Yhteistyössä

Avida

Avida Finans - Vakuudetonta lainaa aina 50 000 euroon asti

Avida Finans on Ruotsin finanssivalvonnan alainen luottomarkkinayhtiö, joka on tarjonnut rahoitusratkaisuja jo vuodesta 1983. Yhtiöllä on toimipisteet Ruotsin lisäksi myös Suomessa ja Norjassa.


Avidan rahoituspalvelut

Avida tarjoaa selkeitä ja nykyaikaisia rahoituspalveluita. Heidän ammattitaitoinen henkilöstönsä on sitoutunut palvelemaan asiakkaita innovatiivisin ja kehittynein menetelmin. Avida tarjoaa kulutusluottoja aina 50 000 euroon asti, ja he myöntävät myös yritysrahoituksia pk-yrityksille.


Avida lainan hakeminen

Avida lainaa voivat hakea vähintään 24-vuotiaat hakijat, joilla on säännölliset, vähintään 16 000 € vuositulot työstä tai eläkkeestä. Avida ei myönnä lainaa hakijoille, joilla on rekisteröityneitä maksuhäiriömerkintöjä. Hakijan tulee olla Suomen kansalainen tai asunut Suomessa vakituisesti vähintään kolme vuotta, ja hänellä tulee olla vakituinen osoite Suomessa.


Avida Finansin yhteystiedot

  • Sähköpostiosoite: luotto@avidafinans.fi
  • Puhelinnumero: 075 755 0070
  • Avoinna: ma-pe 10-16

Avida Finansin lainaehdot

Lainasumma 2000 – 50 000 e
Laina-aika 1-15 v
Korko 8,90% – 17,90 %
Muut kulut Avausmaksu 0-69 e, Tilinhoitomaksu 5 e/kk
Käsittelyaika Korkeintaan 1 päivä
Yhteishakija Kyllä

Jos täytät yllä olevat kriteerit, voit hakea Avida Finans lainaa helposti täyttämällä hakemuksen suoraan verkossa.


Avidan lainojen kilpailuttaminen Vippi.org:n kautta

Vippi.org:n avulla voit kilpailuttaa Avidan lainat helposti ja vaivattomasti. Palvelumme kautta voit hakea lainaa ilman vakuuksia ja yhdistää olemassa olevat lainasi yhdeksi selkeäksi kokonaisuudeksi. Kilpailuttaminen tarkoittaa, että haemme sinulle parhaat lainatarjoukset useilta eri lainanantajilta, mukaan lukien Avidalta.

Avida tarjoaa lainaa sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Lainan hakeminen on helppoa: täytä vain hakemus ja saat tarjouslinkin sähköpostiisi. Lopullinen lainapäätös tehdään ja laina maksetaan tilillesi 1-2 pankkipäivän kuluessa. Lainan voi maksaa ennenaikaisesti pois ilman lisäkuluja.

Lainan hakemiseen tarvitset vähintään 24 vuoden iän, vähintään 16 000 € vuositulot ja vakituisen osoitteen Suomessa. Maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla. Suurempaa lainasummaa hakiessa yhteishakija parantaa mahdollisuuksia saada laina.

Avida tarjoaa myös mahdollisuuden ottaa lainaturvavakuutuksen, joka korvaa kuukausierät sairausloman tai työttömyyden tapauksessa. Kuoleman tapauksessa vakuutus kattaa jäljellä olevan lainasumman.

Kilpailuttamalla Avidan lainat Vippi.org:n kautta voit säästää merkittävästi lainakuluissa. Lainan kilpailuttaminen on sinulle täysin maksutonta. Aloita lainojen kilpailuttaminen jo tänään ja näe, kuinka paljon voit säästää!


Avidan lainojen ominaisuudet ja edut

Avida tarjoaa monipuolisia lainatuotteita, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisiin rahoitustarpeisiin. Avidan lainat ovat saatavilla yksityishenkilöille, joilla on vakituinen osoite Suomessa. Avida lainaa summia aina 50 000 euroon asti, ja takaisinmaksuajalla on suuri vaikutus kuukausierään.

Ominaisuudet

  • Avidan lainat ovat joustavia, ja niiden avulla voit yhdistää olemassa olevat lainasi yhdeksi kokonaisuudeksi. Tämä voi helpottaa talouden hallintaa ja vähentää kuluja.
  • Avidan lainat ovat vakuudettomia, eli niiden saamiseksi ei tarvita omaisuutta tai takaajia. Tämä tekee lainan hakemisesta nopeaa ja yksinkertaista.
  • Avidan lainat ovat saatavilla myös yhteishakijan kanssa. Yhteishakija voi parantaa mahdollisuuksia saada lainaa ja mahdollistaa suuremman lainasumman.

Edut

  • Avidan lainoissa ei ole piilokuluja. Kaikki kulut ilmoitetaan selkeästi etukäteen, joten tiedät tarkalleen, kuinka paljon laina tulee maksamaan.
  • Avida tarjoaa mahdollisuuden maksuvapaisiin kuukausiin. Voit pitää maksuvapaan kuukauden kaksi kertaa 12 kuukauden aikana, mikäli olet hoitanut lainasi ajallaan.
  • Avidan lainoissa on myös mahdollisuus lainaturvavakuutukseen. Vakuutus korvaa kuukausierät esimerkiksi sairausloman tai työttömyyden aikana. Kuoleman sattuessa vakuutus kattaa jäljellä olevan lainasumman.

Kun kilpailutat Avidan lainat, saat tarkat tiedot lainan kuluista ja ehdoista. Näin voit tehdä päätöksen, joka sopii parhaiten juuri sinun taloudelliseen tilanteeseesi.


Kenelle Avida tarjoaa lainoja ja millä ehdoin

Avida tarjoaa lainoja yksityishenkilöille, jotka täyttävät tietyt kriteerit. Ensinnäkin, sinulla tulee olla säännölliset vuositulot, jotka ovat vähintään 16 000 €. Lisäksi sinun tulee olla vähintään 24-vuotias ja sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Myös Suomen kansalaisuus tai vähintään kolmen vuoden vakituinen asuminen Suomessa on edellytyksenä lainan saamiselle.

Avidan lainojen suuruus voi olla jopa 50 000 € ja niiden takaisinmaksuaika on joustava. Lainan voi maksaa takaisin omassa tahdissaan ilman lisäkuluja, mikä tarkoittaa, että ennenaikainen maksu ei aiheuta sinulle ylimääräisiä kustannuksia. Lainan kuukausierä sisältää avausmaksun ja tilinhoitomaksun, jotka ovat yhteensä 74 €. Esimerkkilaskelman mukaan 12 000 € lainan kuukausierä olisi 168,87 €.

Avidan lainojen viitekorko on 12 kk euribor, joka on tällä hetkellä voimassa oleva viitekorko. Tämä tarkoittaa, että lainan korko määräytyy tämän viitekoron mukaan. Esimerkkilaskelman mukaan 12 000 € lainan todellinen vuosikorko olisi 12,15% ja takaisinmaksettava summa tällöin olisi 20 264,40 €.

Avida tarjoaa myös mahdollisuuden yhdistää lainasi, jolloin voit saada paremman korkotarjouksen ja yksinkertaistaa lainojen hallinnointia. Tämä voi olla hyödyllistä, jos sinulla on useita eri lainoja eri palveluntarjoajilta.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Avida tarjoaa joustavia ja kilpailukykyisiä lainoja, jotka sopivat monenlaisiin tarpeisiin. Kauttamme voit kilpailuttaa Avidan lainat ja löytää sinulle sopivimman lainaratkaisun.


Lainan hakemisen prosessi Avidan kautta

Avidan lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Prosessi on suunniteltu siten, että se on mahdollisimman yksinkertainen ja suoraviivainen myös niille, jotka eivät ole aiemmin hakeutuneet lainaa.

Ensimmäinen askel on lainatarjouksen pyytäminen. Tämä tapahtuu täyttämällä Avidan verkkosivuilla oleva lainahakemus. Hakemus on selkeä ja helppokäyttöinen, ja se sisältää kysymyksiä hakijan taloudellisesta tilanteesta. Tämä tieto auttaa Avidaa arvioimaan, kuinka suuren lainan hakija voi saada.

Seuraavaksi Avida käsittelee hakemuksen. Tämä prosessi on yleensä nopea, ja hakija saa lainapäätöksen yleensä saman päivän aikana. Jos hakemus hyväksytään, Avida lähettää lainatarjouksen hakijan sähköpostiin.

Lainatarjouksen saaminen ei vielä sido hakijaa mihinkään. Hakijalla on mahdollisuus vertailla Avidan tarjousta muiden lainanantajien tarjouksiin. Tämän takia onkin tärkeää kilpailuttaa Avidan lainat. Vippi.org tarjoaa helpon ja nopean tavan kilpailuttaa lainat.

Kun hakija on päättänyt hyväksyä Avidan lainatarjouksen, hän voi tehdä sen sähköisesti. Lopullinen lainasopimus allekirjoitetaan sähköisesti, ja laina maksetaan hakijan tilille 1-2 pankkipäivän kuluessa.

Avidan lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa, ja se tarjoaa mahdollisuuden saada lainaa ilman vakuuksia. Muista kuitenkin aina kilpailuttaa lainat ennen lopullisen päätöksen tekemistä.


Avidan lainaturvavakuutus ja sen hyödyt

Avidan lainaturvavakuutus on suunniteltu tarjoamaan lisäturvaa yksityishenkilöille, jotka haluavat varmistaa taloudellisen turvansa yllättävissä elämäntilanteissa. Se on erityisen hyödyllinen niille, jotka haluavat kilpailuttaa avidan lainat ja saada parhaan mahdollisen lainaratkaisun.

Turvaa yllättävissä elämäntilanteissa

Lainaturvavakuutus korvaa kuukausierät, jos joudut sairauslomalle tai työttömäksi. Tämä tarkoittaa, että voit keskittyä toipumiseen tai uuden työpaikan etsimiseen ilman lisäkuluja. Kuukausierä sisältää avausmaksun, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että lisäkuluja kertyisi yllättäen.

Vakuutus kattaa jäljellä olevan lainasumman

Kuoleman tapauksessa vakuutus kattaa jäljellä olevan lainasumman. Tämä tarkoittaa, että läheisesi eivät joudu maksamaan lainaasi, vaan voivat keskittyä surutyöhön ja muihin käytännön asioihin.

Maksuvapaakuukaudet

V. Avidan lainaturvavakuutus tarjoaa myös mahdollisuuden maksuvapaakuukausiin. Voit käyttää kaksi maksuvapaakuukautta 12 kuukauden aikana, kunhan olet maksanut kolme lainaerää ja sinulla ei ole saanut maksumuistutuksia viimeisen kolmen kuukauden aikana.

Yhdistä lainasi ja hanki lainaturvavakuutus

Yhdistä lainasi Avidan kautta ja hanki lainaturvavakuutus lisäturvaksi. Näin voit olla varma, että taloutesi pysyy tasapainossa myös yllättävissä elämäntilanteissa. Esimerkin hetkellä voimassa oleva viitekorko kk euribor takaa, että kuukausierä on aina kilpailukykyinen.

Hyödynnä V. Avidan lainaturvavakuutus ja kilpailuta avidan lainat Vippi.orgin kautta. Löydät varmasti juuri sinulle sopivan lainaratkaisun.


AvidaLainan lainatuotteiden yksityiskohtainen vertailu

AvidaLaina on yksi suosituimmista rahoituslaitoksista, joka tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden hakea lainaa jopa 50 000 euroa ilman vakuuksia. Lainan kilpailuttaminen on tärkeää, jotta saadaan paras mahdollinen tarjous. Seuraavassa taulukossa on lisätietoja AvidaLainasta ja sen tarjoamista lainatuotteista.

Lainatuote Suurin mahdollinen lainasumma Todellinen vuosikorko Kuukausierä (esimerkki 12 000 € lainasta) Takaisinmaksettava summa (esimerkki 12 000 € lainasta)
AvidaLaina 50 000 € 12,15% 168,87 € (sis. avausmaksun 69 € ja tilinhoitomaksun 5 €/kk) 20 264,40 €

AvidaLainan lainatuotteiden kilpailuttaminen on helppoa ja nopeaa. Lainahakemuksen voi täyttää netissä ja tarjouslinkin saa sähköpostiin. Lopullinen lainapäätös tehdään ja laina maksetaan tilille 1-2 pankkipäivän kuluessa. Lisäksi AvidaLaina tarjoaa mahdollisuuden ottaa lainaturvavakuutuksen, joka korvaa kuukausierät sairausloman tai työttömyyden tapauksessa. Kuoleman tapauksessa vakuutus kattaa jäljellä olevan lainasumman. Lainan kilpailuttaminen AvidaLainan kautta on järkevää, sillä se antaa mahdollisuuden saada lainaa kilpailukykyiseen hintaan. On kuitenkin tärkeää muistaa, että lainan ottaminen on aina vakava päätös, joka vaatii huolellista harkintaa. Lainaehdot edellyttävät vähintään 24-vuoden ikää, vähintään 16 000 € vuosituloja, ei maksuhäiriömerkintöjä ja Suomen kansalaisuutta tai vähintään kolmen vuoden vakituista asumista Suomessa.


Usein kysytyt kysymykset

Kilpailuttamalla Avidan lainat, voit varmistaa saavasi parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Kilpailutus auttaa sinua vertailemaan eri lainatarjouksia, joten voit valita itsellesi edullisimman vaihtoehdon. Lisäksi kilpailuttaminen voi tuoda esiin muita etuja, kuten joustavampia takaisinmaksuehtoja tai paremman lainaturvan.
Avidalta voit hakea lainaa aina 50 000 euroon asti kilpailuttamalla lainat.
Kyllä, Avidan lainan voi maksaa ennenaikaisesti pois ilman lisäkuluja.
Avidan lainan todellinen vuosikorko on 12,15%.
Avidan lainan hakemisen ehdot ovat seuraavat: hakijan tulee olla iältään 24-70 vuotias, hänellä ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä ja hänen vuositulojensa tulee olla vähintään 16 000 €. Lisäksi hakijan tulee olla Suomen kansalainen tai asunut Suomessa vähintään kolme vuotta. Suurempaa lainasummaa hakiessa yhteishakija voi parantaa mahdollisuuksia saada laina. Hakijan on myös maksettava kolme lainaerää ja oltava ilman maksumuistutuksia viimeisen kolmen kuukauden aikana, jotta hän voi käyttää maksuvapaakuukausia.
Kyllä, Avidan myöntämään lainaan voidaan liittää lainaturvavakuutus, joka korvaa kuukausierät sairausloman tai työttömyyden tapauksessa. Kuoleman tapauksessa vakuutus kattaa jäljellä olevan lainasumman.
Kyllä, Avidan lainassa on mahdollista saada maksuvapaita kuukausia. Maksuvapaakuukausia voi käyttää kaksi kertaa 12 kuukauden aikana, kunhan on maksettu kolme lainaerää ja ei ole saanut maksumuistutuksia viimeisen kolmen kuukauden aikana.
Yhteishakijan lisääminen lainahakemukseen parantaa mahdollisuuksia saada suurempi lainasumma Avidalta. Yhteishakijan kanssa haettu laina jakaa riskin kahden henkilön kesken, mikä voi johtaa myös edullisempiin lainaehtoihin. Lisäksi yhteishakijan tulot lasketaan mukaan lainanmyöntöperusteisiin, joten yhteishakijan kanssa on mahdollista saada lainaa, vaikka yksin haettaessa tuloraja ei täyttyisi.

Sisällysluettelo


Viimeksi muokattu: