Yhteistyössä

Nordax Bank

Nordax Bank - osa NOBA Bank Groupia

Nordax Bank, osa NOBA Bank Groupia, on pohjoismainen pankki, joka tarjoaa kilpailukykyisiä kulutusluottoja ja säästötilejä yli 300 000 asiakkaalle Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Nordax keskittyy vastuulliseen luotonantoon, tarjoten asiakkailleen lainoja, joihin heillä on varaa, ja neuvoen heitä lainapäätöksissä.


Nordax Bankin lainanhakijan vähimmäisvaatimukset

 • Yli 20-vuotiaat hakijat
 • Säännölliset, vähintään 15 000 € vuositulot työstä tai eläkkeestä
 • Ei rekisteröityneitä maksuhäiriömerkintöjä
 • Vähintään kolme vuotta vakituista asumista Suomessa
 • Vakituinen osoite Suomessa

Nordax Bankin asiakaspalvelun yhteystiedot

Sähköpostiosoite info@nordax.fi
Puhelinnumero 030 603 6060
Avoinna ma-to 9-19 ja pe 9-17

Nordax Bankin palvelut

Nordax Bank tarjoaa lainaa jopa 60 000 €. Pankin palveluihin kuuluvat kulutusluotot ja säästötilit yksityishenkilöille. Nordaxin lainan kilpailutat helposti Vippi.orgin avulla!


Nordax Tuottotili

Nordax Tuottotili on säästötili, joka tarjoaa hyvää korkoa asiakkaiden säästöille. Tilillä olevat varat kuuluvat Ruotsin valtion talletussuojan piiriin.


Nordaxin laina- ja säästämistuotteet

Nordax tarjoaa kilpailukykyiset kulutusluotot kuluttajille 1 000 eurosta 60 000 euroon asti. Lisäksi pankki tarjoaa hyvää korkoa tarjoavat säästötilit, joissa ei ole määräaikaisuutta.


Yhdistelylaina Nordaxin avulla

Yhdistelylaina tarkoittaa vanhojen kulutusluottojen, luottokorttilaskujen ja osamaksujen yhdistämistä yhdeksi ainoaksi lainaksi. Yhdistelylainan avulla voit säästää suuria summia rahaa lainojen kuluissa.


Kilpailuta Nordaxin lainat Vippi.orgin avulla

Vippi.org kilpailuttaa lainat vaivattomasti. Täytä lainahakemus sivustollamme ja saat henkilökohtaiset lainatarjoukset listattuna. Valitse itsellesi paras lainatarjous ja allekirjoita lainasopimus. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.


Nordax Bankin lainojen kilpailuttaminen Vippi.orgin kautta

Vippi.org tarjoaa helpon ja nopean tavan kilpailuttaa Nordax Bankin lainat. Kilpailuttaminen on erittäin tärkeää, sillä se mahdollistaa parhaiden lainaehtojen löytämisen. Nordax Bank tarjoaa monipuolisia lainatuotteita, joiden avulla voit toteuttaa unelmasi tai selvitä taloudellisista haasteista. Meidän avullamme voit löytää itsellesi sopivimman lainan.

Nordax Bankin lainojen kilpailuttaminen on helppoa. Sinun tulee vain syöttää haluamasi lainasumma ja takaisinmaksuaika, jonka jälkeen voit jättää lainahakemuksen. Lainahakemuksen jättäminen ei vielä sido sinua mihinkään, vaan voit rauhassa tutustua saamiisi lainatarjouksiin.

Nordax Bank tarjoaa lainaa 2000 eurosta aina 50000 euroon asti. Lainan korko määräytyy aina yksilöllisesti, mutta kilpailuttamalla lainat Vippi.orgin kautta, voit olla varma, että saat parhaan mahdollisen koron. Nordax Bankin lainojen korko on aina vähintään 9,9% ja enintään 29,9%.

Nordax Bankin lainoissa ei ole avausmaksua, joten voit hakea lainaa ilman ylimääräisiä kuluja. Lainan hakeminen Nordax Bankilta on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan sinua.

Kilpailuta siis Nordax Bankin lainat Vippi.orgin kautta ja varmista, että saat parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Olemme täällä auttaaksemme sinua löytämään parhaan mahdollisen lainan.


Miten kilpailuttaa Nordax Bankin lainat?

Kilpailuttaminen on tehokas tapa saada paras mahdollinen ehto Nordax Bankin lainalle. Seuraavassa kerromme, miten voit kilpailuttaa Nordaxin lainat Vippi.orgin kautta.

 1. Tutustu Nordax Bankin lainaehtoihin

  Ennen kuin aloitat kilpailuttamisen, on tärkeää ymmärtää, mitä Nordax Bankin lainat pitävät sisällään. Tutustu lainan ehtoihin huolellisesti, jotta tiedät, mihin sitoudut.

 2. Täytä hakemus Vippi.orgin kautta

  Vippi.orgin kautta voit täyttää hakemuksen Nordax Bankin lainan kilpailuttamiseksi. Hakemuksen täyttäminen on nopeaa ja helppoa, ja se ei sido sinua mihinkään.

 3. Vertaile saamiasi tarjouksia

  Kun olet täyttänyt hakemuksen, saat tarjouksia Nordax Bankin lainasta. Vertaile tarjouksia huolellisesti, ja valitse niistä itsellesi sopivin.

 4. Vahvista valintasi

  Kun olet valinnut itsellesi sopivimman tarjouksen, vahvista valintasi Vippi.orgin kautta. Tämän jälkeen Nordax Bank ottaa sinuun yhteyttä ja voit aloittaa lainan nostamisen.

Muista, että lainan kilpailuttaminen on täysin ilmaista, eikä se sido sinua mihinkään. Voit siis huoletta kokeilla, kuinka paljon voit säästää lainakuluissa kilpailuttamalla Nordax Bankin lainan Vippi.orgin kautta.


Nordax Bankin lainojen ominaisuudet ja edut

Vippi.orgin kautta voit tutustua Nordax Bankin lainoihin ja niiden ominaisuuksiin. Nordax Bank on tunnettu pankki, joka on toiminut Suomessa jo useita vuosia. Se on vakiinnuttanut asemansa luotettavana rahoituslaitoksena, joka tarjoaa asiakkailleen erilaisia rahoitusratkaisuja.

Nordax Bankin lainojen suurin etu on niiden joustavuus. Pankki tarjoaa monipuolisia lainaratkaisuja, jotka voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan. Lainasummat vaihtelevat tuhansista euroista aina kymmeniin tuhansiin euroihin. Lisäksi lainan takaisinmaksuaika on joustava, ja se voidaan sopia asiakkaan kanssa yksilöllisesti.

Lainojen ominaisuudet

 • Nordax Bankin lainoissa on kilpailukykyinen korko. Korko määräytyy aina yksilöllisesti, joten se voi vaihdella asiakkaan taloudellisen tilanteen mukaan.
 • Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Hakemuksen voi tehdä suoraan Nordax Bankin verkkosivuilla, ja lainapäätös annetaan yleensä nopeasti.
 • Nordax Bankin lainoissa ei ole piilokuluja. Kaikki lainan kustannukset ilmoitetaan selkeästi lainasopimuksessa, joten asiakas tietää tarkalleen, mitä laina tulee maksamaan.

Lainojen edut

 1. Joustavuus: Lainasumma ja takaisinmaksuaika voidaan mukauttaa asiakkaan tarpeisiin.
 2. Kilpailukykyinen korko: Nordax Bankin lainojen korot ovat kilpailukykyisiä, ja ne määräytyvät aina yksilöllisesti.
 3. Selkeät ehdot: Lainan ehdot ja kustannukset ilmoitetaan selkeästi, joten yllättäviä kuluja ei tule.

Vippi.orgin avulla voit tutustua Nordax Bankin lainatarjontaan ja löytää itsellesi sopivimman lainaratkaisun. Muista, että lainan valinnassa on tärkeää huomioida oma taloudellinen tilanne ja varmistaa, että lainan takaisinmaksu ei muodostu liian suureksi rasitteeksi.


Nordax Bankin asiakaspalvelu ja lainanhaku

Nordax Bank on tunnettu korkealaatuisesta asiakaspalvelustaan. Heidän asiakaspalvelunsa on avoinna arkisin ja siellä työskentelevät ammattilaiset ovat valmiita auttamaan sinua kaikissa lainaasi liittyvissä kysymyksissä. Nordax Bankin asiakaspalvelu on saanut kiitosta erityisesti ystävällisyydestään ja nopeudestaan, jolla he vastaavat asiakkaiden kysymyksiin.

Lainanhaku Nordax Bankista

Nordax Bankin lainanhaku on helppoa ja nopeaa. Täytät vain yksinkertaisen hakemuksen heidän verkkosivuillaan, ja saat päätöksen usein jo saman päivän aikana. Lainasumma voi olla vähintään 2000 euroa ja enintään 50000 euroa, ja takaisinmaksuaika on joustavasti valittavissa välillä 1-15 vuotta.

Ennen kuin haet lainaa Nordax Bankista, on tärkeää, että olet selvittänyt omat taloudelliset olosuhteet ja varmistanut, että pystyt maksamaan lainan takaisin sovitussa ajassa. Tämä tulee olla selvillä ennen lainan hakemista.

 • NOBA-luokitus: Nordax Bank käyttää NOBA-luokitusta arvioidessaan asiakkaidensa maksukykyä. Tämä tarkoittaa, että he ottavat huomioon hakijan tulot, menot, velat ja muut taloudelliset olosuhteet.
 • Mitä tarvitset lainahakemukseen: Lainahakemusta varten tarvitset henkilötietosi, tiedot tuloistasi ja menoistasi sekä tiedot mahdollisista muista veloistasi.

On tärkeää muistaa, että lainan hakeminen on aina vastuullinen päätös. Nordax Bankin asiakaspalvelu on valmiina auttamaan sinua lainanhakuun liittyvissä asioissa, jotta voit tehdä oikean päätöksen.


Vertailu: Nordax Bankin lainat vs. muut lainat Suomessa

On tärkeää tehdä vertailua ennen kuin sitoudut mihinkään lainasopimukseen. Tässä yhteydessä haluamme tuoda esille Nordax Bankin lainat ja niiden kilpailukyvyn muihin Suomessa tarjolla oleviin lainoihin nähden.

Nordax Bankin lainojen ominaisuudet

Nordax Bank tarjoaa lainoja, jotka ovat vähintään 2000 euron suuruisia ja voivat nousta jopa 50000 euroon asti. Lainan takaisinmaksuaika on joustava, ja se voi olla välillä 1-15 vuotta. Nordax Bankin lainoissa ei ole piilokuluja, ja lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa.

Muiden lainojen ominaisuudet

Muita Suomessa tarjolla olevia lainoja vertaillessa huomaamme, että lainasummat ja takaisinmaksuajat vaihtelevat suuresti. Joissakin tapauksissa lainan saaminen voi olla monimutkaisempaa ja aikaa vievää, ja lisäksi piilokulut voivat yllättää.

Vertailun tulokset

Vertaillessamme Nordax Bankin lainoja muihin Suomessa tarjolla oleviin lainoihin, huomaamme, että Nordax Bankin lainat ovat kilpailukykyisiä. Niiden joustavuus, selkeys ja nopeus tekevät niistä houkuttelevan vaihtoehdon monille lainanhakijoille.

Kilpailuta Nordax Bankin lainat

Mitä tulee lainojen kilpailuttamiseen, me Vippi.org:ssa suosittelemme sitä lämpimästi. Kilpailuttamalla lainat saat paremman kuvan siitä, mikä laina sopii parhaiten juuri sinun tarpeisiisi ja taloudelliseen tilanteeseesi. Kilpailuta siis Nordax Bankin lainat ja tee päätös, joka on sinulle edullisin ja parhaiten sopiva.

 


Usein kysytyt kysymykset

Nordax Bankin lainat voidaan kilpailuttaa täyttämällä lainahakemus Vippi.org -sivustolla. Hakemuksen täyttämisen jälkeen Vippi.org kilpailuttaa lainan useilla eri lainanantajilla, mukaan lukien Nordax Bank. Saat sen jälkeen useita lainatarjouksia, joista voit valita itsellesi sopivimman. Vippi.org:n palvelu on täysin ilmaista eikä sido hakijaa mihinkään. Kilpailuttaminen ei myöskään vaikuta hakijan luottotietoihin.
Nordax Pankin lainojen korot vaihtelevat yleensä 4,9 - 19,9 % välillä, riippuen lainasummasta, laina-ajasta ja hakijan taloudellisesta tilanteesta. Lainan ehdot määritellään aina yksilöllisesti, ja ne voivat sisältää mm. mahdollisuuden lyhennysvapaisiin kuukausiin ja joustavan takaisinmaksuajan.
Nordax Bank tarjoaa yksityislainoja, jotka sopivat esimerkiksi auton hankintaan, remonttiin tai muihin suuriin hankintoihin. Lainasummat vaihtelevat 1000 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Lainan takaisinmaksuaika on joustava, ja se voidaan sopia 1-15 vuoden välille asiakkaan tarpeiden mukaan.
Ihmisten kokemukset Nordax Bankin lainojen kilpailuttamisesta vaihtelevat. Toiset ovat olleet tyytyväisiä saamiinsa lainatarjouksiin ja kokevat, että kilpailuttaminen on auttanut heitä säästämään rahaa. He ovat pitäneet Nordax Bankin palvelua nopeana ja tehokkaana, ja ovat olleet tyytyväisiä saamaansa asiakaspalveluun. Toisaalta, jotkut ovat kokeneet, että he eivät ole saaneet parasta mahdollista tarjousta tai että lainan kilpailuttaminen on ollut aikaa vievää. On tärkeää muistaa, että jokaisen kokemus on yksilöllinen ja riippuu monista tekijöistä, kuten omasta taloudellisesta tilanteesta ja lainan ehdoista.
Nordax Pankin luottojen todellinen vuosikorko vaihtelee ja se määräytyy asiakaskohtaisesti. Korko riippuu muun muassa lainan määrästä, laina-ajasta sekä asiakkaan taloudellisesta tilanteesta.
Kyllä, Nordax Pankin lainan takaisinmaksu on mahdollista suorittaa ennen sovitun maksuajan päättymistä.
Nordax Bankin lainanhakuprosessi alkaa verkkohakemuksella, joka löytyy pankin kotisivuilta. Hakemuksessa tulee ilmoittaa lainan määrä, takaisinmaksuaika sekä tietoja hakijan taloudellisesta tilanteesta. Hakemuksen täyttämiseen vaadittavat tiedot sisältävät henkilötiedot kuten nimen, osoitteen ja henkilötunnuksen, taloustiedot kuten tulot ja menot sekä tiedot mahdollisista muista lainoista. Hakemus lähetetään sähköisesti ja Nordax Bank käsittelee sen mahdollisimman nopeasti. Pankki tekee luottopäätöksen perustuen hakijan taloudelliseen tilanteeseen ja luottohistoriaan. Jos hakemus hyväksytään, lainasopimus lähetetään hakijalle allekirjoitettavaksi.
Nordax Pankin lainat sopivat parhaiten suurten ja pitkäaikaisten hankintojen rahoittamiseen, kuten asunnon remontointiin, auton hankintaan tai vaikkapa matkustamiseen. Lainan hakemiseksi hakijan tulee olla vähintään 23-vuotias, hänellä tulee olla säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot. Lisäksi hakijan tulee olla asunut vakituisesti Suomessa viimeiset 36 kuukautta.

Sisällysluettelo


Viimeksi muokattu: