Yhteistyössä

Resurs

Resurs Bank AB: Yleiskatsaus

Resurs Bank AB on ruotsalainen pankki, joka aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2002. Tällä hetkellä pankilla on yli 100 000 suomalaista kuluttaja-asiakasta ja se on yksi Suomen suurimmista vähittäiskaupan rahoittajista.


Resurs Bankin lainatuotteet

  • Kertalaina 1000 – 50 000 €
  • Todellinen vuosikorko 14,35 – 19,87 %
  • Takaisinmaksuaika 1-12 vuotta (riippuen lainasummasta)

Lainanhakijan vaatimukset

  • Vähintään 24-vuoden ikä
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä
  • Säännölliset työ- tai eläketulot
  • Yli 800 € bruttotulot alle 3 000 € lainoissa
  • Vähintään 1 300 € bruttotulot yli 3 000 € lainoissa

Resurs Gold -luottokortti

Resurs tarjoaa myös joustavan luottokortin, Resurs Gold, jolla voit tehdä ostoksia heti tai osissa. Kortilla voit saada jopa 3 000 euron luoton ja saat 10 bonuspistettä jokaista käyttämääsi euroa kohden.


Yhteystiedot

Resurs Bankin asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8-17. Puhelinnumero on 09 622 4308.


Vippi.org ja Resurs Bank

Vippi.org on palvelu, joka kilpailuttaa pankit ja rahoituslaitokset, mukaan lukien Resurs Bankin. Palvelun avulla voit helposti vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia ja löytää sinulle sopivimman lainan.


Resurs Bankin lainojen kilpailutus Vippi.orgin kautta

Resurs Bankin lainojen kilpailuttaminen on mahdollista Vippi.orgin avulla. Sivustomme tarjoaa sinulle helpon ja nopean tavan hakea lainaa Resurs Bankilta. Voit hakea lainaa jopa 50 000 euroa, ja lainan hakemus on aina nopea ja vaivaton prosessi. Kilpailuttamalla lainat Vippi.orgin kautta, voit säästää huomattavasti lainan kuluissa ja koroissa.

Resurs Bank tarjoaa monipuolisia lainaratkaisuja kuluttajille. Voit hakea lainaa joustavasti eri tarpeisiin, kuten kodin remontointiin, auton hankintaan tai vaikkapa unelmien lomamatkaan. Resurs Bankin asiakaspalvelu on aina valmiina auttamaan sinua laina-asioissa, ja voit hakea lainaa suoraan heidän verkkosivuiltaan tai Vippi.orgin kautta.

Resurs Bankin lainojen kilpailutus on erittäin helppoa Vippi.orgin avulla. Sinun tarvitsee ainoastaan täyttää lainahakemus sivustollamme, ja me kilpailutamme lainasi useiden eri pankkien ja rahoituslaitosten kanssa. Näin voit saada parhaan mahdollisen lainatarjouksen, ja säästää huomattavasti lainan kuluissa ja koroissa.

Resurs Bankin lainat ovat joustavia ja niissä on kilpailukykyiset korot. Lainan takaisinmaksuaika on jopa 12 vuotta, ja voit itse päättää takaisinmaksuaikataulun. Resurs Bankin lainojen kilpailuttaminen Vippi.orgin kautta on siis helppo ja nopea tapa hakea lainaa, ja voit saada lainapäätöksen jopa saman päivän aikana.

Älä siis odota, vaan kilpailuta Resurs Bankin lainat Vippi.orgin kautta jo tänään. Me autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen lainaratkaisun, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi.


Lainan hakeminen ja hyväksyminen Resurs Bankissa

Resurs Bankin lainaprosessi on suunniteltu olemaan mahdollisimman yksinkertainen ja suoraviivainen. Tämä tarkoittaa, että kuluttaja voi vähintään odottaa selkeää ja ymmärrettävää prosessia, jossa hänelle tarjotaan kaikki tarvittavat tiedot.

Ennen lainahakemuksen tekemistä on tärkeää, että sinulla on selkeä kuva siitä, kuinka paljon rahaa tarvitset ja mihin tarkoitukseen. Tämä auttaa sinua valitsemaan oikean lainatuotteen ja laina-ajan.

Kun olet päättänyt, kuinka paljon rahaa tarvitset, voit siirtyä lainahakemuksen tekemiseen. Lainahakemus tehdään yleensä Resurs Bankin verkkosivuilla, mutta jos sinulla on kysyttävää hakemusprosessista, voit ottaa yhteyttä Resurs Bankin asiakaspalveluun.

Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen se lähetetään Resurs Bankille. Resurs Bank käsittelee hakemuksen ja tekee luottopäätöksen. Tämä prosessi kestää yleensä muutaman päivän.

On tärkeää huomata, että vaikka olet saanut hyväksytyn lainapäätöksen, sinulla on vielä 14 päivän peruutusoikeus. Tämä tarkoittaa, että voit peruuttaa lainan ilman erityistä syytä 14 päivän kuluessa lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Jos sinulla on kysyttävää lainan hakemisesta tai hyväksymisestä Resurs Bankissa, suosittelemme tutustumaan Usein Kysyttyihin Kysymyksiin Resurs Bankin verkkosivuilla tai ottamaan yhteyttä Resurs Bankin asiakaspalveluun.


Lainojen vertailu ja kilpailutus: Miksi se on mahdollista ja hyödyllistä

Lainojen vertailu ja kilpailutus ovat kaksi tärkeää askelta, kun pohdit rahoitusvaihtoehtoja. Mutta miksi nämä kaksi vaihetta ovat mahdollisia ja miksi ne ovat hyödyllisiä? Käymme läpi molemmat kysymykset tässä osiossa.

Miksi lainojen vertailu on mahdollista?

Ensinnäkin, lainojen vertailu on mahdollista, koska eri rahoituslaitokset, kuten Resurs Bank, tarjoavat erilaisia lainatuotteita. Jokaisella lainatuotteella on omat ominaisuutensa, kuten korko, maksuaika ja muut ehdot. Näitä ominaisuuksia vertailemalla on mahdollista löytää laina, joka parhaiten vastaa omia tarpeita ja taloudellista tilannetta.

Miksi lainojen vertailu on hyödyllistä?

Lainojen vertailu on hyödyllistä, koska se auttaa löytämään parhaan mahdollisen lainaratkaisun. Vertailemalla eri lainavaihtoehtoja voit varmistaa, että saat parhaan mahdollisen koron, maksuajan ja ehdot. Lisäksi vertailu auttaa välttämään liian kalliita lainoja ja mahdollistaa parhaan mahdollisen taloudellisen päätöksen tekemisen.

Miksi lainojen kilpailutus on mahdollista?

Lainojen kilpailutus on mahdollista, koska rahoitusmarkkinoilla on useita toimijoita, jotka haluavat tarjota lainatuotteitaan asiakkaille. Resurs Bankin kaltaiset rahoituslaitokset kilpailevat asiakkaista tarjoamalla erilaisia lainatuotteita ja -ehdot. Tämä kilpailu mahdollistaa lainojen kilpailuttamisen.

Miksi lainojen kilpailutus on hyödyllistä?

Lainojen kilpailutus on hyödyllistä, koska se voi johtaa parempiin lainaehtoihin. Kilpailuttamalla lainat voit saada useita lainatarjouksia ja valita niistä itsellesi sopivimman. Kilpailutus voi auttaa sinua säästämään rahaa koroissa ja muissa lainakustannuksissa. Lisäksi se voi auttaa sinua löytämään lainan, joka sopii parhaiten juuri sinun tarpeisiisi.

Resurs Bankin asiakaspalvelun kautta saat lisätietoa heidän lainatuotteistaan ja voit kysyä mahdollisista epäselvyyksistä. Usein kysytyt kysymykset -osiossa voit myös löytää vastauksia yleisimpiin kysymyksiin.


Resurs Bankin tarjoamat lainatuotteet ja niiden ominaisuudet

Resurs Bank on yksi tunnetuimmista rahoitusyhtiöistä Suomessa. Heidän tarjoamansa lainatuotteet ovat monipuolisia ja ne voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan. Resurs Bankin lainatuotteet ovat joustavia ja ne on suunniteltu erityisesti asiakkaille, jotka arvostavat helppokäyttöisyyttä ja joustavuutta.

Resurs Bankin luottokortti

Resurs Bankin luottokortti on yksi heidän suosituimmista tuotteistaan. Kortilla on mahdollista tehdä ostoksia joustavasti ja sen avulla voidaan maksaa niin arjen ostokset kuin suuremmatkin hankinnat. Luottokortti tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa ostokset osissa, jolloin kuukauden lopun lasku ei nouse liian suureksi.

Resurs Bankin joustoluotto

Resurs Bankin joustoluotto on lainatuote, jossa asiakas saa käyttöönsä luottorajan, jonka puitteissa hän voi nostaa rahaa tarpeensa mukaan. Joustoluotto on erittäin kätevä esimerkiksi yllättävien menojen varalle, sillä sitä voidaan nostaa juuri silloin kun rahaa tarvitaan.

Resurs Bankin kulutusluotto

Kulutusluotto on Resurs Bankin tarjoama lainatuote, joka sopii erityisesti suurempien hankintojen rahoittamiseen. Kulutusluotto on kertaluonteinen laina, joka maksetaan takaisin sovitun ajan kuluessa. Kulutusluoton etuna on se, että sen korko on kiinteä, joten lainan takaisinmaksu on ennakoitavissa.

Kaiken kaikkiaan Resurs Bankin lainatuotteet tarjoavat monipuolisia ratkaisuja erilaisiin rahoitustarpeisiin. Heidän tuotteidensa avulla asiakkaat voivat hallita omaa talouttaan joustavasti ja turvallisesti.


Asiakaspalvelu ja tuki lainanhakuprosessissa Resurs Bankissa

Resurs Bankin lainanhakuprosessi on suunniteltu asiakaslähtöisesti. Tämä tarkoittaa, että asiakaspalvelu ja tuki ovat keskeisessä roolissa koko prosessin ajan. Resurs Bankin asiantunteva asiakaspalvelu on valmis auttamaan kaikissa lainanhakuun liittyvissä kysymyksissä ja haasteissa.

Asiakaspalvelu

Resurs Bankin asiakaspalvelu on saatavilla sekä puhelimitse että sähköpostitse. Asiakaspalvelun tavoitteena on tarjota nopeaa ja asiantuntevaa apua kaikissa lainanhakuun liittyvissä kysymyksissä. Heidän tehtävänsä on tehdä lainanhakuprosessista mahdollisimman sujuva ja vaivaton.

Tuki lainanhakuprosessissa

Resurs Bank tarjoaa tukea koko lainanhakuprosessin ajan. Tämä tarkoittaa, että asiakkaat saavat apua niin lainahakemuksen täyttämisessä, sopivan lainatuotteen valinnassa kuin lainaehdoissakin. Resurs Bankin tavoitteena on tehdä lainanhaku mahdollisimman helpoksi ja ymmärrettäväksi.

Resurs Bankin asiakaspalvelu ja tuki ovat siis avainasemassa, kun haluat kilpailuttaa heidän tuotteensa. Heidän avullaan voit varmistaa, että saat parhaan mahdollisen ratkaisun oman taloudellisen tilanteesi mukaan.

Kilpailuta Resurs Bankin tuotteet

Vippi.org tarjoaa mahdollisuuden kilpailuttaa Resurs Bankin tuotteet. Tämä tarkoittaa, että voit vertailla Resurs Bankin tarjoamia lainatuotteita muiden pankkien ja rahoituslaitosten tuotteisiin. Tämä auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun oman taloudellisen tilanteesi mukaan.

Muista, että lainanhaku on aina yksilöllinen prosessi. Resurs Bankin asiantunteva asiakaspalvelu on valmis auttamaan sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi.


Resurs Bankin lainatuotteiden vertailu

Resurs Bank on tunnettu pankki, joka tarjoaa erilaisia lainaratkaisuja asiakkailleen. Vippi.org:ssa voimme auttaa sinua kilpailuttamaan Resurs Bankin lainat, jotta löydät itsellesi parhaiten sopivan ja edullisimman lainaratkaisun.

Resurs Bankin lainatuotteet Lainan suuruus Laina-aika Korko
Kulutusluotto 500 - 50 000 € 1 - 15 vuotta Alkaen 9,9%
Joustoluotto 2000 - 10 000 € Jatkuva Alkaen 12,9%
Remonttilaina 2000 - 50 000 € 1 - 15 vuotta Alkaen 9,9%

Kuten taulukosta näkyy, Resurs Bank tarjoaa monenlaisia lainavaihtoehtoja eri tarpeisiin. Kilpailuttamalla Resurs Bankin lainat Vippi.org:n avulla, voit löytää itsellesi parhaiten sopivan lainavaihtoehdon. Lopulta on tärkeää muistaa, että lainaa hakiessa kannattaa aina tarkastella myös muita lainaehtoja kuin pelkkää korkoa. Lainan kilpailuttaminen antaa sinulle mahdollisuuden vertailla eri lainavaihtoehtoja perusteellisesti ja tehdä tietoon perustuvan päätöksen. Vippi.org auttaa sinua tässä tehtävässä ja tekee lainojen kilpailuttamisesta helppoa ja nopeaa.


Usein kysytyt kysymykset

Resurs Bankin lainojen kilpailuttamiseksi tehokkaimmin, sinun kannattaa hakea lainatarjouksia useilta eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Vertaile saamiasi tarjouksia huolellisesti keskenään, kiinnittäen erityistä huomiota lainan kokonaiskustannuksiin. Ne sisältävät koron lisäksi myös mahdolliset avausmaksut ja kuukausittaiset tilinhoitomaksut. Muista, että halvin laina ei välttämättä ole paras, vaan on tärkeää ottaa huomioon myös lainaehtojen joustavuus ja mahdollisuus muuttaa laina-aikaa tai lyhennysmäärää tarpeen mukaan.
Paras keino verrata lainatarjouksia Resurs Bankissa on kilpailuttaa lainat. Tämä tarkoittaa, että haet lainatarjouksia useilta eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta, mukaan lukien Resurs Bank, ja vertaat niitä keskenään. Näin voit löytää itsellesi edullisimman ja parhaiten sopivan lainavaihtoehdon. On tärkeää kiinnittää huomiota lainan kokonaiskustannuksiin, johon sisältyy korko sekä mahdolliset muut kulut, kuten avausmaksu tai kuukausittaiset tilinhoitomaksut.
Resurs Bankin kilpailutetun lainan saa nopeasti, sillä lainapäätös annetaan yleensä saman päivän aikana. Lainahakemus on mahdollista tehdä netissä, jolloin se käsitellään automaattisesti ja asiakas saa vastauksen välittömästi.
Resurs Bankin kautta voit kilpailuttaa lainoja aina 50 000 euroon asti.
Kilpailutuksen avulla lainanantajien korot saattavat olla alhaisempia kuin Resurs Bankin lainoissa. Kilpailutusprosessissa useat lainanantajat tarjoavat tarjouksiaan, minkä ansiosta asiakas voi valita itselleen edullisimman vaihtoehdon. Resurs Bankin korot ovat yksilöllisiä ja riippuvat monista tekijöistä, kuten hakijan taloudellisesta tilanteesta, mutta kilpailutuksen avulla on mahdollista löytää halvempi laina.
Kyllä, Resurs Bank on luotettava lainanantaja kilpailutettaessa lainoja. Se on tunnettu ja vakavarainen pankki, joka noudattaa toiminnassaan alan sääntöjä ja määräyksiä. Lainan kilpailuttaminen Resurs Bankin kautta on turvallista.
Resurs Bank on pohjoismainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa erilaisia rahoitus- ja maksuratkaisuja, mukaan lukien lainoja. Lainojen kilpailuttaminen Resurs Bankin kanssa tarkoittaa, että haet lainatarjousta Resurs Bankilta ja vertaat sitä muiden pankkien tai rahoituslaitosten tarjoamiin lainaehtoihin. Tämä auttaa sinua löytämään itsellesi parhaiten sopivan ja edullisimman lainan. Kilpailuttamisprosessi alkaa yleensä lainahakemuksen täyttämisellä, jonka jälkeen Resurs Bank antaa sinulle henkilökohtaisen lainatarjouksen. Tämän tarjouksen voit sitten vertailla muiden saamiesi tarjousten kanssa. On tärkeää muistaa, että parhaan lainatarjouksen löytäminen vaatii usein useammalta lainantarjoajalta tarjousten pyytämistä.
Resurs Bankin lainoja pystyy kilpailuttamaan kuka tahansa täysi-ikäinen henkilö, jolla on säännölliset tulot ja jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Sisällysluettelo


Viimeksi muokattu: