Yhteistyössä

Brocc

Brocc AB: Uuden sukupolven rahoituspalvelut

Brocc AB, joka perustettiin vuonna 2016, on tarjonnut kuluttajille uudenlaisen markkinapaikan rahoituspalvelujen vaihtoon. Yhtiö on laajentanut toimintaansa vertaislainoista muihin tuotteisiin ja haastaa jatkuvasti markkinoita tarjoamalla parempia rahoituspalvelujen ehtoja. Vuonna 2021 Brocc kasvoi merkittävästi ostamalla GCC Capital AB:n, joka nimettiin uudelleen Brocc Finance AB:ksi. Tänä päivänä Brocc tarjoaa talletus-, laina- ja vakuutuspalveluja Ruotsissa ja Suomessa.


Broccin tavoitteet

Broccin tavoitteena on tarjota asiakkailleen arvoa tuottavia ja oikeudenmukaisia rahoituspalveluja nykyaikaisten ratkaisujen avulla. Tämä saavutetaan innovatiivisuuden, korkean teknisen asiantuntemuksen ja omistautuneiden työntekijöiden avulla. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Tukholmassa ja sillä on sivuliike Helsingissä. Brocc Finance AB:n valvova viranomainen on Ruotsin Finanssivalvonta.


Broccin lainanhakijan vaatimukset

 • Hakijan on oltava vähintään 24-vuotias
 • Hakijan bruttotulot (palkka tai eläke) on oltava vähintään 16.000 euroa vuodessa
 • Hakijan on oltava Suomen kansalainen tai asunut Suomessa vähintään 3 vuotta
 • Hakijalla ei saa olla maksuhäiriöitä

Broccin lainatarjousten vertailu

Brocc on mukana Rahalaitos.fi kulutusluottojen kilpailutuspalvelussa. Kilpailutamme lainat Broccin lisäksi useilla muilla pankeilla ja lainantarjoajilla. Täyttämällä lainahakemuksen sivuillamme saat Broccin tarjouksen ohella vertailtavaksi myös muiden lainantarjoajien lainat.


Broccin asiakaspalvelu

Sähköposti: lainat@brocc.fi

Puhelinnumero: 010 5248 410


Broccin lainaehdot

Lainasumma 3 000 – 50 000 euroa
Laina-aika 1 – 15 vuotta
Korko 7,90 – 9,90 %
Muut kulut Tilinhoitomaksu: 8 euroa kuukaudessa
Käsittelyaika 1 – 3 arkipäivää
Yhteishakija Kyllä

Broccin historia

Brocc aloitti toimintansa Suomessa syyskuussa 2021 ostettuaan GCC Capitalin, joka tarjosi lainanantoa ja säästämisen palveluita Suomessa aiemmin Balanzia -nimellä. Brocc Finance AB:n valvova viranomainen on Ruotsin Finanssivalvonta.


Broccin tarjoamat palvelut

 • Yksityislainaa jopa 50 000 euroon asti
 • Ei avausmaksua
 • Kiinteä kuukausierä (annuiteettilaina)
 • Joustava vaihtoehto erilaisiin rahoitustarpeisiin
 • Yksilöllinen hinnoittelu
 • Kertaluottoa kuukausittaisella takaisinmaksulla
 • Lainat 50 000 euroon asti jopa 15 vuoden maksuajalla

Broccin lainojen kilpailutus Vippi.org:n kautta

Vippi.org tarjoaa mahdollisuuden kilpailuttaa Broccin lainat kätevästi ja nopeasti. Brocc on lainapalvelu, joka tarjoaa lainaa jopa 50 000 euroon saakka. Palvelun kautta voit hakea lainaa helposti ja vaivattomasti. Lainapäätöksen saat nopeasti ja laina siirretään tilillesi mahdollisimman pian lainapäätöksen jälkeen.

Broccin lainat ovat tunnettuja kilpailukykyisestä korosta ja selkeistä ehdoista. Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu on aina valmiina auttamaan sinua kaikissa lainaan liittyvissä kysymyksissä. Brocc tarjoaa lainaa vähintään 2000 eurosta aina 60 000 euroon asti, joten voit hakea juuri sen suuruisen lainan kuin tarvitset.

Kilpailuttamalla lainat Vippi.org:n kautta, voit varmistaa, että saat parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Lainojen kilpailutus on helppoa ja vaivatonta, ja se ei sido sinua mihinkään. Voit hakea lainaa milloin tahansa ja lainapäätöksen saat nopeasti. Lainan hakeminen ja kilpailuttaminen on täysin ilmaista, joten voit tehdä sen ilman mitään riskiä.

Broccin lainat ovat saatavilla kaikille Suomessa asuville henkilöille, jotka täyttävät lainapalvelun asettamat kriteerit. Lainahakemus tehdään suoraan Broccin sivustolla, mutta Vippi.org:n kautta voit verrata Broccin lainaehtoja muiden lainapalveluiden tarjouksiin. Näin voit varmistaa, että saat parhaan mahdollisen lainan omiin tarpeisiisi.

Älä siis enää odota, vaan kilpailuta Broccin lainat Vippi.org:n kautta jo tänään. Voit yllättyä siitä, kuinka edullisen lainan voit saada!


Lainan hakeminen Broccilta Suomessa

Broccin lainat ovat nykyaikainen ja joustava tapa rahoittaa erilaisia hankintoja tai yllättäviä menoja. Lainan hakeminen Broccilta Suomessa on helppoa ja nopeaa, ja se tehdään kokonaan verkossa. Kun kilpailutat Broccin lainat, voit saada rahoituksen jopa saman päivän aikana.

Lainapäätöksen saat nopeasti, usein jopa saman päivän aikana. Lainapäätös perustuu hakijan antamiin tietoihin ja Broccin tekemään luottokelpoisuusarvioon. Lainapäätös ei vielä sido sinua mihinkään, vaan voit rauhassa tutustua lainaehtoihin ja päättää, haluatko hyväksyä lainan.

Broccin lainan korko ja avausmaksu määritellään yksilöllisesti. Korko perustuu muun muassa hakijan luottotietoihin ja taloudelliseen tilanteeseen. Broccin lainojen korot ovat kilpailukykyisiä, ja ne ovat usein edullisempia kuin perinteisten pankkien lainat.

Broccin laina siirretään tilillesi heti, kun olet hyväksynyt lainasopimuksen. Lainan siirto tilille tapahtuu nopeasti, ja rahat ovat käytettävissäsi heti. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää lainaa juuri silloin, kun tarvitset sitä.

Broccin lainaa voit hakea nimelläsi, ja lainahakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa. Tarvitset vain henkilökohtaiset tietosi ja taloustietosi. Broccin lainahakemus on selkeä ja yksinkertainen, ja se on suunniteltu niin, että se on helppo täyttää ja lähettää.

Broccin lainoista on paljon positiivisia kokemuksia. Monet asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä Broccin nopeaan ja joustavaan palveluun, ja he ovat arvostaneet erityisesti Broccin selkeitä lainaehtoja ja kilpailukykyisiä korkoja.

Broccin lainoja voit hakea, jos sinulla on säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot. Luottotietojen lisäksi Brocci tarkistaa hakijan taloudellisen tilanteen ja arvioi hakijan kyvyn maksaa laina takaisin. Broccin lainojen hakeminen on turvallista, ja lainasopimus on selkeä ja ymmärrettävä.

Mikä parasta, lainan hakeminen Broccilta Suomessa on helppoa ja nopeaa. Voit hakea lainaa milloin tahansa, missä tahansa. Lainahakemus on helppo täyttää, ja lainapäätöksen saat nopeasti. Lainan saaminen onnistuu usein jopa saman päivän aikana.

Tästä syystä Broccin lainat ovatkin suosittu vaihtoehto monien suomalaisten keskuudessa. Niiden avulla voit toteuttaa unelmasi ja suunnitelmasi nopeasti ja vaivattomasti.


Broccin tarjoamat lainasummat ja ehdot

Kun puhutaan Broccin tarjoamista lainasummista ja ehdoista, on tärkeää ymmärtää, että ne voivat vaihdella suuresti asiakkaasta ja hänen taloudellisesta tilanteestaan riippuen. Broccin palveluissa on kuitenkin joitakin yhteisiä piirteitä, jotka tekevät niistä houkuttelevan vaihtoehdon monille lainanhakijoille.

Lainasummat

Broccin tarjoamat lainasummat vaihtelevat tyypillisesti muutamasta tuhannesta eurosta aina kymmeniin tuhansiin euroihin. Tämä tarkoittaa, että Broccin kautta on mahdollista saada lainaa monenlaisiin tarpeisiin, olipa kyseessä sitten suurempi hankinta tai vaikkapa yllättävä taloudellinen tilanne.

Ehdot

Broccin lainaehdot ovat selkeät ja läpinäkyvät. Laina-ajan pituus määräytyy lainasumman perusteella ja se voi vaihdella useista kuukausista jopa useisiin vuosiin. Korot määräytyvät myös lainasumman ja laina-ajan perusteella, mutta ne ovat kilpailukykyisiä verrattuna moniin muihin lainantarjoajiin.

Broccin lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Lainapäätöksen saa yleensä saman päivän aikana ja kun lainasopimus on allekirjoitettu, laina siirretään tilillesi mahdollisimman nopeasti. On tärkeää huomata, että lainan saamisen edellytyksenä on vakituinen työpaikka, säännölliset tulot ja moitteeton luottotietorekisteri.

Kilpailuta Broccin lainat ja näe itse, minkälaisen lainatarjouksen voit saada. Muista kuitenkin aina vertailla lainaehtoja huolellisesti ja varmistaa, että ne sopivat omaan taloudelliseen tilanteeseesi.

 


Hyödyt lainojen kilpailuttamisesta Vippi.org:n avulla

Broccin lainojen kilpailuttaminen Vippi.org:n kautta tarjoaa useita merkittäviä etuja. Ensinnäkin, se säästää aikaa ja vaivaa. Ei ole tarvetta selata lukuisia lainantarjoajien sivustoja ja vertailla ehtoja keskenään - me teemme sen puolestasi. Tämän ansiosta lainapäätöksen saaminen on nopeampaa ja vaivattomampaa.

Toinen merkittävä etu on taloudellinen. Kilpailuttamalla lainat Vippi.org:n kautta, saat parhaan mahdollisen koron ja ehdot lainallesi. Tämä tarkoittaa, että laina siirretään tilillesi mahdollisimman edullisesti. Tämä on erityisen tärkeää suuremmissa lainoissa, joissa pienetkin koron muutokset voivat tarkoittaa suuria eroja maksettavassa kokonaissummassa.

Kolmas etu on se, että Vippi.org:n kautta kilpailuttaminen on täysin ilmaista. Ei ole piilokuluja tai lisämaksuja - ainoa kustannus on lainan korko, jonka maksat suoraan lainanantajalle.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, on se, että Vippi.org:n kautta kilpailuttaminen on turvallista. Kaikki yhteistyökumppanimme ovat luotettavia ja valvottuja toimijoita, joten sinun ei tarvitse huolehtia huijauksista tai epärehellisistä toimijoista.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että Vippi.org:n kautta kilpailuttaminen on helppoa, nopeaa, edullista ja turvallista. Kilpailuta Broccin lainat meidän kauttamme ja näe itse!

 


Usein kysytyt kysymykset

Kilpailuttamalla Broccin lainat voit saavuttaa useita etuja. Ensinnäkin, voit saada paremman koron lainallesi, sillä eri lainantarjoajat kilpailevat keskenään tavoitteenaan saada sinut asiakkaakseen. Toiseksi, voit löytää joustavammat maksuehdot, jotka sopivat paremmin juuri sinun taloudelliseen tilanteeseesi. Kolmanneksi, kilpailuttaminen voi auttaa sinua löytämään lainan, joka parhaiten vastaa omia tarpeitasi ja toiveitasi. Lopuksi, kilpailuttamalla lainat voit säästää merkittävästi rahaa lainakustannuksissa pitkällä aikavälillä.
Broccin lainojen kilpailuttaminen on tärkeää, koska se auttaa löytämään lainan, jolla on edullisimmat korot ja ehdot. Kilpailuttamalla lainat voit säästää merkittävästi rahaa pitkällä aikavälillä. Lisäksi se antaa paremman kuvan markkinoilla olevista vaihtoehdoista ja auttaa tekemään tietoon perustuvan päätöksen.
Broccin lainojen kilpailuttaminen tapahtuu siten, että täytät ensin lainahakemuksen Broccin verkkosivuilla. Hakemuksessa kerrot henkilökohtaiset tietosi sekä toivotun lainasumman ja -ajan. Tämän jälkeen Broc auttaa sinua kilpailuttamaan lainasi. Se välittää hakemuksesi useille eri rahoituslaitoksille, jotka tarjoavat lainoja vastaavilla ehdoilla. Saat sitten nähtäväksesi eri lainatarjouksia, joista voit valita itsellesi sopivimman.
Broccin lainatarjoukset eroavat toisistaan kilpailutettaessa muun muassa lainasumman, laina-ajan, koron ja lainan ehtojen osalta. Jokainen lainanantaja määrittää nämä tekijät itsenäisesti, jolloin tarjoukset voivat vaihdella merkittävästi. Kilpailutuksen tavoitteena on löytää hakijalle sopivin lainatarjous, joka vastaa parhaiten hänen taloudellista tilannettaan ja lainatarpeitaan.
Brocc tarjoaa erityisesti kulutusluottoja, jotka ovat vakuudettomia lainoja. Lainasummat voivat vaihdella muutamasta sadasta eurosta jopa kymmeniin tuhansiin euroihin. Laina-aika on tyypillisesti 1-15 vuotta. Broccin lainojen kilpailuttaminen onnistuu useilla eri tavoilla. Yksi yleisimmistä tavoista on käyttää lainavertailupalveluita, kuten Vippi.org. Palveluun syötetään haluttu lainasumma ja laina-aika, minkä jälkeen palvelu vertailee eri lainantarjoajien tarjouksia. Tämän jälkeen asiakas voi valita itselleen sopivimman lainatarjouksen. Kilpailuttamisen avulla voi säästää merkittäviä summia lainan kuluissa ja koroissa.
Kilpailuttaessasi Broccin lainoja, tulee ottaa huomioon seuraavat seikat: 1. Lainan korko: Vertaile lainojen todellisia vuosikorkoja. Lainojen korot voivat vaihdella suuresti, joten on tärkeää löytää edullisin vaihtoehto. 2. Lainan ehdot: Lue lainaehdot huolellisesti läpi. Ehdot voivat sisältää tietoja lainan takaisinmaksusta, mahdollisista lisäkuluista ja muista seikoista. 3. Lainan määrä ja takaisinmaksuaika: Mieti, kuinka suuren lainan tarvitset ja kuinka pitkän takaisinmaksuajan haluat. Nämä vaikuttavat lainan kokonaiskustannuksiin. 4. Omat taloudelliset olosuhteet: Arvioi omaa maksukykyäsi realistisesti. On tärkeää, että pystyt maksamaan lainan takaisin sovitussa ajassa. 5. Yhtiön luotettavuus: On tärkeää, että lainantarjoaja on luotettava. Voit tarkistaa Broccin luotettavuuden esimerkiksi lukemalla asiakkaiden kokemuksia ja arvosteluja. 6. Mahdolliset lisäpalvelut: Jotkut lainantarjoajat tarjoavat lisäpalveluita, kuten lainaturvan. Vertaile, tarjoaako Brocc myös näitä palveluita ja onko niistä sinulle hyötyä.
Kilpailuttamalla Broccin lainat voit säästää huomattavasti, sillä kilpailutus mahdollistaa edullisimman lainatarjouksen löytämisen. Säästö riippuu lainasummasta, laina-ajasta ja tarjolla olevista koroista, mutta potentiaalisesti säästö voi olla jopa tuhansia euroja.
Broccin lainojen kilpailuttaminen alkaa täyttämällä lainahakemus Broccin verkkosivuilla. Hakemuksessa kerrot lainan määrän, takaisinmaksuajan sekä muut tarvittavat tiedot. Kun hakemus on lähetetty, Broc tarjoaa lainatarjouksen, joka sisältää tiedot lainan koroista, kuluista ja ehdoista. Tämän jälkeen voit vertailla Broccin tarjousta muiden lainantarjoajien tarjouksiin. Näin löydät itsellesi parhaiten sopivan ja edullisimman lainan.

Sisällysluettelo


Viimeksi muokattu: