Yhteistyössä

Re:member - luotettava rahoituspalvelu

Re:member on Entercardin omistama tavaramerkki, joka tarjoaa laadukkaita rahoituspalveluja. Tämä brändi on tunnettu ja luotettu eri puolilla Pohjoismaita. Entercard on yksi johtavista luotontarjoajista alueella, ja sillä on yli 2 miljoonaa tyytyväistä asiakasta.


Re:memberin omistajat

Entercardin omistavat ruotsalainen Swedbank ja brittiläinen Barclay's Bank, joka on Euroopan suurin luottokorttiyhtiö. Nämä kaksi finanssijättiä ovat luoneet vahvan perustan Re:memberin suosiolle ja luotettavuudelle.


Re:memberin palvelut

Re:member tarjoaa erilaisia rahoituspalveluja, kuten kulutusluottoja ja yhdistelylainoja. Lainan saaminen Re:memberiltä vaatii henkilökohtaisen luottoarvioinnin ja seuraavat perusedellytykset:

  • Vähintään 18 vuoden ikä
  • Vuositulot vähintään 12 000 €
  • Ei aktiivista maksuhäiriömerkintää

Re:memberin lainoille on tyypillistä joustava takaisinmaksuaika ja kilpailukykyinen korko.


Vippi.org ja Re:member

Vippi.org on lainavertailupalvelu, joka kilpailuttaa eri pankit ja rahoituslaitokset, myös Re:memberin. Käyttämällä Vippi.orgia voit saada Re:memberin lainatarjouksia ja löytää itsellesi sopivimman lainan.


Kilpailuta re:member-lainat Vippi.orgin kautta

Onko sinulla tarve saada kulutusluotto nopeasti ja vaivattomasti? Haluatko varmistaa, että saat lainan parhailla mahdollisilla ehdoilla? Vippi.orgin kautta voit kilpailuttaa re:member-lainat ja varmistaa, että saat juuri sinun tarpeisiisi sopivan lainan parhaalla mahdollisella korolla.

Re:member on Entercardin rekisteröimä tavaramerkki, joka tarjoaa kulutusluottoja ilman vakuuksia. Saat lainapäätöksen välittömästi, joten lainan hakeminen on nopeaa ja vaivatonta. Kilpailuttamalla lainat Vippi.orgin kautta, voit olla varma, että saat parhaan mahdollisen tarjouksen.

Re:member-lainan korko on yksilöllinen, ja se voi olla 9,90 % - 18,95 %. Takaisinmaksuaika on joustava, ja se voi olla jopa 15 vuotta. Lainan kokonaissumma ja kuukausittainen takaisinmaksuerä riippuvat korosta ja takaisinmaksuajasta.

Voit hakea re:member-lainaa jopa 25 000 € asti. Lainalaskurilla voit laskea kuukausikulut eri korkotasoilla, joten voit helposti arvioida, mikä laina sopii parhaiten sinun taloudelliseen tilanteeseesi.

Lainoja voi myös yhdistää, mikä auttaa alentamaan kuluja ja saamaan talouden järjestykseen. Re:memberin asiakaspalvelu tarjoaa vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joten apu on aina lähellä, jos tarvitset sitä.

Kilpailuta siis re:member-lainat Vippi.orgin kautta ja varmista, että saat parhaan mahdollisen lainan sinun tarpeisiisi.


re:member-lainan ominaisuudet ja edut

re:member-laina tarjoaa monia etuja ja ominaisuuksia, jotka tekevät siitä suositun vaihtoehdon kulutusluottojen joukossa. Näitä ominaisuuksia ovat esimerkiksi yksilöllinen korko, joka voi vaihdella 9,90 % - 18,95 % välillä, ja takaisinmaksuaika, joka voi olla jopa 15 vuotta.

re:member-laina ilman vakuuksia

Yksi re:member-lainan merkittävimmistä eduista on se, että laina myönnetään ilman vakuuksia. Lainapäätös saadaan välittömästi, ja lainaa on mahdollista hakea aina 25 000 euroon asti. Lainan kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €, ja lainan perustamiskulu on 0 €.

Lainalaskuri

re:member-lainan käyttäjät voivat hyödyntää lainalaskuria, jolla voi laskea kuukausikulut eri korkotasoilla. Lainalaskuri auttaa ymmärtämään, miten eri korot vaikuttavat kuukausittaiseen takaisinmaksuun ja lainan kokonaiskustannuksiin.

Lainojen yhdistäminen

re:member-lainan avulla on mahdollista yhdistää useita lainoja yhdeksi kokonaisuudeksi. Tämä auttaa alentamaan kuluja ja saamaan talouden järjestykseen.

Entercard

re:member on Entercardin rekisteröimä tavaramerkki. Entercard on Pohjoismaiden johtava luotontarjoaja, joka tarjoaa re:member-lainaa Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Lopuksi

Kilpailuttamalla re:member-lainat Vippi.orgin kautta, voit löytää itsellesi edullisimman vaihtoehdon. Muista kuitenkin aina tarkistaa lainan ehdot ja hinnasto ennen lainan hakemista.


Näin kilpailutat re:member-lainat Vippi.orgin avulla

Kilpailuttamalla re:member-lainasi Vippi.orgin kautta voit saada huomattavia säästöjä lainakuluissasi. Tässä ohjeet, kuinka toimia.

1. Lainan kilpailutus

Ensimmäinen askel on tutustua re:member-lainan ehtoihin ja ominaisuuksiin. re:member on Entercardin rekisteröimä tavaramerkki ja sen lainat ovat kulutusluottoja, joiden korko vaihtelee 9,90 % - 18,95 % välillä. Lainasumma voi olla jopa 25 000 € ja takaisinmaksuaika korkeintaan 15 vuotta.

2. Lainan hakeminen

Hakemalla lainaa Vippi.orgin kautta, voit saada lainapäätöksen välittömästi. Lainan hakeminen on yksinkertaista ja nopeaa. Sinun tarvitsee vain täyttää lainahakemus ja odottaa lainapäätöstä.

3. Lainan vertailu

Kun olet saanut lainapäätöksen, on aika vertailla lainaehtoja. Muista tarkistaa todellinen vuosikorko, kuukausierä, lainan takaisinmaksuaika sekä muut lainan ehdot.

4. Lainan valinta

Kun olet vertaillut eri lainavaihtoehtoja, voit valita sinulle sopivimman lainan. Muista, että lainan takaisinmaksuajalla on suuri vaikutus lainan kokonaiskustannuksiin.

5. Lainan yhdistäminen

re:member-lainat voi myös yhdistää, mikä voi auttaa alentamaan kuukausittaisia lainakuluja. Lainojen yhdistäminen on helppoa Vippi.orgin avulla.

Muista, että lainan kilpailuttaminen on aina ilmaista ja se ei sido sinua mihinkään. Kilpailuta siis re:member-lainasi jo tänään ja säästä rahaa!


Miten vertailet re:member-lainojen korkoja ja ehtoja

Vertaillessasi re:member-lainoja, on tärkeää ottaa huomioon useita tekijöitä, kuten korko, ehdot ja takaisinmaksuaika. Näiden seikkojen ymmärtäminen auttaa sinua tekemään parhaan mahdollisen päätöksen.

Korkojen vertailu

Ensimmäinen askel re:member-lainojen vertailussa on korkojen tarkastelu. Korko vaihtelee 9,90 % - 18,95 % välillä, joten on tärkeää tarkistaa, mikä on sinulle tarjottu korko. Tämä on erityisen tärkeää, koska korolla on suuri vaikutus lainan kokonaiskustannuksiin.

Ehtojen vertailu

Seuraava askel on lainaehtojen vertailu. re:member-laina on Entercardin rekisteröimä tavaramerkki, joka tarjoaa lainoja ilman vakuuksia. Lainapäätös saadaan välittömästi, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse odottaa päätöstä. Tämä on suuri etu, jos tarvitset rahoitusta nopeasti.

Takaisinmaksuaika

Lopuksi, tarkista takaisinmaksuaika. re:member-laina tarjoaa joustavan takaisinmaksuajan, joka voi olla jopa 15 vuotta. Takaisinmaksuaika vaikuttaa kuukausittaiseen maksuun, joten on tärkeää valita sellainen aika, joka sopii sinun taloudelliseen tilanteeseesi.

Kun vertailet re:member-lainoja, on tärkeää ottaa huomioon kaikki nämä tekijät. Vippi.org auttaa sinua tekemään tämän helposti ja nopeasti. Aloita vertailu tänään ja löydä paras re:member-laina tarpeisiisi.


Yhdistä lainat ja säästä re:member-lainan avulla

Moni meistä on joskus joutunut tilanteeseen, jossa lainoja on kertynyt useita eri tahoille. Tällöin lainojen yhdistäminen yhdeksi kokonaisuudeksi voi tuoda merkittäviä säästöjä ja helpottaa talouden hallintaa. Re:member-laina tarjoaa tähän ratkaisun. Voit kilpailuttaa kauttamme re:memberin lainat ja näin ollen löytää itsellesi parhaiten sopivan lainaratkaisun.

Re:member on Entercardin rekisteröimä tavaramerkki, joka tarjoaa kulutusluottoja ilman vakuuksia. Saat lainapäätöksen välittömästi, mikä tarkoittaa, että voit aloittaa lainojen yhdistämisen heti. Lainan takaisinmaksuaika voi olla jopa 15 vuotta, joten sinulla on mahdollisuus säätää kuukausittaiset takaisinmaksuerät itsellesi sopiviksi.

Lainan kokonaissumma ja kuukausittainen takaisinmaksuerä riippuvat lainan korosta ja takaisinmaksuajasta. Esimerkiksi 2 000 € lainan todellinen vuosikorko on 26,12 %, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta. Tämä tarkoittaa, että kuukaudessa takaisinmaksettava summa on siedettävä ja lainan kokonaiskustannukset pysyvät hallinnassa.

Jos korko nousee, kuukausittainen takaisinmaksuerä pysyy samana, mutta laina-aika pitenee. Tämä on hyvä huomioida lainaa ottaessa. Lainalaskurilla voit laskea kuukausikulut eri korkotasoilla, joten voit suunnitella talouttasi etukäteen.

Re:member-lainoja voi hakea useiden lainanvälityspalveluiden kautta. Tämä tarkoittaa, että voit kilpailuttaa kauttamme re:memberin lainat ja löytää itsellesi parhaan mahdollisen ratkaisun.

Kilpailuttamalla lainat voit säästää huomattavasti rahaa. Yhdistämällä lainasi yhdeksi re:member-lainaksi, voit vähentää kuukausittaisia kuluja ja saada paremman kuvan taloudellisesta tilanteestasi.


Entercard: re:member-lainan tarjoaja

Entercard on tunnettu luotonantaja Pohjoismaissa ja se tarjoaa re:member-lainaa, joka on heidän rekisteröimä tavaramerkkinsä. Entercard ja re:member tarjoavat kuluttajille mahdollisuuden saada lainapäätöksen välittömästi, mikä tekee lainanhakuprosessista nopean ja sujuvan. Lainaa voi hakea ilman vakuuksia, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon monille lainanhakijoille.

Re:member-laina on kulutusluotto, joka mahdollistaa jopa 25 000 euron lainan ja jopa 15 vuoden takaisinmaksuajan. Lainan korko on yksilöllinen ja vaihtelee 9,90 %:sta 18,95 %:iin. Tämä tarkoittaa, että lainan takaisinmaksettava kokonaissumma riippuu korosta ja valitusta takaisinmaksuajasta.

Entercardin yhteystiedot ovat: Entercard Group AB, SE-105 34 Stockholm, Klarabergsgatan 60, SE-111 21 Tukholma, Ruotsi, Y-tunnus: 556673-0585, Asiakaspalvelun puhelinnumero: 09 3158 8850 (arkipäivisin klo 9–16). Entercardin ja re:memberin asiakaspalvelu tarjoaa vastauksia yleisimpiin kysymyksiin ja auttaa sinua löytämään parhaan ratkaisun lainaasi liittyen.

Kilpailuttamalla re:memberin lainat Vippi.orgin kautta voit löytää itsellesi parhaiten sopivan lainaratkaisun. Muistathan, että lainan kilpailuttaminen ei sido sinua mihinkään, vaan voit rauhassa tutustua eri lainavaihtoehtoihin ja päättää, mikä niistä on sinulle paras. Lainalaskurin avulla voit laskea kuukausikulut eri korkotasoilla ja näin ollen löytää itsellesi parhaiten sopivan lainan.

Re:member-lainaa voi hakea useiden lainanvälityspalveluiden kautta. Lainan perustamiskulu on 0 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. Luoton korko on sidottu 3 kk euribor-korkoon. Tämän ansiosta voit olla varma, että lainasi korko on aina markkinatilanteen mukainen.


re:memberin lainojen keskeiset tiedot ja kilpailutus

Kilpailuttamalla re:memberin lainat Vippi.orgin kautta, voit saada itsellesi edullisimman lainan. Tämä onnistuu vertailemalla eri lainatarjouksia ja niiden korkoja. Alla olevassa taulukossa on lueteltu tärkeää tietoa re:memberin lainoista.

Lainan suuruus Korko Takaisinmaksuaika Perustamiskulu Kuukausittainen tilinhoitomaksu
2000 € - 25000 € 9,90 % - 18,95 % 1 - 15 vuotta 0 € 5 €

Taulukon perusteella voidaan todeta, että re:memberin lainoissa on suuri haitari sekä lainan suuruudessa että korossa. Tämä mahdollistaa sen, että voit löytää juuri sinun tarpeisiisi sopivan lainan. Lainan perustamiskulu on 0 €, joten lainaa hakiessa ei tule yllättäviä kuluja. Kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €, joka on hyvä ottaa huomioon lainan takaisinmaksusuunnitelmia tehdessä. Kilpailuttamalla lainat Vippi.orgin kautta, voit säästää merkittävästi lainan kuluissa. Lainojen kilpailuttaminen ei maksa mitään ja se on täysin riskitöntä. Lisäksi se on helppoa ja nopeaa. Muista, että lainaa hakiessa on aina tärkeää vertailla eri lainatarjouksia, jotta löydät itsellesi edullisimman vaihtoehdon.


Usein kysytyt kysymykset

re:member-lainan korko on yksilöllinen ja se voi olla välillä 9,90 % - 18,95 %. Korko määräytyy lainanhakijan yksilöllisen taloudellisen tilanteen perusteella. Lainan kokonaishinta ja kuukausierä riippuvat korosta ja takaisinmaksuajasta.
Maksimimäärä, jonka voit saada re:member-lainaa, on 25 000 €.
re:member tarjoaa lainoilleen takaisinmaksuaikaa jopa 15 vuotta.
Kilpailutusprosessi re:member-lainojen kohdalla tapahtuu siten, että hakija täyttää lainahakemuksen useilla eri lainanvälityspalveluilla, jotka tarjoavat re:member-lainoja. Hakemukseen kirjataan haluttu lainasumma ja takaisinmaksuaika, minkä jälkeen palvelut kilpailuttavat lainan hakijan puolesta useilla eri lainanantajilla. Hakijalle tarjotaan sitten edullisin lainatarjous, joka on löydetty kilpailutuksen aikana. Kilpailutus on hakijalle täysin ilmaista eikä sido vielä lainan ottamiseen. Näin ollen hakija voi hakea lainatarjouksia useilta eri palveluilta ja valita itselleen edullisimman vaihtoehdon. Kilpailuttaminen on tehokas tapa varmistaa, että saa lainalleen parhaan mahdollisen koron ja ehdot.
Kyllä, useiden re:member-lainojen yhdistäminen yhdeksi lainaksi on mahdollista. Tämä voi auttaa alentamaan kuluja ja saamaan talouden järjestykseen.
re:member-lainan kuukausikulut lasketaan yksilöllisen koron, lainasumman ja takaisinmaksuajan perusteella. Lainan perustamiskulu on 0 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. Lisäksi kuukausikulut sisältävät lainapääoman lyhennyksen ja koron. Lainalaskurilla voi laskea kuukausikulut eri korkotasoilla ja takaisinmaksuajoilla. Korko on sidottu 3 kk euribor-korkoon ja se voi vaihdella 9,90 % - 18,95 % välillä.
Se tarkoittaa, että re:member-laina on laina, jota ihmiset voivat käyttää henkilökohtaisiin menoihin kuten esimerkiksi kodin remontointiin, auton ostoon tai lomamatkaan. Kulutusluotto on tyypillisesti vakuudeton, eli sen saamiseen ei tarvita omaisuutta vakuudeksi. Lainan korko ja takaisinmaksuaika vaihtelevat yksilöllisesti, ja lainaa voi hakea jopa 25 000 euroa. Lainapäätös saadaan yleensä välittömästi.
re:member-lainaan liittyviä kuluja ovat lainan korko, joka on yksilöllinen ja vaihtelee 9,90 % - 18,95 % välillä, sekä kuukausittainen tilinhoitomaksu, joka on 5 euroa. Lisäksi lainan kokonaiskustannukset riippuvat valitusta takaisinmaksuajasta. Lainan perustamiskuluja ei ole.

Sisällysluettelo


Viimeksi muokattu: