Yhteistyössä

Remonttilainalaskurin perusperiaate ja käyttötarkoitus

Remonttilainalaskuri

Remonttilainalaskuri on digitaalinen työkalu, joka auttaa sinua laskemaan remonttilainan kustannukset ja lyhennyserät. Tämä on erityisen hyödyllistä, kun suunnittelet kodin remonttia ja haluat tietää, kuinka paljon rahoitusta tarvitset ja miten voit hallita lainan takaisinmaksua. Remonttilainalaskurin avulla voit suunnitella taloutesi tarkasti ja välttää yllättävät kulut.

Remonttilainalaskurin toimintaperiaate

Remonttilainalaskurin toimintaperiaate on yksinkertainen. Syötät laskuriin haluamasi lainasumman, laina-ajan sekä mahdollisen koron. Laskuri käyttää näitä tietoja laskeakseen kuinka paljon laina tulee maksamaan kuukausittain, sekä koko laina-ajan aikana. Remonttilainalaskurin avulla voit myös tarkastella eri laina-aikojen ja korkojen vaikutusta lainasi kokonaiskustannuksiin.

Remonttilainalaskuri ottaa huomioon lainan koron, laina-ajan sekä lainasumman. Korko voi olla kiinteä tai vaihteleva, ja se vaikuttaa suoraan lainan kokonaiskustannuksiin. Lainan takaisinmaksuaika voi olla lyhyt tai pitkä, ja se vaikuttaa kuukausittaiseen lyhennykseen sekä lainan kokonaiskustannuksiin. Lainasumma on se määrä, jonka haluat lainata remonttia varten.


Miten ja miksi käyttää remonttilainalaskuria?

Remonttilainalaskuria käytetään ensisijaisesti budjetoinnin apuvälineenä. Se auttaa sinua ymmärtämään, kuinka paljon remontti tulee todellisuudessa maksamaan, kun otetaan huomioon lainakulut ja korot. Laskurin avulla voit myös vertailla eri lainavaihtoehtoja ja löytää itsellesi edullisimman ratkaisun.

Remonttilainalaskurin käyttö on helppoa. Syötä laskuriin haluamasi lainasumma, laina-aika ja korko. Laskuri laskee näiden tietojen perusteella kuukausittaisen lyhennyksen määrän sekä lainan kokonaiskustannukset. Tämä antaa sinulle selkeän kuvan siitä, kuinka paljon remontti tulee maksamaan ja kuinka paljon sinun tulee varata rahaa kuukausittain lainan takaisinmaksuun.

Remonttilainalaskurin käyttö on tärkeää, koska se auttaa sinua suunnittelemaan remonttisi rahoituksen tarkasti. Se auttaa myös välttämään yllättävät kulut ja mahdollistaa remontin sujuvan etenemisen ilman rahoitusongelmia.


Vippi.org Remonttilainalaskuri


Tulokset:

Kuukausittainen maksuerä:

Kokonaiskustannukset:


Remonttilainalaskurin hyödyt ja säästömahdollisuudet

Remonttilainalaskuri on työkalu, joka auttaa sinua arvioimaan remonttilainasi kustannukset ja lyhennyserät. Sen avulla voit suunnitella remonttisi rahoituksen tarkemmin ja välttää yllättävät kustannukset.


Edut remonttilainalaskurin käyttämisessä

Remonttilainalaskurin käyttäminen tarjoaa useita etuja. Ensinnäkin, se auttaa sinua hahmottamaan remontin kokonaiskustannukset ja miten ne jakautuvat eri lyhennyseriin. Tämä auttaa budjetoinnissa ja taloudellisen tilanteesi hallinnassa.

Remonttilainalaskurin avulla voit myös säätää laina-aikaasi ja nähdä, miten se vaikuttaa kuukausittaisiin lyhennyksiin ja kokonaiskorkokuluihin. Tämä auttaa sinua löytämään tasapainon lyhennyserien suuruuden ja laina-ajan välillä.

Lisäksi, remonttilainalaskuri tarjoaa vertailukelpoista tietoa eri lainavaihtoehtojen välillä. Voit kokeilla eri lainasummia ja -aikoja, ja nähdä miten ne vaikuttavat lainasi kustannuksiin.


Säästä rahaa remonttilainalaskurin avulla

Remonttilainalaskurin käyttö voi auttaa säästämään rahaa monin eri tavoin. Ensinnäkin, se auttaa sinua hahmottamaan remontin kokonaiskustannukset, jolloin voit suunnitella ja budjetoida remonttisi paremmin. Tämä vähentää riskiä, että joudut ottamaan lisälainaa kesken remontin.

Toiseksi, remonttilainalaskuri auttaa sinua vertailemaan eri lainavaihtoehtoja ja löytämään edullisimman lainan. Voit kokeilla eri lainasummia ja -aikoja, ja valita sen vaihtoehdon, joka tarjoaa sinulle pienimmät kuukausierät ja kokonaiskustannukset.

Kolmanneksi, remonttilainalaskurin avulla voit suunnitella laina-ajan optimaalisesti. Lyhyempi laina-aika tarkoittaa pienempiä kokonaiskorkokuluja, mutta suurempia kuukausierä. Remonttilainalaskurin avulla voit löytää tasapainon näiden kahden välillä.

Yhteenvetona, remonttilainalaskurin avulla voit suunnitella remonttisi rahoituksen tarkemmin, vertailla eri lainavaihtoehtoja ja löytää itsellesi edullisimman lainan.

 


Perusvaiheet remonttilainalaskurin käyttöön

Remonttilainalaskurin käyttö on helppoa ja vaivatonta. Se auttaa sinua laskemaan remonttilainasi kustannukset ja lyhennyserät. Seuraavaksi käymme läpi perusvaiheet, joiden avulla voit ottaa lainalaskurin tehokkaasti käyttöösi.


1. Syötä lainasumma

Aloita syöttämällä remonttilainalaskuriin haluamasi lainasumma. Tämä voi olla esimerkiksi remonttisi arvioitu kustannus. Muista, että lainasumman tulee olla realistinen ja vastata remonttisi todellista tarvetta.


2. Valitse laina-aika

Seuraavaksi valitse laina-aika. Tämä tarkoittaa aikaa, jonka aiot maksaa lainaa takaisin. Laina-aika voi vaikuttaa lainasi kuukausierään ja kokonaiskustannuksiin, joten valitse se harkiten.


3. Tarkastele tuloksia

Kun olet syöttänyt tarvittavat tiedot, remonttilainalaskuri laskee sinulle lainan kustannukset ja lyhennyserät. Tarkastele tuloksia ja mieti, sopivatko ne sinun taloudelliseen tilanteeseesi.


Tehokkaan käytön vinkit remonttilainalaskurille

Remonttilainalaskurin tehokas käyttö voi auttaa sinua suunnittelemaan remonttisi rahoituksen paremmin. Seuraavassa on joitakin vinkkejä, joiden avulla voit hyödyntää lainalaskuria tehokkaasti.


1. Kokeile eri lainasummia ja laina-aikoja

Kokeile syöttää remonttilainalaskuriin eri lainasummia ja laina-aikoja. Tämä auttaa sinua ymmärtämään, miten eri tekijät vaikuttavat lainasi kustannuksiin ja lyhennyseriin.


2. Tarkastele kokonaiskustannuksia

Älä tuijota pelkästään kuukausittaista lyhennyserää, vaan kiinnitä huomiota myös lainan kokonaiskustannuksiin. Näin voit varmistaa, että et maksa lainastasi enemmän kuin on tarpeen.


3. Suunnittele remonttisi budjetti huolellisesti

Remonttilainalaskurin avulla voit suunnitella remonttisi budjetin huolellisesti. Muista kuitenkin, että laskurin antama tulos on vain arvio, ja lopulliset lainaehdot voivat vaihdella.


Remonttilainalaskurin ominaisuudet ja toiminta

Remonttilainalaskuri on kätevä työkalu, joka auttaa sinua arvioimaan remonttilainan kustannukset ja lyhennyserät. Tämä digitaalinen työkalu on suunniteltu helpottamaan remontin budjetoinnin suunnittelua ja auttamaan sinua ymmärtämään, kuinka paljon voit lainata ja kuinka kauan lainan takaisinmaksu kestää.


Tarvittavat tiedot remonttilainalaskurin käyttöön

Remonttilainalaskurin käyttäminen on helppoa ja vaatii vain muutamia perustietoja. Ensinnäkin tarvitset arvion remontin kustannuksista. Tämä voi olla joko tarkka tarjous urakoitsijalta tai oma arviosi. Lisäksi tarvitset tietoa nykyisistä tuloistasi ja menoistasi, jotta laskuri voi arvioida, kuinka paljon voit realistisesti maksaa lainaa takaisin kuukausittain.


Kuinka remonttilainalaskuri laskee remonttikustannukset?

Remonttilainalaskuri käyttää syöttämiäsi tietoja laskeakseen lainan kokonaiskustannukset ja kuukausittaiset maksut. Se ottaa huomioon remontin kustannukset, laina-ajan, koron sekä mahdolliset lainanhoitokustannukset. Laskuri esittää tulokset selkeässä muodossa, joka auttaa sinua ymmärtämään, kuinka remonttilaina vaikuttaa talouteesi pitkällä aikavälillä.

Remonttilainalaskurin avulla voit myös leikkiä eri skenaarioilla. Voit esimerkiksi nähdä, kuinka korkoprosentin muutos tai laina-ajan pidentäminen vaikuttaa kuukausittaiseen maksuusi ja lainan kokonaiskustannuksiin. Tämä auttaa sinua tekemään tietoon perustuvia päätöksiä ja suunnittelemaan remonttisi niin, että se on taloudellisesti järkevä.

On tärkeää muistaa, että remonttilainalaskurin antamat tulokset ovat vain suuntaa-antavia ja lopulliset lainaehdot määräytyvät aina tapauskohtaisesti. Kuitenkin remonttilainalaskurin käyttäminen on hyvä ensimmäinen askel remonttilainan suunnittelussa ja se auttaa sinua hahmottamaan remonttisi taloudellisia vaikutuksia.

Laske Remonttilainan Kulut


Remonttilainalaskurin käyttö Vippi.org:n palveluissa

Vippi.org tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden käyttää remonttilainalaskuria, joka on työkalu remonttilainan kustannusten ja lyhennyserien laskemiseen. Tämä on tärkeä apuväline, kun suunnittelet remonttia ja haluat selvittää, kuinka suuren lainan tarvitset ja miten laina-aika ja korkoprosentti vaikuttavat lainan kokonaiskustannuksiin ja kuukausittaisiin lyhennyksiin.

Remonttilainalaskurin käyttö on helppoa ja nopeaa. Syötät vain laskuriin tarvitsemasi lainasumman, laina-ajan ja arvioidun koron. Laskuri laskee sinulle yksityiskohtaisesti, kuinka suuria kuukausittaiset lyhennykset ovat ja miten lainan kokonaiskustannukset muodostuvat.


Remonttilainalaskurin rooli Vippi.org:n lainapalveluissa

Remonttilainalaskuri on olennainen osa Vippi.org:n palvelua. Se auttaa sinua hahmottamaan remontin rahoituksen ja tekemään taloudellisesti järkeviä päätöksiä. Laskurin avulla voit vertailla eri lainavaihtoehtoja ja löytää sinulle sopivimman ratkaisun.

Remonttilainalaskurin avulla voit myös suunnitella lainan takaisinmaksua. Laskurin antamat tiedot auttavat sinua ymmärtämään, kuinka lainan korot ja lyhennysaikataulu vaikuttavat kuukausittaisiin menoihisi. Näin voit varmistaa, että lainanhoito ei aiheuta sinulle taloudellisia vaikeuksia.


Vippi.org:n tuki remonttilainalaskurin käyttäjille

Vippi.org tarjoaa tukea remonttilainalaskurin käyttäjille. Jos sinulla on kysyttävää laskurin käytöstä tai lainan hakemisesta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme sinua mielellämme lainan hakemisessa ja vastaamme kaikkiin kysymyksiisi remonttilainalaskurista ja sen käytöstä.

Remonttilainalaskurin avulla voit tehdä tarkkoja laskelmia ja suunnitella remonttisi rahoituksen realistisesti. Vippi.org:n asiantunteva asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään kaikissa laina-asioissa. Näin voit aloittaa remonttisi turvallisin mielin, tietäen että rahoitusasiat ovat kunnossa.


Remonttilainan suunnittelu remonttilainalaskurin tuella

Kun suunnitellaan remonttia, yksi tärkeimmistä tekijöistä on budjetin suunnittelu. Remonttilainalaskuri on työkalu, joka auttaa arvioimaan remonttilainan kustannuksia ja lyhennyseriä. Se on erinomainen apuväline, kun halutaan saada realistinen kuva remontin rahoituksesta ja takaisinmaksusta.


Miten remonttilainalaskuri toimii?

Remonttilainalaskurilla voit syöttää erilaisia tietoja, kuten lainan määrä, laina-aika ja korko. Laskuri laskee näiden tietojen perusteella, kuinka paljon laina tulee maksamaan kokonaisuudessaan ja kuinka suuria kuukausittaiset lyhennykset ovat. Tämä auttaa hahmottamaan paremmin, kuinka remontti vaikuttaa talouden kokonaiskuvaan.


Remonttilainan suunnittelu remonttilainalaskurin avulla

Remonttilainalaskurin avulla on mahdollista suunnitella remonttilaina realistisesti ja järkevästi. Voit kokeilla erilaisia lainasummia ja laina-aikoja, ja nähdä kuinka ne vaikuttavat kuukausittaiseen lyhennykseen ja lainan kokonaiskustannuksiin. Tämä auttaa sinua suunnittelemaan remontin siten, että se sopii parhaiten sinun taloudelliseen tilanteeseesi.


Vinkkejä remonttilainan suunnitteluun

 • Arvioi remontin kustannukset realistisesti: Remontin kustannukset voivat helposti nousta, joten on tärkeää tehdä realistinen arvio remontin kustannuksista ja lisätä siihen myös puskurirahasto yllättäviä kustannuksia varten.
 • Mieti laina-aika huolella: Laina-aika vaikuttaa suoraan kuukausittaisiin lyhennyksiin. Pidempi laina-aika tarkoittaa pienempiä kuukausittaisia lyhennyksiä, mutta korot kasvattavat lainan kokonaiskustannuksia.
 • Vertaile eri lainavaihtoehtoja: Eri pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat erilaisia lainaehtoja. Vertailemalla eri vaihtoehtoja voit löytää itsellesi edullisimman lainan.

Remonttilainalaskurin apu lainan takaisinmaksussa

Remonttilainalaskuri ei ole vain suunnitteluvaiheen työkalu, vaan se on myös erinomainen apu lainan takaisinmaksussa. Laskurin avulla voit seurata lainan lyhentymistä ja nähdä, kuinka paljon lainaa on jäljellä. Voit myös kokeilla, kuinka ylimääräiset lyhennykset vaikuttavat laina-aikaan ja kokonaiskustannuksiin.


Hyödynnä remonttilainalaskuria

Remonttilainalaskuri on erinomainen työkalu, joka auttaa sinua suunnittelemaan remontin rahoituksen ja seuraamaan lainan takaisinmaksua. Sen avulla voit varmistaa, että remonttilaina on realistinen ja sopii taloudelliseen tilanteeseesi.


Lainavertailu remonttilainalaskurin avulla

Remonttilainalaskuri on tehokas työkalu, joka auttaa sinua vertailemaan eri lainatarjouksia ja löytämään sinulle sopivimman remonttilainan. Laskurin avulla voit laskea remonttilainan kustannukset ja lyhennyserät, jolloin sinun on helpompi tehdä päätös lainan ottamisesta.


Lainavertailun helpottaminen remonttilainalaskurilla

Remonttilainalaskurin avulla voit helposti vertailla eri lainatarjouksia. Tämä johtuu siitä, että laskuri ottaa huomioon kaikki lainan kustannukset, mukaan lukien korot, kulut ja lyhennyserät. Näin ollen voit saada kattavan yleiskuvan lainan kokonaiskustannuksista ja vertailla niitä muihin lainatarjouksiin.

Remonttilainalaskurissa voit myös muuttaa lainan ehtoja, kuten laina-aikaa ja lainan määrää, jolloin näet heti, miten muutokset vaikuttavat lainan kustannuksiin. Tämä auttaa sinua ymmärtämään, miten eri tekijät vaikuttavat lainan kokonaiskustannuksiin ja miten voit optimoida lainaehdot omien tarpeidesi mukaan.

 • Korko: Laskurissa voit nähdä, miten lainan korko vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin.
 • Laina-aika: Voit myös testata, miten laina-aika vaikuttaa kuukausittaisiin lyhennyksiin ja lainan kokonaiskustannuksiin.
 • Lainan määrä: Laskurissa voit myös muuttaa lainan määrää ja nähdä, miten se vaikuttaa lainan kustannuksiin.

Lainaehtojen vertailu remonttilainalaskurin avulla

Remonttilainalaskurin avulla voit myös vertailla eri lainaehtoja. Laskuri antaa sinulle mahdollisuuden vertailla eri lainatarjouksia samalla, kun otat huomioon omat taloudelliset olosuhteesi ja remontin vaatimat kustannukset. Laskurin avulla voit verrata eri lainatarjouksia ja valita niistä sinulle parhaiten sopivan.

Näin remonttilainalaskurin avulla voit varmistaa, että saat parhaan mahdollisen lainan remonttiasi varten. Laskurin avulla voit myös varmistaa, että laina on sinulle taloudellisesti järkevä ja että pystyt hoitamaan lainan takaisinmaksun suunnitellussa ajassa.


Remonttilainalaskurin merkitys remonttihankkeissa

Remonttilainalaskuri on työkalu, joka tarjoaa merkittävää apua remonttihankkeiden suunnittelussa ja toteutuksessa. Sen avulla voit laskea remonttilainan kustannukset ja lyhennyserät, minkä jälkeen voit suunnitella remonttisi budjetin realistisesti ja hallita lainaasi tehokkaasti.


Remonttibudjetoinnin tehostaminen remonttilainalaskurilla

Remonttilainalaskurin avulla voit ennakoida remontin kustannukset ja suunnitella budjetin tarkemmin. Laskurin avulla saat selville, kuinka paljon lainaa tarvitset remonttia varten, minkä suuruisia lyhennyksiä pystyt maksamaan ja kuinka pitkä laina-aika sinulle sopii. Se auttaa sinua myös ymmärtämään, kuinka korko ja muut lainan kustannukset vaikuttavat lainan kokonaiskustannuksiin ja kuukausittaiseen maksuerään.

Remonttilainalaskurin avulla voit tehdä realistisen suunnitelman remontin rahoituksesta. Voit verrata eri lainavaihtoehtoja ja valita sinulle sopivimman. Se auttaa sinua myös varmistamaan, että lainanhoito ei rasita talouttasi liikaa.

Katso myös:


Remonttilainan hallinnan helpottaminen remonttilainalaskurin avulla

Remonttilainalaskuri ei ainoastaan auta sinua suunnittelemaan remonttibudjettia, vaan se myös helpottaa lainan hallintaa. Laskurin avulla voit seurata, kuinka paljon olet maksanut lainaa takaisin ja kuinka paljon sinulla on vielä jäljellä. Näin voit tarvittaessa tehdä muutoksia maksusuunnitelmaasi tai hakea lainan uudelleenjärjestelyä.

Remonttilainalaskurin avulla voit myös ennakoida mahdollisia muutoksia korkotasossa ja niiden vaikutusta lainanhoitoosi. Näin voit varautua tulevaan ja välttää ikävät yllätykset.

Yhteenvetona voidaan todeta, että remonttilainalaskuri on välttämätön työkalu remonttihankkeen suunnittelussa ja toteutuksessa. Se auttaa sinua tekemään realistisen budjetin, valitsemaan sopivan lainan ja hallitsemaan lainaasi tehokkaasti. Laskurin avulla voit myös ennakoida tulevaa ja välttää ikävät yllätykset, joten se on ehdottomasti työkalu, jonka avulla voit säästää aikaa, vaivaa ja rahaa remonttihankkeessasi.


Remonttilainalaskuri - vertailu

Taulukon tarkoituksena on vertailla eri remonttilainavaihtoehtoja. Taulukossa on huomioitu lainasumma, laina-aika, korko, kuukausittainen lyhennys sekä lainan kokonaiskustannus. Taulukossa käytetty korko on 4,5% ja vertailukohteiden korot vaihtelevat 6-20% välillä. Taulukko antaa hyvän kuvan siitä, miten eri lainavaihtoehtojen kustannukset eroavat toisistaan. ```html

Lainan tarjoaja Lainasumma (€) Laina-aika (vuotta) Korko (%) Kuukausierä (€) Lainan kokonaiskustannus (€)
Lainapalvelu 1 20 000 10 4,5 207 24 840
Lainapalvelu 2 20 000 10 6 222 26 640
Lainapalvelu 3 20 000 10 10 264 31 680
Lainapalvelu 4 20 000 10 15 323 38 760
Lainapalvelu 5 20 000 10 20 386 46 320

``` Taulukosta nähdään, että koron suuruus vaikuttaa merkittävästi lainan kokonaiskustannuksiin. Pienimmällä korolla lainan kokonaiskustannus on 24 840 euroa, kun taas suurimmalla korolla kokonaiskustannus nousee 46 320 euroon. Tämä tarkoittaa, että lainan kokonaiskustannukset voivat vaihdella jopa yli 20 000 euron verran riippuen lainan korosta. Taulukko korostaa, kuinka tärkeää on vertailla eri lainavaihtoehtoja ennen lainan ottamista.


Usein kysytyt kysymykset

Remonttilainalaskurissa syötät haluamasi lainasumman ja laina-ajan. Laskuri laskee tämän perusteella kuukausittaisen takaisinmaksuerän suuruuden. Laskuri huomioi myös mahdollisen koron ja muut lainaan liittyvät kulut. Näin saat realistisen arvion siitä, miten remonttilaina vaikuttaa taloutesi.
Kyllä, remonttilainalaskurilla voit laskea remonttilainasi kustannukset.
Remonttilainalaskuri antaa suuntaa-antavan arvion remonttilainan lyhennyseristä, mutta lopulliset lyhennyserät määräytyvät lainasopimuksen yksityiskohdien mukaan.

Kyllä, remonttilainalaskurilla voit laskea eri pankkien tarjoamien lainojen kustannuksia.

Kyllä, Vippi.org:n remonttilainalaskurilla voi laskea lainoja 1000 - 60000 euroa.
Kyllä, remonttilainalaskurin käyttö on ilmainen.
Kyllä, remonttilainalaskurilla voi laskea myös korkokustannukset.
Remonttilainalaskurissa henkilökohtainen korko otetaan huomioon siten, että syöttämällä omat tietosi laskuriin, se laskee sinulle yksilöllisen koron ja laina-ajan. Laskurissa huomioidaan muun muassa tulot, menot, muut lainat ja luottotiedot.
Ei, remonttilainalaskurilla ei voi laskea lainan kilpailutuksen kustannuksia. Se on tarkoitettu auttamaan sinua hahmottamaan remonttilainan kokonaiskustannuksia ja kuukausieriä.
Ei, remonttilainalaskuri antaa yleiskuvan mahdollisista lainakustannuksista, mutta se ei vertaile eri pankkien tarjouksia.
Remonttilainalaskurin tuloksia tulisi tarkistaa aina, kun remontin kustannusarvio tai oma taloudellinen tilanne muuttuu.
Remonttilainalaskurin tuloksiin vaikuttavat muun muassa remontin kokonaiskustannukset, lainan takaisinmaksuaika, korkoprosentti sekä mahdolliset lainaan liittyvät kulut.
Ei, remonttilainalaskurilla ei voi laskea pikavipin kustannuksia. Se on tarkoitettu nimenomaan remonttilainan kustannusten laskemiseen.

Sisällysluettelo
 • Vippi.org Remonttilainalaskuri
 • Remonttilainalaskurin hyödyt ja säästömahdollisuudet
 • Perusvaiheet remonttilainalaskurin käyttöön
 • Tehokkaan käytön vinkit remonttilainalaskurille
 • Remonttilainalaskurin ominaisuudet ja toiminta
 • Remonttilainalaskurin käyttö Vippi.org:n palveluissa
 • Remonttilainalaskurin rooli Vippi.org:n lainapalveluissa
 • Vippi.org:n tuki remonttilainalaskurin käyttäjille
 • Remonttilainan suunnittelu remonttilainalaskurin tuella
 • Remonttilainan suunnittelu remonttilainalaskurin avulla
 • Remonttilainalaskurin apu lainan takaisinmaksussa
 • Lainavertailu remonttilainalaskurin avulla
 • Remonttilainalaskurin merkitys remonttihankkeissa
 • Remonttilainalaskuri - vertailu
 • Usein kysytyt kysymykset


 • Viimeksi muokattu: