Yhteistyössä

Halino

Yleiskatsaus Halino-lainasta

Halino-laina on TF Bankin tarjoama kulutusluotto, joka on saatavilla Suomessa. TF Bank on luotonantaja, joka perustettiin vuonna 1987 ja joka tarjoaa palveluitaan seitsemässä maassa, mukaan lukien Ruotsi, Norja, Tanska, Viro, Latvia ja Puola.


Halino-lainan hakemisen vaatimukset

 • Hakijan on oltava vähintään 22-vuotias
 • Hakijalla on oltava säännölliset tulot työstä tai eläkkeestä
 • Hakijalla ei saa olla rekisteröityjä maksuhäiriömerkintöjä
 • Hakijan on asuttava Suomessa vakituisesti
 • Hakijalla on oltava julkinen lanka- tai matkapuhelinliittymä

Halino-lainan vertailu

Halino-laina on osa Rahalaitos.fi:n kulutusluottojen kilpailutuspalvelua. Tämä tarkoittaa, että voit vertailla Halino-lainaa muiden lainantarjoajien tarjouksiin ja valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon.


Halino-lainan yhteystiedot

Sähköposti info@halino.fi
Puhelinnumero 0206 90191
Avoinna ma-pe 8-16

Mikä on Halino-laina?

Halino-laina on vakuudeton kertalaina, jonka suuruus voi olla 500–6000 euroa. Lainan myöntää TF Bank AB:n Suomen sivuliike.


TF Bank ja Halino

TF Bank on Ruotsissa rekisteröity pankki, joka tarjoaa kulutusluottoja Suomessa Halino-nimellä. Pankki tarjoaa myös säästötilejä, verkkokaupparatkaisuja ja luottokortteja eri maissa. TF Bankin toimintaa valvoo Ruotsin finanssivalvonta (Finansinspektionen).


Halino lainanantajana tiivistettynä:

 • Vakuudeton laina 500–6000 euroa
 • Sopii moniin tarkoituksiin
 • Yli 330 000 asiakasta
 • Toimii useissa Euroopan maissa

TF Bank on vakavarainen pankki, joka on kasvanut nopeasti ja laajenee jatkuvasti uusiin maihin. Pankki perustettiin alun perin postimyyntiyritysten asiakkaiden rahoitustarpeiden pohjalta, ja nykyään sen toiminta on vahvasti digitalisoitunut. TF Bankin toiminta on vastuullista ja kunnioittaa yksilöiden oikeuksia. Yhtiö pyrkii myös minimoimaan toimintansa ympäristövaikutukset.


Kilpailuta Halinon lainat Vippi.orgin avulla

Vippi.org tarjoaa sinulle mahdollisuuden kilpailuttaa Halinon lainat helposti ja nopeasti. Käytä palveluamme ja saat selville, millaisia lainatarjouksia Halino voi sinulle tarjota.

Halino on TF Bankin tarjoama lainapalvelu, joka on saanut positiivisia kokemuksia asiakkailtaan. Halino tarjoaa lainoja joustavilla ehdoilla ja kilpailukykyisellä todellisella vuosikorolla. Tämän vuoksi Halinon lainat ovat suosittuja monen suomalaisen keskuudessa.

Kun kilpailutat Halinon lainat Vippi.orgin avulla, saat selkeän kuvan siitä, millaisia kuluja lainasta tulee ja millainen on laina-aika. Voit hakea Halinolta lainaa jopa 6000 euroa ja laina-aika voi olla jopa 5 vuotta. Lainan todellinen vuosikorko määräytyy aina lainatarjouksen mukaan, joten on tärkeää kilpailuttaa lainat ja verrata eri tarjouksia.

Vippi.orgin avulla voit kilpailuttaa Halinon lainat kätevästi yhdellä hakemuksella. Asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan sinua, jos sinulla on kysyttävää lainojen kilpailuttamisesta tai Halinon lainoista.

Kilpailuta lainat jo tänään ja löydä itsellesi sopivin lainatarjous!


Halinon lainojen ominaisuudet ja kulut

Halino tarjoaa kuluttajilleen monipuolisen ja joustavan lainaratkaisun. Halino laina on kulutusluotto, joka myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia. Halino lainan suuruus voi olla 500 - 6000 euroa ja laina-aika 1 - 5 vuotta.

Laina-aika määritellään asiakkaan toiveiden mukaan, ja se voi olla jopa viisi vuotta. Laina-aika vaikuttaa kuukausierän suuruuteen: pidempi laina-aika tarkoittaa pienempää kuukausierää. Halinon lainaa on mahdollista hakea myös ilman takaajia tai vakuuksia, mikä tekee lainan hakemisesta vaivatonta.

 • Kulut
  • Vuosikorko: 14,80% (Marginaali 14,80% + TF Bank Prime 0%)
  • Tilinhoitomaksu: 1,50€ - 5€ (0,01% per päivä laskettuna myönnetyn luoton määrästä, enintään 5 € kuukaudessa)
  • Todellinen vuosikorko: 17,66% - 23,27%
  • Muut maksut
  • Avausmaksu: 0 €
  • Muistutusmaksu: 5 € (myöhästyneestä maksusta)
 • Maksuvapaa kuukausi: Halino tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden pitää maksuvapaan kuukauden kerran vuodessa. Tämä tarkoittaa, että voit päättää itse, milloin haluat pitää tauon lainan lyhentämisestä.
 • Lyhennysvapaa kuukausi: Halino tarjoaa myös mahdollisuuden lyhennysvapaaseen kuukauteen. Tämä tarkoittaa, että voit maksaa kuukauden ajan ainoastaan lainan korot ja kulut, ei lainapääomaa.

Halinon lainoissa ei ole piilokuluja. Kaikki kulut ilmoitetaan selkeästi lainasopimuksessa, joten tiedät tarkalleen, paljonko laina tulee maksamaan. Lainaa voi myös maksaa takaisin nopeammin ilman lisäkuluja, jos taloudellinen tilanne sen sallii.


Halino lainan hakeminen ja asiakaspalvelu

Halino lainaa hakeaksesi prosessi on suoraviivainen ja yksinkertainen. Hakemus tehdään täysin sähköisesti, joten se on mahdollista tehdä milloin tahansa, missä tahansa. Halino lainan hakeminen onnistuu vaikka kotisohvalta käsin.

Laina-aika on joustava, ja sen voi valita omien tarpeiden mukaan. Halinon lainan takaisinmaksu tapahtuu kuukausierissä, joiden suuruus määräytyy laina-ajan perusteella. Kuukausierä pysyy samana koko laina-ajan, joten takaisinmaksu on helppo suunnitella etukäteen.

Halino tarjoaa asiakkailleen myös erinomaista asiakaspalvelua. Asiakaspalvelu on tavoitettavissa niin puhelimitse kuin sähköpostitsekin, ja he ovat valmiita auttamaan kaikissa lainaan liittyvissä kysymyksissä. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä joko suoraan Halinon verkkosivujen kautta tai soittamalla asiakaspalvelun puhelinnumeroon.

Halino lainaa hakeaksesi tulee olla vähintään 22-vuotias, ja luottotietojen tulee olla kunnossa. Hakemusprosessi on nopea, ja lainapäätöksen saa usein samana päivänä.


Halino lainan todellinen vuosikorko ja kuukausierä

Halino-laina on suosittu ja luotettava vaihtoehto, kun tarvitset rahoitusta arjen menoihin tai suurempiin hankintoihin. Halinon lainan todellinen vuosikorko on tärkeä tekijä, joka vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin. Se sisältää lainan koron lisäksi myös muut lainasta aiheutuvat kulut, kuten avausmaksun ja kuukausittaisen tilinhoitomaksun.

Halino-lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja riippuu monista tekijöistä, kuten lainasummasta, takaisinmaksuajasta ja hakijan taloudellisesta tilanteesta. Siksi onkin tärkeää kilpailuttaa Halinon lainat, jotta löydät itsellesi parhaiten sopivan ja edullisimman lainan.

Kuukausierä puolestaan kertoo, kuinka paljon sinun tulee maksaa lainaa takaisin kuukausittain. Kuukausierän suuruus riippuu lainasummasta, takaisinmaksuajasta ja lainan korosta. Halinon lainan kuukausierä on joustava, ja voit itse vaikuttaa siihen valitsemalla itsellesi sopivan laina-ajan.

Halino-lainan todellisen vuosikoron ja kuukausierän selvittäminen on tärkeä osa lainan kilpailuttamista. Se auttaa sinua vertailemaan eri lainavaihtoehtoja ja löytämään itsellesi parhaiten sopivan lainan. Kilpailuta siis Halinon lainat ja varmista, että saat parhaan mahdollisen lainan omiin tarpeisiisi.


Muiden pankkien lainatarjousten vertailu Halinon lainoihin

Kun harkitset lainan ottamista, on tärkeää tehdä kattava vertailu eri pankkien tarjoamista lainaehdoista. Tämä koskee myös Halinon lainoja. Lainan kilpailuttaminen onkin ensiarvoisen tärkeää, jotta löydät itsellesi sopivimman lainaratkaisun.

Halinon lainoja kilpailuttaessasi huomioi erityisesti laina-aika ja kuukausierä. Laina-aika on se ajanjakso, jonka aikana laina tulee maksaa takaisin. Kuukausierä taas on se summa, jonka maksat lainasta kuukausittain. Nämä kaksi seikkaa määrittävät pitkälti sen, kuinka suuri taloudellinen sitoumus lainan ottaminen on.

Vertaillessasi Halinon lainoja muihin pankkien tarjoamiin lainoihin, on tärkeää ottaa huomioon myös lainan muut ehdot. Esimerkiksi jotkin pankit saattavat tarjota mahdollisuuden lyhennysvapaisiin kuukausiin tai joustavampaan takaisinmaksuaikatauluun. Tällaiset seikat voivat tehdä lainasta houkuttelevamman vaihtoehdon, vaikka lainan korko olisikin hieman korkeampi.

On myös hyvä muistaa, että kaikki lainat eivät sovi kaikille. Lainan valintaan vaikuttavat muun muassa omat taloudelliset olosuhteet, lainan tarkoitus ja henkilökohtaiset mieltymykset. Siksi on tärkeää tehdä huolellinen vertailu ja valita juuri sinulle sopivin laina.

Kilpailuta siis Halinon lainat huolellisesti ja tee päätöksesi vasta, kun olet vertaillut kaikki saatavilla olevat vaihtoehdot. Näin varmistat, että saat parhaan mahdollisen lainan omiin tarpeisiisi.

 


Usein kysytyt kysymykset

Halinon lainan korko kilpailutettaessa vaihtelee, sillä se riippuu useista tekijöistä kuten lainasummasta, laina-ajasta sekä hakijan taloudellisesta tilanteesta. Korko määräytyy aina yksilöllisesti.
Halinon laina kilpailutetaan täyttämällä lainahakemus Vippi.org -sivustolla. Hakemuksessa kerrotaan haluttu lainasumma, takaisinmaksuaika sekä muut tarvittavat tiedot. Hakemus lähetetään eteenpäin useille eri luotonantajille, jotka tekevät lainatarjouksensa annettujen tietojen perusteella. Hakijalle lähetetään parhaimmat tarjoukset, joista hän voi valita itselleen sopivimman. Lainatarjoukset saapuvat yleensä jo saman päivän aikana hakemuksen täyttämisestä.
Halinon lainan hakemiselle kilpailutettaessa hakijan tulee olla vähintään 22-vuotias, hänellä tulee olla säännölliset tulot ja moitteeton luottohistoria. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi hakijan tulee olla Suomen kansalainen ja hänellä tulee olla suomalainen pankkitili. Halino saattaa myös vaatia tiettyjä dokumentteja, kuten palkkatodistuksen tai verotustiedot, lainan myöntämiseksi.
Halino-lainaa voi hakea kilpailutuksen kautta jopa 6000 euroon asti.
Kyllä, Halinon lainaa on mahdollista korottaa kilpailutuksen jälkeen. Lainan korottaminen riippuu kuitenkin monista tekijöistä, kuten maksukyvystäsi ja aiemmasta luottohistoriastasi. On suositeltavaa ottaa yhteyttä Halinoon saadaksesi tarkempia tietoja lainan korottamisesta.
Kyllä, Halinon luotto sopii erinomaisesti lainojen yhdistämiseen kilpailutuksen jälkeen. Se on joustava ratkaisu, joka voi helpottaa taloudenhallintaa yhdistämällä useat pienemmät lainat yhdeksi selkeämmäksi kokonaisuudeksi.
Kyllä, Halino-lainan voi maksaa takaisin nopeammassa aikataulussa ilman lisäkuluja. Tämä voi olla hyvä vaihtoehto, jos taloudellinen tilanne sallii, sillä se vähentää lainasta kertyviä korkokuluja.
Kyllä, Halinon lainan kilpailuttaminen on luotettavaa. Vippi.org toimii yhteistyössä luotettavien pankkien ja lainanantajien kanssa, mukaan lukien Halino. Kilpailutusprosessi on läpinäkyvä ja asiakkaan etujen mukaista, sillä sen avulla löydetään juuri hänelle sopivin lainatarjous.

Sisällysluettelo


Viimeksi muokattu: