Yhteistyössä

Alisa Pankki

Alisa Pankki: Suomalainen Digitaalinen Pankki

Alisa Pankki Oyj, entinen Fellow Pankki, on osa Omalainan laajaa yhteistyökumppaniverkostoa. Se tarjoaa vakuudettomia lainoja jopa 30 000 euroon asti.


Alisa Pankin lainaehdot:

 • Lainasumma: 1 000 – 30 000 €
 • Laina-aika: 2-10v
 • Korko: Alk. 5%
 • Muut kulut: 150€ nostopalkkio
 • Käsittelyaika: Heti

Kuinka hakea lainaa Alisa Pankista:

 1. Täytä lainahakemus kahdessa minuutissa ja tutustu saamiisi lainatarjouksiin.
 2. Valitse haluamasi lainasumma ja -aika.
 3. Täytä lainahakemus tiedoillasi.
 4. Lähetä hakemus ja saat sinulle sopivat lainatarjoukset lähes välittömästi.
 5. Vertaile ja hyväksy sopivin tarjous.
 6. Saat rahat tilillesi jopa saman päivän aikana.

Alisa Pankki laina:

Alisa Pankki tarjoaa vakuudetonta lainaa 1 000 – 30 000 euroa, jolla on 24 – 120 kuukauden takaisinmaksuaika. Kiinteä vuosikorko alkaa 5 prosentista ja kuukausierät 24 eurosta.


Alisa Pankki asiakaspalvelu:

Alisa Pankki asiakaspalvelu palvelee asiakkaitaan puhelimitse kaikkina arkipäivinä. Voit olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.


Alisa Pankki yhteystiedot:

 • Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@alisapankki.fi
 • Puhelinnumero: 020 380 101
 • Asiakaspalvelun aukioloajat: ma-pe 9-18

Alisa Pankin lainanhakijan vähimmäisvaatimukset:

 • Ikä: 20-75 vuotta
 • Ei rekisteröityneitä maksuhäiriömerkintöjä
 • Vakituisesti asuva Suomessa
 • Suomalainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset

Alisa Pankin lainatuotteet:

Alisa Pankilta voi hakea vakuudetonta lainaa 500–30 000 euroa kulutusluoton tai yhdistelylainan muodossa. Rahat tilille tarjouksen hyväksymisen jälkeen jopa samana päivänä.


Alisa Pankin lainojen kilpailutus: Näin se toimii

Alisa Pankin lainojen kilpailutus on tehokas tapa varmistaa, että saat parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Tämä prosessi on yksinkertainen ja nopea, ja se voidaan suorittaa täysin verkossa. Sinun tarvitsee vain hakea lainaa, ja me kilpailutamme sen puolestasi.

Ensimmäinen askel on täyttää lainahakemus. Tämä on nopea ja helppo prosessi, jossa kerrot meille muun muassa lainan määrän, takaisinmaksuajan ja muut yksityiskohdat. Tämän jälkeen Alisa Pankki tarkistaa hakemuksesi ja tekee sinulle lainatarjouksen.

Sitten tulee kilpailutuksen vuoro. Me Vippi.org otamme vastaan Alisa Pankin lainatarjouksen ja kilpailutamme sen puolestasi. Tämä tarkoittaa, että haemme sinulle lainatarjoukset useilta eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta, mukaan lukien Fellow Finance ja Evli. Kilpailutuksen avulla voit saada lainasi huomattavasti edullisemmin.

Kun kilpailutus on suoritettu, saat meiltä kaikki lainatarjoukset yhdellä kertaa. Voit vertailla niitä rauhassa ja valita sinulle parhaiten sopivan. Muista, että lainan hinta koostuu useista eri tekijöistä, kuten korosta, kuluista ja takaisinmaksuajasta.

Jos sinulla on kysyttävää Alisa Pankin lainojen kilpailuttamisesta tai haluat lisätietoja, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme kaikissa lainaan liittyvissä kysymyksissä.

Älä enää odota, vaan kilpailuta Alisa Pankin lainat meidän kauttamme. Se on nopea, helppo ja vaivaton tapa varmistaa, että saat lainasi parhaaseen mahdolliseen hintaan.


Miten kilpailutus voi vaikuttaa lainan hintaan?

Kilpailutus on tehokas tapa vaikuttaa lainan hintaan. Kun kilpailutat alisa pankin lainat, saat useita eri tarjouksia, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivan. Tämä voi johtaa merkittäviin säästöihin lainan kuluissa.

Lainojen kilpailuttaminen antaa sinulle mahdollisuuden vertailla eri pankkien lainatarjouksia. Näin voit valita edullisimman vaihtoehdon ja säästää rahaa. Esimerkiksi alisa pankin lainaturva voi tarjota erinomaiset ehdot ja kilpailukykyisen hinnan.

On tärkeää huomata, että lainan hinta ei ole ainoa tekijä, jota tulisi ottaa huomioon lainaa kilpailutettaessa. Myös lainaehtojen on oltava kohdallaan. Alisa pankin lainan kilpailuttaminen voi auttaa sinua löytämään lainan, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi.

Yrityksille suunnattu kilpailutuspalvelu, kuten Sortterin, tarjoaa mahdollisuuden kilpailuttaa lainat nopeasti ja vaivattomasti. Suomalainen pankki OYJN tarjoaa myös kilpailutuspalveluita, jotka voivat auttaa sinua löytämään parhaan lainan.

Kilpailuttamalla alisa pankin lainat voit säästää merkittävästi lainan kuluissa. On kuitenkin tärkeää muistaa, että lainan hinta ei ole ainoa tekijä, johon kilpailutus vaikuttaa. Myös lainaehtojen on oltava kohdallaan. Kilpailuttamalla lainat voit varmistaa, että saat lainan, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi ja taloudelliseen tilanteeseesi.


Alisa Pankin tarjoamat lainat ja niiden ominaisuudet

Alisa Pankki on tunnettu monipuolisista rahoituspalveluistaan. Yksi niistä on erilaiset lainavaihtoehdot, joita pankki tarjoaa asiakkailleen. Lainavaihtoehdot on suunniteltu eri elämäntilanteisiin ja tarpeisiin, joten jokainen asiakas voi löytää itselleen sopivan ratkaisun.

 

Kulutusluotto

Alisa Pankin kulutusluotto on joustava ratkaisu arjen ja vapaa-ajan menoihin. Kulutusluottoa voi hakea 500 eurosta jopa 50 000 euroon asti. Laina-aika on 1-15 vuotta, ja korko määräytyy lainasumman ja laina-ajan perusteella.

Opintolaina

Opintolaina on tarkoitettu opiskelijoille, jotka tarvitsevat taloudellista tukea opintojensa aikana. Opintolainan korko on edullinen, ja laina-aika voi olla jopa 30 vuotta. Opintolainaa voi hakea Alisa Pankin verkkopalvelussa.

Kilpailuta Alisa Pankin lainat Vippi.org palvelun kautta ja löydä itsellesi sopivin lainavaihtoehto. Kilpailuttamalla pankin lainatarjoukset voit säästää merkittävästi lainan kuluissa.


Kuinka hakea ja kilpailuttaa Alisa Pankin lainaa Vippi.org:n kautta

Vippi.org tarjoaa helpon ja yksinkertaisen tavan kilpailuttaa Alisa Pankin lainat. Tässä ohjeet, kuinka voit itse tehdä sen.


1. Siirry Vippi.org:n verkkosivuille

Ensimmäinen askel on mennä Vippi.org:n verkkosivuille. Tämä on paikka, jossa voit aloittaa lainojen kilpailuttamisen.


2. Täytä lainahakemus

Seuraavaksi sinun tulee täyttää lainahakemus. Tämä on tärkeä vaihe, sillä hakemuksen tiedot määrittävät, millaisen lainatarjouksen saat Alisa Pankilta. Hakemuksen täyttämiseen menee vain muutama minuutti ja se on täysin ilmaista.


3. Kilpailuta Alisa Pankin laina

Kun olet täyttänyt lainahakemuksen, voit aloittaa Alisa Pankin lainan kilpailuttamisen. Vippi.org lähettää hakemuksesi Alisa Pankille, joka tekee oman tarjouksensa. Tarjous saapuu suoraan sähköpostiisi, joten sinun ei tarvitse odottaa tai tarkistaa sitä erikseen.


4. Vertaile saamasi tarjous

Kun olet saanut Alisa Pankin tarjouksen, on aika vertailla sitä muihin saamiisi tarjouksiin. Vippi.org:n avulla voit helposti verrata eri pankkien tarjouksia ja valita itsellesi sopivimman.


5. Hyväksy paras tarjous

Kun olet vertaillut tarjouksia ja löytänyt itsellesi sopivimman, voit hyväksyä sen. Hyväksymisen jälkeen rahat siirtyvät tilillesi ja voit käyttää niitä haluamallasi tavalla.

Kilpailuttamalla Alisa Pankin lainan Vippi.org:n kautta voit säästää merkittävästi rahaa ja aikaa. Kokeile itse ja näe, kuinka helppoa se on!


Mitä tulee huomioida lainan kilpailutuksessa?

Lainan kilpailuttaminen on prosessi, jossa pyritään löytämään itselleen edullisin ja sopivin laina. Kilpailuttamalla alisa pankin lainat, voi saada merkittäviä säästöjä korkokuluissa. Tässä kuitenkin muutama asia, jotka on hyvä pitää mielessä lainaa kilpailuttaessa.

Korkoprosentti

Korkoprosentti on yksi tärkeimmistä tekijöistä lainaa kilpailuttaessa. Se määrittää, kuinka paljon maksat lainastasi korkoa. Korkoprosentti voi vaihdella suuresti eri pankkien välillä, joten on tärkeää kilpailuttaa laina useammassa pankissa.

Lainan kokonaiskustannukset

Korkoprosentin lisäksi on tärkeää ottaa huomioon lainan muut kustannukset, kuten nosto- ja tilinhoitomaksut. Nämä voivat nostaa lainan kokonaiskustannuksia merkittävästi, joten on tärkeää ottaa ne huomioon lainaa kilpailuttaessa.

Lainan takaisinmaksuaika

Lainan takaisinmaksuaika vaikuttaa myös lainan kokonaiskustannuksiin. Mitä pidempi takaisinmaksuaika, sitä enemmän korkoa ehtii kertyä. Toisaalta liian lyhyt takaisinmaksuaika voi tehdä kuukausieristä liian suuria. On tärkeää löytää itselleen sopiva tasapaino takaisinmaksuajan ja kuukausierän suhteen.

Lainaehtojen joustavuus

Elämäntilanteet voivat muuttua yllättäen, joten on hyvä, jos lainan ehdot ovat joustavat. Esimerkiksi mahdollisuus lyhennysvapaisiin kuukausiin tai laina-ajan pidentämiseen voi olla hyödyllisiä ominaisuuksia.

Kilpailuttamalla alisa pankin lainat huolellisesti, voit säästää merkittävästi rahaa ja löytää itsellesi parhaiten sopivan lainan.


Usein kysytyt kysymykset

Paras tapa kilpailuttaa Alisa-pankin lainat on kerätä tarvittavat tiedot lainasta, kuten lainasumma, laina-aika ja lainan tarkoitus, ja lähettää nämä tiedot useille eri pankeille tai rahoituslaitoksille. Tämän jälkeen vertaillaan saatuja lainatarjouksia ja valitaan niistä edullisin. Vippi.org sivusto tarjoaa myös palvelun, jossa voit kilpailuttaa lainasi usealla pankilla yhdellä hakemuksella.
Alisa-pankin lainatarjouksen kilpailukykyyn vaikuttavat seuraavat seikat: lainan korko, laina-aika, lainan kokonaishinta, mahdolliset lainaan liittyvät lisäkulut kuten avausmaksu tai tilinhoitomaksu sekä pankin tarjoamat lisäpalvelut, kuten lyhennysvapaat kuukaudet. Myös pankin maine ja asiakaspalvelun laatu voivat vaikuttaa lainatarjouksen houkuttelevuuteen.
Alisa-pankin lainaehdot ovat markkinoiden keskitasoa. Lainan korko määräytyy asiakaskohtaisesti, mutta on yleensä kilpailukykyinen verrattuna muihin markkinoilla oleviin lainavaihtoehtoihin. Alisa-pankin lainoissa on joustavat takaisinmaksuehdot ja mahdollisuus lyhennysvapaisiin kuukausiin. Myös lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Vertailu eri pankkien välillä on kuitenkin aina suositeltavaa, sillä lainaehdot voivat vaihdella pankista riippuen.
Alisa-pankin lainojen kilpailuttaminen on järkevää, koska se voi säästää merkittävästi rahaa. Kilpailuttamalla lainat voit saada paremman korkotason ja edullisemmat lainaehdot. Lisäksi se antaa mahdollisuuden vertailla eri pankkien tarjouksia ja valita itselle sopivin vaihtoehto. Näin voit varmistaa, että saat parhaan mahdollisen lainasopimuksen omiin tarpeisiisi.
Alisa-pankin lainojen kilpailuttaminen voi vaikuttaa lainan korkoon ja muihin ehtoihin siten, että saat paremman yleiskuvan markkinoilla olevista lainatarjouksista. Kilpailuttamisen avulla voit löytää edullisimman lainatarjouksen, jolloin lainan korko saattaa laskea. Samalla voit neuvotella itsellesi paremmat lainaehdot, kuten joustavamman takaisinmaksuajan tai pienemmät kuukausierät. Myös mahdolliset lainanhoitokulut voivat pienentyä, kun vertailet eri pankkien tarjouksia.
Alisa-pankin antamat lainat kannattaa kilpailuttaa vähintään kerran vuodessa tai aina, kun lainan korot tai muut ehdot muuttuvat. Lisäksi kilpailutus kannattaa tehdä aina ennen uuden lainan ottamista.
Parhaat mahdolliset ehdot Alisa-pankin lainallesi voit varmistaa seuraavilla tavoilla: 1. Vertaa eri pankkien lainatarjouksia: Käytä lainavertailupalvelua, joka kerää yhteen useiden pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamat lainat. Vertaile lainojen korkoja, kuluja ja ehtoja. 2. Tunnista tarpeesi: Mieti tarkkaan, kuinka paljon lainaa tarvitset ja minkä pituinen laina-aika sinulle sopii. Älä ota suurempaa lainaa kuin tarvitset. 3. Tarkista luottotietosi: Hyvät luottotiedot ovat usein edellytys edulliselle lainalle. Varmista, että luottotietosi ovat kunnossa ennen lainahakemuksen tekemistä. 4. Neuvottele lainaehdoista: Älä hyväksy ensimmäistä tarjousta, vaan neuvottele pankin kanssa lainaehdoista. Pankit ovat usein valmiita neuvottelemaan esimerkiksi lainan korosta. 5. Hae yhteishakijan kanssa: Yhteishakijan kanssa haettu laina on usein edullisempi, sillä se pienentää pankin riskiä. 6. Tarkista lainan todellinen vuosikorko: Lainan todellinen vuosikorko kertoo lainan kokonaiskustannukset. Se sisältää sekä koron että muut lainasta aiheutuvat kulut. Muista, että lainan kilpailuttaminen ei sido sinua ottamaan lainaa, vaan voit rauhassa vertailla eri vaihtoehtoja ja valita sinulle sopivimman.
Kun haluat kilpailuttaa Alisa-pankin lainasi, aloitat keräämällä tarvittavat tiedot lainastasi, kuten lainasumman, laina-ajan ja nykyisen koron. Tämän jälkeen voit käyttää Vippi.org palvelua, jossa syötät lainatietosi. Vippi.org kilpailuttaa lainasi useiden eri pankkien ja rahoituslaitosten kesken ja saat tarjoukset suoraan sähköpostiisi. Näin voit vertailla tarjouksia ja valita sinulle edullisimman vaihtoehdon. Muista, että lainan kilpailuttaminen ei sido sinua mihinkään, vaan voit rauhassa tutustua saamiisi tarjouksiin.

Sisällysluettelo


Viimeksi muokattu: