Yhteistyössä

Morrow

Morrow Bank

Morrow Bank on Norjassa vuonna 2014 perustettu pankki, joka tarjoaa kulutusluotto- ja lainan yhdistämispalveluita ilman vakuuksia Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa. Aiemmin tunnettu nimellä Komplett Bank, pankki muutti nimensä Morrow Bankiksi keväällä 2023.


Morrow Bankin palvelut

 • Joustava kulutusluotto edullisin ehdoin
 • Asiakastyytyväisyyden ylläpito ja kehittäminen
 • Yli 325 000 asiakasta Pohjoismaissa

Morrow Bankin lainanhakijan vaatimukset

 • Vähintään 23-vuotias
 • Pysyvä asuminen Suomessa
 • Säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Ei rekisteröityneitä maksuhäiriömerkintöjä

Morrow Bankin lainatarjouksia voi vertailla Vippi.org -sivustolla, joka kilpailuttaa lainat useilla eri pankeilla ja rahoituslaitoksilla.


Morrow Bankin yhteystiedot

 • Sähköposti: asiakaspalvelu@morrowbank.com
 • Puhelinnumero: 09 4245 2288
 • Avoinna: ma-pe 09-15

Morrow Bankin luottotiedot

Lainaesimerkki Luoton määrä Korko Todellinen vuosikorko Avausmaksu Tilinhoitopalkkio
15 700 €/5 v 21 643 € 12,3 % 14,29 % 49 € 8 €/kk

Morrow Bank tarjoaa luottoa enintään 50 000 € tai vähintään 1 000 €. Korko on vaihtuva ja määräytyy yksilöllisesti.


Morrow Bankin hinnat ja ehdot

 • Avausmaksu: 0€ - 49€
 • Nimelliskorko: 9,75 % - 15,50 %
 • Todellinen vuosikorko: 14,29 %

Morrow Bank on norjalainen pankki, joka tarjoaa vakuudettomia luottoja sekä jälleenrahoituspalveluita. Morrow-pankin lainat voi kilpailuttaa myös Vippi.org -palvelussa.


Morrow Bankin lainojen kilpailuttaminen Vippi.orgin kautta

Onko sinulla tarve hakea lainaa, mutta et ole varma, mistä saisit parhaan tarjouksen? Ei hätää, Vippi on ratkaisu tähän ongelmaan. Meidän kauttamme voit kilpailuttaa Morrow Bankin lainat helposti ja vaivattomasti. Näin voit varmistaa, että saat parhaan mahdollisen lainatarjouksen juuri sinun tarpeisiisi.

Morrow Bank tarjoaa monipuolisia lainapalveluita, jotka sopivat erilaisiin elämäntilanteisiin. Olipa kyseessä sitten suurempi hankinta tai yllättävä menoerä, Morrow Bankin lainat ovat luotettava valinta. Mutta jotta voit tehdä parhaan mahdollisen päätöksen, on tärkeää kilpailuttaa lainat ennen päätöksentekoa.

Vippi.orgin avulla lainojen kilpailuttaminen on tehty helpoksi. Sinun tarvitsee vain täyttää yksi hakemus, jonka jälkeen me kilpailutamme Morrow Bankin lainat puolestasi. Saat useita lainatarjouksia, joista voit valita itsellesi parhaan. Näin säästät aikaa ja vaivaa, kun sinun ei tarvitse itse etsiä ja vertailla eri lainantarjoajia.

Muista, että lainan hakeminen Morrow Bankilta on aina turvallista. Morrow Bank on luotettava toimija Suomen markkinoilla ja sen asiakaspalvelu on aina valmiina auttamaan sinua kaikissa lainaan liittyvissä kysymyksissä. Joten mikäli sinulla on tarve hakea lainaa, kilpailuta Morrow Bankin lainat Vippi.orgin kautta ja löydä itsellesi paras lainatarjous!


Morrow Bankin lainatuotteiden esittely ja niiden hyödyntäminen

Morrow Bank tarjoaa asiakkailleen monipuolisia lainatuotteita, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisiin tarpeisiin. Heidän tuotevalikoimaansa kuuluu muun muassa Morrow Bank Mastercard, joka on luottokortti, jota voidaan käyttää niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Kortin hankkiminen on helppoa, ja se tarjoaa monia etuja käyttäjälleen.

Morrow Bank luottokortti on erinomainen valinta, jos haluat tehdä ostoksia helposti ja turvallisesti. Kortin korko on kilpailukykyinen, ja sen avulla voit hallita talouttasi joustavasti. Kortin luotto-ominaisuus antaa sinulle mahdollisuuden maksaa ostoksesi osissa, mikäli se sopii sinun taloudelliseen tilanteeseesi paremmin.

Morrow Bankin luottokorttia on helppo käyttää, ja se on hyväksytty maksuväline lähes kaikkialla Suomessa. Voit käyttää korttia niin kaupoissa, ravintoloissa kuin verkkokaupoissakin. Kortilla voit myös nostaa rahaa automaateista ympäri maailman.

Morrow Bank, entiseltä nimeltään komplett bank, on täydellinen ratkaisu sinulle, jos haluat saada niin lainan, kuin luottokortin samasta paikasta.

Morrow Bankin lainatuotteiden hyödyntäminen on helppoa ja vaivatonta. Sinun tulee vain tutustua heidän tuotevalikoimaansa ja valita sinulle sopivin vaihtoehto. Kun olet tehnyt valintasi, voit hakea lainaa tai luottokorttia suoraan Morrow Bankin verkkosivuilta.


Morrow Bankin luottokortin ominaisuudet ja edut

Morrow Bankin luottokortti on monipuolinen ja joustava maksuväline, joka tarjoaa käyttäjälleen lukuisia etuja. Kortti on suunniteltu vastaamaan modernin kuluttajan tarpeita, ja sen ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan niin arjen maksamiseen kuin matkustamiseenkin.

Ominaisuudet

Morrow Bankin luottokortti on varustettu useilla ominaisuuksilla, jotka tekevät sen käytöstä helppoa ja vaivatonta. Korttiin on mahdollista liittää esimerkiksi digitaalisen lompakon palvelut, kuten Apple Pay ja Google Pay, jolloin maksaminen onnistuu nopeasti ja kätevästi vain puhelinta vilauttamalla.

Edut

Morrow Bankin luottokortin käyttäjät pääsevät nauttimaan monista eduista. Kortin käyttäjänä voit säästää jopa 50 euroa kuukaudessa osallistumalla Morrow Bankin bonusohjelmaan. Bonusohjelmassa saat 2 % bonusta kaikista verkko-ostoksista ja 1 % bonusta muista ostoksista. Näin hyödyt jokaisesta kortilla tekemästäsi ostoksesta.

Morrow Bankin luottokorttiin kuuluu myös vakuutus, joka tarjoaa turvaa yllättävissä tilanteissa. Vakuutus on voimassa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin, mikäli matka on maksettu Morrow Bankin luottokortilla.

Morrow Bankin luottokortin käyttäjänä voit olla varma, että asioit turvallisesti. Morrow Bank panostaa vahvasti turvalliseen verkkoasiointiin ja tarjoaa asiakkailleen vinkkejä petosyritysten tunnistamiseen.

Onko sinulla jo kokemuksia Morrow Bankin luottokortista? Jos ei, nyt on hyvä aika tutustua kortin ominaisuuksiin ja etuihin tarkemmin. Morrow Bankin luottokortti on suunniteltu helpottamaan arkea ja tekemään ostoksista palkitsevampia.


Turvallisuusnäkökulmat Morrow Bankin lainojen kilpailuttamisessa

Morrow Bankin luottokortin kanssa turvallisuus on aina etusijalla. Yhtiö on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen luotettavat ja turvalliset palvelut. Tämä koskee myös lainojen kilpailuttamista, jossa turvallisuusnäkökulmat ovat keskeisessä roolissa.

Ensinnäkin, on tärkeää ymmärtää, että Morrow Bank noudattaa kaikkia lainanantajia koskevia lakeja ja määräyksiä. Tämä tarkoittaa, että kaikki lainaehdot ovat läpinäkyviä ja selkeitä. Asiakkaan ei tarvitse huolehtia piilokuluista tai epäselvistä ehdoista.

Toiseksi, Morrow Bank hyödyntää uusinta teknologiaa tietoturvan alalla. Tämä tarkoittaa, että kaikki asiakastiedot ovat suojattuja ja niitä käsitellään luottamuksellisesti. Tämä on erityisen tärkeää lainojen kilpailuttamisessa, sillä prosessi vaatii usein henkilökohtaisten tietojen jakamista.

Kolmanneksi, Morrow Bankin asiakaspalvelu on aina valmiina auttamaan. Mikäli sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita liittyen lainojen kilpailuttamiseen, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. He auttavat mielellään ja varmistavat, että olet tyytyväinen palveluun.

Näin ollen, Morrow Bankin lainojen kilpailuttaminen on turvallista ja luotettavaa. Voit luottaa siihen, että kaikki toimii niin kuin pitää, ja että olet hyvissä käsissä.


Asiakaskokemuksia Morrow Bankin lainojen kilpailuttamisesta Vippi.orgin kautta

Morrow Bankin luottokortin kilpailuttaminen on herättänyt paljon positiivista palautetta käyttäjien keskuudessa. Asiakkaat ovat arvostaneet erityisesti sitä, että prosessi on ollut helppoa ja nopeaa, ja että he ovat saaneet hyvän yleiskuvan markkinoiden tarjonnasta.

Kokonaisuudessaan asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä Morrowin palveluihin ja he ovat arvostaneet erityisesti sitä, että palvelu on helppokäyttöinen ja nopea. Monet asiakkaat ovat myös kertoneet, että he aikovat käyttää palvelua uudelleen tulevaisuudessa.

 


Usein kysytyt kysymykset

Morrow Bankin lainojen kilpailuttaminen tapahtuu siten, että asiakas täyttää lainahakemuksen Vippi.org -sivustolla. Hakemukseen sisältyy tietoja kuten lainan määrä, takaisinmaksuaika ja tulotiedot. Tämän jälkeen Vippi.org lähettää hakemuksen useille eri pankeille ja rahoituslaitoksille, mukaan lukien Morrow Bank. Kun tarjoukset on saatu, asiakas voi verrata niitä ja valita itselleen parhaiten sopivan lainan.
Asiakkaiden kokemukset Morrow Pankin luottojen vertailusta ovat pääosin positiivisia. He arvostavat selkeyttä ja läpinäkyvyyttä, jota pankki tarjoaa luottojen vertailussa. Asiakkaat pitävät myös siitä, että he voivat vertailla erilaisia luottoja ja valita itselleen sopivimman vaihtoehdon. Lisäksi asiakkaat ovat tyytyväisiä Morrow Pankin asiakaspalveluun, joka on auttanut heitä luottojen vertailussa ja valinnassa.
Morrow Bankin lainojen korot ja ehdot vaihtelevat lainatuotteen ja lainan määrän mukaan. Lainan kilpailuttaminen on mahdollista, jolloin asiakas saa useita lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta, mukaan lukien Morrow Bank. Kilpailuttamisen avulla asiakas voi valita itselleen parhaiten sopivan lainatarjouksen. Lopulliset lainan korot ja ehdot määräytyvät aina henkilökohtaisen luottopäätöksen mukaan.
Kilpailuttamisessa ei ole suoria riskejä tai haittoja, kunhan kaikki tehdään huolellisesti ja harkiten. On kuitenkin tärkeää olla tietoinen siitä, että eri pankkien ja lainantarjoajien ehdot saattavat vaihdella huomattavasti. Näin ollen lainojen vertailu ja kilpailutus kannattaa tehdä huolellisesti, jotta löydät itsellesi parhaiten sopivan lainaratkaisun.
Lainojen kilpailuttaminen Morrow Bankissa voi vaikuttaa takaisinmaksuaikaan, sillä kilpailuttamisen seurauksena voi saada edullisemman lainatarjouksen. Edullisempi korko voi mahdollistaa lyhyemmän takaisinmaksuajan, jos kuukausittaiset maksuerät pysyvät samoina. Toisaalta, jos haluaa pienentää kuukausittaista lainanhoitokustannusta, voi valita pidemmän takaisinmaksuajan. Lainan kilpailuttaminen antaa siis mahdollisuuden löytää laina, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiin ja taloudelliseen tilanteeseen.
Kyllä, Morrow Bankin lainat on mahdollista kilpailuttaa useiden eri pankkien ja rahoituslaitosten välillä. Tämä voi auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen lainaratkaisun tarpeisiisi.
Morrow Bankin lainojen vertailu voi vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin merkittävästi. Vertailun avulla voit löytää itsellesi edullisimman lainan, sillä lainan korko ja muut kustannukset voivat vaihdella eri lainantarjoajien välillä. Myös lainaehdot voivat erota toisistaan, joten on tärkeää vertailla eri vaihtoehtoja huolellisesti. Näin voit säästää rahaa ja välttää ikävät yllätykset laina-ajan kuluessa.

Sisällysluettelo


Viimeksi muokattu: