Yhteistyössä

Bank Norwegian

Bank Norwegian - Digitaalista ja käyttäjäystävällistä pankkitoimintaa

Bank Norwegian on Norjassa vuonna 2007 perustettu pankki, joka on laajentanut toimintaansa myös muihin Pohjoismaihin, Espanjaan ja Saksaan. Pankki tarjoaa asiakkailleen digitaalisia ja joustavia rahoitusratkaisuja, kuten luottokortteja, säästötilejä ja henkilökohtaisia lainoja. Palvelut toimivat sujuvasti verkossa, ja asiakkailla on käytössään myös asiakaspalvelutiimi.


Bank Norwegianin lainat

  • Lainasumma 100060000 euroa
  • Laina-aika 1-15 vuotta
  • Korko 6,99 %-19,99 %
  • Avausmaksu 0-95 e
  • Tilinhoitomaksu 3-5 e/kk
  • Käsittelyaika: Heti
  • Yhteishakija: Kyllä

Bank Norwegianin lainat voi hakea helposti Vippi.org palvelun kautta, joka kilpailuttaa lainat Bank Norwegianin lisäksi useilla muilla pankeilla ja rahoituslaitoksilla.


Bank Norwegianin luottokortti

Bank Norwegianin luottokortilla saat jopa 15 000 euroa luottoa ja ansaitset CashPoint-pisteitä tai cashbackia ostoksistasi. Kortilla ei ole vuosimaksua, ja sinulla on jopa 6 viikkoa eli 45 päivää korotonta maksuaikaa ostoksille.


Bank Norwegianin säästötili

Bank Norwegian tarjoaa asiakkailleen säästötilejä, joilla on korkeat korot. Säästötili on maksuton ja täysin joustava ilman nostorajoituksia.


Bank Norwegian - osa NOBA Bank Groupia

Bank Norwegian on osa ruotsalaista NOBA Bank Groupia, ja toimii sen norjalaisena sivukonttorina. Tämän vuoksi Bank Norwegian kuuluu sekä Norjan että Ruotsin finanssivalvonnan alaisuuteen.


Yhteystiedot

Puhelinnumero: 075 326 6200 Avoinna: ma-pe 11-17 Lisätietoja Bank Norwegianin palveluista ja tuotteista löydät Vippi.org -sivustolta.


Bank Norwegianin lainatuotteiden esittely

Bank Norwegian on osa NOBA Bank Groupia ja se tarjoaa useita erilaisia lainatuotteita asiakkaidensa tarpeisiin. Kauttamme voit kilpailuttaa Bank Norwegianin lainat ja löytää juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Kulutusluotto Bank Norwegianilta

Bank Norwegianin tarjoama kulutusluotto on joustava ratkaisu silloin, kun tarvitset rahoitusta esimerkiksi suurempaan hankintaan tai yllättävään menoon. Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa, eikä hakemus sido sinua vielä lainan ottamiseen. Tarjolla on esimerkiksi 12 000 euron laina, jonka korko on 12,99 prosenttia ja maksuaika 7 vuotta. Lainan kokonaishinta on 18 890 euroa ja kuukausierä 225 euroa, sisältäen 84 erää. Lainan perustamismaksu on 90 euroa ja kuukausittainen tilinhoitomaksu 5 euroa.

Lainojen yhdistäminen ja korotuksen hakeminen

Bank Norwegian tarjoaa myös mahdollisuuden yhdistää olemassa olevat lainasi yhdeksi selkeämmäksi kokonaisuudeksi. Lisäksi voit hakea korotusta jo olemassa olevaan lainaasi. Tämä voi olla hyvä ratkaisu esimerkiksi silloin, kun taloudellinen tilanteesi on muuttunut tai suunnittelet suurempaa hankintaa.

Luottokortti Bank Norwegianilta

Bank Norwegian tarjoaa myös luottokortin, jossa ei ole vuosimaksua ja jossa on korotonta maksuaikaa jopa 45 päivää. Luottoraja on jopa 15 000 euroa ja voit valita joko cashbackin tai CashPoint-pisteet. Esimerkiksi 1500 euron luotolla, korolla 19,00 prosenttia ja takaisinmaksulla 12 erässä kuukauden välein, kulut ovat 159 euroa ja yhteensä maksettavaa tulee 1659 euroa. Korttiin sisältyy myös matka- ja peruutusvakuutus.

Kilpailuta Bank Norwegianin lainat kauttamme ja löydä sinulle sopivin ratkaisu. Bank Norwegianin asiakaspalvelu auttaa mielellään kaikissa lainaan liittyvissä kysymyksissä.


Kilpailuta Bank Norwegianin lainat Vippi.orgin kautta

Bank Norwegian on tunnettu ja luotettava pankki, jonka lainavaihtoehdot ovat monipuoliset ja joustavat. Vippi.orgin avulla voit kilpailuttaa Bank Norwegianin lainat helposti ja nopeasti. Lainojen kilpailuttaminen on tehokas tapa löytää itselle sopivin lainaratkaisu.

Kilpailuttamisen etuna on se, että saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivan. Näin voit säästää merkittävästi lainan kuluissa.

Bank Norwegianin lainojen kilpailuttaminen Vippi.orgin kautta on helppoa. Syötä vain haluamasi lainasumma ja -aika sekä muutamia perustietoja itsestäsi, niin järjestelmämme etsii sinulle parhaat lainatarjoukset. Voit vertailla saamiasi tarjouksia rauhassa ja valita niistä itsellesi sopivimman.

Muista huomioida lainaa valitessasi seuraavat seikat: todellinen vuosikorko, laina-aika sekä lainan kokonaiskustannukset. Todellinen vuosikorko kertoo lainan todelliset vuosikustannukset prosentteina. Se sisältää lainan koron lisäksi myös muut lainaan liittyvät kulut, kuten perustamismaksun ja kuukausittaisen tilinhoitomaksun.

Vippi.orgin kautta kilpailutettavissa Bank Norwegianin lainoissa on myös mahdollista yhdistää olemassa olevat lainat. Tämä voi olla hyvä vaihtoehto, jos sinulla on useita pieniä lainoja eri pankeissa. Lainojen yhdistäminen voi helpottaa talouden hallintaa ja pienentää lainakuluja.

Bank Norwegianin luottokortti on myös kilpailutettavissa Vippi.orgin kautta. Luottokortissa on monia etuja, kuten matkavakuutus ja mahdollisuus kerätä CashPoint-pisteitä.

Vippi.orgin avulla voit kilpailuttaa Bank Norwegianin lainat ja luottokortin nopeasti ja helposti. Aloita lainojen kilpailuttaminen jo tänään ja löydä itsellesi sopivin lainaratkaisu!


Bank Norwegianin lainojen yhdistäminen

Bank Norwegianin yhdistelylaina voi olla järkevä ratkaisu, jos sinulla on useita lainoja eri pankkien kanssa. Yhdistämällä lainasi voit säästää kuluissa ja saada paremman yleiskuvan taloudestasi. Tämä on erityisen hyvä vaihtoehto, jos haluat keskittää lainasi yhteen paikkaan ja helpottaa lainojen hallintaa.

Bank Norwegian tarjoaa mahdollisuuden yhdistää lainat, jolloin voit maksaa kaikki lainasi kerralla pois ja jäljelle jää vain yksi laina maksettavaksi. Tämä voi helpottaa talouden hallintaa, sillä sinun ei tarvitse enää seurata useita eri lainoja ja niiden eräpäiviä. Lisäksi lainojen yhdistäminen voi säästää rahaa, jos yhdistettävien lainojen korot ovat korkeampia kuin uuden lainan korko.

Bank Norwegianin lainojen yhdistäminen on helppoa. Voit tehdä sen suoraan Bank Norwegianin verkkosivuilla. Sinun tarvitsee vain täyttää hakemus, jossa kerrot tiedot nykyisistä lainoistasi. Bank Norwegian käsittelee hakemuksen ja tekee tarjouksen uudesta lainasta. Jos hyväksyt tarjouksen, Bank Norwegian maksaa vanhat lainasi pois ja sinulle jää jäljelle vain yksi laina maksettavaksi.

Bank Norwegianin lainojen yhdistäminen on hyvä vaihtoehto, jos haluat helpottaa talouden hallintaa ja säästää rahaa. Kannattaa kuitenkin muistaa, että lainojen yhdistäminen ei ole aina paras ratkaisu. Jos nykyiset lainasi ovat esimerkiksi matalakorkoisia tai niissä on hyvät ehdot, voi olla järkevämpää pitää ne ennallaan. Lisäksi lainojen yhdistäminen voi johtaa laina-ajan pidentymiseen, mikä voi lisätä lainan kokonaiskustannuksia.

Ennen kuin päätät yhdistää lainasi, kannattaa siis vertailla eri vaihtoehtoja ja miettiä, mikä on paras ratkaisu juuri sinun tilanteessasi. Me Vippi.org:ssa voimme auttaa sinua tässä. Voit kilpailuttaa Bank Norwegianin lainat kauttamme ja näin löytää parhaan ratkaisun.


Bank Norwegianin lainaehtojen vertailu

Bank Norwegian on tunnettu laajasta lainatuotteiden valikoimastaan. Lainaehtojen vertailu on tärkeää, jotta löydät itsellesi parhaiten sopivan ratkaisun. Tällöin voit ottaa huomioon esimerkiksi lainan koron, laina-ajan sekä mahdolliset lisäkulut kuten perustamis- ja tilinhoitomaksut.

Lainaehtojen vertailussa kannattaa huomioida myös lainan joustavuus. Bank Norwegian tarjoaa mahdollisuuden korottaa jo olemassa olevaa lainaa, mikäli taloudellinen tilanne muuttuu. Lisäksi lainojen yhdistäminen on mahdollista, mikäli sinulla on useita eri lainoja eri luotonantajilta. Tämä voi helpottaa talouden hallintaa ja säästää kuluissa.

  • Bank Norwegianin lainan esimerkkiehdot: 12 000 € laina, 12,99 % korko, 7 vuoden maksuaika, kokonaishinta 18 890 €, kuukausierä 225 € (84 erää).
  • Lainan perustamismaksu 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu 5 €.

Bank Norwegianin luottokortti on myös erinomainen valinta moniin eri tilanteisiin. Korttiin sisältyy matka- ja peruutusvakuutus, joka tuo turvaa matkustamiseen. Luottoraja on jopa 15 000 euroa, ja kortti tarjoaa korotonta maksuaikaa jopa 45 päivää. Luottokortin käyttäjät voivat valita joko cashbackin tai CashPoint-pisteet.

  • Luottokortin esimerkkiehdot: 1500 € luotto, korko 19,00 %, takaisinmaksu 12 erässä kuukauden välein, kulut 159 €, yhteensä 1659 €.

Lopuksi on hyvä muistaa, että lainaehtojen vertailu on aina kannattavaa. Näin voit varmistua siitä, että valitsemasi lainatuote on omiin tarpeisiisi parhaiten soveltuva. Muista myös, että lainaa hakiessasi sinun ei tarvitse sitoutua mihinkään ennen kuin olet allekirjoittanut lainasopimuksen.


Bank Norwegianin lainahakemuksen tekeminen ja hyväksyminen Vippi.orgin kautta

Vippi.org tarjoaa mahdollisuuden kilpailuttaa Bank Norwegianin lainat helposti ja vaivattomasti. Prosessi on tehty yksinkertaiseksi ja se on suunniteltu asiakkaiden tarpeet huomioiden. Tässä kerromme, miten hakemusprosessi etenee.

Hakemuksen tekeminen

Bank Norwegianin lainahakemuksen tekeminen Vippi.orgin kautta on yksinkertaista. Sinun tulee vain täyttää hakemuslomake, jossa kysytään perustietoja taloudestasi. Tämä sisältää tiedot tuloistasi, menoistasi ja mahdollisista muista sitoumuksista. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja se onnistuu helposti verkkopalvelussamme.

Hakemuksen hyväksyminen

Kun olet täyttänyt hakemuksen, se lähetetään Bank Norwegianille. He käyvät hakemuksen läpi ja tekevät luottopäätöksen. Päätöksen saaminen ei yleensä kestä kauaa, joten voit odottaa vastausta nopeasti. Jos hakemuksesi hyväksytään, saat rahat tilillesi usein jo saman päivän aikana.

Vippi.orgin rooli

Vippi.orgin tehtävänä on helpottaa lainanhakuprosessia ja tehdä siitä mahdollisimman sujuva. Me kilpailutamme Bank Norwegianin lainat puolestasi, jotta sinun ei tarvitse itse vertailla eri vaihtoehtoja. Tämä säästää aikaa ja vaivaa, ja voit olla varma, että saat parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Bank Norwegianin lainahakemuksen tekeminen ja hyväksyminen Vippi.orgin kautta on helppoa ja nopeaa. Aloita hakemusprosessi jo tänään ja katso, kuinka paljon voit säästää!


Bank Norwegianin lainojen maksuohjelman muuttaminen ja lainan takaisinmaksu

Bank Norwegianin lainat ovat joustavia ja tarjoavat asiakkaille mahdollisuuden muokata lainan maksuohjelmaa tarpeiden mukaan. Lainan takaisinmaksun suunnittelu on olennainen osa lainan hallintaa ja voi vaikuttaa merkittävästi taloudelliseen tilanteeseesi.

Maksuohjelman muuttaminen

Bank Norwegianin lainojen maksuohjelma on suunniteltu asiakkaan tarpeita silmällä pitäen. Jos taloudellinen tilanne muuttuu, lainan maksuohjelmaa on mahdollista muuttaa. Tämä tarkoittaa, että voit muuttaa kuukausittaista lyhennystä tai laina-aikaa. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos kohtaat odottamattomia kuluja tai taloudellinen tilanteesi muuttuu.

Lainan takaisinmaksu

Bank Norwegianin lainan takaisinmaksu on suunniteltu olemaan mahdollisimman yksinkertainen ja joustava. Voit valita itse, haluatko maksaa lainan takaisin kuukausittain, neljännesvuosittain tai vuosittain. Myös ylimääräiset lyhennykset ovat mahdollisia, mikä voi lyhentää laina-aikaa ja vähentää maksettavien korkojen määrää.

Lainan takaisinmaksu on tärkeä osa lainan hallintaa. On tärkeää, että suunnittelet maksuohjelman huolella ja varmistat, että voit noudattaa sitä. Bank Norwegian tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden muokata maksuohjelmaa, mikä auttaa pitämään lainan hallinnan omassa kädessä ja taloudellisen tilanteen hallinnassa.


Bank Norwegianin lainatuotteiden yksityiskohdat

Bank Norwegian on osa NOBA Bank Groupia ja tarjoaa monipuolisia lainatuotteita eri elämäntilanteisiin. Heidän lainavalikoimaansa kuuluu esimerkiksi kulutusluottoa, jota tarjotaan silloin kun sitä tarvitaan. Lainan hakeminen ei sido lainan ottamiseen ja vastaus hakemukseen saadaan nopeasti. Heidän laina- ja luottotuotteidensa lisäksi he tarjoavat myös säästötilejä ilman rajoituksia ja mahdollisuuden maksaa ostokset Apple Paylla.

Lainatuote Korko Maksuaika Kokonaishinta Kuukausierä Perustamismaksu Tilinhoitomaksu
12 000 € laina 12,99 % 7 vuotta 18 890 € 225 € (84 erää) 90 € 5 €

Bank Norwegian tarjoaa myös mahdollisuuden yhdistää olemassa olevat lainat ja hakea korotusta jo olemassa olevaan lainaan. Heidän luottokorttinsa ei sisällä vuosimaksua ja tarjoaa korotonta maksuaikaa jopa 45 päivää. Luottoraja on jopa 15 000 euroa ja valittavana on cashback tai CashPoint-pisteet. Korttiin sisältyy matka- ja peruutusvakuutus. Tarjolla on myös muita vakuutuksia, kuten maksuturva, vuokra-auto vakuutus ja henkilöllisyysvarkausvakuutus. Kilpailuttamalla Bank Norwegianin lainat, voit löytää parhaan mahdollisen lainaratkaisun omiin tarpeisiisi. Tämä voi säästää sinulle merkittäviä summia rahaa pitkällä aikavälillä. Kilpailuttaminen on helppoa ja nopeaa, eikä se sido sinua mihinkään. Voit siis huoletta tarkistaa, olisiko Bank Norwegianin tarjoama laina sinulle sopiva vaihtoehto.


Usein kysytyt kysymykset

Bank Norwegianin lainojen kilpailuttaminen tapahtuu helposti ja nopeasti. Ensimmäiseksi sinun tulee täyttää lainahakemus Bank Norwegianin verkkosivuilla. Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään, vaan voit rauhassa tutustua saamaasi lainatarjoukseen. Saat vastauksen hakemukseesi nopeasti. Lainatarjouksen saatuaan voit vertailla sitä muiden pankkien tarjouksiin. Muista ottaa huomioon lainan kokonaiskustannukset, eli koron lisäksi myös muut kulut, kuten perustamismaksun ja kuukausittaisen tilinhoitomaksun. Bank Norwegian tarjoaa myös mahdollisuuden yhdistää olemassa olevat lainasi yhdeksi lainaksi. Voit myös hakea korotusta jo olemassa olevaan lainaasi. Lainojen kilpailuttaminen on tärkeää, jotta löydät itsellesi edullisimman lainan.
Kilpailuttamalla Norwegian Bankin lainasi saat useita etuja. Ensinnäkin, voit saada paremman korkotarjouksen ja siten säästää lainan kokonaiskustannuksissa. Lisäksi, voit saada lainan, joka paremmin vastaa nykyisiä tarpeitasi esimerkiksi laina-ajan tai kuukausierän suhteen. Kilpailuttaminen myös pakottaa lainanantajat parantamaan palveluitaan, mikä voi johtaa parempaan asiakaspalveluun ja lainaehdotukseen. Lisäksi, kilpailutuksen avulla voit yhdistää olemassa olevat lainasi yhdeksi selkeämmäksi lainaksi.
Norwegian Bankin lainojen kilpailuttaminen alkaa lainahakemuksen täyttämisestä. Hakemus ei sido vielä lainan ottamiseen, vaan saat nopeasti vastauksen hakemukseen ja esimerkin lainan kustannuksista. Tarjolla on erilaisia lainoja eri tilanteisiin, ja lainan yhdistäminen tai korotuksen hakeminen on myös mahdollista. Lainan lisäksi voit hakea Bank Norwegianilta luottokorttia, jossa on useita etuja, kuten matka- ja peruutusvakuutus sekä mahdollisuus valita cashback tai CashPoint-pisteet. Bank Norwegian tarjoaa myös säästötilejä ilman rajoituksia ja mahdollisuuden maksaa Apple Paylla.
Kyllä, Norwegian Bankin kautta on mahdollista kilpailuttaa myös muut lainasi. Voit yhdistää useita pienempiä lainoja yhdeksi isommaksi lainaksi, jolloin saat paremman korkotarjouksen ja selkeämmän maksusuunnitelman.
Norwegian Bankin lainojen korko kilpailutuksen jälkeen voi vaihdella. Esimerkiksi 12 000 € lainalle korko voi olla 12,99 %. Lopullinen korko määräytyy kuitenkin aina henkilökohtaisen luottopäätöksen mukaan.
Kyllä, lainojen yhdistäminen on mahdollista kilpailuttamalla ne Bank Norwegianin kautta. Voit hakea yhdistelylainaa, jolloin voit yhdistää useat pienemmät lainasi yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Tämä voi helpottaa lainojen hallintaa ja mahdollisesti laskea lainojen yhteenlaskettuja kustannuksia.
Bank Norwegianin lainoja vertaillessa on tärkeää ottaa huomioon lainan korko ja muut lainaan liittyvät kulut, kuten perustamismaksu ja kuukausittainen tilinhoitomaksu. Vertailussa kannattaa myös huomioida lainan maksuaika ja kokonaiskustannukset. Jos olet jo Bank Norwegianin asiakas, kannattaa selvittää, onko mahdollista hakea korotusta jo olemassa olevaan lainaan. Myös lainojen yhdistämisen mahdollisuus on hyvä ottaa huomioon, jos sinulla on useita eri lainoja. Bank Norwegian tarjoaa erilaisia lainatuotteita eri tilanteisiin, joten on tärkeää vertailla, mikä lainatuote vastaa parhaiten omia tarpeitasi. Lisäksi Bank Norwegian tarjoaa luottokortin, jossa ei ole vuosimaksua ja jolla on jopa 45 päivän koroton maksuaika. Luottokorttiin sisältyy myös matka- ja peruutusvakuutus, joten se on hyvä ottaa huomioon lainavertailussa, jos matkustat paljon. Lopuksi, muista huomioida mahdollisuus maksaa laina takaisin Apple Payn kautta, jos se on sinulle tärkeä ominaisuus.
Kyllä, Bank Norwegianin lainojen kilpailuttaminen voi tuottaa paremman lainatarjouksen. Kilpailuttamalla saa useita tarjouksia eri lainanantajilta, minkä ansiosta on mahdollista löytää itselleen edullisin ja sopivin laina.

Sisällysluettelo


Viimeksi muokattu: