat olla merkittävä kustannuserä.
 • Työkustannukset: Jos et tee remonttia itse, laske mukaan myös ammattilaisten palkkiot. Pyydä tarjouksia useilta eri yrityksiltä ja vertaile hintoja.
 • Yllättävät kustannukset: Remontin aikana voi tulla vastaan yllättäviä kuluja, joten on hyvä varata budjettiin hieman ylimääräistä.

Huomioi korot ja kulut lainasummaa määrittäessäsi

Lainasummaa määrittäessäsi on tärkeää huomioida lainan korot ja muut kulut. Ne vaikuttavat merkittävästi lainan kokonaiskustannuksiin ja siten myös kuukausittaiseen lainanlyhennykseen.

Lainan korko voi vaihdella eri lainantarjoajilla ja riippuu myös laina-ajasta. Mitä pidempi laina-aika, sitä enemmän maksat korkoa. Toisaalta pidempi laina-aika pienentää kuukausittaista lainanlyhennystä.


Laina-aika ja kuukausittaiset lainanlyhennykset

Laina-ajan valintaan vaikuttaa moni tekijä. Mieti, kuinka paljon voit kuukaudessa lyhentää lainaa ja kuinka pitkään olet valmis maksamaan lainaa takaisin. Mitä nopeammin maksat lainan takaisin, sitä vähemmän maksat korkoa.

Muista, että lainan kuukausittainen lyhennys ei saa olla liian suuri suhteessa tulojesi. Sen tulisi olla sellainen, että pystyt maksamaan sen takaisin myös yllättävien menojen sattuessa.


Lainahakemus Vippi.org:n kautta: Huoneistoremontin rahoitus


Kuka voi hakea lainaa huoneistoremonttiin Vippi.org:n kautta?

Vippi.org:n kautta lainaa huoneistoremontin toteuttamiseen voi hakea jokainen 18-vuotta täyttänyt henkilö, jolla on säännölliset tulot ja moitteeton luottotietorekisteri. Lainan hakeminen onnistuu helposti ja nopeasti netissä, ja voit hakea lainaa netistä aina 1000 eurosta jopa 60 000 euroon asti. Lainan määrä riippuu tietenkin omasta tarpeestasi ja remontin laajuudesta. Onko suunnitelmissasi keittiöremontti, kylpyhuoneremontti vai kenties koko huoneiston kattava remontti? Vippi.org:n kautta löydät varmasti sopivan rahoituksen.


Näin haet lainaa huoneistoremonttiin Vippi.org sivustolta

Lainan hakeminen Vippi.org:n kautta on tehty mahdollisimman helpoksi. Aloita prosessi täyttämällä lainahakemus sivustollamme. Hakemuksessa kysytään perustietojasi, kuten nimesi, yhteystietosi ja tulotietosi. Tämän jälkeen valitse haluamasi lainasumma ja laina-aika. Lainahakemuksen täyttämiseen menee vain muutama minuutti, jonka jälkeen hakemuksesi siirtyy eteenpäin lainanantajalle.

Vippi.org:n kautta haettavat lainat kilpailutetaan yli 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen välillä. Tämä tarkoittaa, että saat parhaan mahdollisen lainatarjouksen omiin tarpeisiisi ja tilanteeseesi. Lainatarjouksen saat sähköpostiisi, jossa voit tutustua rauhassa lainan ehtoihin ja kustannuksiin.


Lainapäätöksen saaminen ja rahojen siirto tilille

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainapäätöksen yleensä jo saman päivän aikana. Lainapäätös tulee suoraan sähköpostiisi ja tekstiviestillä. Kun olet hyväksynyt lainatarjouksen, rahat siirretään tilillesi jopa saman päivän aikana. Näin ollen voit aloittaa huoneistoremontin suunnittelun ja toteutuksen ilman viivästyksiä.

Vippi.org on luotettava ja helppo tapa hakea rahoitusta huoneistoremonttiin. Kauttamme saat kilpailukykyisen lainan, joka auttaa sinua toteuttamaan unelmasi uudesta keittiöstä, kylpyhuoneesta tai koko huoneiston remontista. Aloita lainan hakeminen jo tänään!


Huoneistoremontin toteutus lainarahalla: Askel askeleelta

Onko sinulla suunnitelmissa tehdä huoneistoremontti, mutta rahoitus pohdituttaa? Vippi.org tarjoaa sinulle mahdollisuuden toteuttaa unelmiesi huoneistoremontti lainarahalla. Tässä artikkelissa käsitellään huoneistoremontin toteutusta lainarahalla askel askeleelta.


Aloita huoneistoremontti lainarahalla

Ensimmäinen askel huoneistoremontin toteuttamisessa lainarahalla on lainan hakeminen. Vippi.org tarjoaa lainaa 1000 - 60000 euroa, joten voit hakea juuri sinulle sopivan summan lainaa. Lainan hakeminen on nopeaa ja helppoa, ja saat rahat tilillesi nopeasti.

Seuraavaksi sinun tulee suunnitella remonttisi. Onko kyseessä keittiöremontti, kylpyhuoneremontti vai kenties koko huoneiston kattava remontti? Suunnittele remonttisi huolellisesti ja laske sen kustannukset. Näin voit varmistua siitä, että lainasumma riittää koko remontin toteuttamiseen.


Lainan käyttö ja maksaminen remontin aikana

Remontin aikana lainaa käytetään remonttikustannusten kattamiseen. Lainarahalla voidaan maksaa esimerkiksi remonttimateriaaleja, työkaluja ja työvoimaa. On tärkeää pitää kirjaa remonttikustannuksista ja seurata budjettia tarkasti, jotta laina ei ylitä suunniteltua summaa.

Lainan takaisinmaksu aloitetaan yleensä remontin päätyttyä. Takaisinmaksuaikataulu ja kuukausierät sovitaan lainasopimuksessa. On tärkeää huolehtia lainan takaisinmaksusta ajallaan, jotta vältetään mahdolliset viivästyskorot ja muut lisäkustannukset.


Remontin hyödyt ja lainan takaisinmaksu

Huoneistoremontti tuo mukanaan monia hyötyjä. Se voi nostaa asunnon arvoa, parantaa asumismukavuutta ja tehdä asunnosta toimivamman. Remontti on investointi, joka maksaa itsensä takaisin ajan myötä.

Lainan takaisinmaksu on osa huoneistoremontin prosessia. On tärkeää suunnitella takaisinmaksu huolellisesti ja huomioida se remonttibudjetissa. Vippi.org tarjoaa joustavia maksuehtoja, joten voit suunnitella takaisinmaksun omaan taloustilanteeseesi sopivaksi.

Onko sinulla jo suunnitelma huoneistoremontista, mutta rahoitus mietityttää? Ota yhteyttä Vippi.org:iin ja me autamme sinua toteuttamaan unelmiesi remontin.

vippi huoneistoremonttia varten


Vippi.org:n edut lainanantajana huoneistoremontissa


Nopea lainapäätös ja rahansiirto Vippi.org:n kautta

Vippi.org tarjoaa nopean ja vaivattoman tavan rahoittaa huoneistoremonttisi. Me ymmärrämme, että remontin aloittaminen voi olla kiireellinen asia, ja siksi tarjoamme nopean lainapäätöksen ja rahansiirron. Prosessi on yksinkertainen: täytä hakemus, odota lainapäätöstä ja saa rahat tilillesi. Voit huoletta keskittyä remontin suunnitteluun ja toteutukseen, kun rahoitusasiat ovat Vippi.org:n käsissä.


Lainan kilpailutus yli 30 pankin kautta Vippi.org:n avulla

Vippi.org tarjoaa mahdollisuuden kilpailuttaa lainasi yli 30 pankin kautta. Tämä tarkoittaa, että saat parhaan mahdollisen lainatarjouksen huoneistoremonttiasi varten. Kilpailutamme lainasi puolestasi, jolloin säästät aikaa ja vaivaa. Sinun ei tarvitse vertailla lainoja ja niiden korkoja itse, vaan saat parhaat tarjoukset suoraan meiltä. Vippi.org:n avulla voit saada remonttisi rahoitetuksi edullisesti ja vaivattomasti.


Henkilökohtainen korko alkaen 4,19% Vippi.org:n kautta

Vippi.org tarjoaa henkilökohtaisen koron alkaen 4,19%. Tämä tarkoittaa, että saat lainasi juuri sinulle räätälöidyllä korolla. Korko määräytyy henkilökohtaisten tietojesi, kuten tulotason ja luottotietojen perusteella. Huoneistoremontti on suuri investointi, ja haluamme auttaa sinua rahoittamaan sen mahdollisimman edullisesti. Vippi.org:n kautta saat lainan, joka sopii juuri sinun taloudelliseen tilanteeseesi.

Vippi.org:n avulla voit toteuttaa unelmiesi huoneistoremontin vaivattomasti ja edullisesti. Palvelumme on nopea, luotettava ja räätälöity juuri sinun tarpeisiisi. Aloita remonttisi suunnittelu jo tänään ja hae lainaa Vippi.org:n kautta.


Lainaa Huoneistoremonttiin - vertailu

Tässä esimerkkilaskelmassa vertailemme erilaisia lainavaihtoehtoja huoneistoremonttia varten. Tarkastelemme eri lainantarjoajien tarjoamia korkoja, laina-aikoja sekä kuukausierien suuruuksia. Korkoprosentit vaihtelevat 4,5%:sta aina 20%:iin. Vertailussa on otettu huomioon sekä edullisimmat että kalliimmat lainavaihtoehdot.

Lainantarjoaja Lainasumma Korko Laina-aika Kuukausierä
Lainantarjoaja 1 20 000 € 4,5% 5 vuotta 372,19 €
Lainantarjoaja 2 20 000 € 10% 5 vuotta 424,94 €
Lainantarjoaja 3 20 000 € 15% 5 vuotta 475,78 €
Lainantarjoaja 4 20 000 € 20% 5 vuotta 529,15 €

Vertailusta ilmenee, että lainan korko on suurin tekijä kuukausierän suuruudessa. Parhaan tarjouksen antaa Lainantarjoaja 1, joka tarjoaa 4,5% korolla 5 vuoden lainaa, jonka kuukausierä on 372,19 €. Kallein vaihtoehto on Lainantarjoaja 4, joka tarjoaa 20% korolla 5 vuoden lainaa, jonka kuukausierä on 529,15 €. Tämä vertailu osoittaa, kuinka tärkeää on vertailla eri lainantarjoajien ehtoja ennen lainan ottamista. Huomioi, että tämä on vain esimerkkilaskelma, ja todelliset lainaehdot voivat vaihdella.


Usein kysytyt kysymykset

Sopiva lainasumma huoneistoremonttiin riippuu remontin laajuudesta ja kustannuksista. Se voi vaihdella muutamasta tuhannesta eurosta jopa kymmeniin tuhansiin euroihin. On tärkeää, että teet realistisen budjetin remontillesi ennen lainan hakemista.
Vippi.org-sivuston kautta voit saada lainapäätöksen huoneistoremonttia varten jopa saman päivän aikana.

Tarvitset seuraavat dokumentit lainahakemuksen liitteeksi huoneistoremonttia varten: remonttisuunnitelman, remontin kustannusarvion, tuloselvityksen (palkka- tai eläketodistuksen) sekä tiliotteen, josta näkyvät tulot ja menot.

Kyllä, voit hakea lainaa huoneistoremonttiin, vaikka sinulla olisi jo ennestään lainaa. Lainan myöntäminen riippuu kuitenkin aina tuloistasi, menoistasi ja maksukyvystäsi.

Artikkelissa ei mainita tarkkaa korkoprosenttia, jonka Vippi.org tarjoaa huoneistoremonttilainalle.

Kyllä, voit kilpailuttaa huoneistoremonttilainan Vippi.org -sivustolla.

Kyllä, Vippi.org -sivustolta on mahdollista saada lainaa kylpyhuoneremonttia varten.
Vippi.org -sivuston kautta haettuun huoneistoremonttilainaan voi saada maksuajan jopa 15 vuotta.
Kyllä, voit hakea lainaa keittiöremonttia varten Vippi.org -sivustolta.
Huoneistoremonttilainan kuukausierät riippuvat lainan määrästä, laina-ajasta ja korkoprosentista. Esimerkiksi 10 000 euron laina 5 vuoden takaisinmaksuajalla ja 3% korolla tarkoittaisi noin 180 euron kuukausieriä.
Vippi.org:n lainaehdot määrittelevät lainan koron, maksuajan ja mahdolliset muut kulut, jotka kaikki yhdessä muodostavat huoneistoremonttilainan kokonaiskustannukset. Lainan koron suuruus vaikuttaa siihen, kuinka paljon lainasta joutuu maksamaan korkokuluja. Maksuaika puolestaan vaikuttaa siihen, kuinka pitkään lainaa joutuu maksamaan takaisin, ja sitä kautta myös lainan kokonaiskustannuksiin. Mahdolliset muut kulut, kuten avausmaksut tai tilinhoitomaksut, lisäävät myös lainan kokonaiskustannuksia.

Kyllä, Vippi.org -sivustolta on mahdollista saada nopea lainapäätös huoneistoremonttia varten.

Vippi.org:n lainalla voit kattaa remonttikustannukset, minkä avulla voit tehdä huoneistostasi houkuttelevamman ja mukavamman asua, mikä nostaa sen markkina-arvoa.

Sisällysluettelo
 • Huoneistoremontti - laskuri
 • Rahoitus huoneistoremonttiin: Laina vaihtoehdot
 • Kuinka paljon lainaa tarvitset huoneistoremonttiin?
 • Lainahakemus Vippi.org:n kautta: Huoneistoremontin rahoitus
 • Huoneistoremontin toteutus lainarahalla: Askel askeleelta
 • Vippi.org:n edut lainanantajana huoneistoremontissa
 • Lainaa Huoneistoremonttiin - vertailu
 • Usein kysytyt kysymykset


 • Viimeksi muokattu: