Yhteistyössä

Nyt lainaa jopa 60000 euroa

Vippi.org tuo valikoimaansa entistä suuremman lainan 60000€, voit siis jatkossa hakea palvelustamme pientä vippiä 100 - 2000€, keskisuurta lainaa 2000 - 10000 euroa tai jopa suurta kulutusluottoa 60000 euroa.

60000€ Lainan Ehdot

Uusi lainavaihtoehto tuo mukanaan päivitettyjä lainaehtoja, sillä pienempää pikavippiä voidaan myöntää hieman löysemmin lainaehdoin verrattuna 60000 euron lainaan.

Suurimpana eroavaisuutena mainitaan, että hakijalta vaaditaan vähintään 20-vuoden ikää, kun pienemmissä lainoissa on 19v ikäraja. Tämän lisäksi sinun tulee täyttää vähintään seuraavat ehdot:

  • Vakituinen osoite Suomessa
  • Vähintään 20v ikä
  • Säännölliset ja riittävät tulot kattamaan lainan takaisinmaksu
  • Moitteettomat luottotiedot - ei maksuhäiriömerkintöjä

Muita tietoja uusista 2000 - 60000 lainoista

Uudet tarjottavat lainasummat ovat siis 2000 - 60 000 €, mutta minkälaiset ovat lainan muut tiedot?


Laina-ajat

Uusia lainoja voidaan hakea pitkällä maksuajalla, sillä laina-ajat on korotettu jopa 15 vuoteen. Valintasi mukaan voit halutessasi maksaa lainan takaisin pienissä kuukausierissä usean vuoden ajan tai vaihtoehtoisesti maksaa hieman suurempia eriä, näin saaden lainan maksettua nopeasti pois. Laina-aika uusissa lainoissa on 1-15 vuotta.


Kulut ja korot

Se mikä on lainaa hakiessa aina tärkeää, on varmistua siitä, että laina on edullinen ja kulut sekä korot ovat kohtuulliset. Vippi.org pyrkii olemaan edullinen vaihtoehto myös suuremmissa lainoissa ja todellinen vuosikorko uusissa lainatuotteissa alkaa ainoastaan 4.66% vuotuisesta korosta, maksimikoron ollessa alle 20%. Kyseessä on siis halpaa lainaa, verrattuna kilpailijoidemme myöntämiin lainoihin.

Korko määräytyy useiden seikkojen perusteella ja suosittelemmekin täyttämään lainahakemuksen, jotta voit saada henkilökohtaisia lainatarjouksia useilta eri toimijoilta ja tällä tavalla pääset tarkastamaan lainan kulut ja korot tarkalleen. Lainahakemuksen jättäminen on ei maksa sinulle mitään, vaan on täysin ilmaista eikä sido sinua mihinkään.


Saatavuus

Hakemuksia otetaan vastaan kellon ympäri, mutta ne käsitellään palvelun aukioloaikoina arkisin klo 09-15, pienempien vippien käsittelyajat pysyvät ennallaan.


Hae lainaa 60000€

Pidemmittä puheitta, jos lainantarpeesi on vippiä suurempi, täytä hakemus netissä ja hae lainaa 60000 euroa heti tilille. Myönteisen lainapäätöksen saatuasi hyväksyt lainatarjouksen ja tämän jälkeen rahat siirretään tilillesi erittäin nopeasti.

Onnea lainanhakuun ja ole yhteydessä asiakaspalveluumme contact@vippi.org, jos tarvitset apua tai sinulla herää minkäänlaisia kysymyksiä uusista lainatuotteista.

Sisällysluettelo


Viimeksi muokattu: