Yhteistyössä

Miksi lainaa kodinkoneisiin?

Lainaa kodinkoneiden ostoon

Kun olet hankkimassa uusia kodinkoneita, kuten jääkaappia, pesukonetta tai liettä, voi rahoituksen järjestäminen tulla ajankohtaiseksi. Yksi vaihtoehto on hakea lainaa kodinkoneisiin. Kodinkonelaina on käytännöllinen ratkaisu, jos et halua tai pysty maksamaan kaikkia hankintoja kerralla. Lainaa kodinkoneisiin on tarjolla useissa eri pankeissa ja rahoitusyhtiöissä, joten voit vertailla eri vaihtoehtoja ja valita itsellesi sopivimman.

Kodinkoneiden rahoitus lainalla mahdollistaa sen, että voit hankkia tarvitsemasi laitteet heti ja maksaa ne takaisin pienemmissä erissä. Näin saat käyttöösi uudet, toimivat kodinkoneet ilman suurta kertamaksua. Lainaa kodinkoneisiin hakiessa on kuitenkin tärkeää huomioida lainan korot ja muut kulut sekä oma maksukyky. Vertailemalla eri lainatarjouksia ja laskemalla tarkkaan kuukausierän suuruuden varmistat, että kodinkonelaina sopii taloudelliseen tilanteeseesi.

Kodinkoneiden ostaminen on välttämätön osa jokaisen kotitalouden toimintaa. Ne tekevät arjesta sujuvampaa ja mahdollistavat monia toimintoja, joita ilman emme pystyisi elämään nykyaikaista elämää. Kuitenkin, uusien tai korvaavien kodinkoneiden hankkiminen voi olla merkittävä taloudellinen investointi. Tässä kohtaa laina kodinkoneiden ostoon tulee kuvioihin.

Kodinkone Lainan Tarve

Kodinkoneiden hankinta voi vaatia merkittävän taloudellisen investoinnin. Uuden jääkaapin, pesukoneen tai uunin hankinta voi olla kallista, etenkin jos haluat sijoittaa laadukkaisiin ja energiatehokkaisiin malleihin. Tässä tilanteessa laina kodinkoneiden ostoon voi olla hyvä ratkaisu.


Lainan Joustavuus

Laina kodinkoneiden ostoon tarjoaa joustavuutta talouteesi. Sen sijaan, että sinun pitäisi säästää pitkään ja odottaa ennen kuin voit tehdä tarvittavat hankinnat, voit hakea vippiä ja ostaa tarvitsemasi kodinkoneet heti. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia uusista kodinkoneista saman tien ja maksaa lainan takaisin pienissä kuukausittaisissa erissä, jotka sopivat budjettiisi.


Kodinkonelainan Käyttömahdollisuudet

 • Uusien kodinkoneiden hankinta: Voit ostaa tarvitsemasi kodinkoneet, kuten jääkaapin, pesukoneen tai uunin, joita ilman kodin arki ei suju.
 • Vanhojen kodinkoneiden korvaaminen: Jos vanhat kodinkoneesi hajoavat tai niiden suorituskyky heikkenee, voit hakea lainaa uusien kodinkoneiden ostoon.
 • Keittiöremontti: Jos suunnittelet keittiöremonttia, voit käyttää lainaa uusien kodinkoneiden hankintaan.

Yhteenveto

Laina kodinkoneiden ostoon on järkevä ratkaisu, jos tarvitset uusia kodinkoneita, mutta sinulla ei ole heti käytettävissä tarvittavaa rahasummaa. Se tarjoaa mahdollisuuden hankkia tarvitsemasi kodinkoneet heti ja maksaa laina takaisin joustavasti kuukausittain. Muista aina vertailla eri lainavaihtoehtoja ja valita sellainen, joka sopii parhaiten sinun tarpeisiisi ja taloudelliseen tilanteeseesi.


Mitä Kodinkoneiden Hankintaan Tarkoitettu Laina Sisältää?

Kodinkoneiden hankintaan tarkoitettu laina on rahoitustuote, joka on suunnattu erityisesti kotitalouskäyttöön tarkoitettujen kodinkoneiden ostamista varten. Tämä lainatuote mahdollistaa uusien kodinkoneiden hankinnan kotiin tai keittiöön ilman, että sinun tarvitsee maksaa koko summaa kerralla.


Kodinkoneiden hankintaan tarkoitetun lainan ominaisuudet

Kodinkoneiden ostoon suunnattu laina on joustava rahoitusratkaisu, joka mahdollistaa kodinkoneiden ostamisen osamaksulla. Tämä tarkoittaa sitä, että maksat lainan takaisin kuukausittain sovituissa erissä. Laina-ajan pituus vaihtelee yleensä muutamasta kuukaudesta useisiin vuosiin, ja sen voi valita itse oman taloudellisen tilanteen mukaan.


Lainan kohdentaminen

Lainan tarkoituksena on kattaa kodinkoneiden hankinnasta aiheutuvat kulut. Lainaa voidaan käyttää esimerkiksi jääkaapin, pesukoneen, astianpesukoneen, uunin tai muiden kodinkoneiden ostamiseen. Lainan summa määräytyy ostettavien kodinkoneiden hinnan mukaan.


Lainan hakeminen ja myöntäminen

Kodinkoneiden hankintaan tarkoitetun lainan hakeminen tapahtuu yleensä verkossa. Hakuprosessi on yksinkertainen ja nopea, ja lainapäätöksen saa usein jo saman päivän aikana. Lainan myöntämisen edellytyksenä on yleensä säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot.


Yhteenveto

Kodinkoneiden hankintaan tarkoitettu laina on kätevä tapa rahoittaa kodinkoneiden hankintaa kotiin tai keittiöön. Se tarjoaa joustavuutta ja mahdollisuuden jakaa suurempi ostos useammalle kuukaudelle, mikä voi helpottaa taloudellista tilannetta ja mahdollistaa tarvittavien kodinkoneiden hankinnan silloin, kun niitä eniten tarvitaan.

Vippi kodinkoneisiin


Vippi kodinkoneiden ostoon

Vippi on edullinen ja nopea tapa rahoittaa kodinkoneiden ostot. Saatavilla on useita erilaisia vippejä, jotka on suunniteltu erityisesti kodinkoneiden ostoa varten. Ostipa kyseessä sitten uusi jääkaappi, astianpesukone tai pesukone, vippi voi auttaa rahoittamaan hankinnan.


Miksi valita vippi kodinkoneiden ostoon?

Usein kodinkoneet ovat suuria investointeja, joihin ei välttämättä ole heti tarjolla riittävästi varoja. Tällöin vippi voi olla kätevä ratkaisu, joka mahdollistaa kodinkoneiden ostamisen heti tarpeen tullen. Vippi tarjoaa joustoa ja taloudellista liikkumavaraa, eikä hankintaa tarvitse lykätä odottamaan säästöjen kertymistä.


Miten vippi kodinkoneiden ostoon toimii?

Vippi toimii siten, että lainanottaja saa lainaa tietyn summan, joka käytetään suoraan kodinkoneiden ostamiseen. Laina maksetaan takaisin sovittujen ehtojen mukaan. Joustavuus on yksi vippilainojen suurimmista eduista - voit itse valita laina-aikasi ja kuukausittaisen takaisinmaksusummasi.


Miten vippi haetaan?

Vipin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Useimmiten hakemus täytetään verkkosivuilla ja lainapäätös saadaan välittömästi. Hakemusprosessiin kuuluu yleensä henkilö- ja tulotietojen tarkistaminen, jotta voidaan varmistaa lainanottajan kyky maksaa laina takaisin.


Kuinka paljon vippiä voi saada?

Vipin suuruus riippuu monista tekijöistä, kuten hakijan tuloista ja luottotiedoista. Yleisesti ottaen vippiä voidaan myöntää kodinkoneiden ostoa varten muutamasta sadasta eurosta jopa useisiin tuhansiin euroihin.


Vipin edut ja haitat

Vipin suurimpia etuja ovat sen nopeus ja helppous. Vippilainan avulla voit hankkia tarvitsemasi kodinkoneet nopeasti ja vaivattomasti. Toisaalta vippi on laina, joka tulee maksaa takaisin sovitun aikataulun mukaan. Onkin tärkeää huolehtia, että lainan takaisinmaksu ei aiheuta taloudellista rasitusta.


Yhteenveto

Vippi on tehokas ja joustava tapa rahoittaa kodinkoneiden hankinta. Se tarjoaa mahdollisuuden tehdä tarvittavat hankinnat heti, eikä niitä tarvitse siirtää tulevaisuuteen. Tarkka suunnittelu ja omien taloudellisten resurssien realistinen arviointi ovat kuitenkin tärkeitä tekijöitä, kun harkitaan vipin ottamista kodinkoneiden ostoon.


Lainanhakuprosessi Vippi

Vippi tarjoaa helpon ja nopean tavan rahoittaa kodinkoneiden ostamista. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä, jos tarvetta uusille kodinkoneille ilmenee yllättäen tai jos budjetti ei yksinkertaisesti riitä kattamaan kaikkia tarvittavia hankintoja. Tässä osiossa käymme läpi Vipin lainanhakuprosessin askel askeleelta.


1. Lainasumman määrittäminen

Ennen lainanhakuprosessin aloittamista on tärkeää määrittää, kuinka suurta lainaa tarvitset kodinkoneiden ostamiseen. Mieti, mitä kodinkoneita tarvitset ja kuinka paljon ne maksavat. Vippi tarjoaa joustavasti lainaa juuri sinun tarpeisiisi.


2. Lainahakemuksen täyttäminen

Seuraavaksi voit siirtyä täyttämään lainahakemusta Vipin verkkosivuilla. Hakemus on suunniteltu olemaan mahdollisimman helppo ja nopea täyttää. Tarvitset tätä varten henkilökohtaiset tietosi, tulo- ja menotietosi sekä tiedot kodinkonehankinnasta, jota lainalla rahoitat. Muista, että rehellisyys on tärkeää lainahakemusta täyttäessä.


3. Lainapäätöksen odottaminen

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, Vippi käsittelee sen mahdollisimman nopeasti. Saat lainapäätöksen yleensä saman päivän aikana, joten voit nopeasti jatkaa kodinkoneiden ostamista.


4. Lainan nostaminen

Kun lainapäätös on myönteinen, voit nostaa lainan heti tilillesi. Tämän jälkeen voit aloittaa kodinkoneiden ostamisen. Muista kuitenkin, että laina on sitova sopimus, jota tulee noudattaa. Suunnittele lainan takaisinmaksu huolellisesti ja varmista, että pystyt hoitamaan sen mukaisesti.


5. Lainan takaisinmaksu

Vippi tarjoaa joustavat takaisinmaksuehdot, joten voit rauhassa keskittyä uusien kodinkoneiden nauttimiseen. Muista aina maksaa lainaerät ajallaan välttääksesi mahdolliset viivästyskorot ja muut seuraamukset.

Vippi on luotettava ja joustava kumppani kodinkoneiden ostamiseen. Helpon lainanhakuprosessin ansiosta voit nopeasti toteuttaa tarvittavat kodinkonehankinnat ja tehdä kodistasi tai keittiöstäsi juuri sellaisen kuin olet aina toivonut.


Lainan Takaisinmaksu ja Hallinnointi Vippi

Vippi tarjoaa sinulle joustavan ratkaisun lainan takaisinmaksuun ja hallinnointiin kodinkoneiden ostoon. Tämä erityisesti kodinkonehankintojen rahoittamiseen tarkoitettu vippi on suunniteltu tarjoamaan sinulle mahdollisuus hankkia uudet kodinkoneet kotiisi tai keittiöösi, ja joustava takaisinmaksusuunnitelma auttaa sinua hallitsemaan lainasi takaisinmaksua helposti ja tehokkaasti.


Kuinka hallinnoida vippiä?

Vippi lainan hallinnointi on tehty mahdollisimman helpoksi. Voit seurata lainasi etenemistä ja tarkastella erääntyviä maksuja asiakastililtäsi, joka on käytettävissäsi 24/7. Asiakastilisi kautta voit myös nähdä jäljellä olevan lainan määrän ja tarkastella kaikkia lainaasi liittyviä tietoja.


Takaisinmaksu

Lainan takaisinmaksu on suunniteltu olemaan sinulle mahdollisimman helppoa. Vippi tarjoaa useita eri takaisinmaksuvaihtoehtoja, jotta voit valita itsellesi parhaiten sopivan. Voit esimerkiksi maksaa lainan takaisin kuukausittain tietyn suuruisissa erissä, tai voit valita itse, kuinka paljon haluat maksaa takaisin kerrallaan.

Takaisinmaksun joustavuus

Ymmärrämme, että elämäntilanteet voivat muuttua ja siksi vippi tarjoaa joustavuutta lainan takaisinmaksussa. Voit tarvittaessa muuttaa takaisinmaksusuunnitelmaasi asiakastilisi kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Tämä joustavuus auttaa varmistamaan, että lainan takaisinmaksu ei muodostu taakaksi, vaan voit rahoittaa uudet kodinkoneet kotiisi tai keittiöösi stressittömästi.

Eräpäivän muutos

Eräpäivän muutos on mahdollista, mikäli tarvitset lisää aikaa lainasi takaisinmaksuun. Voit muuttaa eräpäivääsi asiakastilisi kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.


Lainan ennenaikainen takaisinmaksu

Vippi tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa laina ennenaikaisesti takaisin, mikäli se sopii sinulle paremmin. Ennenaikaisesta takaisinmaksusta ei aiheudu sinulle lisäkuluja, joten voit huoletta maksaa lainasi takaisin silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Olipa tarpeesi uusien kodinkoneiden hankintaan suuri tai pieni, Vippi tarjoaa joustavan ja yksinkertaisen ratkaisun lainan takaisinmaksuun ja hallinnointiin.


Hyödyllisiä Vinkkejä Kodinkoneiden Ostoon Lainan Kanssa

Kodinkoneiden hankinta on merkittävä investointi, joka voi vaatia lainan ottamista. Vaikka lainan saaminen kodinkoneiden ostoon voi olla helppoa, on tärkeää tehdä se harkiten ja suunnitellusti. Tässä artikkelissa annetaan vinkkejä siihen, kuinka voit tehdä kodinkonehankintasi lainalla mahdollisimman sujuvasti ja taloudellisesti.


1. Budjetoi ja vertaile lainat

Ennen kuin aloitat kodinkoneiden ostamisen lainalla, on tärkeää tehdä budjetti. Mieti, kuinka paljon rahaa tarvitset kodinkoneisiin, ja kuinka paljon pystyt maksamaan lainaa kuukausittain takaisin. Vertaile eri lainantarjoajien tarjouksia ja valitse se, joka sopii parhaiten budjettiisi ja tarpeisiisi. Muista, että halvin ei aina ole paras vaihtoehto – tarkasta myös lainan ehdot ja korot.


2. Tutki ja vertaile kodinkoneita

Kun olet saanut selville, kuinka paljon lainaa voit saada, on aika alkaa tutkia itse kodinkoneita. Vertaile eri merkkejä ja malleja, ja lue arvosteluja niiden käyttäjiltä. Tärkeää on löytää laitteet, jotka vastaavat tarpeitasi, ovat energiatehokkaita ja kestävät käytössä pitkään.


3. Harkitse vakuutusta

Joissakin tapauksissa voi olla hyvä idea ottaa kodinkoneille vakuutus, erityisesti jos ostat kalliita laitteita. Vakuutus voi kattaa esimerkiksi vahingot, jotka johtuvat tuotteiden teknisistä vioista tai äkillisistä onnettomuuksista. Tämä voi tuoda lisäturvaa ja mielenrauhaa, erityisesti kun maksat laitteita lainalla.


4. Hallitse lainaa

Kun olet ostanut kodinkoneet, tärkeintä on hallita lainaasi hyvin. Varmista, että maksat kuukausittaiset erät ajallaan ja yritä, jos mahdollista, maksaa laina takaisin nopeammin. Ylimääräiset maksut voivat vähentää lainan kokonaiskustannuksia ja lyhentää laina-aikaa.

Lainan hankinta kodinkoneiden ostoon voi olla hyvä vaihtoehto, jos se tehdään suunnitellusti ja harkiten. Toivottavasti nämä vinkit auttavat sinua tekemään viisaita päätöksiä kodinkoneiden hankinnassa lainan kanssa.


Lainaa Kodinkoneiden Ostoon Vippi.org

Kun haluat uudistaa kodin tai keittiön kodinkoneet, Vippi tarjoaa rahoitusvaihtoehdon, joka voi helpottaa suurempien hankintojen tekemistä. Vippi on luotettava ja joustava lainanantaja, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden saada kulutusluottoa kodinkoneiden ostoon.


Miksi Lainata Kodinkoneiden Ostoon Vippi.org?

Kodinkoneiden uusiminen voi olla kallis prosessi. Uudet kodinkoneet, kuten jääkaappi, uuni tai pesukone, ovat suuria investointeja. Vippi tarjoaa mahdollisuuden lainata rahaa kodinkoneiden ostoon, jotta voit tehdä tarvittavat hankinnat ilman taloudellista stressiä.


Miten Vippi.org Lainaa Kodinkoneiden Ostoon?

Vippi tarjoaa joustavan ja helppokäyttöisen uuden pikavippipalvelun. Sinun tarvitsee vain täyttää yksinkertainen lainahakemus, minkä jälkeen saat lainapäätöksen nopeasti. Vippi tarjoaa lainaa kodinkoneiden ostoon joustavasti ja nopeasti, jotta voit tehdä tarvittavat hankinnat ilman viivästyksiä.


Kenelle Vippi Tarjoaa Lainaa Kodinkoneiden Ostoon?

Vippi tarjoaa lainaa kodinkoneiden ostoon kaikille täysi-ikäisille, luottokelpoisille henkilöille. Riippumatta siitä, tarvitsetko lainaa uuden jääkaapin, uunin tai pesukoneen hankintaan, Vippi tarjoaa joustavan rahoitusratkaisun.


Kuinka Paljon Voin Lainata Kodinkoneiden Ostoon?

Vipin lainat kodinkoneiden ostoon ovat joustavia. Voit hakea lainaa tarvitsemasi summan, riippuen siitä, kuinka paljon rahaa tarvitset kodinkoneiden hankintaan. Vippi tarjoaa lainaa kodinkoneiden ostoon jopa useita tuhansia euroja, joten voit huoletta uudistaa koko kodin tai keittiön kodinkoneet.


Yhteenveto

Vippi tarjoaa lainaa kodinkoneiden ostoon nopeasti ja joustavasti. Voit tehdä tarvittavat kodinkonehankinnat ilman taloudellista stressiä. Vippi on luotettava ja joustava lainanantaja, joka tarjoaa rahoitusvaihtoehdon kodinkoneiden hankintaan.


Lainaa Kodinkoneiden Ostoon - vertailu

Tässä esimerkkilaskelmassa vertaillaan eri lainantarjoajien tarjoamia korkoja kodinkoneiden ostoon. Tarkoituksena on antaa selkeä kuva siitä, kuinka paljon lainan ottaminen kodinkoneiden hankintaa varten maksaa eri palveluntarjoajilla. Vertailun kohteena ovat vippi.org:n tarjoama laina sekä neljän muun tarjoajan lainat. Korkoprosentit vaihtelevat vippi.org:n tarjoaman 4,5 % ja korkeimman, 20 %, välillä. Taulukossa esitetään lainan määrä, korkoprosentti, laina-aika kuukausina sekä lainan kokonaiskustannukset korkoineen.

Lainan tarjoaja Lainan määrä (€) Korko (%) Laina-aika (kk) Kokonaiskustannukset (€)
vippi.org 2000 4.5 12 2100
Lainaaja X 2000 6 12 2120
Lainaaja Y 2000 10 12 2200
Lainaaja Z 2000 15 12 2300
Lainaaja W 2000 20 12 2400

Taulukon perusteella voidaan nähdä, että vippi.org tarjoaa edullisimman lainan kodinkoneiden ostoon, sillä sen korkoprosentti on alhaisin ja siten myös lainan kokonaiskustannukset jäävät pienimmiksi. Korkeimman koron tarjoaa Lainaaja W, jonka lainan kokonaiskustannukset ovat 300 euroa suuremmat kuin vippi.org:n lainassa. Tämä esimerkki osoittaa, kuinka tärkeää on vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia ennen päätöksentekoa.


Usein Kysytyt Kysymykset


Minkä suuruinen laina kodinkoneiden ostoon on mahdollista saada?

Vippi.org tarjoaa lainaa kodinkoneiden ostoon 100 eurosta jopa 60 000 euroon asti.


Miten vippi kodinkoneiden ostoon eroaa muista lainoista?

Vippi kodinkoneiden ostoon on tarkoitettu nimenomaan kodinkoneiden hankintaan ja sen takaisinmaksuaika on usein lyhyempi kuin muissa lainoissa. Lisäksi se voi olla korottomasti tai pienellä korolla, jos maksu suoritetaan sovitussa ajassa.


Voinko saada vippiä kodinkoneiden ostoon, vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?

Maksuhäiriömerkinnän kanssa lainan saaminen voi olla haastavaa, mutta joissakin tapauksissa se voi olla mahdollista. Kuitenkin jokainen lainanantaja tekee oman arvionsa hakijan luottokelpoisuudesta.


Onko laina kodinkoneiden ostoon mahdollista saada ilman vakuuksia tai takaajia?

Kyllä, on mahdollista saada lainaa kodinkoneiden ostoon ilman vakuuksia tai takaajia.


Miten nopeasti voin saada vippiä kodinkoneiden ostoon?

Vippi kodinkoneiden ostoon voidaan saada heti, kun lainahakemus on hyväksytty. Hyväksymisprosessi voi kestää minuuteista tunteihin riippuen lainantarjoajasta.


Mitä tietoja minun tulee toimittaa saadakseni lainaa kodinkoneiden ostoon?

Lainaa hakiessasi sinun tulee toimittaa henkilötietosi, tulotietosi, työtilanteesi sekä tiedot nykyisistä lainoistasi ja muista taloudellisista sitoumuksistasi. Lisäksi sinun tulee antaa suostumuksesi luottotietojesi tarkistamiseen.


Miten lainan takaisinmaksu kodinkoneiden ostoon toimii?

Lainan takaisinmaksu kodinkoneiden ostoon toimii siten, että lainanhakija maksaa lainan takaisin sovitussa aikataulussa kuukausittain. Maksuerän suuruus riippuu lainan määrästä, korosta ja takaisinmaksuajasta. Jos maksuja ei suoriteta sovitussa aikataulussa, voi seurauksena olla lisäkuluja ja maksuhäiriömerkintä.


Onko lainan hakeminen kodinkoneiden ostoon turvallista?

Kyllä, lainan hakeminen kodinkoneiden ostoon on turvallista, kunhan varmistat, että voit hoitaa lainan takaisinmaksun sovitussa aikataulussa ja että lainanantaja on luotettava.


Voinko saada lainaa kodinkoneiden ostoon, vaikka minulla olisi jo ennestään lainaa?

Kyllä, voit saada lainaa kodinkoneiden ostoon, vaikka sinulla olisi jo ennestään lainaa. Lainan myöntäminen riippuu kuitenkin taloudellisesta tilanteestasi ja kyvystäsi hoitaa lainan takaisinmaksu.


Mistä voin tarkistaa, että olen maksanut lainani kodinkoneiden ostoon kokonaan takaisin?

Voit tarkistaa lainasi tilanteen kirjautumalla henkilökohtaiselle asiakastilillesi pankin sivustolla.


Voinko saada lainaa kodinkoneiden ostoon myös ilman pankkitunnuksia?

Ei, valitettavasti tämä ei ole mahdollista.


Voinko muuttaa lainani takaisinmaksuaikataulua kodinkoneiden ostoon jälkikäteen?

Kyllä, useimmat lainanantajat sallivat laina-aikataulun muutokset, mutta se saattaa vaatia lisäkuluja tai korkeampaa korkoa. Tarkista ehdot lainanantajasi kanssa.

Sisällysluettelo
 • Mitä Kodinkoneiden Hankintaan Tarkoitettu Laina Sisältää?
 • Vippi kodinkoneiden ostoon
 • Lainanhakuprosessi Vippi
 • Lainan Takaisinmaksu ja Hallinnointi Vippi
 • Hyödyllisiä Vinkkejä Kodinkoneiden Ostoon Lainan Kanssa
 • Lainaa Kodinkoneiden Ostoon Vippi.org
 • Lainaa Kodinkoneiden Ostoon - vertailu
 • Usein Kysytyt Kysymykset


 • Viimeksi muokattu: